Spicebomb Night Vision Eau de Toilette Viktor&Rolf pro muže

Spicebomb Night Vision Eau de Toilette Viktor&Rolf pro muže

svěží
zelený

Spicebomb Night Vision Eau de Toilette podle Viktor&Rolf je Orientální Fougere vůně pro muže. Spicebomb Night Vision Eau de Toilette byl/a uveden/a v roce 2019. Spicebomb Night Vision Eau de Toilette byl/a vytvořen/a Nathalie Lorson a Pierre Negrin. Vrchní tóny jsou Granny Smith jablko, Kardamom, Zelená mandarinka a Grapefruit; střední tóny jsouPepř, Šalvěj, Muškátový oříšek, Červená chilli paprička, Hřebíček a Pelargónie ; základní tóny jsou Fazole tonka, Dřevité tóny a Mandle.

Granny Smith jablko

Fazole tonka
Dřevité tóny
Mandle

Magician_BK

Myslím, že příliš mnoho lidí se řídí tím, co říká jejich oblíbený recenzent na YouTube, myslím, že mnoho lidí to necítilo, ale protože recenzent na YouTube říká, že to není dobré, přijdou sem a řeknou, že se jim to nelíbí. Myslím, že Spice Bomb night vision EDT je skvělá, dostávám spoustu komplimentů, když ji nosím, lidé mě náhodně zastavují na ulici a ptají se mě, co mám na sobě.

Ronrevuald

Když jsem tuto vůni slyšela poprvé, připadala mi mega sexy, tak večerní a svůdná. O pár dní později jsem si ji objednala a měla jsem velkou radost, když dorazila. Uplynuly dva měsíce a začala mi připadat velmi jednoduchá. Jela jsem navštívit kamarádku do Bukurešti a ta používá Invictus. Vyzkoušel jsem Invictus a zjistil jsem, že s ním není žádný rozdíl. A samotný Invictus má stejnou pověst, že je jednoduchý a levný. Všechno do sebe zapadlo. Chuť je samozřejmě příjemná, ale nic výjimečného.

beto_ruiz

Spicebomb Night Vision je kořeněná, aromatická, ovocná vůně.

Její úvod je sladký a ovocný, ve stylu žvýkačky nebo žvýkačky, který postupně ustupuje velmi kořeněné fázi, kdy je velmi těžké odhalit, jaký druh koření nese, ale nějaký muškátový oříšek a mandle pokud ano, i přes sladkost jsou zde určité prvky mezi zelenou a svěží, které vůni vyvažují, takže se nestává mazlavou. Jakmile se dostane do fáze vysychání, má lehce dřevitý základ s fazolí tonka.

Vůně má tu sladkost, kterou mají mladí lidé v dnešní době hodně rádi, styl mezi některými vůněmi Paco Rabbane, Carolina Herrera a Wanted od Azzaro. Pro svůj kořeněný styl je vůně vhodná pro použití v chladných dnech, nejlépe na podzim a v zimě, večer venku nebo na vycházkách s partnerem.

Ve výkonu je pravidelná, vydrží asi 8 hodin, s projekcí také pravidelnou první hodinu a pak klesá.

Jak jsem popsala před několika odstavci, tato varianta je v mém vnímání mladistvější než běžná verze a Spicebomb Extreme, i když se mi také zdá, že jde o běžnější vůni. Není špatná, ale ani mi tolik nechutnala.

Don Rodrigo

Podbízivý úvod, který má oslovit příznivce aromaticko-ovocných tónů...
A je to tady! Konečně se vynořuje ze základních tónů! L'arbre-magique Ibiza-Cocktail!

U Lorsonu jsem se od dob Black Opium vzdala naděje.
Na druhou stranu od tvůrce Interlude a Nirvana Black by snad bylo fér očekávat trochu víc.

Pierfunk_

Začátek není špatný, ale když se objeví základní nóta, přetrvává v ní sladkost, ze které vás rozbolí hlava. Skromnou útěchou je, že vydrží dostatečně dlouho.
Myslím, že originál a Extreme jsou mnohem lepší a tyto nové variace na téma jsou parfémovou deklamací věčného filmového leitmotivu: pokračování je vždy horší než první díl.

MisterDetonator

Damir97, svět už se od flankeru odklonil a často se nám pod rouškou flankeru nabízí úplně nová vůně, protože proč vynakládat peníze a úsilí na vytvoření nového flakonu, nového konceptu, na propagaci novinky od základu, když se dá přebarvit to, co už je oblíbené a přidat pár nových slov na obal, co se týče nesouladu s konceptem této řady, proč ne? Ve vůni je koření, svěží ovocný začátek ředěný kořením, ne nutně by měly hrát pokaždé tabákovo-skořicovo-kořeněné tóny originálu, o kterém mimochodem mnozí psali i to, že je sladký třešňový džem a kompot. Tonka fazole? Slyším je až v poslední hodině života vůně a v blízkosti kůže, není jasné, jak se z nich vyklubala první hlavní slyšitelná nota. Popová voda jako všechny ostatní? Taky pochybné, podle mě je podobných vůní málo, no, pokud neporovnáváte základ, většina základů je stejná, a pak kromě tonkových bobů jsou tam mandlové a dřevité tóny.

