Spicebomb Infrared by Viktor & Rolf ... (5.59 USD)
Spicebomb Infrared podle Viktor&Rolf je Orientální Spicy vůně pro muže. Spicebomb Infrared byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Červené ovoce, Růžový pepř a Šafrán; střední tóny jsouSkořice a Červená paprička ; základní tóny jsou Tabák a Benzoin.

Taurien
Tento parfém voní po červeném ovoci, pepři, skořici a tabákových listech. V pozadí je velmi příjemný benzoin, vanilkový i pryskyřičný. Líbí se mi přirovnání @nelson gil escano ke skořicové žvýkačce, protože mi ji skutečně občas připomíná. Celkově, jak už zmínili ostatní recenzenti, působí velmi vánočním dojmem.
Při prvním stříknutí mi připomněla Stronger with You Intensely, kterou mám ve své sbírce. Jediné, co mají však společné, je ta skořicovo-pepřová kombinace na začátku. Rychle po pár vteřinách na tento flakón Spicebomb nastupuje červené ovoce a vydává se úplně jinou cestou. Je také o něco méně hutná, skořice je během jejího rozvíjení více nahoře a postrádá karamel, který prostupuje parfémem Armani. Celkově mi Spicebomb Infrared připadá jako nositelnější vůně.
Velmi dobře se promítá prvních pár hodin a pak zůstává téměř sjednocená s pokožkou. Pokud jde o dobu trvání, na mé kůži vydrží asi 7-8 hodin.
Pro mě je to bohatá, unisexová a zimní vůně. Myslím, že je nejlepší ji nejprve vyzkoušet. Pravděpodobně se nebude líbit těm z vás, kteří nejsou milovníky sladkého nebo kořeněného.
Vůně 7/10
Výdrž 7,5/10
Stopa 6,5/10
Cena/kvalita 5/10
Všestrannost 6/10
Balení 4/10
Koupil bych si znovu? Nekoupil jsem si ji

Don_Pepe
Nechal jsem se zlákat a přešel jsem z likéru na plnou láhev. Z původní Spicebomby zůstal peprný začátek a základ DNA se smyslem pro třešně, ve stopě se však utlumily kořeněné tóny a dává vyniknout bobulovému džemu se skořicí. Skvělá volba na jaro, na procházky a rande, v létě opatrné dávkování, myslím, že hrozí, že zaškrtí.
TTC oproti originálu přidává jen hodinu, maximálně hodinu a půl - dvě hodiny intenzivní a po asi třech blízká kůži. Ale nic, není to poprvé, co trváme na bublinách)

