Angelos BalamisHodnocení parfému 4.32 z 5 s 136 hlasy
Tabac Libre podle Angelos Créations Olfactives je vůně pro ženy a muže. Tabac Libre byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Angelos Balamis. Vrchní tóny jsou Tabákový list, Koňak, Rum, Káva, Šafrán a Kardamom; střední tóny jsouTabák, Seno, Švestka, Slaměnka, Maliny, Orris, Vonokvětka, Karafiát, Otočník, Fialka a Semena mrkve ; základní tóny jsou Opoponax, Kastoreum, Dubový mech, Pačuli, Cedr, Fazole tonka, Houby, Santalové dřevo a Cypriolový olej.
pertuttiotto
Lehce alkoholický úvod, pak sladkost vycházející z ovoce a vyvážená suchými tóny tabáku a trávy.
Cítím seno a také helichrysum, který vůni dodává eleganci. Vůně je mimořádně vyvážená. Nikdy není příliš sladká a nikdy příliš suchá.
V základu cítím pačuli a jantarové tóny. Celkově je to tabák, který má hodně do sebe..... Krásná!
3/3 Angelos.
JimmyZ
Vyzkoušel jsem vzorovou sadu Angelos a stačilo mi nastříkat jen tolik, abych si uvědomil, že mám co do činění s těžkou váhou.
Z tohoto parfému čiší kvalita, má sladkou a zároveň kořeněnou, alkoholovou stránku, která je ohromující. Je to jeden z nejlepších tabáků, jaké jsem kdy cítila, Herod na něj nemá ani náhodou, a překvapivé je, že i o některých jeho dalších parfémech bych mohla říct totéž: zkuste například Cuir Fleurissant, který patří jednoznačně mezi nejlepší pětikubíčky, jaké jsem kdy cítila, a řekněte, že je to žánr, který zbožňuji a na kterém nešetřím.
Z tohoto umělce (protože si toto označení zaslouží) vyzařuje vášeň, třída a kultura díky jeho klasickým a zároveň nesmírně osobitým výtvorům.
Poslechněte si ho, zaslouží si to bez prodlení.

El FruFru
Tohle je opravdu víceúrovňové mistrovské dílo!! Je kouřová, ovocná, sladká, kořeněná, kožená, kořeněná, a to vše najednou!
Evokuje představy deštivého dne v Havaně , na Kubě. Vzduch přináší vůni vlhkých tabákových listů , květin a dubového mechu... lidé sedí v kavárnách, popíjejí rum a koňak , pojídají sirupovité ovoce posypané kořením a kouří sladké doutníky s vanilkovou příchutí, zatímco vůně čerstvě uvařené kávy dotváří čichový obraz!
Tak moc a moc dobré!
spumyland
Krásná duha tabáku s plným odstínem.
Je těžké popsat jeho vývoj.
Střídají se mi vlhké listy, maliny, koňak, káva, seno, kastoreum, mandle, švestky, semiš, osmanthus, karafiát, pižmo, cedr, opoponax .... Mnoho tónů a mistrovsky vyvážené.
Opojná, gurmánská, prašná, dřevitá a ... kontemplativní.
Ovocný tabák, spíše sladký, který však neunavuje nos a je hluboký a příjemný na nošení.
Dobrý!