Mercedes Benz Club Black Eau de Toilette podle Mercedes-Benz je Orientální vůně pro muže. Mercedes Benz Club Black Eau de Toilette byl/a uveden/a v roce 2017. "Nosem" za touto vůní je Olivier Cresp. Vrchní tón je Bergamot ; střední tóny jsouKadidlo a Jasmín ; základní tóny jsou Vanilka, Benzoin, Dřevité tóny a Ambroxan.

Danilo Perfumorista
Vše, co jste o tomto parfému slyšeli, je pravda.
Snad kromě výkonu, který není žádná bomba, a to jsem viděla zprávy o tom. Není to úplně akvamarín, ale není to bomba. A výkon není ani na závadu, je velmi dobrý.
Suchá, krémová vanilka s kadidlem v pozadí, s benzoinem přinášejícím kouřové, lehce balzamické a hřejivé nuance. Je to superjednoduché, od začátku do konce je vůně v podstatě stejná, což také není zápor, protože už na pohled působí velmi dobře a vysoký standard si udržuje až do konce. Je sladká, ale ne přehnaně, a je kouřová, ale také ne přehnaně. Je to vyzrálá sladkost a velmi příjemná.
Stojí málo, je příjemná, má kvalitu. Vidím ji jako skvělý parfém na romantické schůzky a večery. Pokud máte karafu, můžete ji smýt a vyrazit do klubu, a když cítíte, že vám dochází, můžete ji znovu použít.

RamonSouza
Chystám se zde nechat recenzi, za kterou bych mohl dostat kulomet, ale... Omlouvám se, Tom Ford Tobacco Vanille. Byl jsi mým nejoblíbenějším parfémem více než šest let, ale právě jsi přišel o první místo ve prospěch Mercedes Benz Club Black.
Klid: Vysvětlím vám to. Jsem fanoušek vanilkových tónů a kouřových parfémů. Tobacco Vanille byl nejen můj nejoblíbenější parfém po celá léta, ale také parfém, který mě uvedl do světa parfémů. Plná laiků všude kolem sebe jsem nikdy nemohla najít nic, co bych považovala za "své": Leo fashionista, který má rád extravaganci, ale s elegancí. Člověka, kterého byste našli kouřit doutník v knihovně starého sídla, v pološeru, v tvídovém obleku a u krbu. Jako první mi ho ukázal Tom Ford, ale jeho cena je pro mou realitu trochu přemrštěná. Po první lahvičce jsem použil velmi přesvědčivé prototypy, ale nikdy jsem nenašel něco tak "mého".
Zčistajasna jsem se rozhodla vyzkoušet Club Black v kamenném obchodě, i když mám vůči parfémům od výrobců aut předsudky (většinou jsou příšerné, prostě vyrobené pro muže, aby se cítili sexy, když nosí třeba "parfém Ferrari"). Byla to láska na první stříknutí! I když nemá tóny kakaa a tabáku, které mám tak ráda v Tobacco Vanille, považuji jeho vanilku za lepší než u Toma Forda! Krémová, invazivní, tak akorát sladká, aniž by byla přeplácaná. Ani v úvodu necítím náznak bergamotu nebo jiné kritické vůně, naopak už v rozprašovači cítím invazivní vanilku, která se postupně rozvoní a pokračuje na úrovni, kterou si troufám nazvat smyslnou. Další mé tvrzení, které možná mnozí budou považovat za pobuřující, je, že výdrž a projekce, alespoň na mé kůži, jsou lepší než u Toma Forda.
A pak se dostáváme k třešničce na dortu: to vše za zlomek ceny Tobacco Vanille.
Škoda, že není vhodná pro použití v horkých dnech. Jinak by se snadno stala mým podpisovým produktem. Stojí za každý cent!

