Ganymede Marc-Antoine Barrois pro ženy a muže

minerální
kůže
oud
kovový

Ganymede podle Marc-Antoine Barrois je Woody Spicy vůně pro ženy a muže. Ganymede byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Quentin Bisch. Vrchní tóny jsou Šafrán a Italská mandarinka; střední tóny jsouVonokvětka čínská, Fialkový list a Slaměnka ; základní tóny jsou Minerální tóny, Semiš, Dřevo akigala, Pižmo, Cedr a Pačuli.

Parfumér

Semiš
Dřevo akigala
Cedr

Greenwich72

Když vyšel ze sprchy, navoněl se, oblékl si čisté oblečení, před rozloučením políbil mámu a vyrazil na cestu na západ, stáhl okénka a jel, jel, dokud se krajina nezačala měnit, jel, dokud nebyla noc pod hvězdami, jel bouřkou se staženými okénky. Věděl, že jeho auto i plíce jsou plné nového vzduchu a nové energie. Déšť a bouřka se cestou rozplynuly. Zastavil se v restauraci a číšník se jí zeptal, jak se jmenuje její parfém. Odpověděla, že žádný nepoužívá, a začali si povídat..... .
...Takhle voní Ganymedes.

fcnarduzzo

Velmi odlišný, výrazný parfém.
K tomu, co už lidé řekli, bych dodala, že asi po 20 minutách má velmi příjemnou vůni, která mi připomíná, když otevřu nový časopis, takový ten časopis s prvotřídním tiskem, znamenitý.
Podle mého názoru velmi mužná a pro formálnější příležitosti

Myrtillajus

Ganymedes, největší satelit Jupiteru a sluneční soustavy, objevený Galileem Galileim, velkým inovátorem své doby, a pojmenovaný na počest Ganymeda, mladého muže výjimečné krásy, který okouzlil i Dia a byl jím unesen v podobě orla, aby ho odnesl na Olymp.
A právě tato vůně, jejímž autorem je jeden z mých oblíbených nosů, Quentin Bisch, mísí moderní, futuristické aspekty s jinými, které ve mně vyvolávají pocit extáze a potěšení. Kůže, která se mísí s mandarinkou, fialkou a minerálními tóny, je tak zvláštní, že popsat ji výčtem tónů by bylo reduktivní. Střídání chladných a kovových tónů se slanými, protože se předpokládá, že na Ganymedu existuje oceán slané vody asi 200 km hluboko od povrchu, mezi dvěma vrstvami ledu. Geniální , pro mě mistrovské dílo. Vyzkoušejte, opravdu to stojí za to. Výborná výdrž a stopa , k použití kdykoliv.
"Můj názor je, že nic není proti přírodě, kromě nemožného, což tedy není nikdy."
-Galileo Galilei
"Znásilnění Ganyméda" namaloval Rubens.

toporlyando

Ahoj všichni.)

Každopádně jsem si ho koupil bez testu, naslepo.
Objednala jsem v Rendezvous, protože ani v L'Etoile, ani v Rive Gauche, ani v Golden Apple tato vůně buď není, nebo došla.
Měla jsem strach a trochu obavy, že přivezou padělek, protože jsem si v Rendezvous ještě nikdy nic nekoupila.
Zatímco mi je přinesli, dozvěděla jsem se všechny nuance rozdílu mezi originálem a padělkem😂.
Přinesli originál...pokud vezmete v úvahu všechna kritéria originálního výrobku, o kterých všichni mluví, tak je vše jasné.

