Clinique Happy Clinique pro muže

Clinique Happy Clinique pro muže

zelený
mořský

Clinique Happy podle Clinique je Citrus Aromatic vůně pro muže. Clinique Happy byl/a uveden/a v roce 1999. Vrchní tóny jsou Mandarinka, Limetka, Mořské tóny, Citrón a Zelené tóny; střední tóny jsouFrézie, Jasmín, Konvalinka a Růže ; základní tóny jsou Cypřiš, Pižmo, Cedr a Guajakové dřevo.

Mandarinka

Voňavý karneval

od Jernê Knowles

02/15/24 09:30

Elizef

Sladké mandarinky a závan čerstvého, lehce slaného větru.

Moje "milenecká" vůně )
"Milenec" - protože jsem za ním běhala na rande do nejbližší parfumerie, namočila se od hlavy až k patě a odešla, a on zůstal... v obchodě... tam na polici.
On tam a já tady, vzdálenost mezi námi.
Byl to můj smutný osud, že mi chyběl, že jsem po něm toužila, že jsem o něm snila. A všechno se to točí kolem něj. Mm-hmm. Je to celé drama).
Musela jsem si toho milence přivést domů, nejdřív jako tealivant, který byl za velmi krátkou dobu vypitý až do dna, no, a pak jako láhev.

Vůně je nekomplikovaná, ale svým zvukem nějak dokáže přenést soustředění mé nálady do pozitivity, a to se mi líbí.

Závěr tohoto příběhu:
Štěstí je v maličkostech,
štěstí v jednoduchosti,
štěstí je nablízku a hlavní je umět ho vidět)

Nibbiolini

I když je kompozičně trochu zastaralá, plní svůj účel: možná mě zrovna nepotěší, ale rozhodně mě vždycky rozesměje! Lehká, svěží, citrusová a ne příliš náročná. Ideální na léto a na nošení něčeho nepříliš náročného a vtíravého v "uzavřených" prostředích. Na mé pleti má velmi omezenou výdrž, ale jedním z potěšení takové jemné kytice je právě možnost několikrát ji znovu použít, obnovit složení a úsměv.

Fer1517

Na tuto vůni jsem narazila před více než 15 lety a od té doby ji nemohu přestat používat... je jednoduchá, svěží, příjemná, okouzlující, naplňuje mě poklonou!!!!! V současné době mám ve své sbírce více než 60 vůní a mohu s naprostou jistotou říci, že tato vůně nezklame!!!!
Žila jsem ve Venezuele, ve městě Caracas, což je deštivé tropické podnebí, kde se nejvíce používají svěží vůně!!!! A tohle je příjemná, čistá vůně, kde ty citrusové plody sedí nahoře a naplní váš den štěstím!!!! To je štěstí!!!! Naplňuje mě a VŽDY mě naplní komplimenty...holky ji milují...je to tak!!!!! Reformulace, které má CLINIQUE v poslední době, šly trochu dolů je pravda, že ano trvání!!!!! Vždycky to tak nebylo! Ale víme, že se to stává i u těch nejdražších vůní!!! Stále doporučuji!!!! Funguje lépe přes den než v noci, v kanceláři, odpoledne na pláži s bílou košilí, zkrátka!!!!
S touto vůní jsem se oženil přes den a v noci na rumbu používám Armani code Profumo!!!!
Miluji ji !!!!

beto_ruiz

Happy od Clinique by se již dal považovat za klasiku, byl uveden na trh před 20 lety a stále se vyrábí a prodává.

Vůně začíná citrusově, jistě synteticky, ale přesto příjemně, citrusová vůně mi trochu připomínala Versace Pour Homme, ale na mé kůži brzy ustoupila květinovým a jantarovým tónům.

Pro mě je to vícesezónní vůně, s větším přínosem na jaře a v létě. Její trvání bych označila za průměrné na současné vůně a s nízkou projekcí.

Myslím, že dostojí svému názvu, protože je to vůně, která je příjemná a přináší štěstí.

