Dear Polly Vilhelm Parfumerie pro ženy a muže

zelený
svěží
mechový
živočišný

Dear Polly podle Vilhelm Parfumerie je Aromatic vůně pro ženy a muže. Dear Polly byl/a uveden/a v roce 2015. "Nosem" za touto vůní je Jérôme Epinette. Vrchní tóny jsou Bergamot a Jablko; střední tón jeČerný čaj ; základní tóny jsou Černý jantar, Pižmo a Dubový mech.

Jablko

Černý čaj

Černý jantar
Dubový mech

Vadoanaso

Můj záchranný kruh v prvních dnech úmorných veder v Miláně; parfém, který přináší úlevu, když je vzduch tak plný vlhkosti, že se při dýchání cítím jako utopený.
Ale to není všechno: je to parfém, který dokáže být meditativní, relaxační, zkrátka jedna z těch vůní dobré nálady, bez ohledu na roční období.
Je to esenciální výtvor založený na tónu černého čaje, který je tu a je silně cítit.
Nejsou v ní žádné stopy sladkosti, jen bylinný, hořký, velmi aromatický čaj s nádechem citrusů, které mu dodávají nádech živosti.
S přibývajícími minutami se stále více vynořuje základ, teplý a pižmový, sladší, s lehce kouřovým jantarem, který této velmi jednoduché vůni dodává další devizu, aby byla univerzální a opravdu zajímavá.

kkkristina

Vyjdete na verandu starého venkovského domu. Pod bosýma nohama vám vrzají prkna. Léto je v plném proudu a den právě začíná. Váš životní partner sedí na verandě a dokouří cigaretu. V trávě na trávníku, pokryté ranní rosou, leží ještě zelená voňavá jablka. Sednete si ke stolu, zabalíte se do plédu, nalijete si hrnek čaje a přihodíte plátek citronu. Zavřeš oči a poprvé se napiješ. Horký silný černý čaj voní po bergamotu a čerstvém citronu. Otevřeš oči a položíš hrnek na opotřebovaný dřevěný stůl. Plech je cítit tabákem. Naplní tě teplem. Všechno je tak, jak má být.

Vůně je zpočátku zelená a citrusová, otevírá se jasným tabákem a silným černým čajem. Tabák ji nedělá odpudivou, jen přidává půl kila sultánek. V základu jde o mechem porostlé dřevo a pižmo.

Pro mě je Polly o domově, do kterého se chcete vracet. Stejně jako k této vůni, ať už je jakékoliv roční období.

EmilyWax

Zaprodal bych duši Vilhelmovi, abych měl doživotní zásobu.
Voní to jako rande s lesní vílou ve starožitné čajovně. Je to čaj, aniž by byl příliš svěží, romantický, aniž by byl klišovitý, vintage, aniž by byl zaprášený. Nikdy není příliš útulná, jako motýli na začátku nového vztahu.

Nessers

Vůbec nesouhlasím s recenzí pode mnou. BR540 je velmi odlišný. Tato vůně opravdu voní jako zelené jablko bergamonte. Obě mají svěží nádech, ale velmi odlišným způsobem.

MFK řekl, že chtěl, aby BR540 voněla tak, jak si představoval vůni drceného křišťálu, a mám pocit, že se mu to podařilo.

Dear Polly taková není.

Je to čisté zelené ovoce. Křupavé zelené jablko a zelený listový čaj. Nádech zelených citrusů. To vše vyvážené tóny dřeva, jako je dubový mech a vetiver. Je velmi elegantní a přístupná.

Obě bych ve své sbírce stoprocentně měla.