Nyní k samotné vůni:
Vyndala jsem ji z krabičky, na vnější stranu zápěstí jsem si nanesla jeden plný obláček.
Okamžitě jsem ucítila slanou chuť spolu s hořkostí (asi proto ji všichni přirovnávají k jódu apod.).
O jodu nevím, je to prostě minerálně-slaná kožená ambra (kůže se opravdu objeví, ale o něco později), jako kdybyste vzali tenkou vrstvu přírodní kůže a nahrubo do ní vetřeli mořskou sůl, a pak tento plátek kůže hodili do hrnce s mořskou, vařící vodou... a to, co se z toho hrnce odpaří, by asi bylo něco podobného této vůni.
Pořád jsem si pohrával se zápěstím nosem a snažil se pochopit, jestli se mi to líbí, nebo ne (zřejmě jsem se v tu chvíli spálil alkoholem, moje receptory se otupily a začalo se mi zdát, že vůně není příliš vytrvalá a po 10-15 minutách už sedí blízko mé kůže).
Začala jsem se rozčilovat..., no a šla jsem si dělat svoje věci, něco kolem domu, šla jsem do obchodu a po celou tu dobu mě vůně bila do nosu, ale ne nijak silně (jak se mi zdálo).
Pak jsem si začala myslet, že se k té slanosti a kůži s akvatikou začíná přidávat nějaká hodně chladná peprnost nebo kořenitost.
Celkově mi takhle prošel celý den, šla jsem spát, probudila jsem se ve 2-3 ráno, přikrytá dekou až po krk, ruce jsem měla pod dekou a chápu, že zpod deky se fóniuje tak, že vůně je doslova v celé místnosti, vůně je tak božská, že opravdu zní jako řecká mytologie a snadno se vizualizuje vdechováním této vůně (podobný příběh z hlediska vizualizace byl s Eros/Eros Flame, ne z hlediska vůně, ale právě téma řecké mytologie se jako zvláštní otevírá a je vždy cítit)..no a nebo jsou to už moje spekulace v důsledku dobré marketingové práce...ale každopádně podle mě to zní tak, jak by mohli znít řečtí bohové😂.

Na základě výše uvedeného: lidi, já se fakt jen bojím představit, jakou to mělo vytrvalost a hlasitost, když to vyšlo poprvé (pokud věříte recenzím), protože jsem s tím byl celý den a v noci jsem se na to budil, ráno to taky znělo naplno a pokud jsem něco dělal rukama nebo gestikuloval, tak to bylo ometené a bylo to JEDNO PÍP!
Ti, co píší, že je to nestabilní, mám několik verzí týkajících se těchto lidí:
1. Kupují padělky v pochybných obchodech.
2. Může jít o výrobní vady, nebo se chytil prošlý parfém v důsledku nevhodných skladovacích podmínek v obchodě.
3. Prostě potřebují navštívit lékaře. Protože pokud říkají, že parfém je nestabilní a tichý, určitě s nimi není něco v pořádku.....

Víte, už několik let procházím různými parfémy a neustále se snažím najít ten pravý pro mě.
Ať už jsem jimi prošla kolikrát, všechny byly špatné, buď nevydržely tak dlouho, nebo nebyly tak zajímavé.
Zdá se mi, že tohle je varianta, kterou jsem hledala... alespoň je tu chuť všechny své staré vůně prostě odložit a zapomenout na ně a říct soudruhu Ganymedovi "kde jsi celou tu dobu byl!"?

Co se týče genderové zaujatosti:
Uznávám, že tato vůně může na každém působit jinak, jak už to tak bývá, ale to, co cítím ze své kůže, by bylo pro dívku příliš brutální, takže si tuto vůni nedokážu představit na žádné mladé, křehké dívce ani náhodou.
Podle mého názoru je spíše mužská, ale zase... ještě jsem neměla možnost vyzkoušet ji na ženské kůži, třeba bych změnila názor.

Co se týče dosavadní ohranosti:
Bydlím v komplexu, kde žije většina lidí s nadprůměrnými příjmy, takže šance potkat parfémů znalého člověka je vyšší než kdekoli jinde, jít jen do obchodu a zachytit pár pér si může vytvořit určitou představu o současných trendech a tendencích. Nikdy jsem si na nikom nevšimla Ganymeda. Nejčastěji zachycenými vůněmi jsou např: Cosmala, Narcotic, Tom Ford ambre lazer nějakého druhu.
Takže je podle mě stále docela aktuální a svěží, navzdory humbuku).