Dr Harder
Tato vůně je jednou z těch, které si zamiluje 90 % lidí. Také si získáte spoustu pozornosti ostatních lidí díky tomu, že vanilka je všeobecně oblíbená ingredience a tady je tento tón udělaný krásně. Jen bych si přála, aby měla více pudrového charakteru, který by její projekci a siláž pozvedl ještě výše. Nicméně je třeba si této krásky vážit, kvalita, kterou od tohoto parfému za tuto cenu dostanete, je šíleně dobrá. 8/10

VelvetTrance
Koupil jsem si ho pro sebe. Je mi jedno, jestli je to na muži nebo na ženě, chci si k němu jen přivonět! Je to ta NEJBOŽEJŠÍ dřevitá vanilka. Jsem tak zamilovaná. Pánové, pokud chcete vůni, po které vám ženy budou chtít být nablízku, pokud je to vaše parketa, nehledejte dál! Tedy alespoň podle této ženy! Tahle je za 10/10.

wwwx3m
Hustá vanilka, další vanilka a trocha dřeva v pozadí. Bergamot ani jasmín nejsou patrné. Teplá, kořeněná, večerní. Pro chladný podzim a zimu. Obecně najde své uplatnění, ale ne více. Kdysi dávno jsem měla Vanille Pistache Yves Rocher, takže jedno v druhém. Vytrvalá, na kůži od rána do večera, monotónně sladká. S dobrou stopou. Unisex. Vzala jsem si ji bez testu.

vladjam
Už dlouho jsem si chtěla koupit nějakou pěknou sladkou vanilkovou vůni za slušnou cenu, rozhodla jsem se pro tuto vůni. Mnoho lidí možná odradí fakt, že jde o Mercedes-Benz, a dokonce i název "Club Black", a pak si mimovolně vzpomenou na nějakou klubovou vůni, jako je Versace Eros, Paco Rabanne One Million nebo Jean-Paul Gaultier Ultra Male. Vůně však není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Vzal jsem ji za rozumnou cenu, ale klidně bych zaplatil i dvakrát tolik, vůně za to stojí. Není v ní žádná změť tónů, které se navzájem střídají, je v ní sladká vanilka a trochu hřejivý jantar a dřevitý základ, možná na začátku a blíže ke středu je cítit jasmín. Vůně je sladká, na zimu a pozdní podzim, vydrží 8-10 hodin, je lepší na sebe moc nepípat, pár pípnutí úplně stačí, sedí docela pevně. Mohou ji nosit i ženy, je na to dost sladká, ale tady musíte být dáma s charakterem, takže je téměř unisexová, možná trochu více mužská. Spíš parádní a večerní varianta, do kanceláře se moc nehodí, bude dusit, leda ho aplikovat poměrně dost. Složky jsou kvalitní, velmi podceňovaná vůně vzhledem k ceně, ano, není příliš univerzální, ale pro chladné zimní večery je nejlepší, zahřeje vás teplou, lehce uzenou, téměř alkoholickou vanilkou ne horší než váš oblíbený svetr.

ZenNatsume
Jsem příjemně překvapená výdrží a ochranou tohoto parfému na mé pokožce, jako žena ho považuji za zcela unisexový. Ze svrchních tónů je přítomna vanilka s dokonale vyváženou sladkostí, doprovázená krémovostí benzoinové pryskyřice a umocněná molekulou ambroxanu, vůně kadidla je velmi slabá, stejně jako dřevité tóny, a citrusová část je zpočátku sotva znatelná, což se mi líbí, protože to z něj dělá parfém, který poskytuje teplo a eleganci. Vřele doporučuji.
Koupila bych si ho znovu? ano.

