MicroPerfumes.com 1 product for 6.97 USD
Jomashop.com 1 product for 299.99 USD
FragranceNet.com 1 product for 487.19 USD
The Noir 29 podle Le Labo je Aromatic vůně pro ženy a muže. The Noir 29 byl/a uveden/a v roce 2015. "Nosem" za touto vůní je Frank Voelkl. Vrchní tóny jsou Fík, Bobkový list a Bergamot; střední tóny jsouCedr, Vetiver a Pižmo ; základní tóny jsou Tabák a Seno.

spaceybailey
První postřik vás zasáhne bobkovým listem a bergamotem, ale bez fíku. Po zaschnutí je to jako kouřit doutník po pobytu ve stodole s balíky sena všude kolem. Ne ve špatném slova smyslu, ale na druhou stranu jsem rád u koní. Opravdu elegantní parfém. Vyvolává ve mně vibrace EQUESTRIAN girl. Čistá, dřevitá, svěží a hřejivá zároveň. Velmi jedinečná, hluboká a tajemná. Miluji jízdu na koni a tento parfém mi to připomíná. Chápu, proč se mnohým nelíbí. Není jen tak pro někoho. Je odvážná, ale pokud se navrství se správným parfémem, může být i gurmánská. Já ráda vrstvím s Kayali Eden Apple. Je to jako nakupovat na svátky a přitom pít jablečné latté se skořicí v chladném dni. Navozuje atmosféru VENKOVA, jako když vybíráte skutečný stromek. Líbání pod jmelím, čerstvé šišky po celém domě, pití jablečného punče... Stejně jako jízda na koni, blízko západu slunce, za chladného počasí. Vůně tvých černých jezdeckých bot, tvého koně, koženého sedla, tvé přirozené vůně a úžasné vůně tvých vlasů, která vane, když odjíždíš. Dát svému koni JABLKO, protože byl tak hodná holka. Takhle mi to voní. Také ji nosím, když jsem vyparáděná na večerní akci. Ráda ji nosím samotnou, ale jsem gurmánka, takže ji ráda vrstvím. Tento parfém je krásný. Jeden z mých nejoblíbenějších od Le Labo. BISOUS

calvofe
Jednoho dne jsem se probudila s touhou koupit si některou z vůní této značky. Tato vůně mě ze všech jejich referencí zaujala nejvíce. Hledala jsem na internetu a při čtení na fórech jsem se stále přesvědčovala a nakonec jsem si ji koupila. Koupila jsem si ji narcistickým způsobem, na etiketu výrobku jsem uvedla své jméno a příjmení, abych si připadala důležitá a vynahradila si tak své citové nedostatky způsobené nedostatkem sebeúcty způsobeným traumaty z dětství. Spolužáci si mě dobírali, protože jsem chodil do školy s Givenchy gentleman original, když oni používali přímo čokoládovou vůni Axe nebo pach potu teenagerů, ale ejhle, já jsem šel k tabuli řešit své dobré rovnice z druhé třídy jako gentleman.
Když mi po třech měsících přišel balíček, na nákup jsem si ani nevzpomněl. Spěšně jsem ho otevřel, našel své jméno a jásajíc štěstím nad marností CR7 jsem si ho připnul na zápěstí. Když jsem k němu přivoněl, zamrazilo mě. Ne proto, že by to byla špatná vůně, ale proto, že byla tak silná a s přibývajícími minutami byla čím dál tím víc přehlušující. Byla to vůně, která mě svou hustotou dusila. Pravda, bylo léto uprostřed vlny veder... Musela jsem se osprchovat a vůbec, a pak na sebe nastříkat eau des sens.
No, nechala jsem ji zapomenutou ve skříni nepovedených nákupů, kde jich mám několik, královnou je megamírdamare. V zimě jsem to zkusila znovu. No, vůně je velmi kompaktní a těžko popsatelná, protože vůbec nepůsobí přirozeně, je to syntetický blok zmutovaných chemických vůní. Voní velmi dřevitě a bylinně, určitě může být jako maté čaj na steroidech. Je to velmi hluboká vůně a vyvolává pocit utopení, protože se vám dostane do nosních dírek a je to jako Indurain při výstupu na horský průsmyk, jde tempem, které vás ubíjí.
Je to docela dobrá vůně, ale pokaždé, když si ji nastříkám, mám ten výše popsaný pocit. Chtěla bych, aby byla trochu jemnější a umírněnější, protože první hodinu je velmi těžká, a protože je to vůně, která se nemění, ještě víc. Po té hodině už je snesitelnější, ale ze začátku mě ubíjí až moc.