Ještě bych se ráda vyjádřila k ceně:
Všiml jsem si, že mnoho lidí říká, že je drahá, ale objektivně: lidi, co si koupíte v objemu 100 ml za 16-17 tisíc rublů z vůní takové třídy a s takovým zvukem?
Stejný Ford bude stát u většiny rozpočtových možností od 25 000 za 100ml a budou to velmi průměrné vůně, které budou horší z hlediska vytrvalosti a inovace a obecně podle všech parametrů to nebude příliš rozumné).
Celkově je pro mě osobně cena celkem opodstatněná a mohla by být dražší, možná v budoucnu bude vzhledem k dynamice cen v dnešních reáliích...😄

Pokud jste dočetli až do konce a bylo to zajímavé, děkuji, mír, lásku, zdraví a štěstí! ✌🏻.

Josif

Je to jako výlet na karbonovou horu a vůně androidích květin. Hvězdný prachový vánek tě ochlazuje od horka nějaké velké hvězdy jménem B123ae a ty sbíráš podivné šedomodré citrusové plody, abys ukojil žízeň z této dlouhé mezigalaktické cesty.

Ganymedes voní tak důvěrně svěže, a přitom tak mimo tento svět. Je to zvláštní, silná, svěží vůně, která se nedá přirovnat k ničemu, co jsme dosud cítili.

Tato vůně je určena pro zvědavce. Možná se vám nebude líbit, ale rozhodně stojí za vyzkoušení.

Eucalipto

O málokterém parfému se tolik mluví jako o Ganymedovi od Marca Antoine-Barroise a už něco přes rok se o této vůni dělá neobvyklý humbuk, v jehož důsledku jsem si pořídila karafu.
Můj příběh s Ganymedem je příběhem lásky a nenávisti, ale zatím jsem neměla odvahu koupit si flakon, ale skoro by se mi to vyplatilo víc než množství vzorků, které jsem utratila.

Parfém jako takový je vzácný... a především bych chtěla z mého skromného pohledu říct, že není jednoduchý a není pro každého, jeho cena je velmi vysoká a nákup naslepo bych bez váhání zavrhla a nekupovala bych ho s prvním a nejasným dojmem, protože se během svého voňavého života hodně vyvíjí a mění.

Ganymed vždy mluví o tónech, ale já jsem nikdy v životě necítila evergreen, takže vnímám spíše vyvíjející se celek než jednotlivé tóny, i když v určitých aspektech se shodnu s většinou kolegů, kteří napsali svou recenzi.

Parfém je údajně citrusový, a říkám údajně, protože počáteční vůně mi přijde trochu zvláštní, ale rozhodně velmi příjemná, je to část, která se mi líbí nejvíc. Je to vůně, kterou si vždycky spojuji s makaróny a rajčaty, poněkud sladká a polokyselá vůně, která postupně získává ovocné nuance a v mysli si ji spojuji s vůní hroznů, která jemně obklopuje aromatický celek.

Tato fáze trvá o něco méně než půl hodiny a právě zde přichází okamžik, který nejméně očekávám, protože mému nosu Ganymede zvýrazňuje pověstné minerální tóny a kůži, kombinaci, kterou si mnozí spojují s mořskou vůní, a nemýlí se, ale není to typická vůně pláže, slaná vůně, kterou přináší mořský vánek ve slunečném dni, ne, je to vůně, která se nese ve větru, když je moře rozbouřené, a vydává složitější a smradlavou vůni, směs soli, ryb, medúz a čehokoli, co chcete hodit do oceánské skrumáže.....je moje asociace, a nemůžu si pomoct, ale připomíná mi vůni ryb po ránu na rybích trzích ve městech, opravdu ji nemám ráda.

Tato fáze je velmi kuriózní, protože se v ní objevuje kořeněné, a dokonce bylinné pozadí, kterému se daří výše popsaný pocit zmírnit, čímž se prodlužující se střední fáze mění v přehlídku slaných nuancí, které jsou stejně dobře dosažitelné a originální jako obtížné a náročné.

