Buy Cheirosa '71 from the brand website Sol de Janeiro directly and support independent perfumery!
Cheirosa '71 podle Sol de Janeiro je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Cheirosa '71 byl/a uveden/a v roce 2020.
Erica Cristina
Moje první vůně 71! Už jsem si objednala dva flakony hahahahaha! Otevírá se s nádechem soli, tóny
Zajímavé je, že jak se vyvíjí, je v ní sladkost typická pro klasické gurmánské vůně a bílá čokoláda ji dělá velmi útulnou! Velmi gurmánská, mužským publikem velmi vychvalovaná, chcete ji cítit 24 hodin, návyková! Vydrží vonět 4-6 hodin, protože je to tělový sprej. Můžete ji nosit i v horku, jen pozor na rozprašování, v chladu by se měla promítnout a vydržet ještě déle. Můžete ho použít pro vrstvení s květinovými nebo dřevitými vůněmi, můžete ho použít na krém bez vůně a ztrojnásobit jeho výdrž, můžete ho použít střídmě na noc, můžete ho použít na vlasy na dálku! lidi, tenhle jsem si zamilovala! lol Vyzkoušejte ho na různé způsoby, vrstvení vám dává nekonečné možnosti...
Victor Freire
Není pochyb o tom, že by tato tekutina mohla být ve složení sušenek v supermarketu. Přímo potravinářské aroma. A já ji miluju!
Ostrá vanilka, umístěná zcela na syntetické straně. Kromě karamelu je tu také opečený aspekt, který může být spojován se sušenkami a dokonce i s chlebem (tuto poznámku jsem si vyslechl).
Výstup je děsivý a připomíná něco tlumeného, ale můžete věřit, že se dobře rozvine.
Krémová!
Voní mnohem víc jako jídlo než parfém, a to je velmi důležité mít na paměti před koupí.
Myslím, že není třeba říkat, že je sladká. Extrémně sladká, ale také pikantní.
Neuvěřitelně dobře ladí se sluncem. Na pláži je vynikající.
Výborný výkon, vzhledem k tomu, že se jedná o tělovou mlhu. Aha, lze ji použít i na vlasy! Miluji ji.
mariaxcd
Kdybych to mohl dát do recenzí tučně, upozornil bych na následující: neoslepujte tuto vůni!
Myslím, že je to nejchutnější a "nejrealističtější" parfém, jaký jsem kdy cítila. Je velmi, velmi (velmi) sladká. Já, která miluji sladké tóny a 90 % mých oblíbených parfémů jsou gurmánské, jsem tento nemohla vystát.
Ne že by se mi nelíbila. To není možné! Vždyť je to dokonalá reprodukce vůně dezertu. Souhlasím s recenzemi níže, VELMI připomíná Treloso dulce de leche a Nutty Bavarian. Je to vůně, kterou jsem si zamilovala, ale ne na mé kůži.
Je velmi lineární. Po několika minutách ucítím slaný tón, který, ačkoli ho obvykle nemám ráda, se mi v této kombinaci líbil, protože trochu vyvažuje sladkost a dělá tento střik trochu dospělejším.
Jsem ráda, že jsem si na testování koupila karafu místo lahvičky.
PaulaC
Tuto tělovou mlhu jsem si přála do Brazílie už od jejího uvedení na trh.
Voní naprosto tak, jak jsem si představovala, je to gurmánská vůně bez tajemství.
Hned jsem ucítila vůni, jako když namáčíte sušenku do mléka, abyste ji snědli. Pak je tu vůně zmrzlinárny, vůně bílé čokoládové zmrzliny a sušenek. Makadamiová vůně vám znovu a znovu připomíná oříškové bavorské obchody.
Nevyvíjí se, ale od chvíle, kdy ji nastříkáte, až do zaschnutí vyvolává čichovou vzpomínku na mnoho lahodných věcí.
Fixace mě hodně překvapila na to, že je to tělová mlha, ráno jsem se cestou do práce asi 15krát nastříkala (včetně do vlasů), a když jsem dorazila, pořád jsem ji cítila.