"O" Cheiroso
Respektuji názor každého, ale říct, že to voní jako parfém z lékárny, jako obyčejné čisticí prostředky...?! Do prdele! Nikdo není povinen mít něco rád a ne proto, že se to líbí mně, se to musí líbit všem, ale to, že se vám něco nelíbí, vám nedává právo to hanit nebo znevažovat... Parfém má vynikající kvalitu tónů a konstrukci. Je to komerční parfém, takže jeho originalita není jeho silnou stránkou, byl vyroben tak, aby se zalíbil masám, aby se zalíbil těm spotřebitelům, kteří mají opravdu rádi sladké, klubové parfémy, takže pokud nemáte rádi sladké parfémy, které přitahují velkou pozornost, "držte se od tohoto parfému dál", ale pokud máte rádi parfémy s vanilkou, jantarem, jasmínem a dřevitým nádechem, který rozbíjí přílišnou sladkost, je tento parfém to, co hledáte.
Parfém na rande, balady... Je to typický parfém pro ty, kteří chtějí být na sebe upozorněni už z dálky, skandální, sexy parfém, takže to nepřehánějte s nástřiky. Jeho výdrž a projekce na kůži je monstrózní a na oblečení se sundá, jen když ho vyperete. Pokud máte rádi skandální, sladké parfémy, je to parfém pro vás, ale pokud tento typ vůní nemáte rádi, utíkejte od něj pryč. Ještě jednou bych chtěla upřesnit, že je to můj názor a nikdo není povinen ho mít rád, ale lidé by měli přestat s tím směšným zvykem něco hanit jen proto, že se jim to nelíbí... Každý má právo říct: přišlo mi to špatné, nelíbilo se mi to, není to to, co jsem si myslel nebo co jsem chtěl, ale pomlouvat něco jen proto, že se vám to nelíbilo, je neelegantní....
PS. João Paulo Shintaku, jak jsem řekl, respektuji názor každého, ale říct, že to voní jako parfém z drogerie je svatokrádež, řekni mi, která drogerie v Brazílii prodává parfém, který takhle voní a já si už nikdy nekoupím dovážený parfém kkkk, řekl jsem, že originalita není jeho silnou stránkou, protože je to parfém, který se má líbit všem, takže následuje vibrace mnoha z této čichové rodiny, teď degradovat parfém na tuto úroveň jsem nucen nesouhlasit, protože pak už plácáš naprosté kraviny!!!!

Kronstadt
Dost možná nejlepší cenově dostupná pánská vůně na trhu, a to neprotahuju. Je to sladká vanilková bestie. Téměř gurmánská a docela chmelová. Jsem velmi, velmi překvapená, jak dobrá tato vůně je. Kandidát na koupi naslepo pro každého, kdo touží po podzimní nebo zimní vůni. Tak moc cenově dostupná.
9/10