Nakonec nám Ganymede zanechává zbytek, který i s přibývajícími hodinami lehce vystupuje z kůže, dřevitou, lehce minerální vůni, která je mnohem příjemnější, elegantnější a svěžejší.

To je pro mě Ganymede, aniž bych se ponořila do tónů a vyřádila se spíše v pocitech či vjemech, ano jsou to pro mě ve vůni velmi výrazné kovové či minerální tóny, jsou to stále ozonové tóny v tom nejlepším, kolem kterých se točí všechny ostatní neustále poskytující nuance a v tom je půvab tohoto parfému, jak dobře je udělaný a jak kreativní se stává, Rozhodně se mu daří přinášet svěží, slaný a zelený pocit, v němž možná semiš dodává onen ovocný nádech, který jsem zmínila na začátku, protože vůně semiše může být i poněkud sladká, ale později se vytrácí nebo mění natolik, že splyne s celkem a není vnímána stejně.

Měla jsem asi 6 dekantérů tohoto parfému, jsou dny, kdy bych si ho koupila, a dny, kdy si ho nechám a už si ho nikdy nevezmu.
Jako majitelka Bois Imperial a vzhledem k neustálému srovnávání obou parfémů musím říct, že vůbec nesouhlasím s tím, že by tam byla nějaká podobnost?snad jen velmi pozdní a zbytkové zasychání po 8 nebo 9 hodinách je to nejpodobnější mezi oběma, nuance Ganymedu se Bois Imperialu ani nepřibližují, ten je mnohem dřevitější, s převahou bílých dřev a vetiveru, který má místy blíž k Grey Vetiveru než k vlastnímu parfému Marca Antoine-Barrois, nádherný parfém v poměru kvalita/cena, ale myslím, že nemusí být v batohu Ganymeda, aby byl sám o sobě považován za dobrý parfém, myslím, že mu prospěla domnělá podobnost a to, že pochází ze stejné myslící hlavy, velkého Quentina Bische.

Když se vrátím ke Ganymedovi a ukončím dlouhou tirádu, za kterou se předem omlouvám, chtěla bych říct, že je velmi univerzální, je v ní tolik nuancí a tak dobré provedení, že jí neodolá žádné roční období, a dokonce dokáže na začátku nasytit, i když je převážně teplá.
Mluví se o elegantních momentech pro použití, ale jak vždycky říkám u parfémů tak vysoké ceny, to je jediný handicap pro její použití, dá se použít bez problémů pro všechny situace, ale musíme vzít v úvahu, že to není vůně, která se líbí každému, to říká, pokud se nositelka obléká s chutí, že zbytek je odstraněn. Výkon dobrý u starších šarží a dobrý u současných šarží po přeformulování.

Nevím, jestli se konečně objeví flakon Ganymede, ale nápaditost a řemeslná zručnost jsou více než přítomny v jednom z nejoriginálnějších parfémů, které jsem měla to štěstí vyzkoušet, parfému, který by měl jít vedle slovníkové definice niche parfému, mistrovského díla Quentina a Marka Antonia.

Upravuji a dodávám, že jsem si konečně musela lahvičku pořídit.

