London for Men Burberry pro muže

kůže
levandule
mechový
živočišný

London for Men podle Burberry je Orientální Spicy vůně pro muže. London for Men byl/a uveden/a v roce 2006. "Nosem" za touto vůní je Antoine Maisondieu. Vrchní tóny jsou Skořice, Levandule a Bergamot; střední tóny jsouKůže a Mimóza ; základní tóny jsou Tabákový list, Guajakové dřevo, Opoponax a Dubový mech.

Skořice

Opoponax
Dubový mech

gp.s

Co na to říct?

Dobrá, decentní a elegantní vůně, čistě podzimní.

V úvodu je nepříjemný alkoholový tón, který se rychle vypaří a vynikne levandule a bergamot, výborný tabák!

Vůně, kterou ocení kuřáci a milovníci dýmek.

Výdrž na mé kůži je dlouhá, lehká stopa, trvání (bohužel) mírné.

Jediný negativní bod: cena. Při tomto výkonu by měla být podle mého názoru nižší.

Doporučuji: Ano, nad 30.

Kdyby to byl film: Dobrodružství Sherlocka Holmese.

ColoradoCouloir

V roce 2008 jsem se trochu trápil. Právě mi skončilo angažmá, musel jsem se stěhovat a v mém oboru se propouštělo. Moc jsem toho neměla, ale o Vánocích jsem našla malou lahvičku (možná 50 ml?) London ve slevě za nízkou cenu a rozhodla jsem se, že si ji dopřeju. Když vám řeknu, že jsem si vychutnávala každý sprej, šetřila jsem si ho na víkendy a zvláštní příležitosti.

O 14 let později a život je úplně jiný. Teď mám možnost si tuto lahvičku koupit znovu čistě z nostalgie a panečku, ani trochu nezklamala. Tato vůně bude mít v mém srdci navždy zvláštní místo.

Vůně má tu moc, že nám dokáže zlepšit náladu. Učinit svět vlídnějším a přívětivějším. Londýn je jako starý přítel, který mě zve na skleničku nebo dvě. Nemohu ho dostatečně doporučit. Pět miliard z deseti.

*OldWestCowgirl* Adri

🤎Londýn pro muže Burberry, nebo spíše 🤴👑Král Artur.

Znáte ty scény z amerických filmů, kde jsou útulné chaty 🏔️nas hory, venku sníh, vánoční šišky🎄, rustikální dřevěné komody, stará kožená pohovka s přehozenou dekou a🔥 plápolající krb? V tomhle prostředí sedíte, jíte kousek skořicového koláče 🥧, který právě vyjel z trouby, a zamyšleně střídáte pohled mezi krásou 🔥 plamenů krbu uvnitř a ❄️gelada sněhem navršeným na okně; a přitom vzpomínáte na toho 🤵 zralého, prošedivělého, okouzlujícího muže s něžným, ochranitelským pohledem, který vám dával jistotu a zároveň k vám přitahoval vášnivé vzdechy😍? Přesně takový je Burberry London.

Čekala jsem na něj dlouho (na London, protože na toho muže, kterého jsem popsala předtím, už nečekám...kkk), a to tak dlouho, že jsem si dokonce omylem koupila Burberry For Men v domnění, že je to Burberry London...lol, byl to nejlepší omyl mého života, protože 🥰"Cafajeste" (For Men) jsem si zamilovala a stala se jednou z mých nejoblíbenějších pánských vůní!

