Reflection Man Amouage pro muže

Reflection Man Amouage pro muže

kosatec
zemitý

Reflection Man podle Amouage je Woody Floral Musk vůně pro muže. Reflection Man byl/a uveden/a v roce 2006. "Nosem" za touto vůní je Lucas Sieuzac. Vrchní tóny jsou Rozmarýn, Růžový pepř a Petitgrain; střední tóny jsouJasmín, Neroli, Kořen orris a Ylang-Ylang ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Vetiver, Cedr a Pačuli.

Parfumér

Santalové dřevo
Vetiver
Cedr

Snaso

Nejzápadnější z řady, skutečně královská, vznešená vůně, která navozuje pocit aristokracie a bohatství. Pokud si tento parfém vezmete do práce, lidé si budou myslet, že jste šéf.
Pro ty, kteří mají stejně jako já "skromnou" kapsu, je Reflection for man ultraluxusní verzí edt Prada l'homme. I když správnější by bylo říct opak, protože Reflection vznikla o dobrých deset let dříve. Je však zajímavé postavit je vedle sebe, abychom pochopili, kolik parfém stojí a proč jsou některé věci oceněny tak, jak jsou. Je to jako rozdíl mezi smaženým řízkem z KFC a řízkem oceněným michelinskou hvězdou. Suroviny, smyslová cesta... To vše Amouage povyšuje na úroveň hodnou svých 300 eur. Doba trvání není v žádném případě tak chudá, jak jsem se dočetl v komentářích, siláž je v prvních hodinách silná a pak zdrženlivější, ale je to vůně, která s vámi zůstane po celý den. Na muillette je věčná, a to se bavíme o parfému na bázi květin, kosatce a jasmínu, ale kdy parfémová voda dosáhne takového výkonu? Je třeba vzít v úvahu suroviny a čichové rodiny, nemůžeme chtít po kosatcovém oddenku, aby vydržel stejně dlouho jako oud! Když už jsme u toho, cena je stále vysoká, 280 eur by podle mého názoru byla správná cena, ale to není vada, vlastně, mám-li být upřímný, nemohu na ní najít žádnou vadu.
Nesmrtelný parfém, pro mě absolutní etalon parfémů na bázi kosatce. Tendence k mužnosti, klidně bych ji viděla i na ženě.

Guilherme Perdonati

Nejzápadnější část domu Amouage

Bylo by kacířstvím srovnávat ji s Le male? Ne, velmi připomíná JPG. Šik, elegantní, kořeněný parfém. Žádné kadidlo, což je pro Amouage typické. Tento parfém by se dal považovat za vstupní bránu do tohoto komplexního parfumérského domu. V tomto domě jsou nepraktické parfémy, které by určitě neoslovily širokou veřejnost. Ale Reflection, jakožto bílá květinová, má vlastnosti západních parfémů. Snadno by potěšila širokou veřejnost. Provedení není nijak velkolepé, ale ani v jednom okamžiku mě nezklamala. Měla jsem ji na sobě dvakrát: na své narozeniny a na stříbrné výročí svatby dvou přátel. Velkolepý parfém.

Daveql

Reflection Man od Amouage

Jedná se o květinový, dřevitý, dřevitý, dřevitý a lehce sladký parfém.
Má dobře vyvážené všechny své tóny, což z něj dělá bohatou, elegantní a sexy vůni.
Jeho stopa je dobrá a jeho projekce je velmi dobrá, první 3 hodiny je vůně cítit na 1,5 m a pak je téměř na úrovni kůže. Pokud jde o dobu trvání, vydrží maximálně 6 hodin. Z tohoto důvodu ji doporučuji pouze na krátké chvíle, například na schůzky, nedoporučuji ji na dlouhé pracovní dny v délce 8 hodin a více.
Kvalitní parfém a pochvala bezesporu.
Negativní body: Jeho originalita a cena.

Můj názor.
Věk: 20+
70 % muži - 30 % ženy
Roční období: Celoročně
Příležitosti: Odpolední a večerní vycházky, rande, volný čas.
Vůně: 8,6/10,0
Projekce: 8,5/10,0
Všestrannost: 8,5/10,0
Cena Kvalita: 7,2/10,0
Konečné hodnocení: 8,05/10,0
Děkujeme a uvidíme se příště

ivanscent

Reflection Man, moje první vůně Amouage.
Znamenalo to mou lásku ke značce.
Měsíční kontrast ománského slunce je totiž bezpochyby nejméně orientální z celé kolekce.
Byla napodobena mnoha značkami, dokonce i mezi nejprestižnějšími niche parfumériemi, ale nikdy nikdo nedosáhl výšin dobroty tohoto parfému.
Otevírá se jiskřivým, jemným tónem růžového pepře a rozmarýnu, než se rozvine do neuvěřitelně zahalujícího květinového srdce díky bílým květinám, jako je jasmín a neroli, a také kosatci a ylang ylang.
Sandálové dřevo a pačuli v základu dodávají vůni jemnost, která kontrastuje s jemnou zemitostí vetiveru a tou lehce štiplavou vůní, kterou dodává cedrové dřevo.
Myslím, že je to mistrovské dílo, nesmrtelná vůně, kterou by měly všechny milovnice parfémů alespoň jednou vyzkoušet.

