Daarej pour Homme podle Rasasi je Orientální Spicy vůně pro muže. Vrchní tóny jsou Kmín, Kardamom a Pelyněk; střední tóny jsouRůže a Kořen orris ; základní tóny jsou Vanilka, Fazole tonka, Jantar (ambra), Santalové dřevo, Pačuli a Pižmo.

Scent Grail
Daarej je ukázkovým příkladem humbuku komunity vůní. To slouží jako připomínka toho, že když něco přitáhne tolik pozornosti, často je třeba zvážit další perspektivu. Od synteticky vonícího složení až po prezentaci, která se řadí k tomu nejchudšímu, s čím jsem se v poslední době setkal, tato vůně nestojí ani za tuto cenu.
TOP POZNÁMKY
Svrchní tóny mísí kmín, kardamom a artemisii, které bohužel působí uměle a silně. To je naštěstí nejhorší část tohoto složení, které voní stejně jako něco nad úroveň osvěžovače do auta. Pokud si myslíte, že koupí Rasasi Daarej získáte náhradu za dlouho nevyráběné Valentino V, vzdejte se, protože tohle není ono.
SRDCE
Po počátečním výbuchu umělých kořenitých, bylinných tónů se růže připojí k show a zmírní počáteční tvrdost. Tato fáze ještě více potvrdila, že někdy nechápu ten humbuk za konkrétním vydáním.
To nemá nic společného s cenou. Mnoho cenově dostupných vůní voní 10x lépe než Daarej.
ZÁKLADNÍ POZNÁMKY
Základ je zde objektivně nejlepší a je o něco hladší díky zahrnutí vanilky, fazolí tonka a nádechu santalového dřeva. Není to hrozná vanilka a rozhodně ne to nejhorší, co jsem cítil. Zkušení milovníci vůní však dokážou odhalit úsporná opatření značky díky jejímu „statickému pocitu“. Tohle by bylo mnohem lepší vydání, kdyby základ byl celý a nic jiného.
CELKOVĚ
Nemohu doporučit tento parfém z jasného důvodu: Nemůžete jen zajít do místního obchodu s parfémy a ochutnat jej před nákupem. Až na pár klonových značek je pro mě tato praxe, kdy jedinou možností je nákup naslepo, nepřijatelná, bez ohledu na cenu. Je to těžká přihrávka.
Přečtěte si celou recenzi na scentgrail (.) com

jerry7474
Daarej Rasasi:
Velkolepá vůně z počátku....
Jedna z mála kombinací, která dokáže zaujmout v každém svém aspektu, vrchní tóny jsou okouzlující a ve svém vývoji se stále zlepšuje... nemluvě o tom, že její projekce byla notně štědrá.
Nezkoušel jsem Valentino, vůni, kterou mnozí vztahují určitou podobnost, ale vrchní tóny cítím dokonale kardamom, který si neustále hraje s růžovým dřevem růže, která jemná a decentní, ale výrazná se mísí s lahodnou vanilkou, ale i santalové dřevo dává dokonalý mužný okoun a úhledný dotek díky pižmu, které vůni očišťuje, nakonec je výsledek krásný.
Je to jedna z těch vůní, jejichž vůně vás nikdy neomrzí, jedna z těch, které donekonečna vyhledáváte, jedna z těch, o které žádáte, aby nikdy nepřestaly vonět.
Okouzlující, magnetická a sexy vůně.
Jedna z těch, které přišly okupovat můj seznam velkých oblíbenců.
Velmi univerzální, na den, večer, noc, za tepla i za studena, vždycky je radost ji nosit.
Vůně: 10.
Projekce: dobrá (3 hodiny)
Doba trvání: 8 hodin.
Doporučujeme.

Thebrave
Téměř se všemi musím nesouhlasit. Tuto vůni jsem objevil v roce 2014 v oblasti Adenského zálivu a zjistil jsem, že je to svůdná bomba... Arabská. Je dokonale přizpůsobená tomu, co arabská žena ze Saúdské Arábie, Jemenu, Emirátů, Jordánska považuje za neodolatelného muže.
V Evropě to prostě nefunguje stejně, kromě evokace, a něco tak orientálního si dovolí předvést jen Opium od YSL.
Růže jí dodává oporu, ale není tím podstatným prvkem, který je v celé své délce lilií, jež jí dodává eleganci. Koření a dřevitý základ postupně nahradí tento první dojem, ale lilie zůstane. Funguje stále, i v létě, i když je lepší to s ní nepřehánět, pokud nechceme, aby se nám zamotala hlava.
V kůži vyčnívající dva metry vydrží nejméně 6 hodin a v oblečení několik dní. A značí. Je jen málo vůní, které zanechávají takovou čichovou vzpomínku jako Daarej.
Skrytý klenot arabské parfumerie, určený pro arabský vkus.

e_sheff
Koupil jsem ji naslepo, na základě recenzí. Když jsem ji poprvé vyzkoušela, od začátku jsem si ji zamilovala! Souhlasím s komentáři níže - tuto vůni si nelze neoblíbit! Žádné věkové omezení jsem nezaznamenala, dokonce ji vidím spíš na zavedených mužích než na mladých. Více o vytrvalosti a stopě přidám později. Doporučuji! 👍
Aktualizace: s vytrvalostí a stopou je vše v pořádku!
Aktualizace: vůně dřišťálu, oblíbený a známý karamel 😄

zimmer
Připomíná mi Prada Amber Pour Homme, jen je mnohem sladší a není mýdlová. Celoroční, kancelářská, i když se hodí do každé situace, univerzální. Vytrvalá, vlezlá, monotónní. Stačí na celý den, unavíte se z ní 5x) Líbila se mi, ale láska se nekonala. Prostě dobrá vůně. Můžete se v klidu naladit na blind.