piyux
EDT Mercedes-Benz Club Black Men se otevírá silnou projekcí sladkých, dřevitých a kouřových tónů. Úvod je promítající, lahodný, jedinečný, elegantní a velmi příjemný. Bergamot a jasmín jsou uvedeny jako úvodní tóny, ale pod silnější přítomností středních a základních tónů jsou téměř neznatelné. Kadidlo je výrazná nóta, kouřová, temná, ale vyvážená sladkostí benzoinu a vanilky. Kadidlo má blíže k vůni hořícího dřeva na rozdíl od kadidla páleného v kostelech a dodává vůni formální a elegantní charakter. Benzoin a vanilka jsou základní tóny, ale jsou patrné hned po nanesení vůně, dodávají jí sladký a lahodný nádech, který odpovídá síle kadidla. Dřevité tóny jsou druhotné, ale také znatelné, jsou to uvolněnější tóny, které dodávají vůni hloubku. A konečně ambroxan je vyčnívajícím akordem, působí jako posilovač tónů, ale jeho charakteristická pižmovost není patrná. Vůně má jen jemnou změnu od úvodu k zasychání, úvod působí vlhce, zatímco zasychání je suché a vystouplé. Jakmile toaletní voda Mercedes-Benz Club Black Men EDT dosáhne plného dry-down, lze ji shrnout jako silně projektivní, sladkou (vanilka, benzoin), kouřovou (kadidlo) a dřevitou vůni. Vůně působí odvážně, velitelsky, temně, lahodně, hutně, elegantně, exoticky, draze, formálně, voňavě, kvalitně, impozantně, vyzývavě, dlouhotrvající, mužně, dospěle, moderně, příjemně, nočně, silně, kouřově, sofistikovaně, silně, sladce, jedinečně, teple, dřevitě a velmi příjemně.
RECENZOVANÁ ŠARŽE: 2019 (#9323).
WOW RATING: 10/10. A působivá kouřová a sladká vůně.
HODNOCENÍ NELÁSKY: 2/10. Kadidlo je silné, vyvážené vanilkou a benzoinem, ale znatelné.
JEDINEČNOST: 10/10. Tóny a výsledná vůně jsou jedinečné.
MASOVÁ PŘITAŽLIVOST: 8/10. Kadidlo dodává vůni vyzrálý půvab, který pravděpodobně potěší tuto skupinu nositelek více než ostatní.
PROJEKCE: 4/10. Střední, asi 4 stopy kolem nositele.
SÍLA VŮNĚ: 6/10. Velmi dobrá, asi 6 stop za nositelem.
APLIKACE: 4 až 6 rozprašování.
DLOUHODOBOST: 6/10. Velmi dobrá, přes 6 hodin, dobře promítá po dobu 4 hodin.
Roční období: Zima, podzim, chladnější dny a klimatizované prostředí.
PŘÍLEŽITOSTI: Vhodné pro slavnostní události, venkovní setkání, kancelářské, pracovní, neformální, klubové. Jedná se o vůni vhodnou do kanceláře.
VŠESTRANNOST: 6/10. Velmi dobrá vůně pro formální i neformální nošení. Vůně s podpisem.
DÁMSKÁ VŮNĚ: Mužná, kadidlo dodává vůni mužný charakter.
VĚK: Vůně: od 30 let.
DOPORUČENÍ: Mercedes-Benz Club Black Men EDT lze zakoupit za přibližně 70 USD, koncentrovaná EDT, která funguje jako EDP, skvělá podpisová vůně, formální, vystupující a elegantní. Jedná se o skvělou koupi.
BLIND-BUY: Ano, ale pouze pokud znáte její hlavní tóny.
PODOBNÉ: Toto jsou příklady vůní stejného žánru.
Amouage Interlude Man EDP je nejtemnější a největší vůně tohoto domu; Amouage Memoir Men EDP je nositelnější tmavá vůně se silnějšími zelenými tóny a vynikajícím výkonem; Amouage Epic Man je skvělá vůně s kadidlem, kořením, muškátovým oříškem a kůží; Chanel Les Exclusifs Sycomore EDP, je to silná oudová vůně se středním výkonem; John Varvatos Dark Rebel Rider tato vůně je temná s kadidlovými, tabákovými a koženými tóny, ale nízkým výkonem; John Varvatos Dark Rebel je nositelnější dřevitá, kožená, tabáková, kořeněná a kořalková vůně; Louis Vuitton Ombre Nomade EDP je fantastická tmavá, kadidlová, mužná vůně, ale s nízkým výkonem; Bvlgari Man In Black Men EDP je jedna z nejlepších designérských kožených a tmavých vůní, ale nemá dlouhou výdrž; Issey Miyake Nuit D'Issey Men EDT je velmi nositelná tmavá, kadidlová a zelená vůně, cenově velmi dostupná; Mancera Red Tobacco EDP je silně vystouplá, mírně sladká, ambrová, tabáková, oudová, skořicová a šafránová vůně; Mancera Hindu Kush je vůně s kadidlem, tmavými dřevy a silnými zelenými akordy; Guerlain L'Homme Ideal Intense je příjemná tmavá, sladká, kořeněná, kožená, kouřová a mandlová vůně; Montale Full Incense je dobře nositelná vůně s kadidlem, tmavými dřevy a zelenými akordy; Nasomatto Black Afgano je silná, zelená a kadidlová vůně; Tiziana Terenzi Ecstasy je pačuli, kadidlo, dřevitá a květinová vůně; Chanel Egoiste Men EDT je odvážná, černá tabáková a dřevitá vůně; Azzaro Pour Homme EDT je skvělá, silná, vyzrálá, kožená, velmi kořeněná, dřevitá a zelená vůně; John Varvatos Oud Men EDP je nízká projekce tmavého tabáku, kadidla, oudu, myrhy a koření; Mercedes-Benz Club Black Men EDT je vynikající, sladká vanilka, benzoin, kouřové kadidlo a dřevitá vůně.
SHRNUTÍ: Silná projekce, sladká (vanilka, benzoin), kouřová (kadidlo) a dřevitá vůně. Vůně působí odvážně, velitelsky, temně, lahodně, hutně, elegantně, exoticky, draze, formálně, voňavě, kvalitně, impozantně, vyzývavě, dlouhotrvající, mužně, dospěle, moderně, příjemně, nočně, silně, kouřově, sofistikovaně, silně, sladce, jedinečně, teple, dřevitě a velmi příjemně.