Je sice drahá, ale uspokojí a je nepravděpodobné, že by někdo, kdo má rád gurmánské vůně, její koupě litoval.
Deboralbuquerque
Na mé kůži to byla úplně vůně bonbónů Rafaello, mandlová spálená kokosová, sladká, ale nerozvíjí se dál, není to špatný parfém, ale nevyniká. A vzhledem k výkonu tělového spreje nestojí za tu cenu a nevyplatí se ji kupovat potmě. Líbila se mi, protože mám ráda sladké parfémy, ale nezamilovala jsem si ji.
whimsyandhoney
Začalo to jako lahodná 100% ořechová sušenka, ale něco se při sušení strašně pokazilo. Kdykoli jsem si přivoněla ke svetru, cítila jsem zápach močůvky. Jako kočičí moč nebo pomočená plenka. Agh! Stává se to ještě někomu? Opravdu divné na vůni, která začala tak příjemně.
giorgialbressan
Voní jako dezert, vybaví se mi čerstvě upečené sušenky s bílou čokoládou, které vycházejí z trouby, ta vůně, která se drží ve vzduchu, vynikající! Je to teplé, hutné, chutné, máslové, gurmánské nebe 😍.
Nemám ráda kokos, ale vše ostatní je velmi přítomné a dobře namíchané. Je lahodně sladká a mám chuť sníst teplou sušenku. I když je tam špetka soli, aby to rozbila, pořád je to velmi gurmánské a výtečně chutné!
Protože je to zároveň vlasová mlha, nanáším si ji na vlasy a miluji její vůni, když se jí dotýkám; upřímně, nemyslela jsem si, že mi bude tak chutnat, celá řada Sol de Janeiro mě ohromuje!
Princessy
Pro milovníky gurmánských specialit je to mistrovské dílo ! Dostanete to, co znamená, protože voní přesně jako pravé makadamové sušenky s bílou čokoládou, s nádechem slaného másla. Pro někoho může být příliš sladká nebo příliš gurmánská, ale pro mě je dokonalá. Když ji nosím, mám chuť se doslova najíst. Přála bych si, aby měla i verzi "eau de parfum" nebo alespoň tělový krém se stejnou vůní, aby se prodloužila její výdrž. Nicméně i když je to jen tělová mlha, působí jako dobrá "eau de toilette", když ji přestříkáte.

kissabelle
Především zbožňuji cheirózu 62. Nicméně tento 71 se mi nelíbí. Je to velmi těžké, velmi gurmánské, velmi intenzivní máslově mastné karamelizované opražené ořechy s cukrovou vanilkou. '62 je tak akorát, člověk by cítil delikátní vůni, ale 71 je přehnaná verze 62. Pokud máte chuť na intenzivnější verzi 62, dovedu si představit, že by se vám 71 líbila. Jsem v tropické zemi - dovedu si představit, že 71 by byla v 34stupňovém počasí opravdu mimo.
Nyan cat
Právě dnes jsem si ho koupil. Byl jsem velmi nadšený, že jsem si ho koupil, nicméně tento optimismus byl změněn koncernem nějakou dobu poté, co jsem si ho objednal, protože na více stránkách lidé často popisují jeho vůni jako karamelový popcorn.
Má velmi sytou sladkou vůni, která mně osobně nevoní jako popcorn. Rozhodně má velmi slabou oříškovou vůni, která dává celkovému složení velmi bohatou, sušenkovou nebo dezertní vůni.
Voní skvěle a vřele ji doporučuji 💘.
ccssol
Voní jako zlatavé sušenky Marbú nebo maria, jako by právě vyjely z trouby. Má vůni sušenek (ne typických sušenek), která se zdá nemožná, aby někomu nechutnala.
V porovnání s LGTR od lush, které má hodně rozpuštěného másla se solí, voní jako popcorn. Tahle se mi líbí mnohem víc. Pro jistotu opakuji, že používám 2 spreje na noc a ráno ji ještě cítím!
