Amora Vermelha e Jabuticaba podle Natura je Floral Fruity vůně pro ženy. Amora Vermelha e Jabuticaba byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Verônica Kato. Vrchní tóny jsou Červená moruše, Třešeň, Granátové jablko, Liči, Hruška, Brazilská mandarinka a Pomeranč; střední tóny jsouOstružina, Jaboticaba, Švestka, Magnólie, Falešný jasmín a Konvalinka ; základní tóny jsou Vanilka, Pižmo, Karamel, Jantar (ambra), Fazole tonka a Santalové dřevo.

Razafi
Tělesný střik s výkonem parfému, velmi sladký kontrolovaným způsobem. Proto její nošení během dne nebude nijak zatěžující, ale to neznamená, že nemá přítomnost.
Vůně je nádherná, stříká z ní cosi, co lidem voní, znáte to, je to velmi romantická vůně. Stojí za to do ní investovat.

Vic2
Ve vůni kyselé, krémové a lehce sladké ostružiny. Postupem času přechází do šťávy z červeného ovoce (výrazný červený rybíz), lehce krémové a zabalené do dřeva. Po hodině už cítím jen dřevo se sladkým nádechem. Bydlím v oblasti cerrado a teploty v současné době dosahují 40 stupňů, takže se to na výkonu určitě projevilo. Myslím, že v zimě vůně vydrží déle.

Thais Tudisco
Stejně jako DolceMandy jsem si myslela, že to bude spíš "ovocná záležitost", a ono to tak opravdu ze začátku je, cítím jen kyselé ovoce, pak se to začne vyvíjet a cítím něco krémového, mám pocit, jako bych použila extrémně voňavý a ovocný hydratační krém, pak se to k mému překvapení opět vyvine a tentokrát cítím krémovost s lehkým květinovým nádechem, což mi v těchto chladných dnech poskytlo velkou pohodu, myslím, že by byl skvělý i v horku, velmi univerzální, líbil se mi.