9piece

Jsem připraven strávit hodiny zpíváním dithyrambů k této vůni, ale pokusím se o to bez velkých emocí. Dlouho jsem ji uháněla, snažila se ušetřit a najít náhradu, ale nešlo to.
Upravená, ale ne nevýrazná. Sladká, ale ne přeslazená. Nevěřte recenzentům, kteří si stěžují na "luxusnost" vůně - je jedinečná.
S notoricky známou Pradou má L'Homme společný jen kořen kosatce a růžový pepř. Vyznívají v podobném duchu, ale v Reflexion se objevuje arabský sladký tón.
Podobně málo společného má s Le Male. Z chemického hlediska je vizitkou Le Male vanilková pudrová levandule. Je zde podobnost v mýdlovém pozadí neroli, ale celkové nálady jsou odlišné.
Refleskn je velmi pěkně střižený. Růžový pepř na začátku přechází do mléčného santalového základu s jemným neroli. Vstřícný tón bílých květů, mnou obvykle tak neoblíbený, je elegantně zakomponován do kompozice pudrového kosatce. Spolu s ním sladkost místy získává lehkou bublinkovitost, ale bez náznaku infantility.
Výdrž a stopa jsou vynikající. Patřím k těm, kteří se polévají parfémem na 20 psaníček - tady mi stačí tři, a celý pracovní den ji zřetelně slyším z límce i v ohbí lokte. K prodloužení pocitu na několik hodin stačí jeden mikrosprej.
Asociace je narůžovělý perleťový opar. Provedení lahvičky dokonale koresponduje s obrazem kompozice.
Vůně působí sošně a místy trochu vintage, občas lze hádat babiččinu kosmetickou kazetu. Nevidím žádné striktní požadavky na věk, ale věřím, že ji budou preferovat spíše starší muži.
Vidím ji do každého počasí a pro každou příležitost. Oblečení je nejlépe košile nebo smart casual. Pravděpodobně nebude skládat komplimenty, ale bude vytvářet neokoukanou upravenou image.
Obecně nevím proč, ale tato vůně mi od prvního dne mého okouzlení parfémem padla do duše jako žádná jiná. Dokonce jsem ráda, že ostatním se líbí méně - větší prostor pro individualitu).

JMV

Žádná poezie, žádné technické detaily, žádné placené recenze: je to lehce upravený Le Male s trochou (velmi malou) Prada L'homme.

Délka: za tu cenu ne moc dlouhá, 2h promítání a 5h stopáže.

Kvalita vůně: velmi dobrá.
Originalita: žádná.
Všestrannost: široká.
Pochvaly: V rodinné atmosféře mi bylo řečeno, že je to ta s lodičkou ve tvaru námořníka! Žádné další otázky, Vaše ctihodnosti. Mimo rodinné prostředí se ve Španělsku nechodí po ulici a neříká se, jak voníte.

A to je všechno, žádné snové vzpomínky na hvězdné okamžiky lidství, stáčené anděly z nebe, ani nic jiného. Je to vůně jako každá jiná, u které by vám se zavřenýma očima nikdo nehádal cenovku.

Doporučuji ji koupit: třeba za 60 eur.

Psy-X

Odraz v zrcadle musí být stoprocentně váš, nebo se zrcadlo musí změnit. A tak je to i zde. Nejrychleji pochopitelná a nejpřímočařejší vůně z mnoha vůní Amouage. Nepotřebujete 1, 2, 3 testy - okamžitě je jasné, zda jde o váš odraz, nebo ne. O kvalitě jako obvykle není pochyb, výdrž je vražedná, stopa také. Je to škoda, ale vůbec to není moje vůně. Jsem upřímně ráda za ty, kterým dělá radost.

adrienn99

Vůně sebevědomého gentlemana... pro mě spíš denní vůně, bezpečná do kanceláře. Ačkoli si na značky moc nepotrpím a jako žena nosím několik vůní zaměřených na muže (např. Spicebomb extreme), nemyslím si, že bych tuto dokázala vytáhnout.

Co se týče dojmu, je pižmová, pudrová a lehce mýdlová. Je to ale spíš pomerančový květ než jasmín (proto asi ta mýdlovost na mé kůži).