Alice5991
Byl to nákup naslepo a jako většina mých nákupů, protože jsem komplikovaná, co se týče vůní, mě nechává trochu chladnou. Voní podobně jako LGTR od Lush, ale tahle se mi líbí o něco víc. Je to silná vůně něčeho sladkého a hodně opečeného se slaným nádechem. Voní jako popcorn z kina. Není špatná, ale nevím, jestli bych já osobně chtěla chodit takhle vonět. Výdrž a výdrž není nejlepší, ale samozřejmě je to tělový sprej. Doporučuji, pokud máte rádi vůni sladkého praženého popcornu z kina!
kyalaspingla
Chcete vědět, jak tato vůně skutečně voní?
Sušenky Subway s makadamovými oříšky s bílou čokoládou.
BOOM! Mikrofon padá!
PS. Nastříkala jsem si ji dvakrát na ruku a vydržela mi asi 4 HODINY. Poté se z ní stala vůně kůže, která rychle úplně zmizela. Na tělovou mlhu to není vůbec špatné. Jsem zamilovaná.
Jasmindee
Oh. Můj. Bože!!!!
Tohle je naprosto SKROMNÉ.
Dnes ráno mi přišel balíček, za 90ml sprej jsem zaplatila asi 15 liber a byla jsem strašně nervózní, až ho vyzkouším, protože jsou v něm doslova všechny moje oblíbené tóny. Slaný karamel? Kokos? Bílá čokoláda? Vanilka? To teda jo! Jsem absolutní děvka pro lahodné parfémy s jídlem. Sakra, chci vonět jako pekárna, jasný? Měla jsem obavy, protože jsem věděla, jak bych byla hořce zklamaná, kdyby se mi to nelíbilo, ale svatá prostoto, tyhle věci jsou DELIKANTNÍ. Pokud chcete vonět jako ten nejlahodnější kokosový dort posypaný ořechy a politý teplým slaným karamelem, pak je tento tělový sprej přesně pro vás. Varování! Po tomhle budete mít super hlad!
Je to všechno, co jsem chtěla, aby Let The Good Times Roll od Lush byl. Silné a lahodné karamelové tóny (bez zdrcujícího hřebíčku), které skutečně rozeznám, dekadentní kokos, hladká a krémová vanilka s nádechem oříšků. Uf. Tak dobrá. Chci stříkat pořád dokola.
Parfémy Sol de Janeiro naprosto miluju, vlastním Coco Cabana a Brazilian Crush a za oba dostávám komplimenty, hlavně za ten druhý. Myslím, že tahle by mohla být moje nová nejoblíbenější. Když ho mám na sobě, cítím se hříšně, nezbedně, hravě a přímo sexy, protože vím, že zatraceně dobře voním.
Řeknu, že to nemusí být šálek čaje pro každého. Je super sladká a silná, pro někoho možná i trochu ohromující, takže pokud vás snadno bolí hlava, téhle bych se vyhnula. Co se týče mě? Já ji miluju. Naprosto ji miluju. Doslova jsem řekla "svatá kráva", když jsem ji nastříkala, protože je to můj totální vlhký sen milovníků gurmánství.
10/10 ode mě.
butterbean
MŇAM! MŇAM! Chci sníst své ruce! Báječná vůně!
Když Sol de Janeiro v roce 2018 vydala vůni Coco Cabana, voněla jako kokosový karamelový máslový slaný popcorn.
Sol de Janeiro Cheirosa '71 je podobná tomuto vydání, ale je více, mnohem více KARAMELOVÁ - a tím myslím i opravdu dobrý karamel! a má slabý oříškový nádech.
Je to super karamelový kokos s nádechem slaného máslového sladkého oříškového nádechu - téměř jako popcorn.
Původní Coco Cabana je více kokosová máslová popcornová oproti Cheirosa '71 je více karamelová kokosová s nádechem oříšků a máslového popcornu.