Polly505

Tak jsem se přidala k Pollyiným kamarádkám, protože je hřích nekoupit si láhev s mým jménem)))). Jaký Baccarat, jaký africký míč, co to děláš? Prosím tě, nepleť lidi! Baccarat je o cukrové vatě a obvazech v jodu. African Ball je o vintage, sametu, rybízu, troše dřeva a péči (a nulové výdrži). Dear Polly je o jablkách a černém čaji s bergamotem. Porovnávala jsem je několikrát a z různých zdrojů (likérky, testery v obchodech, lahve kamarádek).
Dear Polly na sobě cítím následovně: hned na začátku při rozprašování (dvě minuty) je cítit ten cigaretový kouř, o kterém všichni píší. Mimochodem, porovnejte vůni černého čaje z plechovky a vůni suchého tabáku, budete překvapeni, velmi podobné tóny. Místo zeleného jablka nejčastěji cítím červené, pečené, někdy i s medem nebo karamelem. Ale to je zvláštnost mé pleti, všechny vůně jdou do sladka. Ale pro mě je Dear Polly z těch sladkých vůní nejnesladší, kyselá, štiplavá, není v ní žádný těžký orientální duch, žádná kouřovost, takže ji nosím klidně i v horku, nedusím se, lidé kolem neotvírají okna. Těžko říct, pro jaké roční období je Polly vhodná, předpokládám, že v chladu se vůně rozvoní nesrovnatelně a ještě lépe než v létě.
Výdrž - celý den, stopa není moc dlouhá, ale nechci fungovat jako osvěžovač vzduchu, takže mi to stačí) Moc se mi líbí, jak Polly během dne mění svou náladu: nejdřív je velmi veselá a jasná, jablečná, pak se zklidní, stane se věcnou a obklopí se šálky čaje, večer se objeví jemný a útulný krémově-mléčný nádech, neruší spánek.
Vůně je opravdu velmi útulná, všeobjímající. Všimla jsem si, že s Polly se mi vždy zlepší nálada, cítím lehké povznesení, chronická úzkost, pokud úplně nezmizí, tak se zjemní. Lahvička o objemu 1,5 ml mi stačila k tomu, abych přešla na plnohodnotnou lahvičku o objemu 50 ml, a dokonce jsem změnila své voňavé já).
Lahvička, krabička je samostatná píseň)))))). Konečně nemám jen nikovou vůni, ale v úžasném rámečku, chci obdivovat třpytky světla ve skle!

Mozz90

Šťavnatý a lehce svěží bergamot s jablkem v úvodu, od začátku cítíte STUPIDNÍ anglický černý čaj a s přibývajícími hodinami se z něj stává stále více jen čaj, podpořený ambrou, která vůni činí sladkou a lehce kouřovou. Je to pocit, jako když si dáte kousek jablečného koláče a čaj s kamarádkou v nezávislé čajovně v Londýně, v odpoledních hodinách uprostřed sezóny, kdy do oken podniku svítí slunce. Zahalující

Николь

Pro mě je Dear Polly křupavé jablko, které se při kousnutí postříká šťávou, a silný čaj s bergamotem.
Ale moje kamarádka, která je z Oděsy, si tuto chuť představuje úplně jinak.....

- Teto Firo, mám k tvé Polly co říct.
- Davide Markoviči, co víš, co jsem ti ještě neřekla?
- Polly kouří vodní dýmku na balkoně.
- Chceš mě skandalizovat, moje holčička je ještě dítě, prosím tě, jaký bongo?
- Ano, s jablečným tabákem.
- S čím začínáš? Nechoď mi na nervy, Davide Markoviči, ta holka ještě spí s medvídkem v náručí!
- Ano, kouří s medvídkem...
- Nepleť mi hlavu, já vím pro svou holku, a ty si můžeš myslet, co chceš!

"Milá Polly je milá a dobrodružná vůně. Nejprodávanější vůně Vilhelm Parfumerie.

Tigerlillian

Dear Polly je neuvěřitelná doutnající čajová vůně. Dlouho jsem hledala dobrou vůni Earl Grey, nebo alespoň takovou, která by měla silný tón černého čaje s nuancemi bergamotu.

Tahle je parná a krásná. Kouřový černý čaj opepřený trochou medu, trochu rozjasněný citrusovou vzdušností. Jablko v této vůni je jemné a podobné sušenému jablku - masité s nádechem tmavě zelené, nikoliv tenké a vodnaté.

Je tu výrazný tón dřeva, který se v mém nose setkává jako něco mezi guajakem a dubem - opravdu suchý a kouřový, v této kompozici velmi dobře vyvážený s tmavým jantarem - nikdy se nerozhoří do oblasti táboráku, jen jemně doutná. Spolu s pižmem, které je také tmavé, to působí téměř jako kouřový tabák do dýmky, zejména s vlhkým nálevem tmavého ovoce. Nádech dubového mechu dodává základu opravdu dobrou texturu, která se proplétá sem a tam. Někdy hladká, někdy vzdušná, někdy mechová s občasným dřevitým píchnutím.

Dear Polly je cerebrální vonný dopis inspirovaný manželkou zakladatele Jana Ahlgrena. Miluji čistou hloubku, hřejivost a dřevitost této vůně, komplexnost, která vrcholí v jednoduché, uklidňující a přirozené vůni. Dlouhá výdrž je na mně skvělá, vydrží dobrých 12 hodin.