Giovy.77

Ganymede je nejtěžší vůně, s jakou jsem se setkala při popisu, stejně jako je snadné ji nosit. Pokusím se o to s veškerou energií a silou, kterou uvolňuje.
Marc Antoine Barrois a Quentin Bisch dokázali spojit eleganci a impuls prostřednictvím minerálních tónů, které jsou srdcem ganymede. Vůně je inspirována legendou o Ganymedovi, hrdinovi řecké mytologie, který disponoval neposkvrněnou krásou, jež mu umožnila povznést se nad bohy a stát se milencem Dia, který mu udělil nesmrtelnost.
Úvod je překvapivý, nic, co byste čekali, ale nemůžete si k němu nepřičichnout. vložené kovové tóny s jiskřivými mandarinkovými tóny v úvodu, které směřují k bylinným tónům. Vložené ano, protože se brzy stává trojrozměrným klenotem, v němž všechny tváře září a vyzařují světlo, lesk, sílu jako u diamantu. Závěrečná část je ta, kterou mám nejraději, měkký a sametový semiš, vnímatelný jako rukavice, která vás pohladí a uvolní chvění. Průzračná, jemná, stylová, bezstarostná vůně, ( voní vzduchem, vesmírem ) univerzální, použitelná při každé příležitosti a v každém ročním období. Vůně, která se na první pohled může zdát jednoduchá, ale která se s vývojem stává něčím nevídaným, nazval bych ji FUTURISTICKOU, rozhodně avantgardní. Inu, máme před sebou průlom v niche parfumerii, známý a oceňovaný v zahraničí, jsem si jistá, že se stane klenotem i v Itálii, protože si zaslouží, aby byl cítit a aby se nosil.
Ps: jako závěrečný bonus monstrózní představení
Budoucnost se mi líbí, protože tam můžeme být silní i jemní a plní snů a větru ve tváři.
A jsou tam neviditelné cesty a barevné květiny a roční období, která rozfoukávají nové dny, a hvězdný prach, který se nám usazuje na rukou.
Pojďte sem. Víš, že se dokonale hodíš k mé budoucnosti?

Marcos Adriano

(Vana: 014EB). Kolem Jupiteru obíhá nebeské těleso Ganymedes, které je skalnaté, světlé a ponořené do oceánů slané vody. Že bychom se dívali na mimozemskou, galaktickou a futuristickou vůni? Čtěte dále a vyvoďte si vlastní závěry. Vůně je minerální s ozónovým, semišovým, citrusovým a květinovým aspektem. V úvodu je cítit gumová vůně, která připomíná novou, nalakovanou koženou tašku. Právě tato směs citrusů, šafránu a semiše dodává této vůni zářivý, tekutý a kovový kožený akord. Rezavý vzhled je způsoben fialkovým listem. Když zaschne, zvýrazní se květinové tóny osmanthu a nesmrtelnosti, které v kombinaci s pikantností šafránu vytvářejí cosi pudrového a žlutého. Akigalawood dodává parfému nuance suchého dřeva. Podle mého názoru se jedná o zajímavou, polarizující, jedinečnou a jemnou parfémovanou vodu. Vůně je syntetická a sterilní, jako čisté a uklizené prostředí. Výsledkem je kovový, svěží, dřevitý, květinový a mnohostranný parfém. Něco velmi exotického, to je jisté! Možná dokonce voní po vesmírném prachu. Pokud se někdy vydám do vesmíru, odpovím vám na tuto otázku.

O značce
Parfémy Maison Marc-Antoine Barrois jsou výsledkem setkání dvou mladých tvůrců. Jedním z nich je návrhář Marc-Antoine Barrois a druhým parfumér Quentin Bisch. Od roku 2009 nabízí Marc-Antoine Barrois moderní služby na míru a mužům nabízí to, co ženám Haute Couture. Od obleků po smokingy, pláště, kabáty a dokonce i běžecké bundy. - sestavení oficiálních webových stránek

Vrchní tóny: minerální tóny, semiš, italská mandarinka, šafrán, lístky fialky, nesmrtelnost, osmanthus a akigalawood.
Příležitosti: sofistikovaná, podpisová a pracovní.
Klima: univerzální (méně v intenzivním horku).
Výdrž: věčná (14 hodin)
Projekce: silná (2 metry)
Vlastnosti: suchá, lehká, jemná, svěží, zářivá, sdílná, rafinovaná, vyzrálá, střízlivá a inovativní.

Poznámka: recenze byla provedena s použitím dekantéru zakoupeného u Hugo Rosseto.

