Ugo CharronHodnocení parfému 3.97 z 5 s 115 hlasy
Suganami podle Snif je vůně pro ženy a muže. Suganami byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Ugo Charron.
elly9993
Tohle se mi opravdu líbí. Tóny velmi odpovídají mým obecným preferencím v parfémech. Ale je na ní něco úplně jiného a zvláštního. Zpočátku opravdu vnímám koriandr a semínko anděliky. Je to ambrová, svěží, ale trochu kořeněná z těchto dvou tónů. Zaschlá na mě působí tak hřejivě a pudrově (ale ne líčivě nebo stařecky, jak uvádějí ostatní). Je neškodná, chvíli vydrží a já ji upřímně MILUJU.
demonpuff
Peprná, pudrová, androgynní, intimní a sladká. Tuto vůni jsem si koupila před časem a čekala jsem, až ji Fragrantica přidá do katalogu, protože se mi opravdu líbí. Připadá mi, že je velmi orientovaná na koriandr, anděliku a kosatec, a zároveň si zachovává základ z tónů, které mám vždy ráda, jako je růže a jantar. Je to velmi rafinovaná směs a zůstává statická po celou dobu nošení. Připadá mi, jako by někdo chtěl předělat Glossier You s trochou sladkého a mužného nádechu (i když vůně si kromě kosatce nejsou příliš podobné). Dlouhá výdrž není, ale to jsem za tu cenu očekávala a upřímně řečeno, je to výhodnější, protože ji ráda nosím do postele.