Elysiom
Dobře, dobře, vidím tě Le Labo. Samozřejmě jsem vyzkoušela vaše nejoblíbenější vůně a říkala si "meh", ale tady jsou zuby, to se musí nechat.
Téměř okamžitě dokážu identifikovat tuto pro mě paměťovou vůni. Hráli jste si někdy v noci, v lese, v létě na Manhunt/schovávanou? Krčení se v podrostu, hustá vůně stromů a hlíny, s tím elektrickým ozónovým zápachem ve vzduchu jako čerstvý déšť nebo blížící se bouřka? Tohle je vůně v lahvičce a já ji zatraceně miluju.
Jsem tak ráda, že jsem si na ni vzala panáka, že jsem si od tohoto domu ještě žádnou nekoupila. Svěží, temná, čistá. Taky cítím růži - ale je to jako noční kvetoucí růže nebo tak něco - sladká a temná, ale je tam. Taky mám pocit, že někdo konečně správně vykouřil tabák - jako vážně. Každý jiný dům vás chce tabákem profackovat, takže vás převálcuje - tenhle je tam jen v pozadí - velmi slabý a jen lehce sexy. LÁSKA. Konečně také unisex vůně, která je správně a opravdu unisex. Tuhle vůni bych pohltila na každém.
Zakázané růžové zahrady v noci těsně před bouřkou. FBW, hotovo.

Megatron9000
Brácha mi tuhle přinesl z města 15ml pušku (má na to talent, parchant jeden!) a říká: "Hele, to je lahůdka, zkus to! Nevím, kde ji vzal, ale jsem mu za ni neskonale vděčný.
Tak jsem to zkusil: jasně žluté fíky smíchané s travnatým pižmem, lehce podbarvené borovicí. A taky mi není jasné, co tam dělá ten bobkový list. Ale přesto je ta vůně nepřekonatelná!
Nevnímám ji jako určitou ódu na ušlechtilý list a parfumérské řemeslo vůbec.
Přestože se v ní snoubí hloubka vůní a svěžest, nevšimla jsem si ani jistého extraktu z černého čaje, který kytici fíků, bergamotu, bobkového listu, pižma a dalších složek dodává aroma sena a tabáku a svazuje je pevnou šňůrkou, jako když prodavač květin aranžuje kytici.
A přesto zní parfém velmi smyslně a přitažlivě. Výdrž je vynikající: bublina odolala čištění ryb, koupeli s parní lázní, potápění v řece, kouři z grilu i hostině.
Ano, cenovka je kousavá i na New York (a co teprve na naše město), ale vonět tak nevídaně - prostě k nezaplacení, s tím musíte souhlasit.
Parfém se hodí jak pro ctihodné a blahobytné caballeros, tak pro významně vyhlížející furiantské seňority.
Hodnocení: solidní pětka, kdyby takových neobyčejných zvuků bylo v parfémech hodně, všichni bychom si už dávno našli svou vůni.

DannyAngel
Nemám nos parfuméra, jsem obyčejný smrtelník. Ale mám fascinaci a zvědavost na vůně, která je velmi velká.
A říkám, že nemám nos parfuméra, protože tato vůně je tak dobře namíchaná a harmonie je tak dobře dosažená a má tolik tónů, že se z ní stává téměř jednotná vůně a ve svých fázích docela dobře mění vůni.
První dojem a to, co mě napadlo, byl čaj s něčím ovocným v pozadí.
V její střední fázi už opravdu rozeznávám jen textury, myslela jsem, že jsem dobře identifikovala fíkové tóny jak ovocné, tak listové, ale myslím, že je to tak dobře namíchané, že to rozeznávám jen matně.
Je to poněkud sladká ovocná, nikoliv mazlavá kompozice, je také poněkud pudrová, za tím vším je cítit tabák smíchaný s vetiverem, který si představuji, že je zodpovědný za tento pudrový pocit.
Je to čistá, poněkud poetická vůně, nevím, proč se mi vybavují obrazy zahrad a přírody renesančního typu, omluvte mou fantazii, ale přesně to na mě přenáší, to mám na parfémech ráda, mohou být dokonce stejně sugestivní jako knihy.
Vzhledem k cenám této značky stojí za to tyto vůně alespoň někdy vyzkoušet a koupit si nějaké vzorky.