Antonio GaVa
VÁNOČNÍ EXPLOZE OVOCE A KOŘENÍ
VŮNĚ A VÝVOJ
Zpočátku jemný grapefruit je zatlačen lehkou sladkostí červeného ovoce, která může nejednoho zmást v domnění, že se jedná o bohatý parfém pro teplé roční období, ale to se změní, protože rychle ustoupí střední fázi, kde začne vůni zahušťovat koření, hlavně velkým vyniknutím skořice a něčeho, co mi připomíná hřebíček, i když nejsou deklarované; tento aspekt mě velmi těší, protože mi připomíná skořicovou žvýkačku, které jsem v dětství fandila. Na závěr funkce se skořice vytrácí a zůstává sladký základ a slabý tabák: klasičtí protagonisté na závěr svačiny za chladného zimního večera.
ORIGINALITA
Velmi podobný svému prvorozenému, protože je to flanel. Až na rodinu vůní, ze které pochází, je vlastně docela originální, přestože sdílí kořeněné profily s vůněmi jako Man In Black od Bvlgari a Wanted By Night od Azzaro; má svou vlastní osobnost. Přesto by nebylo zbytečné mít kompletní řadu spolu se dvěma dříve zmíněnými parfémy.
CLIMATE
Vhodná pro podnebí s teplotou pod 20 °C. Ačkoli může fungovat v klimatu do 25 °C, střední fáze s převahou skořice může některé lidi odradit kvůli přílišnému skořicovému koření.
VERSATILITA
Považuji ji za ideální v neformálních situacích, pro mladé lidi v podzimních a zimních večerech a nocích, kdy bude vůně příjemná. Pro dospělé není špatná, ale možná je pro ně přitažlivější její mateřská vůně, protože je méně sladká.
VÝKON
Při teplotě 10° až 20° C a aplikaci 5 střiků (1 na každou stranu krku, 1 za každé ucho a 1 na zátylek) dává flakonek šarže "22UN0DS" s datem výroby "listopad 2021":
-Doba působení: 6 až 7 hodin.
-Projekce: během 1. hodiny se promítá na délku paže, odtud klesá dolů a zůstává na délce ramen až do 2. hodiny, odtud zůstává v blízkosti kůže po dobu 3. hodiny a končí na úrovni kůže, aby zmizel do 6. nebo 7. hodiny.
-Stopa: během první hodiny a půl zanechává vůně při chůzi stopu.
Při teplotě 0 až 10 °C a použití stejných rozprašovačů nabízí předchozí lahvička téměř stejné výkony, pouze projekce se první hodinu mírně snižuje; pokud jde o trvání a stopu, jsou stejné jako dříve popsané.
PŘEFORMULOVÁNÍ
Neměl jsem možnost porovnat láhve z jiných šarží, takže nemám žádné informace.
DOPORUČUJI NÁKUP?
Pokud hledáte vysoce kvalitní kořeněný parfém, u něhož se strohá povaha dostává do pozadí, rozhodně tak učiňte. Na úkor toho, že neznám Spicebomb Extreme, jej považuji za jeden z nejlepších kořeněných parfémů, které můžete na trhu sehnat, ale pokud ve světě tohoto typu parfémů teprve začínáte, zde je uvedeno, čím se Infrared liší od ostatních, které by se vám mohly také líbit:
-Citrusová, nečervená, kořeněná, kořeněná vůně s podobným výkonem: Spicebomb Eau De Toilette.
-Sladkost smíšeného ovoce, kořeněná s nádechem směrem ke kmínu a lehce zemitým základem: Wanted By Night.
-Sladší verze, kořeněná zmenšená a podobná vůni Wanted By Night: Spicebomb Nightvision Eau De Parfum.

theboydivision
Jsem dívka, je mi 20 let a tuto vůni naprosto miluji.
Seznámení s vůní Spicebomb samozřejmě začalo videem blogerky "Top-1001010300384 nejlepší vůně pro super duper sexy muže". Zrovna jsem hledala dárek pro svého super duper sexy muže. A právě Spicebomb mi padl do oka. Správný tón a hřejivě kořeněná pyramida se obvykle prodá sama za 10 vteřin, ale tady je to ještě rychlejší. Byla jsem připravená koupit Spicebomb bez zkoušení, jela jsem si pro něj do jiného města do ZJ, zkoušela jsem a zkoušela všechno možné, takže jsem ho měla v hlavě. Byla jsem si jistá, že je to dokonalá vůně. Byla dokonalá na flíčku, na mně, na mém příteli. Spicebomb mi zamotala hlavu, ale ne osobě, které jsem ji chtěla koupit. Přesvědčování nezabralo, přesvědčování nepomohlo: no, mému super sexy muži se tahle super sexy Spicebomb nelíbí. Co mám dělat? Jak to pochopit?
Uvědomění si problému ke mně přišlo pozdě a velmi nečekaně. Uvědomila jsem si, co se ukázalo jako Jacob ze Stmívání. Prostě jsem chtěla, aby můj přítel voněl jako Spicebomb, protože já sama chci vonět jako ta Spicebomb.
Bylo to snadné. Koupila jsem si ho a usadila se.
Teď si to užívám. Ukázalo se, že vůně vydrží překvapivě dlouho. Vydrží bez problémů 4-5 hodin vzhledem k použití pěti pyšků. Sedí klidně a velmi blízko pokožky. Od tělesného tepla se zahřívá a velmi hravě se vypařuje. Dívky mě chválily, nikdo nechápal, čím přesně voním, ale říkaly jedno: je to prostě sex na gramofonu. Vůně je útulná, kořeněná, mužná, elegantní a strohá, přesto jednoznačně hravá a sexy.
Spicebomb začíná jako typická pánská kolínská Sasha: dřevo a špína. Po 30 vteřinách se promění a voní po sladkokyselých bobulích a skořici. Je v ní cosi dřevěného a trochu zakouřeného, díky čemuž si ji spojíte s domy v horách, bobulovým punčem a super duper sexy mužem s doutníkem v zubech.
Jako dvacetileté dívce se mi líbila 100/10. Vůně na sebe strhává pozornost a vyzařuje sebevědomí.

