Macadâmia Natura pro ženy

Macadâmia Natura pro ženy

svěží

Macadâmia podle Natura je Floral vůně pro ženy. Macadâmia byl/a uveden/a v roce 2012. "Nosem" za touto vůní je Verônica Kato. Vrchní tóny jsou Bergamot, Citrón, Muškátový oříšek, Mořské tóny a Ananas; střední tóny jsouMakadamie, Jasmín, Konvalinka, Pivoňka, Fialka a Broskev ; základní tóny jsou Pižmo, Santalové dřevo, Fazole tonka, Sladké tóny a Cedr.

Citrón

Fazole tonka
Sladké tóny
Cedr

gpacheco.bio

Zjistil jsem, že toto tělo splash velmi upřímný! Působí dobře, přiměřeně pro tělový sprej. Vydrží několik hodin, asi 3/4h. Vůně je zpočátku hodně mýdlová/koupelnová, přijde mi docela osvěžující. Nepřijde mi ale nijak zvlášť ženská, naopak mi přijde hodně sdílná (a to je jedna z vlastností, která se mi na ní líbí nejvíc). Na mé kůži se rozvine do dřevnatější sladkosti. Moc se mi líbí na každodenní použití nebo na aplikaci po sprše, kdy se cítím opravdu svěže.

anasca97

Dostala jsem ho v lednu jako dárek k narozeninám. Přiznám se, že kdybych si ji koupila jako obvykle (hledám příslušné čichové poznámky a obecné komentáře), nikdy by mě nenadchla, protože by mi připadala příliš mužná.
Byla jsem velmi pozitivně překvapená, protože cítím cedr a oceánské tóny, ale je tam makadamie a sladký nádech, které vše vyvažují. V horku São Paula je to poslední sklenice vody na poušti: návyková jako přelud.

danzaesencia

Návrat převládajícího pižma ve vůních Natura, jako je Tododia macadamia, je vítaný. Mám pocit, že je velmi unisexová. Není identická, ale mám pocit, že sdílí tóny s pižmem, santalovým dřevem a růžovým cedrem. Vydrží více než 3 hodiny. A cítím se v ní příjemně. Miluji dřevitý a pižmový bergamot v horní části, doprovázený citronem. A ano, dominuje mi bergamot, pižmo (připomínající dětské kolínské), cedr, muškátový oříšek a trocha makadamie, santalového dřeva, fialky a pivoňky. Jaké příjemné objetí! ....