Drab

Tuto vůni jsem si zamilovala, když mi bylo asi 15-16 let (téměř před 20 lety), kdy se značkové parfémy teprve začínaly ve velkém objevovat na pultech našich obchodů. Od té doby ji zbožňuji. Teď je mi 35 let. Ale vůně neztratila svou zvláštní jiskru. A to ani ne tu zářivou citrusovou jiskru, jako je na obalu, ale spíše zajímavou jiskru uprostřed a blíže k základu. Z nějakého důvodu se mi po ní chce... A ženy všech věkových kategorií tato vůně přitahuje, protože na mě "sedí". Holky od mých patnácti let, pak maminku, ale i současné dámy a dokonce i babičku, i když je mi už 3,5 desetiletí - v tomto věku mi vůně není trapná. (Pokud ovšem nejste smutný gotický introvert) ))))
Vždycky ji ráda použiju a vím, že bezpochyby mám úspěch u opačného pohlaví a pozornost z jejich strany zajištěnou.

Drab

Používal jsem je na střední škole (před 17-18 lety). Opravdu se mi líbily. Rozhodl jsem se pro nostalgii a koupil jsem si je i teď. Je to nádherná vůně. Už od školy jsem si všimla, že holky prostě přitahuje..... A já ji mám pořád. Až teď se do fanklubu přidala moje maminka a dokonce i babička, která si o takovou vodu řekla. Dala jsem jí))))) unisex. Vůně, která by na léto-jaro určitě měla být na poličce! A ve svých 34 letech neváhám nosit takovou zdánlivě jednoduchou a lehkou, ale ve skutečnosti velmi zajímavou vůni. Nezáleží na tom, kolik je vám let - důležitá je nálada, kterou vám tato vůně vytvoří na duši - a ta je 100% Happy!

almondbreakfast

Clinique Happy byl můj první parfém.

Po 15 letech sbírání a stovkách parfémů, které se objevily a zmizely, si myslím, že se stále cítím osaměle.

Tohle píšu obklopená samými parfémy. Lidé, které jsem měla nejraději, jsou pryč.

Někdy mi parfémy opravdu připadají jako moji nejlepší přátelé.

Předpokládám, že mě parfémy dokážou udělat šťastnou.

Ale někdy se sama sebe ptám: "Jsi teď šťastná?".

Drahá maminko, tati, moje jediná lásko,.. Tolik mi chybíte.

-AB-

Dario40

Úvod je citrusový a aromatický, pak přichází to dobré. Zelené tóny představují geniální stránku vůně, mořské tóny, ale ty se ukáží být trochu silné a pouto, které se mezi nimi zpočátku vytvoří, není příliš příjemné...
Naštěstí to trvá jen krátce a hned tu máme Mořské tóny, které zůstávají po celou dobu vůně.
Jsou mistrovsky pojaté, nesmírně přesvědčivé, patří k tomu nejlepšímu, co jsem kdy cítila, a jasně připomínají vůni moře, konkrétně tu nezaměnitelnou vůni, která se vytváří při výstupu z vody v kontaktu se sluncem, něco neuvěřitelného.
Tato velmi dobrá vůně mě opravdu překvapila!

micholas

Na Fragrantice jsem si uvědomila jednu věc: můžete jít na stránku jakékoliv průměrné vůně a bude tam spousta recenzí o tom, že je to ta nejlepší věc, kterou kdy cítili. Zkuste to! Uvidíte sami.

Tohle je skvělý příklad.. Jsem naprosto zmatený z komentářů lidí, kteří tvrdí, jak je to nejlepší pánská vůně, jaká kdy byla vytvořena. Je to VELMI průměrná, nevýrazná, špatně fungující, citrusová vůně.

Ponaučení je: berte recenze na tomto webu s rezervou a nikdy nekupujte naslepo kvůli tomu, co tu lidé říkají, protože byste mohli do lahvičky nalít moč a pořád by tu bylo 10 recenzentů, kteří by říkali, jak je to boží dech v lahvičce.

priethcallas

Na začátku je poměrně silná mandarinka, následují vodní tóny a poté zelené tóny.

Po čtyřech hodinách aplikace po vodních tónech následují květinové tóny, z nichž víceméně dobře vnímám pouze jasmín. Cítím jakési svědění, ale nevím, co to je, třeba pepř nebo nějaké jiné koření, nevím.

V 8 hodin se ozve jemné cedrové pižmo.

Po 12 hodinách pižmo, cedr a možná ještě nějaké dřevo, které nedokážu úplně izolovat.