SirCharlie
Spicebomb Infrared je pro mě překvapivě dobrá a bohatá vůně, ale mám pocit, že z ní mohlo být něco víc, aby byla prakticky dokonalým parfémem. Ve svrchních tónech dominují bezpochyby 3 tóny: červené ovoce, skořice a velmi jemný tabák, na kořeněném a pepřovém lůžku, kterému místy velmi dominuje pepř a může působit trochu synteticky, ale ve svém důsledku působí vyváženěji a upřímně lahodně, se sladkostí k tomu.
Vyvíjí se více směrem k tabáku a koření stále dobře podporuje vůni, dobře funguje, aniž by bylo přehlušující. Vůně se mi velmi líbí, překvapila mě a myslím, že je velmi nedoceněná kvůli přílišné slávě Spicebomb Extreme (každopádně zasloužené) a neúspěchu Night Vision. Nicméně, jak jsem řekla na začátku, mám pocit, že vůni chybí trochu větší hutnost, aby byla na 10 z 10. Skořice v ní je nádherná a akord červených bobulí nepůsobí synteticky, ale koření ji dělá těkavější a to mě úplně nepřesvědčilo.
I přes to druhé si myslím, že stojí za vyzkoušení, mám pocit, že je ideální do mírného i chladného podnebí, unisex a do různých situací.
Hodnocení: 8,5/10

Nikita76
Lidi, nechápu, co se to se mnou děje :(
Přečetl jsem si recenze a bez vyzkoušení požádal kamarády, aby mi ho přivezli z USA Dutík, u nás ho ještě neměli v prodeji. Do dnešního dne mi vůbec nevyhovuje. Slyším jen bobule a ostrost nějakého deodorantu ( takže i pevnost na kůži 2 hodiny z donucení .....
Nechápu proč.

SimplDude
Tohle se mi líbí. Líbila se mi její ovocná, skořicová a kořeněná atmosféra. Skvělá vůně na nošení během svátků.
Výdrž a projekce jsou na danou cenovou kategorii docela slušné.
Dávám jí 8,5/10.
"Šíříme vůni míru a laskavosti. Dvě nejkrásnější vůně na světě, které vás nebudou nic stát a sklidíte za ně úplně jiné komplimenty." 🙏

arissvs
Myslím, že toto je to nejlepší z řady Spicebomb. Původní se mi líbí, ale Infrared mi přijde univerzálnější a víc mě chválí! Mám dobrý výkon, asi 6h a není cítit po kůži jako mnoho jiných! Co mi přišlo skvělé, je to, že, jen můj oppinion. to může být nošen po celý rok, v létě taky, ale rozhodně na větrné noci. Awsome realease...love it 10/10!

drinkwatez
Jeden z nejlepších linie od Viktor&Rolf spice bomb.I lze říci, že nejlepší po extrémní .This šťáva mě dostal spoustu komplimentů na deštivé noci v práci, jakmile můj bottle.it jemně vrstvené dolů s některými bohatými koření, dřeva n červené ovoce s některými starými DNA vykopávat červené chilli v background.You mohl cítit staré DNA a závany, jak vaše tělo zahřívá zase nahoru n to vyzařuje některé bohaté kvality, že všech koření bomb line.I myslím, že budu dávat přednost to přes extrémní. Extreme se mi líbí víc, ale infračervenou mám nejraději .
Siláž je docela dobrá s počáteční projekcí dlouhou asi 3 hodiny.
Dlouhodobost je téměř 8 hodin nebo více .