I přes květinové nuance mi přijde velmi mužná. Rozhodně ne jeskynní typ, který si stále myslí, že si musí dokazovat, že je alfa. Je to muž, který si je jistý svou mužností, typ, který ví, že mužnost nemusí být hlasitá, agresivní nebo drsná. Muž, který může působit lehce, ale má schopnost vyřešit jakoukoli situaci během milisekundy.

Kdyby se mě teď někdo zeptal na mých 10 nejlepších vlastností na chlapovi, pravděpodobně by se dostal do první trojky.

JonniePatron

Dnes jsem dostala 10 ml. Zpočátku mi vůně nevoněla jako Le Male. Zatím se mi líbí. Večer ji budu plně nosit a rozhodnu se, jestli je hodna plné lahvičky.

Aktualizace: právě jsem si objednala lahvičku. Opravdu se mi líbí. Nejsem si jistá, jak ji vůbec popsat. Prostě úžasně voní. Jak řekl Jeremy Fragrance, dokázala bych si představit, že by se v ní vyřádil Christian Grey. Čistá, svěží, květinová a sofistikovaná. Moje žena z ní vlastně není příliš nadšená. Dává přednost mužnějším vůním. Ale jako spousta vůní, které se jí zpočátku nelíbily, jí snad přiroste k srdci. Nejhorší pocit je, když se vám vůně opravdu líbí a vaší drahé polovičce se nelíbí. Haha

Aktualizace: Moje žena teď vůni schvaluje. Lol. Nosím věci o několik dní později a ona si řekne, aha, co to je? To se mi líbí. Já: to je ta, o které jsi říkal, že voní moc unisexově a že se ti nelíbí. Haha

loor89

Jasmínová radost! a recenze by mohla skončit i takto.
Pokud tuto květinu milujete, je to vůně pro vás, jinak se bez ní obejdete.
To, co se uvolní hned na začátku, je tato intenzivní a silná vůně jasmínu a neroli doprovázená, byť krátce a jen na začátku, něčím lehce aromatickým příbuzným rozmarýnu.
Vůně zůstává monoliticky soustředěná na tyto bílé květy, vydávající elegantní vůni, bude to jako cítit kolem sebe jarní rozkvět. Tento akord zůstává téměř konstantní po celou dobu trvání, bohužel ne tak dlouho, jak bych si přála, ale to je problém mé pleti, protože všechny Amouage, které jsem dosud vyzkoušela, nepřesáhly 6-7 hodin.
Závěr je podbarven dřevitými tóny santalového dřeva, kde se projeví v celé své nádheře, zahalí a vyváží, bude to jako být zabalen do bílého a měkkého županu, který byl právě vyčištěn.

Evgenxxx

Pozdravy)
Když si kupujete vážný výklenek, kupujete si především emoci. Jednu nebo více emocí. Proto miluji Amouage, dává mi nové emoce nebo zakořeňuje a rozvíjí staré a zapomenuté. Je to prakticky jediný dům, který to dokáže. Schopnost předávat informace prostřednictvím vůně je umění.
Reflection Man je pro mě velmi jemný, ale zároveň velmi mužný jasmín a neroli ve filigránském rámu santalového dřeva s příjemnou pudrovou sladkostí (pravděpodobně z kosatce). Nenechte se zmást slovy "pudrová sladkost", ta je do celkového obrazu vetknuta tak úhledně, že pouze doplňuje, nikoliv dominuje. celá tato krása má v sobě jistou lehkou balzamičnost, charakteristickou pro dům Amouage.
Vůně je poměrně přímočará. Je jasná hned, od první vteřiny. Vzpomínám si, že jsem ji ani nestihla nanést na kůži, jen jsem přičichla ke vzorku s otevřeným uzávěrem a hned jsem pochopila. Když jsem si ji nanesla na kůži, byla samozřejmě mnohem krásnější, ale záměr byl jasný hned.
Amouage Reflection Man na mě udělala silný dojem. Jako bych ho znala už léta. Velmi přirozená. Podle mého názoru je jeho základem tajemství, záhada a mystika. Starobylá orientální romantika. Vůně je velmi emotivní, jemná. Velmi hluboká.
Je v ní status, ale nevystupuje, nedeklaruje se jako v Interlude. velmi klidná vůně. někde se vznáší blízko vás. Taková, jakou znáte... orientální duch.
Vytrvalost je dobrá. Vydrží celý den. Na kůži ji mám asi sedm nebo osm hodin. Na oblečení samozřejmě déle.
Ano, pudrový kosatcový tón je podobný jako u Gaultiera - Le Male. Nevěnovala jsem mu velkou pozornost a ani teď mu nevěnuji velkou pozornost, protože Reflection je v měřítku celé kompozice o něčem jiném.
Myslím, že bude vyhovovat dospělým seriózním mužům, kteří jsou v srdci stále beznadějnými romantiky. Věk: 30+
Sečteno a podtrženo: Něžné a mužné, průzračné a tajemné mistrovské dílo z domu Amouage, pro muže. Šíleně chci do sbírky.
Mír všem)