Valgei Hukku
Velmi příjemný parfém: sladký, květinový a kořeněný. Nemůžete si pomoci, ale líbí se vám. Velmi lehká, jemná. Po několika hodinách si sedne těsně k pokožce a už ji necítím. Pro mě se zde EDP může rovnat EDT, co se týče výdrže. Chtěla bych jí o něco více a nijak nestahuje na parfémovanou vodu.
Žádné zvláštní odhalení a proměny jsem nezaznamenala: jemná, hladká, velmi pozitivní. Docela unisex. Není brutální, spíše pro mladého muže, který chce k sobě přitáhnout krásnou polovičku. Krásně sedí v létě i v zimě. Líbí se mi.

aaronstarks73
Na začátek řeknu, že této vůni dávám 10/10. Má BÁJEČNOU výdrž, docela dobrou projekci a samotná vůně je božská. K Valentino V jsem nikdy nečichala, ale tahle Daarej je fantastická signature vůně.
Je sladká, aniž by byla dětinská. Nejvíc cítím vanilku a tonikum, ale vanilka je lemovaná jakýmsi kadidlem, které nedokážu pojmenovat. Voní svůdně a smyslně. Šla jsem na šest stříknutí (2 pod tričko, 2 na krk a 1 za každé ucho), ale díky jemné konzistenci nebyla nijak mazlavá.
Tancoval jsem se ženou, která se ke mně nemohla přestat tulit, protože byla touto vůní omámená. Díky ní voním sofistikovaně. Po ničem se necítím tak sebejistě, jako když VÍM, že voním skvěle a jedinečně. Díky ní stojím o něco výš.
Okamžitě si kupuji záložní lahvičku, protože mi nikdy nechce dojít. Bude to moje vůně "na ven".

Darkbeat
Mimořádná vůně, skvěle provedená. Plně orientální, sladká a kořeněná bez přehánění. Velkolepá.
Neměla jsem slov, když jsem k ní přivoněla, nemohla jsem uvěřit, že v této cenové relaci lze najít parfém těchto vlastností, prostě mimořádný.
Otevírá se jemnou a kořeněnou sladkostí, vanilka je zde rafinovaná, a dokonce bych řekla, že s lehkým kyselým nádechem, ke kterému přispívá, předpokládám, kardamom, aby se rozvinula s malým nádechem růže, ale velmi slabým, víte, že tam růže je, ale musíte ji hledat, není to jako v jiných vůních, které jsem cítila, že růže je výbušná a přebírá vůni, ne, tady ne, tady růže přináší elegantní a rafinovaný nádech, velmi velmi elegantní. Pak si začnete všímat drobných dřevitých stop s trochou pačuli, díky nimž je vůně slabě hřejivá, s tóny pižmového jantaru a trochu kořeněná, ale vše velmi slabé, předpokládala jsem, že to bude fazole tonka, která přináší ten kořeněný tón. Závěrečné zaschnutí je dřevité, sladké a pižmové, líbí se mi.
Není to vlezlá ani vtíravá vůně, je jemná a dokonce bych řekla, že unisexová, klidně by ji mohla nosit i žena.
Vůně vydrží velmi dobře, na mé kůži více než 10 hodin a s mírnou stopou. Za to, co stojí, si nemůžete přát víc.
Pro denní i noční použití lhostejno, a to i v chladných ročních obdobích, i když klidně nositelná i v jarních a letních nocích.
Stoprocentně doporučuji.

Khaled_89
Holly molly.
Tento parfém jsem si včera koupila naslepo. Začátek jak většina říká je trochu drsný. Ale to nevydrží déle než 10 min. Střed a zasychání je opravdu tak příjemné a jemné a člověk ze sebe dostává stále úžasné závany.
Dneska jsem si ji vzala do práce a když jsem si v kavárně brala kafe, tak se mě úplně cizí ženská zeptala, co to mám na sobě a zapsala si to lol. To je poprvé, co na můj parfém takto reaguje úplně cizí člověk. Byla jsem ohromená.
Dlouhá životnost se zdá být vynikající. Včera, když jsem ji poprvé otevřela, jsem kolem páté hodiny odpoledne nastříkala 2 střiky na zeď v koupelně. Dnes ráno, když jsem vešla do koupelny, jsem cítila, jak se jí plní vzduch.
Lidi, tohle je vynikající a za tak kvalitní šťávu za pouhých 35 dolarů nemůžete udělat chybu.
Rasasi mě naprosto udivuje svou kvalitou 10/10 a přitom levnými cenami. Už mám La Yuqawam pour homme a Al Wisam Day a jsou úžasné.
Jsem na sebe naštvaná, že jsem tento dům objevila tak pozdě. Zlomek ceny, niche qulaity šťávy, bestie výkon a uniqness
10/10

Icucino
WOW! Jsem tak ráda, že jsem našla náhradu za V Valentino!
Jediné, co mi trochu chybělo, byl růžový pepř, ale tady jsem jen vybíravá, je tam IMO 90%. Jako bonus má lepší projekci a dlouhou životnost, je to bez mozku za U$ 22,00 .
Rozhodně 8 z 10
P.S.Díky @Sunnn a @bbjr za nápovědu!