Hudba: Karl Böhm / Berlínská filharmonie: Also Sprach Zarathustra (Richard Strauss) - Karl Böhm / Berlínská filharmonie

Recenze je k dispozici na Instagramu: graalfragrances

brenao

Fantastické. Prchavé citrusové a ovocné tóny, velmi rychlé, cítím fialku, která moc nekřičí, mnohem zdrženlivější než například Fahrenheit, s kůží, která mi připomíná nové tenisky, vůně je jako vůně nové kožené tašky nebo batohu, ale průhledná, éterická, velmi dobře se drží a promítá. Řekla bych, že je to kůže, v jakou jsem vždycky doufala, nositelná v létě, syntetická, ale příjemným způsobem. Připomněla mi tvorbu commes des garçons, má takovou tu úroveň výstřednosti a futurismu. Velmi univerzální, myslím, že ačkoli je zvláštní, nikdo nebude ohrnovat nos, pokud bude v blízkosti nositele.

Kristina Ru

Kdysi dávno jsem spadl a ošklivě si poranil ruku. Polil jsem si ji jódem, dobře obvázal a přivázal na hruď, aby mi nevisela jako bič. A pak mi na ni stříkli lehký střik pánského parfému. A to je vůně ...hmmmm ruky, neustále fónící pod nosem, to je pro mě Ganymed.

Mám a miluju Baccarat, neslyším žádný jód, a přesto jsme tady. Předpokládám, že se Ganymedes odhalil tak konkrétně na mně, protože zpod víčka - úplně jiná věc. Když přišel poprvé, první test a... Proč jsem si vzal 30 ml a ne 100 ml?!
Takže teď mám 30 ml. Někdy ho aplikuji - co kdyby?) Ale ne.... Je to pořád ten samý jód, obvazy, které přehlušují všechny ostatní tóny.
Jednou jsem dostala nepřímý kompliment v práci, když jsem vtrhla do kanceláře, čerstvě navoněná Ganymedem, následovaná kolegyní, která přišla a zeptala se - pánové, přiznejte se, kdo tak krásně voní?! 😄.

Přátelé, chci dodat, že jako člověk, který kupuje parfémy ze 70% naslepo, kvůli nemožnosti testovat. Prosím nemínusujte negativní recenze. Už mám zkušenosti s takovými nákupy a když si vybírám parfém, tak si názor utvářím na základě kladných recenzí, ale u záporných hodnotím rizika a to mi hodně pomáhá. Hledám v nich něco, co mě dokáže odpudit a neumíte si představit, jak je to cenné, samozřejmě za předpokladu, že negativní recenze je informativní a ne - fuj, fuj).

Migus

Lidi, můžu mít upřímný názor, ne nadšený? Ve mně a v mnoha kamarádech/kolegách to vyvolalo nostalgické pocity: vonělo to tak, jako když strejdové pracovali na chirurgii na poliklinice. Zaboha se toho názoru nemůžu zbavit. Obrazně se to dá popsat asi takto: oblíbený devadesátkový fresh/akvatica na sanitáři, který nese chirurgický materiál, dezinfekční prostředky a kovové předměty (sanitář asi pije).
Fialka, šafrán a minerální tóny dávají velmi zvláštní výsledek. Vůně není nová, jak jste si uvědomili, něco takového tu bylo už v 90. letech. Co je na ní nové, je její schopnost šířit se v interiéru a pevně se udržet na nose. Nebudu s vámi sdílet nadšení, prosím, odpusťte mi, kolegové. Tyto vlastnosti Baccaratu (mega perzistence a plume) jistě udělají své, ale buďme upřímní, opravdu se vám líbí:). Předpokládám, že můj komentář bude smazán, ale nepomůže v něm najít krásnou kytici, jen to opeření a rozptyl je nadmíru..... Hodně štěstí všem:)

Mavek

Je to velmi, velmi, velmi zvláštní parfém. Tóny jsou tak nádherné, že jsem si poprvé v životě koupila lahvičku bez rozmýšlení. Mému nosu začíná kovovými tóny a chvílemi pokračuje tím, že vám předhazuje poryvy s velmi dobrou mandarinkou 3/4h a asi po 7h se více přichytí s lehkou vůní velmi jemné kůže, téměř sametové. Po osprchování cítím kovové tóny a mandarinku, aniž bych je příliš sledovala nosem přilepeným na kůži.