Damir97

MisterDetonator, o to jde, že vydáním flankeru s názvem Spicebomb nedostali druhovou bombu, ale sladkou popovou vodu v duchu jako všichni ostatní s fazolemi tonka.
Kdyby ji vydali v samostatné řadě, nikdo by se nad tím nepozastavoval, ale vydáním takové vody kazí koncept této řady, který položil génius Polge.

Význam slova flanker spočívá v posílení některé části kompozice, ve změně hlavních tónů. Například linie A*Men Thierry Mugler. Každá verze si pohrává s určitou částí původní kompozice.

Scjohnsoon

Vy voňaví snobští blbečci si musíte najít jiného koníčka. Mám na mysli ty, kteří tuhle malou mlátí, jako by to byl naprostý odpad a odpuzovalo vás to od nosu. Dejte mi pokoj... Ano, je to generická vůně ve smyslu jedinečnosti, ale nikdo neřekne "smrdíš" poté, co kolem nich projde. Pokud voníte lépe než špatně a lákavěji než nic, máte vyhráno... tohle je vítěz.

Juando

Katastrofa, jedna z nejhorších, které jsem za posledních několik měsíců vyzkoušel.
Ani nevím, kde začít, tak třeba... zápach? No, jedna věc.
Sladká syntetická a generická (jak řekl kolega níže) a nemýlil se.

Abyste si udělali představu, je to takový mix mezi polo červenou a joop wild.
Ale za tu cenu má, co méně než trochu více kvality ve svých tónech, no ne.
Ne, kvalita je prostě trochu špatná, příšerná.

Výkon je další vtip, 4 nebo 5 hodin a velmi blízko kůži téměř po celou dobu.
A cena je to, co z něj dělá skutečnou zlodějinu pro spotřebitele.
Dát za tohle skoro 100€ je .... radši už budu mlčet.

hammervain

Konečně, po několika týdnech čekání, dorazil sem do Itálie a já jsem ho mohl důkladně otestovat.
Koupím si ho? Moje odpověď zní ne, i když musím uznat, že není tak špatný.
Jakmile jsem si ji nastříkala na zápěstí, vykřikla jsem na své okolí "strašně mi to připomíná něco, co už jsem slyšela", a po pár vteřinách přišlo uvědomění... ale tohle vypadá jako Y od YSL!
Protože jsem byla ve známé parfumerii, okamžitě jsem vytáhla zub a provedla srovnání zápěstí se zápěstím s Y EDP: ježiš, jsou prakticky IDENTICKÉ!
Ve skutečnosti mají několik společných tónů v čichové pyramidě, ale jsou to hlavně citrusové tóny v úvodu a zelené jablko, které jsou dobře vyvážené spolu s množstvím koření (tóny kardamomu a muškátového oříšku jsou přesvědčivé).
Vývoj je také docela podobný a po 1/2 hodině jsou cítit první rozdíly: naše "zelená" Spicebomb se mnohem více než Y stáčí na poměrně anonymní a bezcitný dřevitý základ.
Výkon je průměrný, v první hodině se promítá mírně a výdrž je na mé kůži necelých 6 hodin.
Night Vision je podle mého názoru zbytečná, byť nenápadná vykrádačka velmi nedávného parfému, která do moderní parfumerie nepřináší absolutně nic nového (svým malým způsobem YSL přiznala něco nového našim nosům) a která zůstává uzavřena v obvyklém limbu aurea mediocritas, na který nás bohužel zvyklo mnoho flakónů.
Pro ty, kteří hledají přirozenou evoluci původní Spicebomb z roku 2019, bude zklamáním, velkým zklamáním.
Doporučujeme pouze těm, kteří od parfému očekávají komplimenty a uznání: tento jich skutečně může poskytnout mnoho, ale zůstává naprosto generickou vůní!

LuckyStar1

Zkoušel jsem to dnes nemá žádný původní Spicebomb DNA v něm vůbec. Souhlasím, že voní velmi podobně jako YSL Y. Úžasný flakon, ale jsem z toho tak zklamaná. Je to pěkná vůně, ale sedí mi velmi blízko na kůži. Za tu maloobchodní cenu to nestojí.
Nechápu, proč je to flanďák Spicebomb? Podle mě nemají žádnou spojitost. Tohle měla být nová samostatná pánská vůně od V&R.

Versace
Eros Flame