FragranceNet.com 4 items for 8.39 - 279.99 USD
Jomashop.com 2 items for 139.99 - 224.99 USD
Interlude Man podle Amouage je Orientální Woody vůně pro muže. Interlude Man byl/a uveden/a v roce 2012. "Nosem" za touto vůní je Pierre Negrin. Vrchní tóny jsou Oregano, Pepř a Bergamot; střední tóny jsouKadidlo, Opoponax, Jantar (ambra) a Labdanum ; základní tóny jsou Agarové dřevo (oud), Kůže, Santalové dřevo a Pačuli.

Best In Show: Celkový černý look
od John Biebel, Rouu Abd El-Latif, Elena Vosnaki, Sergey Borisov, Jernê Knowles, Anastasia Privalova, Dariia Fessalonika, Ítalo Pereira, Yi Shang (怡 商), Miguel Matos, Violetta Maevska

Byredo Rouge Chaotique: Animalická broskev a plesnivé koberce z 60. let
od Eddie Bulliqi

Serj1979
Každopádně v roce 2015 v zimě jsem slyšela toto mistrovské dílo od své kamarádky perfmaniacella s velkým P, byla jsem od tohoto tématu dost daleko, a to natolik, že jsem v zimě nosila pouze Eisenberg J'Ose, v létě Allure Home Sport eau Extreme, občas jsem se vyděsila z vůní své kamarádky a z jeho praskajících poliček od nejrůznějších lahviček)). Fordy s Jo Malone, Penhaligons s nejrůznějšími butikovými Chanely a tak dále a tak dále, když jsem zjistila, kolik to stojí, cítila jsem jakousi disonanci, měla jsem jinou šlichtu, oblečení a tenisky))), takže byl ze mě bezradný, když zjistil, že jsem si koupila tenisky za 30 tisíc, já z něj byla bezradná, když jsem zjistila, že si za stejnou cenu koupil parfém. No a jednoho zimního dne jsem na něm slyšela tuhle vůni a byla jsem prostě ohromená, tak nějak to vyčnívalo na pozadí všeho, co jsem od něj slyšela, měla jsem wow efekt, jako by se ve mně něco otřáslo, chtěla jsem to slyšet a slyšet - to Interlude, u mě to bylo až když jsem testovala Gucci Envy a YSL M7, v mládí, několikrát jsem ho aplikovala na návštěvě u kamarádky maniačky)) a sjela se jen z jeho zvuku, ale buď jsem byla moc chamtivá, abych si ho koupila, nebo jsem ho v té době nemohla sehnat, nebo jsem prostě nebyla tak zapálená pro parfémy obecně, pořád jsem nosila něco z luxusu, pak CDG Wonderwood , pak Dsquared He Wood Rocky, a před pár lety jsem jako - jak to říct)))))) rozhodně nemám za zlé svému příteli )))) , ale jeho vyprávění o parfumérech, vůních, notách a niche značkách obecně, stejně jako pasování do podoby odlitků sehrálo roli, začala jsem sledovat všemožné blogerky na YouTube , zaregistrovala jsem se zde na Fragrantice ))))) celkově teď mám 20 vůní a asi dalších 50 kusů nejrůznějších odlitků a miniatur, já už než někam vyrazím - něco, můžu si stoupnout ke svému stylagiku a přemýšlet, v jaké vůni mi to tady v tom kabátě půjde)))) můžu za den aplikovat vůni tři)))) a cítím, jak mě to k ní táhne. Jest napsal o vůni, napsal životopis... ))))). Obecně jsem se tu dočetla, že Amouage byla přeformulována atd, nový výrobek není stejný... Objednala jsem si flakonek a slyšela jsem nádherný, krásný oud, kadidlo, pepř, nádherné uzené sladké švestky, takovou tu kouzelnou kouřovost a hned jsem si objednala flakonek, dnes mi přišel a jsem šťastná jako dítě, teď jsem v něm, je stejně krásný jako před 8 lety, je prostě kouzelný, přeji všem štěstí a dobro, vše nejlepší, nejkrásnější vůně a nádherné pocity!!!!

