ZENO Athena Fragrances pro muže

ZENO Athena Fragrances pro muže

zelený
svěží

ZENO podle Athena Fragrances je Citrus Aromatic vůně pro muže. Toto je nová vůně. ZENO byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Citrón, Máta a Kalábrijský bergamot; střední tóny jsouZázvor, Neroli a Skořice ; základní tóny jsou Čaj, Ambroxan a Guajakové dřevo.

Citrón

Čaj
Ambroxan
Guajakové dřevo

Abdul.b

LV Imagination nemám, ale ochutnala jsem ji jen párkrát v butiku, takže nemůžu reálně srovnávat, nicméně působí velmi dobře, svěží, čajová atmosféra se tam objevuje v suchu, nějaký zázvor 🫚 je taky znát. Mohu hodnotit 9/10, podle krásy vůně, velmi potěší, povzbudí, uklidní a elegantní to není ani mladistvé, ani laciné. Pokud LVI bude dávat tuto atmosféru, pak Zeno snadno vyhrává podle ceny.

vexidius

Tato recenze se zaměří na to, jaká je tato vůně sama o sobě, i na vůni, kterou napodobuje. Ta se otevírá podstatně ostřeji než vůně, kterou klonuje: LV Imagination. Otevření je VELMI citronově těžké, chybí pomeranč. Zhruba po hodině je projekce výrazně větší než u vůně LV. Je to také podobný profil, řekla bych, že v tuto chvíli zhruba 90 %, ale stále jsou tam některé drsné tóny, které vám dají snadno poznat, která je vůně LV. Jak již bylo řečeno, siláž obou vůní je velmi podobná, stejně jako provedení. Vůně LV je o něco výkonnější a podstatně jemnější, pokud je cítíte vedle sebe. Na vzduchu jsou si však po úvodním průchodu velmi podobné a po zaschnutí jsou si obě docela blízké. Jsem ráda, že jsem si ji koupila, takže se už nedivím, ale nedoporučuji ji, pokud nejsou dekanty LV mimo váš dosah vzhledem k maloobchodní ceně této. Hodnocení 8,25/10 za přesnost a pocit ode mě, zejména kvůli mírně drsnějšímu charakteru této vůně oproti originálu.

Edit: NEJVĚTŠÍ rozdíl je absence silician orange v zenu. Člověče, chtěl jsem to milovat jako klon, ale bez toho to prostě nejde. Hodnocení obstojí jako vlastní vůně, ale ne jako klon.

Edit č. 2: Když jsem ji prodávala, zkusila jsem ji ještě jednou. Je to opravdu dobrý klon, pokud se dokážete přenést přes úvod. Chvíli ale trvá, než se maceruje, zkoušela jsem to s odstupem půl roku a teď voní mnohem lépe namíchaná. Je velmi silná a skvělá nenáročná vůně. Stejně bych se ale cítila podvedená, kdybych za klon utratila skoro 100 dolarů, a počkala bych si na výprodeje.