Při použití celého vzorku, tedy 1,0 ml, jsem dosáhla střední stopy po poměrně dlouhou dobu a pak vůně klesá na slabou stopu, nicméně teplo ji reaktivuje, takže si myslím, že v létě by skutečně mohla mít jiné chování a objevit se tóny, které se v chladu neobjevily. Podle mého názoru vydrží více než 12 hodin. Letní, denní vůně.

giani zalenski

Je to přípitek na radost, teplo, slunce a život. S citrusovým začátkem, ale s nádechem zelených tónů. Lahodná vůně vodních tónů vše promění v modrou a doteky růže a frézie rozbijí citrusy, jak se rozvíjí. Základ je dřevitý a pižmový s nádechem jasmínu. Je to intenzivní vůně s dobrou výdrží a mírnou projekcí, která se velmi dobře hodí k horkým dnům a létu. Je čistá, chladivá a zábavná, ideální pro dynamické, mladistvé muže.

C Henrique Medeiros

Radost a dobrá nálada v láhvi. S tím souvisí i název parfému a barva, která připomíná slunce a štěstí.

Nenechte se však mýlit, může to být i velmi smyslný parfém. Učitelka na univerzitě, která byla zároveň mou osobní přítelkyní, mě jednou vzala na výlet do přírody a já si vzala jen svůj Happy. Pokaždé, když jsme vyšly ven, přiblížila nos k mému krku, aby si k němu přivoněla, a řekla, že ten parfém voní jako "chci s tebou do postele".

Je to citrusová vůně s vůní melounu/melounu (i když tyto tóny nejsou uvedeny v informační pyramidě), s dřevitým základem.

Má dobrou projekci, pokud ji několikrát nastříkáte, dobře si jí všimnete už v první hodině. Problémem je, že po druhé hodině začne slábnout. Kdyby měla lepší výdrž, byla by dokonalá.

TatiORodrigues

Tento parfém je pro mě velmi příjemný!!! Pro mě je naprosto sdílený! A souhlasím s lidmi níže: Snadno se nosí, je povznášející, veselá, po koupeli... Jen s jednou věcí nesouhlasím: je velmi efektní. Hodně se promítá a zanechává stopu. Každý, koho znám a kdo ji nosí, jasně cítí vůni. Vynikající, výborná do horkého počasí, osvěžující a ne tak známá. Na jednu stranu je dobře, že není příliš oblíbená! Je to skvělá volba, miluji muže, kteří ji nosí, mám dojem, že jsou to dobře vyřešení, pohodoví, zábavní a "dobří lidé", a samozřejmě také skvěle voní!

baba

K tomu, co už bylo řečeno, nemohu moc dodat, takže už budu mlčet... kromě tohoto možná nevhodného příběhu: Poprvé jsem to začal nosit asi rok po smrti svého otce. Většinu toho roku jsem byla zachmuřená a v depresi. Konečně jsem začala podnikat kroky, abych se zlepšila, a jedním z nejmenších kroků, které jsem udělala (nebo jsem si to alespoň myslela), bylo, že jsem si koupila vůni s názvem "Happy". Nikdy jsem ji necítila a ani o ní nevěděla, ale nějak jsem ji našla a jmenovala se "Happy", tak jsem si ji jako malý žert sama pro sebe koupila.

"Prostě si to na sebe nastříkám a bude mi líp!" A tak jsem si řekla, že to bude lepší.

No, tak jednoduché to samozřejmě nebylo, ale s velkým úsilím jsem se z deprese opravdu pomalu začal dostávat. Měla jsem takovou malou rutinu... každé ráno jsem se postříkala tímto sprejem a chvíli jsem přemýšlela o všem dobrém v mém životě... některé dny to bylo jen pár vteřin, jiné dny to byly minuty, ale musím vám říct, že je docela těžké zůstat smutná, když cítíte tuto vůni.

Celkově možná hrála v mém uzdravení jen malou roli, ale hrála roli, a proto bude navždy mou nejoblíbenější vůní, a to až do konce mého života. Ten, kdo tuto vůni pojmenoval, bezpochyby vybral ten nejvhodnější název, a naštěstí pro mě se ke mně ten název teď také dokonale hodí.