IvanPerfumista
Zemřel jsem a znovu se narodil. Nic na světě vás na tuto zkušenost nemůže připravit.
Voní to jako noc v arabské poušti, hvězdná noc, měsíc, táborák. Voní kouřem, v němž pálíte aromatická dřeva a kadidlo. Voní kořením, které nosíte s sebou, vanilkou, která se vkrádá a zjemňuje scénu.
Život, teplý vzduch, tajemství Orientu.
S touto navždy zapomenete na evropské vůně, které voní jako sprchový gel. Začíná nová etapa vašeho života. Byli jste zasvěceni do tajemství parfémů.

Павел/Paul
Interlude je jedna z mála vůní, za kterou není škoda dát tolik peněz, kolik si řekne.
Super odolná a mazlavá, o kráse vůně ani nemluvě.
Na randewoo.ru nedoporučuji kupovat parfémy. Vysvětlím proč.
Za prvé, nadsazené ceny na pozadí jiných internetových obchodů (vzhledem k tomu, že jsou propagovány na internetu, což znamená, že poptávka je vždy u nich).
Za druhé, mohou prodávat padělek.
Za třetí, mohou vás jednoduše zklamat s vaší objednávkou.
Loni jsem si u nich objednal vzorky Interlude, Memoir a Dia.
Přišly mi 3 vzorky, z nichž jeden byl dokonce bez tovární etikety.
Všechny 3 vůně se mi líbily, ale nezdály se mi dlouhotrvající ani mazlavé.
Přitom všude se psalo, že Interlude je trvanlivá i mazlavá.
Objednala jsem si nějaké likéry v jiné představě a zjistila jsem, že mi Rendezvous dal padělek.
Protože, likéry z druhého IM byly jak vytrvalé, tak cloying (Interlude jsem aplikovala doma na blotter - žil klidně na blotteru několik dní a první den byl v místnosti velmi jasně cítit).
Zanechala jsem negativní recenzi na rendezvous, abych o tom dala vědět.
Odepsali mi, že prý jsou to značkové vzorky. No to víte, člověk může říct cokoliv.
A vzpomínám si, že o půl roku později jsem se rozhodla objednat si u nich lahvičku parfému, který nikde jinde než u nich nebyl (opravdu jsem chtěla!). Udělala jsem objednávku (platba na účet), uplynul týden - od nich ticho.
Obvykle přicházejí oznámení - objednávka odeslána, objednávka přijata. Ale od nich ticho.
Rozhodla jsem se zavolat na rendezvous - zjistit osud mé objednávky. Operátorka mi sdělila, že můj výrobek není skladem. A to dokonce bez omluvy (to jsem si zapamatoval). To znamená, že pokud jsem jim nezavolal sám, společnost na mou objednávku prostě mlčky zapomněla. O týden později jsem na jejich webových stránkách viděla stejný výrobek, ale stál 2x více!
Napsala jsem negativní recenzi.
A udělal jsem si pro sebe konečné závěry o této nejasné společnosti.
P.s. pravidelně ve feedu na googlu vyskakují, pokud se zeptám ve vyhledávání na nějaký parfém. A vždy mají vyšší cenu než v jiných imags, ve kterých nakupuji.

Capitalistic
Neposlouchejte negativní recenze, protože Interlude Man je opravdu jedinečný!
Interlude Man je jedinečná, tajemná, silná a odvážná vůně, kterou ženy milují! Mám Interlude Man, Interlude Black Iris a Interlude 53. Interlude Man je můj nejoblíbenější a je jím už léta, na druhém místě je Interlude 53, pak Black Iris.
Interlude Man je kouzelný. Stačí dva spreje. Stačí 2 střiky a budete vonět naprosto kouzelně navždy!
Ti, kteří ji negativně hodnotí, by se asi měli držet své značkové kolekce a přenechat tyto typy uměleckých kompozic znalcům.
Aktualizace: 4. července 2022
Ti, kteří šíří fámy o tom, že Interlude Man byl přeformulován, protože má jiný uzávěr než původní vydání, by měli přestat. V každém případě má lepší uzávěr. Níže je odpověď samotného týmu Amouage.
Děkujeme, že jste kontaktovali tým Amouage.
Máme potvrzení od našeho příslušného oddělení, že Interlude Man nebyl přeformulován.

