Alie KiralHodnocení parfému 3.92 z 5 s 144 hlasy
Bread + Roses podle Pearfat Parfum je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. Bread + Roses byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Alie Kiral.
Vítejte ve zvláštním a jedinečném zážitku s parfémem Pearfat (celosvětová giveaway!)
od Nayeli Cano
samjonesdiary
Víte, jak Seth Marks rozprostře všechny ty okvětní lístky růží pro Meredith ve snaze oživit jejich romantickou stránku? Tohle je jako kdyby to fungovalo. Světské požitky se setkávají s klidnou pohodou. Jako když se vám někdo dvoří vybraným zbožím a pak se s vámi mazlí pod nadýchanou peřinou se zapálenou svíčkou v pozadí.
TBonetheFella
Tohle voní jako ztělesněná dovolená. Hřejivá a dekadentní směs teplého čerstvého chleba, růže nasáklé červeným vínem a suchého muškátového oříšku a kakaa. Teplo a dobré zprávy v láhvi. Pak, jak pomalu zasychá na mé kůži, růže začíná nabývat vlastností růžové vody, jak se rozptyluje chlast. Chlast je nahrazen touto krásnou sladkou pomerančovou vodou namočenou na chleba. Po celou dobu ji kakao a muškátový oříšek udržují suchou a pudrovou.
Je tak lahodně krásná, že po ní stále znovu a znovu sahám na ruku.
Je to stoprocentně zimní nebo podzimní vůně, na paži je velmi silná a dokážu si představit, že by tento profil vůně byl v horku omamný.
Je to jedna z těch vůní, které se mi opravdu líbí, ale nemyslím si, že si někdy koupím flakon. Nikdy jsem neměla opravdové nutkání nosit gurmánské vůně a nemyslím si, že tato změní můj názor, ale můj vzorek se mi naprosto líbí. Pokud hledáte zajímavou a krásnou růžovou gurmánku do své sbírky: tato je pro vás.
Alespoň prozatím si však užiji tuto předčasnou oslavu svátků.
boiluna
Připomíná mi to, když jdete kolem své oblíbené pekárny a ptáte se svého partnera, jestli něco chce nebo ne (a doufáte, že řekne ano), když vidíte všechny věnce, které sousedé o svátcích věší, a tajně si myslíte, že jsou tak ošklivé (ale počítá se myšlenka, že?), pomerančové rohlíčky od pillsbury, napouštění teplé vany po dlouhém dni v práci, přidání zátěžové deky na sebe, abyste se přestali vrtět, nasměrování své vnitřní Bridgette Bardotové po odbarvení vlasů barvou na vlasy v krabičce, naučení se milovat sebe dřív než ostatní...✨