Oliverwoof Austin II

Nevím, proč lidé říkají, že je to podobné jako JPG Le Male, nebo možná ano. Reflection je velmi podobný JPG Fleur du Male ... možná to z hlediska vysvětluje, proč ji někteří považují za podobnou té druhé, ale absence máty a výrazná levandule by měla stačit k tomu, aby se prolomila patová situace ... Mezitím je Fleur du Male květinová vůně založená na neroli a pomerančovém květu, kam až oko dohlédne ... stejně jako Relfection. Ostatní tóny dodávají vůni hloubku a určitou dynamiku, ale vůně je nejméně nápaditá ze všech Amouage, které vlastním a znám. Díky tomu, že není soustředěna na kadidlo a dřeva, jako je oud, je Reflection velmi oblíbená ... Pokud však nechcete do Amouage tolik investovat, stejný pocit vám poskytne i fleur du male ... aniž by tolik zatížila vaši kapsu, protože JPG je v dnešní době také nedostatkové zboží ...

drakecito

Myslím, že to byl dobrý parfém od Amouage.

Po vrchní nótě, která mě trochu zklamala a připomínala mi trochu Le Male, se ustálila a zjistila jsem, že je to fenomenální a velmi komplexní parfém s velkým množstvím velmi kvalitních tónů. Když vůně zaschne a člověk si více všimne velmi jemného santalového dřeva smíchaného s neroli, je to čistá třída.

Možná má fázi, kdy se na můj vkus stává příliš sladkou.

Je podobná vůni Le Male ? No, určitou podobnost má, ale s 300krát větší kvalitou a tato je mnohem komplexnější s vývojem směrem k santalovému dřevu, který Le Male nemá. Pokud patříte k těm, kteří srovnávají Millésime Imperial například s Unforgivable od Seana Johna, tak dobře ...... Nevím, jestli jsem se vyjádřil jasně. ;)

Doba trvání poněkud přerušovaná. Někdy velmi dobrá (více než 8 hodin) s mírnou stopou a jindy jsem měla větší problémy vůni odhalit s jasností nebo dostatečnou "ostrostí", což je jedna z jejích slabin.

Kvalitní parfém a co je u Amouage těžší, velmi dobře nositelný téměř za všech okolností, tj. univerzálnější než jiné návrhy značky.

olfactoryfan

Moje recenze Reflection Man začíná další nikovou vůní, Penhaligon's Sartorial.

Vůni Sartorial jsem chtěla vyzkoušet už dlouho. V mé zemi existuje pouze jediné místo, kde jsem ji mohla vyzkoušet - exkluzivní pánské krejčovství. Museli pro mě nechat poslat vzorový flakon z jejich obchodu v jiném městě. Nakonec jsem Sartorial vyzkoušela a moc se mi líbil. Ale když už jsem tam byl, objevil jsem další z vůní, které měli na skladě, Reflection Man od Amouage.

Vyzkoušela jsem různé vůně od Amouage a připadaly mi příliš těžké, příliš dramatické, až teatrální. Reflection Man mě však okamžitě oslovil. Ano, sdílela podobnou opulentnost jako ostatní vůně Amouage, které jsem ochutnala, ale tato byla úplně jiná - lehčí a povznášející.

Odnesla jsem si vzorník, který jsem hojně postříkala šťávou. Cestou domů jsem se zamilovala do luxusní vůně linoucí se ze vzorečku v kapse košile. Položil jsem kartičku na noční stolek a v noci mě probudila ta nejsvůdnější vůně. To bylo ono, byl jsem závislý.

Jako svěží květinová vůně pro mě představuje zcela nový žánr vůní, který vyplňuje mezeru v mé sbírce. Nahoře mám krásnou čistou, jasnou, mýdlovou kombinaci jasmínu a nerolky s hutnějšími tóny růže, dřeva a vetiveru, které ji podporují a dodávají jí hloubku, díky níž si tato vůně zachovává dostatek mužnosti. Je to svěží, čistá kompozice, která vás zahalí jako nedotčený bílý, pudrový oblak. Dlouhá výdrž je hvězdná, projekce je vynikající.

Reflection Man je prostě senzační. Je to možná nejdražší vůně na mé poličce, ale tato nádherná svěží vůně stojí za každý cent.

Gleidson Santos

Le male? Ano, v úvodu mi to hodně připomínalo Le Male. Tato květinová kombinace růže a jasmínu spolu s pižmem mi připomíná bílé prostěradlo, velmi čisté a voňavé, byl obraz, který se mi vybavil.
Je to dobrý parfém, ale musím ho ještě chvíli nosit, abych zjistila, jestli se mi opravdu líbí. Ale k tomu, aby mě okouzlila jako Memoir Man, má ještě daleko.