ManfrediGaetano14
Interlude Man. Zdá se, že pouze Amouage ví, jak vyrábět parfémy, a že pouze v Ománu jsou k dispozici potřebné suroviny. Mám na mysli oud, kadidlo, olibanum a aromatické pryskyřice. Ano, určitě mají vynikající suroviny. Ale parfémování nemá se surovinami nic společného: vše je otázkou iluze a chuti. Líbí se vám vůně na první pohled? Dobře. Nepřemýšlejte o tom, co je v ní obsaženo. Je vaše! Jděte a noste ji. Nejlepší vůně jsou právě tyto, jsou jako umělecká díla. Nemusím studovat, abych řekl, že se mi líbí Rafaelův Spor o svátost: je velkolepý, krásný, vznešený. Neznám ani Lanfranka, ani Berengara z Tours. Nikdy jsem neotevřel Sumu teologie, ale ta freska se mi líbí. Průvodci ve Vatikánu si mohou honit triko, jak chtějí. Je to nádhera. Mně se líbí a je mi úplně jedno, co znamená. Podívejte, nakonec o to jde především. Estetický zážitek je něco spontánního, bezprostředního, nereflektovaného a stejně tak i vůně. Vyvolává Interlude Man tento pocit potěšení? Ne, je to pro mě anonymní kadidlo. Nic mi nesděluje, nic mi neříká. Je to jedna z těch věcí, které "mah...". Cítím kadidlo, olibanum, náznak oudu, ale je mi to jedno. Nelíbí se mi to. Znamená to, že se to nemusí líbit ostatním? Ne, rozhodně ne! Estetický zážitek má univerzální nároky, ale není to univerzální bod! Jen vy můžete vědět, jen vy můžete rozumět. Je to jako s Raffaelovým sporem o svátost. Pokud se vám nelíbí, průvodce bude zbytečně blábolit, protože není pro vás, necítíte ji jako "svou". Zde tedy docházím k závěru: nikomu nevěřte. Vy sami jste soudci svého vkusu! Jen vy sami! Nikdo nemá právo říkat "je to na nic". Krása je svobodný zážitek! V kráse nejsou žádní mistři, žádné autority, žádná pravidla. Pravidlo je ve vaší schopnosti potěšení nebo nelibosti. Použijte ji! Je svobodná. Příroda z vás udělala soudce. Nevzdávejte se tohoto svého posvátného práva.

SeforaLagazzaladra
Hodně jsem o tomto parfému četla a dlouho jsem snila o tom, že ho vyzkouším, až jsem ho jednoho dne nečekaně ucítila v prostředí, kde jsem byla na stáži na univerzitě. Nemyslím si, že mám potřebnou průpravu k tomu, abych tak složitý parfém posoudila po všech stránkách, ale dosvědčuji totální a slastnou porážku, kterou utrpěly všechny mé smysly. Fantastický výkon parfému mezi stopou a trváním byl dostatečně ilustrován, takže budu hovořit pouze o svých zkušenostech z používání. Je to parfém silný a nehybný jako fakt, něco nepopiratelného, primitivního, hlubokého, od čeho nelze odhlédnout. Omráčil mě a omráčil, narkotický, kouřový, zlatý. V její, byť nesporné opulentnosti, nepozoruji žádnou aroganci ani velkolepost, žádnou vůli k okázalosti, spíše skryté, soumračné mihotání. Pokud jde o mě, je nepopiratelně vzrušující, ale neřekl bych svůdný v klasickém slova smyslu, protože míra intimity, k níž se člověk dostane, když je prostoupen tímto zázrakem, ruší jakékoli námluvy. Je to parfém, který člověka nutí červenat se a podle mého názoru připomíná soulož s osobou dávno milovanou a známou, kde se posvátnost kadidla setkává s balzamickou tělesností jantaru, santalového dřeva a oudu. Jeho dýchání člověka dojímá, nutí ho myslet na nejdojemnější okamžiky vztahu, na odhalené slabosti, na sladkost sdíleného studu, na odvěké gesto večerního hašení ohně, abychom ve tmě našli nové hvězdy, zatímco přátelský profil nosu, tváře, lícní kosti nedůvěřuje realitě a opouští se vedle nás ve spánku, na krku, v prohlubni lopatky, v ještě bezbrannější nahotě podvědomí, těsné, tělesné a myšlenkové jinde, pomalé dýchání, které rozhřešuje a léčí. Vzpomínám na verše PRG "Tu e io" zpívané Ferrettiho ikonickým hlasem: "prázdnota, která mě pohlcuje, plnost, která rozkvétá, mě utěšuje a odpouští".
Je to ohromně vzácné lidské porozumění, které se v této monolitické láhvi nachází jako pozůstatek nadčasového oltáře. A snad právě proto se zdá, že vyžaduje určitou rituálnost a duchovní prolnutí s ohledem na příležitost, pro kterou se nosí. Ne pro každý den. Tolik mi připomíná inuitskou pohádku o ženě-kostlivci, která, zapletená do rybářova vlasce, ho pronásleduje z mořských hlubin až do jeho iglú, kde se nakrmí a znovu ožije v těle a krvi, a když konečně usne poté, co se tolik bál neobvyklé kořisti, pohnut kdoví čím ve spánku, ukápne jí slza, kterou žena vypije a otevře svou hruď, z níž vyjede srdcový buben, jímž oba, nyní zamilovaní, hrají svou hudbu. Pro mě je Interludium vůní tohoto setkání, tohoto rodového ticha, tohoto vzájemného a skrytého objevování.