debra0503
Je to výrazný parfém - vůbec mi nepřipadá jemný nebo tichý. Má silný charakter. Není dívčí ani koketní, ráda na sebe upozorňuje vážnějším způsobem. Dřevitý nádech s černým čajem a trochou tabáku na pozadí mi dává pocit boujee a drsňáka, který má pod kontrolou svá rozhodnutí a svůj život. Je to získaná chuť, odradila mě na začátku, kdy jsem byla spíš na sladké vůně a lehčí čajové vůně. Teď ji mám a mám yulong od Armani prive, noir miluju desetkrát víc. Konečně jsem ten parfém pochopila, je to umělecké dílo!
Aktualizace : manžel mi řekl, že voní jako Jack Daniels a že ji miluje! Lol to jsem nečekal, ale hurá!

LenaP
Naprosto souhlasím s předchozí recenzí.
Je to úžasná vůně! Trvalo mi dlouho, než jsem si na ni zvykla. Vždy se mi líbila, ale nechtěla mi sednout.
Nosila jsem ji a jsem s ní velmi spokojená.
Je to jako silný čaj s cukrem, nebo vavřínem.
Ale je třeba si uvědomit, že to není bobkový list do polévky nebo knedlíků, ani do slaného nálevu, což tady mnozí tvrdí (zřejmě s bobkovým listem jen takové asociace)). V žádném případě nechci nikoho urazit.
Vavřín je zde velmi krásným kořením orámovaným sladkými fíky, pižmem a dřevem.
Opět se přesvědčuji, že vůně Le Labo jsou o inteligenci - to je jejich hlavní koncept.

BMac99
Dnes jsem byla na kosmetice a paní kosmetička úžasně voněla. Upozorňuji, že je 95 venku a ona přišla z venku a okamžitě jsem byla jako wow. Byla to fantastická směs, která voněla lehce, svěže a trochu zemitě. Takže mi ta žena pracuje na obličeji a nejsem tím parfémem převálcovaná, těším se, až chytím závan. Musela jsem se jí zeptat, co má na sobě, vonělo to povědomě, teple a lákavě. Řekla mi, že je to Le Labo the Noir 29. Vůně se jí líbila. Musela jsem napsat recenzi z pohledu pozorovatele. Byla opravdu velmi krásná.

Va1erie
Bůh žehnej tomu, kdo přišel s nápadem na likéry, a já mám chuť je používat častěji.
Na mé kůži není vůně nijak zvlášť velkorysá a to, že má problémy s otevíráním a proměnou kouřových tónů, jsem tušila už dříve. Mimochodem, při pohledu na pyramidu nechápu, odkud se kouř bere? Je to tabák? Vetiver?
Psali tu o čaji vařeném na ohni - tak tady jsem na této párty. Dřevo je tu rozpálené jako v sauně. Fíky jsou vynikající. Všechno je tu chutné, přírodní a harmonické, co na to říct. Mimochodem, neslyšel jsem žádný slaný nálev. Upřímně řečeno, nikdy jsem ji v žádném parfému neslyšela (i když jsem v životě slanou vodu cítila a svačila okurky).
Sex jsem tam také nenašla, ale dost noblesy a elegance. Pro mě, stejně jako asi pro mnoho lidí, to není otázka kvality provedení, ale ochoty dát 160 eur za 50 ml. Mě nepřesvědčila, protože nevyvolala wow-efekt.

azharal
Po poslechu řady Le Labo jsem se dozvěděla, co na parfémování obdivuji. Je to, když vezmete do ruky parfém a to, co cítíte, je bezproblémová kompozice. Určitě cítíte jednotlivé tóny. Ale bezešvost je, když všechny ty záchvěvy vytvářejí něco NOVÉHO, skutečně nového. Úplně novou vůni. Není to kombinace fíků, zmrzliny a černého čaje - je to prostě vůně Noir 29.

Llcj
Přišla jsem na schůzku s kamarádkou do hotelu edition v New Yorku. Když jsem prošla dveřmi, ucítila jsem tu nejúchvatnější vůni, která mě uvedla do transu. Vůně tohoto místa mě samozřejmě uvedla do té nejlepší možné nálady, protože jsem si připadala jako na zábavném, nóbl a exkluzivním místě. Když jsem odcházel, zeptal jsem se recepčního, co je to za vůni ve vzduchu, protože je to omamná a nejkrásnější vůně, jaká kdy udeřila do mého nosu. Řekli mi, že je to signature vůně od le labo. Šel jsem do obchodu le labo a řekl jsem tomu pánovi, že chci to, co jste dali do edice hotelu. Řekl, že noir. Já na to, dejte mi ten největší flakon. Je to vůně, kterou chci mít všude, a teď ji cítím pořád. Pořád mě zastavují, protože je to něco, co ještě nikdo necítil, a je to tak omamné a jedinečné. Jestli se někomu nelíbí, je mi to jedno. Chci si tu vůni užít sám.