Na odchodu cítím🥧 skořicový koláč s pomerančovým sirupem, teplý a sladký, aniž by byl vlezlý, s lehce kouřovým pozadím. Na několik okamžiků v první hodině mi připomínala vůni A* Men Pure od Havana Muglera, se sladkým doutníkovým aspektem. Zde jde jen o nedopatření podobnosti s jiným parfémem, protože jeho složení mi nepřipadá podobné jiným pánským vůním, které znám.
Jak se vyvíjí, objevuje se rovnováha skořice, kůže a tabáku na dřevitém pozadí připomínajícím opečené dřevo, sušené vánoční šišky ve věncích nebo stolní aranžmá.
Vše v London mi připadá vyvážené a nesmírně útulné. Připomíná mi 🤗 pocit přijetí/ochrany, který se vyznačuje střízlivostí a sebejistotou, velmi viditelnou u postavy Seana Conneryho (král Artuš) ve filmu Lancelot, první rytíř z roku 1995. Když postříkám Londýn a zavřu oči, 😌 přenesu se do scén, v nichž se objevuje 🤎Sean Connery, jak majestátně vítá svou milou na Camelotu, představuje jí krásného bílého koně a modlí se k Bohu, aby zachoval život lady Guinevery a vysvobodil ji od nepřátel během únosu, řídí rozhodnutí pomocí ⚔️cavaleiros kulatého stolu, povzbuzuje svůj lid ke statečnému boji za království a především hovoří o tom, co dává životu smysl, když se ptá Lancelota:

"Člověk, který se ničeho nebojí, je člověk, který nic nemiluje, a když nic nemiluje, jakou radost má ze života?" ❤️.

Sdílený, přívěsek k mužskému rodu🧔. Střízlivá, vážná, taková elegantní🎩👔 a v souladu s jeho hnědým "outfitem", vhodná na pracoviště, svůdná a ochranitelská zároveň, tedy zajímavá vůně pro romantická setkání, a také vhodná pro chvíle introspekce a pohody, jako je ta, kterou jsem zmínila na začátku této recenze.

Moje sklenička je z roku 2019 a výkon (držení a stopa) je průměrný. Kdyby více držela a vydechovala metry (jako ženská 🎀London, kterou mám také a mocně vtrhne do místnosti), byla by dokonalá ve všech směrech, stala by se stejně nezpochybnitelnou jako 💙Sean Connery.

Nádherná vůně🤎, na konci se mísí opečené dřevo, poslední potáhnutí z doutníku (tabáku) s vlhkým nádechem mechu, důstojný/čestný konec jako náš 🤴👑 král Artuš ve filmu.

🎶Můžu si jen představovat, co uvidí moje oči.
Až se přede mnou objeví tvá tvář
Já si jen představuji... 🎶

Perlemutt

Svou recenzi na tuto vůni jsem již zanechala, nyní se chci jen ohradit proti sexismu, přinejmenším v oblasti parfumerie.

Jsem dáma a mužný London nosím už mnoho let s velkým potěšením a nikdo v mém okolí se za něj nikdy nestyděl.
Když čtu mužské recenze na tradičně ženské vůně, potěší mě to, zvlášť když se je odváží nosit i muži.
To, jak nám parfém sedne, je čistě individuální záležitost, stejně jako náš vkus.

Khrodino

Nedaleko mého bydliště je borový háj. Čas od času si tam jdu zaběhat. Pokud nedávno pršelo, v mých nosních dírkách se mísí vůně deště, pryskyřice, mokré země, trávy a borového jehličí, a to, co vznikne, je podobné této vůni.
Je cítit dřevem, kořením, nepřipadá mi zahalující, ale štiplavá, dokonce i tabák, smíchaný se skořicí, odhaluje svou ostřejší a méně dřevitou povahu.
Problém, který u mě má, je doba trvání: krátce po nastříkání, třeba 6x na krk a 2x na každé zápěstí, zůstane na kůži jen velmi blízká vůně, kterou nikdo necítí. Doufám, že se s vaší pokožkou snoubí lépe, protože stojí za to.

Vandamme

Toaletní voda 50ml zakoupeno bez testování na základě hlavních akordů a recenzí
Asociace je následující:

- Holmes! Zase kouříš opium?! Ale co je to vůně čerstvě upečeného pečiva? Nebyla tu paní Hudsonová na čaj?

- Watsone! Jako obvykle vidíte jen to, co je zřejmé, a ignorujete detaily. Skutečně sedím v křesle a kouřím dýmku, kouře jste si všiml, a jsem naprosto střízlivý. Oči čisté, tón hlasu sebejistý, gesta normální - dnes v Baker Street žádné opium není. Nádobí je netknuté, na šálcích v sušáku není ani kapka vody, což znamená, že se jich už dlouho nikdo nedotkl. Naše drahá paní Hudsonová tu dnes zjevně nebyla. Dokážete už hádat, Watsone?