Ragnar
Rád bych to popsal jen jedním přídavným jménem, aniž bych se omezoval na slova, protože by jich bylo příliš mnoho. A první přídavné jméno, které mě právě napadá, je OPULENTNÍ.
Od začátku až do konce je tato vůně bohatá, aniž by kdy upadla do negativního přehánění.
Pokud člověk nezná orientální parfémy, je těžké ji ocenit, jako to bylo zpočátku pro mě. Myslím, že to byl první orientální parfém, který jsem kdy měla na sobě, a chvíli mi trvalo, než jsem ho pochopila.
Dodnes je to pro mě to nejlepší z domu Amouage, který vždy přináší skutečná umělecká díla.
Směs ingrediencí je dokonalá, kvalita je vysoká.
Když ji nosíte, jste o stupeň výš než ostatní (hojně řečeno) a zůstat nepovšimnuta je nemožné. Recenze a komentáře se řadí mezi nenávist a lásku, u tohoto parfému neexistuje střední cesta.
Kouřová a balzamická na nejvyšší úrovni, se suchým, balzamickým a dřevitým jantarem, věřím, že genialita je uzavřena v úvodu na bázi oregana, který bude působit jako kulisa kadidla a jantaru po celou dobu jeho neuvěřitelného trvání.
S odpařováním buďte opatrní; maximálně 3 až 4 a můžete zůstat 24 hodin zahaleni touto velkolepou aurou z tisíce a jedné noci.

cagliostro
Je to ten typ parfému, který by měl říkat: vyzkoušejte, než si ho koupíte. Všichni nad ním slintají, ale jsem si jistá, že mnoho lidí to dělá jen proto, že je to Amouage. Je to velmi obtížný parfém, není to ten typ, který osloví každého, vlastně osloví drtivou většinu obyčejných lidí, je velmi niche, uspokojuje velmi specifickou skupinu lidí, kteří mají rádi vůně, které připomínají kouř, cigarety. Pro mě, se špatným nosem, je nemožná a všichni, kterým jsem ji ukázala, ji nesnášeli. Monstrózní držení a projekce, velmi kvalitní, ale vůně je pro pár vyvolených. Nikdy nekupujte ve tmě.
vůně: nebudu ji hodnotit, to je osobní, mně se nelíbila.
projekce a držení: 10
univerzálnost: vůbec není univerzální.

Hamad Baqi
Pocházím z místa, kde je spousta deště většina nejvyšších vrcholů světa a cedrové stromy , v roce 2015 jsem se přestěhovala do Dubaje a žila tam 3 roky, samozřejmě mi chybělo to, co jsem popsala o mé rodné zemi , naštěstí jsem objevila Interlude od Amouage a kdykoli jsem cítila nostalgii, stačily dva střiky na každé zápěstí a zavřené oči a nikdy mě nepřestaly přenášet do horské stanice, kde bych seděla u ohně, ve kterém hoří suché cedrové jehličí a vysokohorské byliny a já cítím vůni mokré země smíšenou se sladkým kouřem. Téměř mystický pocit!