MaliceBabe
Koupil jsem si 50 ml a všeho ostatního jsem se vzdal! Je velmi vytrvalý! Pravidelně cítím stopu, i když obvykle na sobě necítím parfémy (a které cítím neustále, nemohu nosit). Dost výrazně se mění od vrchních tónů ke středním. Na mé kůži se usadí s kadidlem, příjemně hřejivým, jako kostelní svíce. Ale stopa je přesně čajová, tříslovinová, trpká. Z tohoto parfému jsem nadšená. I když před příchodem do obchodu jsem o něm ani nečetla, chystala jsem se testovat Tonku, která na mně tak krásná není. Moc děkuji konzultantce, že mi Noir doporučila!

KISSIK
Absence aldehydů v popisu pyramidy Noir 29 vykreslila v mé představivosti úplně jinou vůni))) A jsou tu aldehydy, a sólování, jako v růži Chicago 26, zprvu by si člověk mohl i myslet, že je to ono, ale ne, tady už zazněly první akordy růže 31))) Co je víc 26 nebo 31?)))) Ale chvilka, a úhledné neuspěchané kroky opouští nejprve růže 26, pak, jako ve zpomaleném záběru, celá v oblaku bujných, ale lehkých a splývavých šatů, sexy vlající ve větru, hladce proplouvá kolem v dálce růže 31..... A vůně se usadí sama: - Ahoj, care! Rád tě poznávám, care! Care, těší mě, ahoj!)))
No, pokud to budeme brát tak, že Le Labo ji umístilo samo - vůně vybraného drahého černého čaje, jeho celá vybraná přísně symetrická ve své kráse lístků, pak asi spíš ano než ne. Ano, je to vůně drahých čajů z krásných vykládaných obalů, ale spíše to není jen vůně samotných čajových lístků, možná lístků po napaření na okvětních lístcích růží a šťavnatých fíků, kdy jsou prosyceny neobyčejnou chutí sladkých snů, a esenciální olej klidu a míru - indický vetiver, dodává vůni lehký nádech meditace, zvonivá citrusová kyselost bergamotu je vyvážena pod suchými tóny sena a tabáku.
A pokud si ne každý může dovolit vychutnat vzácné odrůdy čaje, jejichž cena se pohybuje v tisících dolarů za tisíc gramů, pak vyzkoušet exkluzivní čajový nápoj od Le Labo je mnohem dostupnější a jako pro mě příjemnější!))
Nejkrásnější vůně, upravená a okopčená, ani ovocná, ani citrusová, ani dřevitá, ani tabáková, ani kořeněná, ani svěží, pokud je ve vzácných chutích tajemství, stejně jako ve vzácných ženách, tak se v ní rozhodně skrývá celé tajemství světa)).

marisol santilla
Beru zpět 9, které jsem dal The noir... 10!!
Aromatická, ženská, mužná... najednou květinová... pak dřevitá... svěží.
všechno, ale v harmonii.
Tři dny nošení a musím uznat, že dostává také 10.
vůně 10 z 10
projekce 10
drží 10...
cena... drahá, ale u Le Labo nebudete litovat.
Doporučuji *santal ... noir... dalších 13... oud... lys*
alespoň si řekněte o vzorek, stojí za to je znát.

augustmoon
Thé noir je smyslná, jemná, dřevitá, trochu sladká a trochu bylinná. Černý čaj je tam určitě cítit. Ostatní komentátoři si všimli fíku a černé růže, což potvrzuji. Vůně je jaksi androgynní, což je jeden z důvodů, proč ji mám tak ráda. Nekřičí. Přenáší mě do letních nocí nebo teplých podzimních večerů. Na této vůni je něco uklidňujícího, ale ne dusivého nebo příliš útulného. Má barvu západu slunce, který se táhne nad budovami a barví oblohu a silnice do oranžova. Je to zvuk tichých kroků, které se vracejí domů. Není tedy divu, že jsem ji pojmenovala "Poslední dny léta", když jsem ji loni nechala stáčet do lahvičky.