ManfrediGaetano14

"A tak sedmého ledna roku tisíc šest set deset, v jednu hodinu v noci, když jsem pozoroval hvězdy dalekohledem, se mi ukázal Jupiter; a protože jsem si připravil vynikající přístroj, viděl jsem (...), že kolem něj jsou tři malé, ale velmi jasné hvězdy; a i když jsem si myslel, že je jich stejný počet jako stálých, přesto ve mně vzbudily jistý údiv, protože se zdálo, že jsou uspořádány přesně v přímce rovnoběžné s ekliptikou" (Sidereus Nuncius, 139). Těmito slovy uvádí Galileo objev Jupiterových satelitů a Ganymeda, jedné ze "tří malých hvězd" uspořádaných v přímce kolem planety. Quentin Bisch a Marc-Antoine se proto nechali inspirovat charakteristikou tohoto satelitu, skalnatého, světlého a pokrytého vodou, aby vytvořili jiný parfém než B683, trochu netradičnější. Ganymede je vskutku neobvyklá vůně: hořčí než fialka z B683 přidává k architektuře svého předchůdce minerální a citrusové tóny, které jako by přicházely z vesmíru. Kdyby vesmír, kde není život ani vůně, mohl mít vůni, tato by jí jistě byla. Její nošení je proto jako zkoumání noční oblohy s Galileem a jeho teleskopem při hledání tajných zákonů, podle kterých Bůh stvořil vesmír. Je vysoce unisexová, má vynikající trvanlivost a nádhernou stopu. Nevzpomínám si na žádný jiný parfém s tak příjemnou a jemnou stopou, a to jsem jich musela očichat více než 500. Nemám slov. Je to poklad.

McKb

Moje charakteristická vůně. Láska na první přičichnutí.
Tohle je první vůně, u které mám pocit, že je mou součástí. Ganymede je klasická pánská vůně přenesená do roku 2020.
Ganymede se otevírá mandarinkou, minerálními, fialkovými a "vzdušnými" tóny. Po 10 minutách se mandarinka začne vytrácet a dopředu vystoupí šafrán.
Vím, že zde není žádný oficiální kožený tón, ale rozhodně cítím krásnou kůži od prvního stříknutí až do chvíle, kdy Ganymede zmizí. Jinými slovy: Kožený tón je podle mého názoru hlavním hráčem této vůně. Ale je to jiná kožená vůně, nic takového jsem ještě necítila.

Provedení je také neuvěřitelné. Ganymede nevytlačuje jako např. vůně Interlude Man, spíše vždy zůstává ve vzduchu. Jednou ji necítíte třeba dvě hodiny, ale pak ji ucítíte později během dne.

Ganymede se hodí pro každou příležitost, na tričko k obleku, na jaro, léto, podzim i zimu - fun fact: Je to jediná "kožená" vůně, o které vím, že se dá nosit v letních vedrech (lehce použitá).

Co mě udivuje nejvíc: tomuto koníčku se věnuji léta a léta a nikdy jsem nedostala kompliment, nikdy. S touto jsem jich však dostala mnoho, maaaaany - muži ji milují, ženy ji milují. Moje spolužačka a kolegyně z práce mi daly do tašky, abych jim dekantovala pár ml, aby ji mohly nosit. Něco takového jsem nikdy nezažila.

Celkově je to dokonalá vůně, je to "moje" vůně.

thewaterlog

Znáte tu scénu na konci filmu Pulp Fiction, kdy Jules konečně otevře kufr a odhalí uvnitř zářící zlaté cosi?

Je to láhev Ganymedu.

Tohle je dost možná ta nejlepší věc, kterou jsem kdy cítil. Je tak jemná, vyvážená, smíšená, opojná. Nevím, jestli jsem někdy tak moc toužila po FB něčeho. Chci takhle vonět navždy.