kjarr
Nedávno jsem si Interludium koupila naslepo na základě vašich předchozích komentářů a nechtěla jsem ho hodnotit, protože jsem mu chtěla dát první, druhou, třetí, čtvrtou a dokonce i pátou šanci.
Pokaždé, když jsem ji použila, se chovala jinak a měla jsem jiné pocity.
Když jsem ho měla na sobě poprvé, měla jsem pocit "co jsem to udělala za blbost, s tím, co to stojí...". Jeho vůně byla omamná, pálila mě v nose, to kadidlo pálící na kůži mě pálilo v hypofýze. S těmi spreji jsem to přehnal.
Od druhého jsem byl s aplikací zdrženlivější a na jeho vůni jsem se stal závislým.
Opravdu nevím, jestli mám Interlude nazývat parfémem, protože pro mě je to víc než jen ten název, je tak skutečná, že vás přenese na místo, kde se pálí kadidlo a vznešené lesy.
Během tohoto "pálení" se přidávají a zanechávají další vůně, přičemž vždy převládá kadidlo a dřevo.
Vůně je intenzivní, hluboká, temná, až intimní a duchovní, protože pálení kadidla je s tímto pojmem spojeno.
Pravdou je, že parfém nosím ráda pro sebe, ne proto, aby mi ostatní říkali, "jak krásně voníš", nebo naopak, protože existují všechny druhy. A tento Interlude patří k těm, které mám nejraději.
Samozřejmě je to jednoznačně zimní parfém, pro chladné roční období, v létě si ho nechci představovat, ledaže by byla letní noc v Laponsku.
Má působivý celek, kvalitu ingrediencí, dlouhou výdrž a stopu.
Interlude je na jiné úrovni, není to průměrný parfém, je světelné roky před těmi značkovými a stojí za to, co stojí.

Nicholas Flamel
Je mi líto, že musím říct svým kolegům níže, ale kdyby to bylo z O Boticário, tak by tuto vůni démonizovali. Žádné další kvalitní suroviny. Jaký smysl má kvalita u tak špatné vůně, jako je tato? Směs kadidla a oregana smrdí jako cigaretový popel, přesně tak, smrdí jako popelník, nedá se používat. Než si začnete stěžovat, tohle je místo pro recenze a recenze nemusí být jen pozitivní, recenze jsou recenze. A tohle je ta moje. Negativní hodnocení, je to špatné, nedá se to používat. Monstrózní držení a projekce.

fullsett
Parfémové porno a moje nová potenciální vášeň. Interlude je monstrózní a pekelně děsivá. Absolutně dominantní. Klasické brutální pánské parfémy jako Dior Fahrenheit nebo Terre D'Hermes rozbíjí o hlavu betonovým kvádrem, zatímco "sladké" vůně, které mají ženy na mužích tak rády, jako La Nuit Yves Saint Laurent nebo CH Men, hltají plnými hrstmi k snídani.
Stačí jeden střik na krk a celý šatník se na týden vymaluje v barvách Interlude. Po dvou stříknutích začne škrtit lidi kolem sebe na vzdálenost 10 metrů.
Naprosto mimo, šílená, vůně, která by měla být zakázána. Ale paradoxně se jí nemůžu nabažit.
Myslím, že je to láska.

Bira
To není parfém.... je radioaktivní lektvar sladkého kadidla s oudem! Trvá a promítá hrůzy! Velmi pryskyřičná, sladká, sirupovitá, léčivá, velmi dřevitá a s minerálním nádechem, který ji činí velmi odlišnou a jedinečnou. Je poznat, že má špičkové suroviny, nedokážu vysvětlit proč, ale je to tak, lol.
Interlude je nebezpečná v teple...... by se měla nosit pouze s teploměrem pod 20º.
PERFUME..... hodné milionářského šejka.