- Holmesi?! Udělal jste si vlastní třešňový koláč???

- Jak jste si to o mně mohl myslet, Watsone?! Dnes jsem si šel do obchodu sira Thomase Burberryho v Londýně pro nový kabát. A věřte tomu nebo ne, ale na oplátku mi ten lstivý muž přinesl to, co právě teď cítíte. Je to tabák, Watsone! Třešňový tabák!

- Ale, Holmesi, skořice...?

- ...Skořice byla napuštěna do gabardénu, z něhož je ušit můj nový plášť. V tom máte pravdu. Pojďte ke krbu, Watsone. Počkejte. Cítíte teplo? Kůže u ohně voní jinak. Podej mi ty housle. Ve vaší společnosti bych si určitě rád zahrál něco pro duši.

Apmahg

Pokaždé, když vidím recenze na Burberry London, něco mi opravdu vadí. Opakuje se to tolikrát, že mi to připadá skoro jako obecná moudrost. Možná mě převyšují, ale prosím, pokud uvažujete o koupi, zejména o BLIND koupi, poslechněte mě, a ne je:

BURBERRY LONDON NEVONÍ VŮBEC JAKO VÁNOČNÍ STROMEČEK!!!

Nevím přesně, odkud se to bere. Myslím, že ta trocha levandule v horní části by mohla lidi na chvíli přesvědčit, že cítí něco borovicového, ale to je pryč za pár minut po nastříkání. Stejně tak si dokážu představit myšlenkový proces, který probíhá takto: CINNAMON = GINGERBREAD = CHRISTMAS. Ale skořice se také drží jen krátce nahoře. Buďte si jisti, že jediní lidé, kteří si myslí, že to voní jako vánoční stromeček, jsou lidé, kteří vyrůstali s plastovými stromečky.

To, co Burberry London je, je velmi dobrá, i když zdaleka ne nadpozemská tabáková kůže, která je k dostání za ještě lepší cenu. Jestli mi něco evokuje, pak je to tlumeně osvětlená pracovna distingovaného gentlemana v kuřáckém saku. Pokud je to něco, čím chcete obohatit svou sbírku, je to velmi bezpečná koupě. Pokud nebudete spokojeni, moc peněz jste nevyhodili. A většina lidí bude zcela spokojena.

Ale všem, kteří si myslí, že se to dá nosit jen čtyři týdny po svátcích....při tom rovnou pokračujte. Ať je Burberry London po čtyři týdny v roce nepřehlédnutelná. Pro mě to bude skvělé večerní oblečení po zbytek roku.

Bofifa

Burberry London je jeden z nejlepších tabákových parfémů, které jsem kdy ochutnala. Jeho nabídkou je velmi suchý, téměř dřevitý tabák, svěží a mladý, postavený jako inženýrský artefakt, s mnoha přidanými vrstvami, které tuto hlavní notu vyplňují, porovnávají a nuancují.

Výsledkem je hladká, ale ďábelsky komplexní kolínská s velmi pikantní vrchní nótou, která postupně sleduje tabákovou krajinu. Tabákové listy se suší a drtí do vláken poté, co se z nich vylisuje veškerý cukr a aroma, a těsně před uložením do plechovky.

Tuto kresbu podbarvují dřeva, pepř a zejména, a to mám nejraději, bylinná, velmi zelená, balzamická, drhnoucí dávka. Nechybí ani tóny lékořice, sladkosti a skořice. Celek dokonale harmonizuje v jednu z nejskvělejších kompozic, jaké jsem kdy cítil.

Nosit něco takového nikdy neomrzí a znamená potěšení z každého nového detailu nebo každého objeveného zákoutí. Považuji ji za kolínskou, jejíž pochopení vyžaduje čas, jako zahradní labyrint.

Mnoho lidí si London for Men spojuje s Vánocemi, což podle mě není vůbec nepřesné. Kolínská je hřejivá, přátelská, elegantní, ale přístupná, překypující pozitivními pocity, jako vůně omáček před štědrovečerním jídlem, teplého chleba, vůně jedle a dědečkova doutníku.

