Liz Intenso O Boticário pro ženy

Liz Intenso O Boticário pro ženy

zemitý
pačuli
svěží

Liz Intenso podle O Boticário je Woody Floral Musk vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Liz Intenso byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Emilie Coppermann. Vrchní tóny jsou Červené ovoce, Hruška, Mandarinka a Bergamot; střední tóny jsouRůže, Kosatec, Jasmín a Konvalinka ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Pačuli, Jantar (ambra), Mousse de Saxe, Haitský vetiver, Kašmír a Pižmo.

Červené ovoce

Mousse de Saxe
Haitský vetiver
Kašmír

Wilza Seguins

Nejsem velkým příznivcem sladkých parfémů, ale tenhle jsem si přinesla domů. Jeho tekutina mi připomíná třešňový sirup, a když ho nosím, zanechává na mně velmi zajímavou sladkou dřevitou stopu, zatím se při každém nošení proměňuje, připadá mi jako několik parfémů v jednom. Miluji tradiční a zavrhuju vznešenou, protože je na můj vkus příliš lehká a vzdušná; to neznamená, že je špatná, ale přejdu ji, zatím zůstanu u Liz Intense na vrcholu. Doporučuji zajít do obchodu a vyzkoušet na vlastní kůži, někdy jsou zdejší recenze spíš překážkou než pomocí. To je můj tip.

Sam Porto Colombo

Z tradiční Liz vyňali doutníkový nádech, přidali amazonský prales se všemi dřevinami, květinami a ovocem a voilá: Liz Intense byla na světě.

Tento parfém je ŠPATNÁ VŮNĚ.
Vynikající ve všech svých podobách.
Nepřipomíná Strawberry Shortcake, žvýkačku + kouř jako Traditional ani broskvový krém jako Sublime. A já mám ráda obojí, co říkáte?
Ale tahle mě naprosto odrovnala. Vypadá jako řada Botica 214.
Gratulujeme Boticário! A moc vám děkuji

Jernê Knowles

Liz Intenso odpovídá svému jménu, je to plnější verze s pomalejším vývojem než první Liz. Sladká, intenzivní, plná, hutná, tmavá a těžká! Pro ty, kteří mají rádi těžké gurmánské tóny, je to vynikající nález. Užijte si první várku! (lol)

Na nose cítím lehký citrusový pocit, který brzy zmizí a ustoupí šťavnatosti ovoce, jako jsou hrušky a broskve, přestože vždy měla gurmánský nádech a přichází s poselstvím intenzivního a velmi přetěžkého parfému. Je zde hodně ovoce, které způsobuje slinění a sytost.

Když zaschne, stává se z ní dřevitá květina se spoustou růží, zalitá sladkým sirupem, který zahřívá střed pole a dává průchod i bílým květinovým konotacím. Samotný jasmín necítím, ale kosatcový tón ano, a ten je velmi sladký a přítomný, což mi trochu vadilo, protože nejsem milovnicí sladkých parfémů.

Když se dostane do základu, začne být zajímavější, protože má více dřevitých tónů a není jen čistě sladká. Cashmeran s nádechem omyté kůže, která je jemná na dotek, dobře omyté pižmo s nuancemi jemných zvlhčovačů, lehký zemitý nádech, který je zakomponován do tónů vetiveru, které jsou mimochodem velmi těžké a zanechávají ji temnou a pohánějí neuvěřitelnou projekci.