drakecito
Konečně se mi dostala do rukou tato vůně od Amouage, kterou jsem nikdy předtím nezkoušela a kterou jsem odložila kvůli komentářům, které jsem četla o jejím kouřovém charakteru atd... což není zrovna můj šálek čaje.
Byla velká chyba, že jsem tento parfém nevzala v potaz dříve. Zjistila jsem, že je to prostě úžasná vůně.
Velmi pryskyřičná, s kadidlovými, dřevitými, kořeněnými a ambrovými tóny. Opravdu plnohodnotná orientální vůně.
Nebudu se rozepisovat o tónech, protože množství tónů, které se objeví, je opravdu důležité a každý si může prohlédnout jejich složky kromě přečtení některých předchozích recenzí, které je velmi dobře komentují. Jasně je také cítit oudový tón. Je to velmi komplexní vůně.
Jde o to, že přestože vůbec nemám ráda kouřové parfémy, tento mi vůbec nepřijde přehnaný a našel na můj vkus dokonalou rovnováhu mezi kouřově-kořeněným a perfektním sladkým nádechem, aby byla vůně přenosná.
Vůbec to není sladký parfém, jen má ten mistrovský dotek v základu, aby ho osladil tak akorát.
Trvám na tom, že hraničí s dokonalostí.
Kvalita, kterou cítíte, je velkolepá a nemám pocit, že by byla tak lineární, protože někdy vám dá suchou a kořeněnou vůni, jindy je sladší a ambrová a někdy cítíte více dřeva a pryskyřice. Logicky jde o ocenění nuancí, vůně má jasné jádro a velmi vyhraněný styl, od začátku do konce.
Flakon, který mám, je "moderní" nebo "reformulovaná" verze s magnetickou zátkou, která je prý odlehčená.
Stopa je velmi znatelná a výdrž bezvadná, při 2-3 stříknutích snadno přesahuje 15 hodin (přestala jsem počítat). V rozprašovači ji výrazně cítím po 24 hodinách.
Jedna z nejlepších, které jsem za poslední dobu vyzkoušela, zatím nejoblíbenější od této značky a možná nejlepší kouřový parfém, který jsem dosud vyzkoušela.
Nádherná a nezapomenutelná!!!

alfarom
Interlude Man mě přivádí k šílenství. Jsou aspekty, které naprosto žeru, a jiné, které opravdu nemůžu překousnout.
Jsi na koncertě. Hala je plná lidí, kteří čekají, až kapela vyjde na pódium. Všichni se baví se svými přáteli a celkovým výsledkem je chaotický, kakofonický zvuk tisíce lidí, kteří mluví najednou, ale říkají různé věci. Nedokážete rozeznat, o čem se baví, ale zřetelně slyšíte ženské hlasy smíšené s mužskými, někdo se usilovně směje, někdo křičí vzrušením, jiní klidně komentují skutečnosti posledních dnů. Všichni něco říkají, ale ty nerozumíš vůbec ničemu, jen tu a tam zachytíš pár slov, která ale vůbec nedávají smysl. No, takhle působí na můj čichový smysl úvodní Interlude Man. Zachytávám náznaky kořenitě-dušičkových akordů Epic Man spárovaných se sladkastou, téměř gurmánskou atmosférou a smíchaných s kulinářskými bylinkami. Jiskřivá nóta bergamotu slouží jako mírně ostrý kontrast k celkové temné atmosféře, ale vše je tak kakofonické, až je výsledek poněkud chaotický a matoucí.
Světla na pódiu začnou hrát legrační obrazce oznamující blížící se začátek představení. Všeobecné hemžení utichá a lidé upírají svou pozornost k pódiu, kde se členové kapely chopí svých nástrojů. Show začíná, dav šílí. To je nejlepší část vůně, kde se tmavě zelený zemito-bylinný akord vzdáleně připomínající Memoir Man snoubí s balzámovou kvalitou opoponaxu. Prostě nádhera. Středně sladká, hluboká, temná a nesmírně návyková.
Koncert pokračuje a kapela začíná hrát hromadu nových skladeb ze svého posledního, částečně úspěšného alba. Exaltation nechávají prostor trochu zklamání. Čekali jste, že uslyšíte více starších klasik, ale kapela se nyní soustředí na propagaci svého stylu novinek, který vám není příliš po chuti. V tu chvíli Interlude Man představuje svůj drydown, který je sladký, ambery, kouřový a dřevitý. Něco, co jsme již zažili v Opus IV, V a VI a něco, co se zřejmě stalo novým poznávacím znamením Amouage.
Dolní řada: Představení bylo do jisté míry dobré a místy zábavné, kapela je technicky dokonalá, některé z jejich nejlepších písní stále válí, ale to, co se zřejmě stalo jejich novou cestou, není úplně přesvědčivé a působí trochu nedotaženě. Stojí to za plnou cenu vstupenky? Ne, alespoň pro mě ne. Nejdřív se podívám na jejich další koncerty na youtube.
Poznámka: Koncert trval dobrých 11 hodin (na kapelu docela perfomrace) a zvuková projekce byla úžasná!
Hodnocení: 6.5-7/10