Účinek je jemný: velmi účinný na krátkou vzdálenost, o něco lepší v délce trvání. Není to žádná bomba. Poctivé podání, ale je to jeden z těch případů, kdy na tom nezáleží.

Vznešené.

nelson gil escano

"London Bottled

M E... I N C A N T A!

Není náhodou, že se o tomto zázraku tak dobře mluví a že se nachází v mnoha našich sbírkách.

Základ vůně; tabák a skořice.
Využívám této příležitosti, abych připomněl to, co vždycky říká můj drahý @Drakecito: tabák sám o sobě není sladký.

Tyto tóny se harmonicky snoubí s ostatními, zejména s kůží.
"Sladký" pocit, který z vůně vyzařuje, není vůbec vlezlý ani otravný.

Cítím dřevitě hořkou/vanilkovou vůni, pravděpodobně díky gaiaku, který roste v Paraguayi a Argentině a z něhož se získávají vanilkové tóny pro použití v parfumerii.

"Hořký" tón je podle mého názoru způsoben opoponakem, jak jsem se dočetla ("tato látka se získává z mízy rostlin a má poměrně silnou aromatickou vůni... s hořkou a štiplavou chutí"). Ale v Burberrry London působí velmi příjemně.

Originální, jednoduchá a sběratelsky zajímavá láhev.

Mírná stopa a výdrž a dobře drží na mé pokožce. Mimořádně příznivá cena.

Chladné počasí a výborná pro mládež 25+, ale i my dospělí využíváme její dobroty.

Fotbalově moudrá značka Burberry zaznamenala s touto krásnou vůní "hattrick" a podařilo se jí do lahvičky dostat elegantní esenci Londýna.

-Doporučujete?
-Elementární, můj drahý Watsone.

Lap

Nejeden člověk ji nazval "pádem v láhvi".
S touto definicí plně souhlasím.
Perfektní vůně v podzimním období: není příliš vhodná pro mladší muže kvůli tabákovým tónům, myslím, že je ideální ve věkové skupině 30-40 let.

Podle mého názoru nejlepší pánská vůně z celé řady Burberry.

EvgenPaul

Zima, ráno, sobota... Kuchyně, teplý župan... Vzal jsem červené víno, nalil ho do turka... Dal jsem ho na mírný oheň, po pár minutách začal pěnit... Nasypal jsem skořici a na tenké plátky nakrájená červená jablka... Přivedl to k varu, vhodil čtvrtky citronu..... Na stole captein černý s třešněmi, krabička otevřená... Obvyklým pohybem vytáhl cigaretu, zavrtěl mezi prsty a nalil si horké svařené víno.... Zapálil jsem si cigaretu, lokl si svařeného vína..... Nadechl se a vyhlédl z okna: je ráno a mráz - a ty máš uvnitř útulno a třešňovou nirvánu.... Dobrý parfém, měl by sis ho vzít.

UPD těm, kteří píší, že po chvíli zanechává jeden sladký tón, doporučuji nastříkat na známého a přijít k němu až po hodině: zaručeně se mu vůně nebude zdát taková. Efekt sladkosti je slyšet, když parfém nosíte sami, nejspíš je to způsobeno tím, že receptory jsou ucpané nějakými kyselými molekulami. A tato sladkost je velmi chutná, ať si říká kdo chce co chce.

Jacques

Krásný parfém. Přítomný tabák má hned od začátku sladké pozadí, což z něj dělá mužný parfém s určitým klasickým nádechem (aniž by ztratil svou originalitu a modernost). Je to hřejivý parfém, který se hodí k nošení v zimě, na večeři nebo při slavnostních příležitostech. Má střední projekci, což znamená, že se zpřítomňuje ve vaší blízkosti, ale nekontaminuje svými čichovými tóny celou místnost nebo prostředí. Svého nositele jistě odliší od běžných parfémů, které se vyskytují v Brazílii.