wildkatzen
Vynikající vůně, kořeněná a kouřová vanilka, teplá dřevitá auhumado není plíživý, buenisimo. m připomněl mi hodně La Nuit de L'Homme Eau de Parfum Yves Saint Laurent z on cho chůze velmi podobné.
***I musím říct, že je to velmi dobrá vůně, ale není to příliš sladká vůně, není plíživá, je to velmi dobrá vůně, není plíživá, je to velmi dobrá vůně.

NicoS 27
Dlouhotrvající vůně, invazivní, hřejivá, smyslná, s nádechem lékořice a návyková (je těžké ji přestat cítit na zápěstí). Komplimenty? Mám ji na sobě už dva dny a lidé, kteří mě zdraví (i muži), mi říkají, jak krásně voním.
Tam, kde žiji (Santiago de Chile), jsme uprostřed zimy a je pravda, že se rychle stala solidní alternativou pro chladné dny.
Syntetická? ano, ale na svou cenu je vynikající kvality. Mnohem dražší varianty ve srovnání s touto padají na úrodnou půdu.
Odolnost: Neopotřebuje se za méně než 12 hodin.
Projekce? První 3 hodiny je bestiální. Pak jde dolů, ale metráž mu nikdo nevezme.
Jak voní: vanilkový likér, prostě a jednoduše. I když je její vůně poněkud lineární, je znamenitá, docela gurmánská.
Doporučujeme? rozhodně, pokud máte rádi sladké vůně a dokonce i něco unisex, je to obrovská volba pro svůj poměr cena/výkon.

groover
Vlastním všechny ostatní z této řady
takže jsem si musela koupit i tento a jsem ráda.
že jsem to udělala, je to krásná vůně,
jak se NX zmínila níže, je to vanilka.
a také dlouho vydrží, má dlouhou výdrž.
už je to 10 hodin, co jsem se jednou nastříkala.
na ruku a stále ji cítím.
dobře. Vůně mi připomíná Eau des Beaux.
od Loccitane, má stejný vánoční pocit,
velmi teplá a útulná vůně pro toto období.
roku, vřele ji doporučuji.

gerry.madoni
Tuto vůni jsem si vyzvedla o víkendu a upřímně řečeno jsem měla určité výhrady k nákupu naslepo. V obchodě totiž neměli po ruce žádné testery, které bych mohla nejprve vyzkoušet. Takže po mém prvním nástřiku doma se odhalilo kouzlo v podobě jednoho z nejsvůdnějších kouřových jantarových a vanilkových odvarů, které jsou kdekoli k dostání. V některých jiných recenzích na jiných fórech se hovořilo o tom, jak blízko se MB nyní dostává k vytváření vůní, jako je tato, která může stát sama o sobě.
Naprosto úžasný zážitek, když to shrnu. Věřím, že tato vůně je skutečným vítězem.
Edit 29. 10. 2017 - Tato vůně je stále lepší a lepší. V sobotu večer, když jsem čekala na usazení na večeři , jsem během 20 minut dostala 2 komplimenty na mou vůni. Jeden od hostesky a druhý od náhodného cizince, který šel kolem a zeptal se: "To jste vy, kdo má na sobě tu krásnou kolínskou?". Páni, ani s vůní Aventus jsem neobdržela tak zářivé komplimenty v tak krátké době. Nyní mám v plánu vrátit se na místo, kde jsem tuto vůni původně zakoupila, abych si vyzvedla poslední 3 nebo 4 lahvičky, které mají na skladě. Podle toho, co jsem slyšela od prodavačky, jsou téměř vyprodané a celosvětová poptávka po této vůni je poměrně vysoká. Takže celkově jsem tak ráda, že mám 2 x 3,4flozové lahvičky do rezervy, kdyby se něco změnilo s dostupností. Uff !