Arbo Forest O Boticário pro muže

zemitý
ozonický
mechový
svěží

Arbo Forest podle O Boticário je Aromatic Fougere vůně pro muže. Arbo Forest byl/a uveden/a v roce 2022. Arbo Forest byl/a vytvořen/a Marion Costero a Leandro Petit. Vrchní tóny jsou Zelené tóny, Jablko, Citrusy a Levandule; střední tóny jsouOzonové tóny, Cedr, Rebarbora a Fialka ; základní tóny jsou Mech, Pižmo, Vetiver, Pačuli, Jantar (ambra) a Labdanum.

Zelené tóny

Mech
Vetiver
Labdanum

Super-Scent

Už to tady zpívali. S většinou z nich souhlasím. Arbo Forest je podobný jako Men 2021, ten zelený. A já ho miluju!!!!! Řada Arbo má velmi silnou DNA, všechny s výjimkou Ocean mají velmi výraznou zelenou barvu posečené trávy. Nejsem jejich příznivcem, pokud nejsou vyvážené. Liberté přináší tu rovnováhu, která se mi líbí. Botanic je těžká na sladkost, ale přesto se mi líbí, protože mi připomíná eukalyptové plantáže, třeba tu, kolem které jezdím každý týden cestou do práce. A Reserva má váhu dřeva a mechu s velkorysým provedením, ale unavuje mě, nevím. Ale zpět k Menovi, chtěla jsem, aby ovocná vůně vydržela déle. Tu jsem našla ve Forest, dlouhotrvající ovocné vůni Men. Je to prakticky vylepšení toho, co se mi už líbilo. Jednoduchá, nenápadná, svěží, příjemná, ovocná a funkční. Parfém na deset až patnáct stříknutí. Málokomu se bude líbit. Pokud hledáte bylinnou, plně zelenou vůni Arbo Traditional DNA, Forest bude nedostačující.

leandro_augustto

Slovo, které podle mého názoru definuje tento parfém, je. DISPENSABLE! Apothecary se snaží a často se jí podaří přinést něco dobrého, jako například Malbec Bleu, což je vynikající parfém, ale v jiných případech se jí to nedaří. Neříkám, že je to špatný parfém, to ne, to ne, lidi, ale podle mého názoru je to postradatelný parfém ve srovnání s jinými možnostmi ve vlastním katalogu značky.

Arbo forest v podstatě nic neinovuje, nemá žádnou osobnost, nemá duši, je to směs Arbo reserva a Men od stejné značky. Jaký má smysl ji mít? Když existuje několik dalších, které jsou podobné a dokonce lepší? Tentokrát se to nepovedlo.

Jernê Knowles

Tady je Arbo, které mě zaujalo už od uvedení prvního kusu na trh! Nečekala jsem, že to bude tak vyspělá vůně, tak dobře konstruovaná a hodnotná; testovala jsem ji v mírných teplotách, v teple, při boxu, při funkčním tréninku, na míči i k líbání na ústa (lol), a hádejte co?! Při všech těchto příležitostech si vedla dobře!

Slyším a čtu spoustu stížností od mužů, kteří kritizují vůně se stopami, jako je tato Fougére Esverdeado, že nelepí tolik, jak si představují, že se nepromítají a tak dále [...] Upřímně řečeno, lidé sotva připraví svou pokožku pořádně na přijetí vůně a chtějí po ní při svých zkušenostech týdny výkonu! Muži, sprchujte se déle, používejte k drhnutí rostlinné lufy, používejte dobrý olej do koupele (NUXE), hydratujte se hydratačními krémy bez vůně a nakonec své zážitky znovu otestujte; buďte rádi, ale pomozte procesu dál!

Zelenkavá a šťavnatá, evokuje pocit šlapání a finišování ve vodopádu ledové vody pod hříšným sluncem! Ozónové tóny v ní dodávají čistý pocit, který pochází z první Arbo, což velmi připomíná, když je v srdci, ale neztrácí svou originalitu, samozřejmě s otevřenějším, vzdušnějším, příjemným lesním tónem.

V základu Arbo Forest nabírá zvláštní směr, stává se pryskyřičným parfémem s nádechem suchého křoví a spoustou čerstvých bylin uprostřed dubového mechu, který pohlcuje "všechno", pačuli v něm přichází v zelené barvě, což je riskantní, protože mnoha lidem tato fáze složky připomíná čerstvou moč; tak trochu se zašpiní, ale pak připomene, že je to zelený parfém, a pokračuje v tanci lesem.

P.S.: Až O Boticário oficiálně uvede na trh 100ml lahvičku Arbo Forest, zveřejním ji zde na Fragrantice!

Montblanc
Individuel