Tami Franco

London for Men od Burberry je především dalším z těch parfémů, který i přes to, že je v něm skořice (což je tón, který nemám rád), nejenže se mi líbí, ale dokáže být považován za jeden z nejlepších parfémů, které jsem kdy poznal. London je něco jako seriózní, pevná a hluboká verze vysoce uznávaného a přeceňovaného CH men. Oběma jsou společné tři tóny, které tvoří páteř obou parfémů: bergamot, kůže a dubový mech. Ale zatímco CH byla slabá, rozkouskovaná a ve výsledku poněkud postrádala osobnost, London je mnohem kvalitnější, vyváženější, homogennější a má mnohem lepší projekci a dlouhou životnost. Jediný problém vidím v tom, že na některých kůžích může být trochu hrubá, zatuchlá a drsná; ale na správné kůži, kam směřuje vývoj a sušení a kde vrcholí v mimořádně jemné a smyslné lehké sladkosti, je to jeden z nejlepších parfémů, jaké kdy byly vytvořeny, rozený chytač. Muži ji budou chtít pro sebe. Ženy ji budou zbožňovat a žádat o ni. Je nevysvětlitelné, že se o tomto parfému málo mluví. A je pochopitelné, že těch pár komentářů, které dostává, je pozitivních, takže se s ním seznamme a ohodnoťme ho podle toho!

Vůně: 6/10 na začátku, 9/10 při sušení
Univerzálnost: 7/10
Probuzení: 8/10
Dlouhá výdrž: 9/10

Hivo

Jeden z nejvíce podceňovaných parfémů, které znám! Vynikající a jedinečná vůně s dobrou projekcí a mírnou výdrží. Voní velmi rafinovaně, připomíná nový oblek nebo nějaké víno stáčené v ušlechtilém dřevěném sudu, kterému byly dány dřevité vlastnosti. Na mé kůži nejvíce vyniknou tóny kůže, tabáku, skořice, mechu a guajakového dřeva. Navzdory přísnějším tónům je zároveň mladistvá, s velmi moderní a dobře zvládnutou sladkostí, ne dětskou, ale vážnější. Je to opravdu parfém na dobývání, na rande ve dvou v pološeru. Myslím, že se hodí k mužům, kteří považují inteligenci za afrodiziakum a kteří svádějí tím, že "umějí naslouchat", k pozornému typu, který si umí dobře popovídat, k pronikavému pohledu...
Nevím proč, ale když cítím Burberry London, vybaví se mi Julio Cortázar, argentinský spisovatel a intelektuál. Na fotografiích je vždy dobře oblečený ve francouzském obleku, kouří dobrý doutník a vytváří své fantastické světy prostřednictvím neuvěřitelně kreativní literatury. Myslím, že by tento parfém s radostí nosil. Když ho nosím, cítím se sebevědoměji. Stojí za to poznat Burberry, zejména pokud žijete ve městě s chladnějším podnebím.

"Pojď se mnou spát: no haremos el amor, él nos hará" (Pojď se mnou spát: no haremos el amor, él nos hará).

Julio Cortázar

edge42

Ano! Již tolik skvělých recenzí na tuto vůni, které jsou na místě...

Burberry London je bezpochyby nejlepší vůní značky Burberry. Kvalita je tak přesvědčivá, že voní kvalitou výklenku - zejména ten nádherný tabákově-višňový tón.

Tohle nevoní jen mužně, tohle voní gentlemansky. Voní po důvěře, odpovědnosti, splněných slibech a splněných snech. Jako muž, který není na cestě, ale už dorazil.

London nekřičí "pojď si pro mě!", ale mluví přísným hlasem "jsem tady". Vůně, která se agresivně nedomáhá pozornosti, místo toho tato omdlévá.

Jako uvnitř klubu pro gentlemany z vyšší společnosti za chladného podzimního nebo zimního večera - italské hnědé kožené pohovky, jemné doutníky, nábytek z dovezeného dřeva, jednosladová skotská a úspěch. Přesně tak voní Burberry London... vůně, která jako by svého nositele přenesla na různá místa. Evokuje myšlenky a vzpomínky a probouzí ve vás vášně více než téměř jakákoli jiná vůně, kterou jsem kdy cítil.

Ve zkratce to nejlépe vystihla jiná recenzentka, ecerusen, když řekla:

Burberry London voní jako dárek za to, že jste muž!