Luna Rossa Ocean Prada pro muže

levandule
bylinný
kosatec
zemitý

Luna Rossa Ocean podle Prada je Aromatic Fougere vůně pro muže. Luna Rossa Ocean byl/a uveden/a v roce 2021. Luna Rossa Ocean byl/a vytvořen/a Anne Flipo a Carlos Benaïm. Vrchní tóny jsou Bergamot, Růžový pepř a Pelyněk; střední tóny jsouLevandule, Kosatec, Šalvěj, Semiš a Šafrán ; základní tóny jsou Pižmo, Karamel, Haitský vetiver a Pačuli.

Růžový pepř

Šafrán

Karamel
Haitský vetiver

Seb

A fragrance with a great smell but poor projection and lasting. Aromatic, aquatic and floral fragrance with a small bit of spiciness. Reminds me of flowers in the water. Smell is 9/10

thalestv

lidé se musí přestat řídit klišé a myslet si, že každý parfém s názvem "oceán, moře, vody..." musí vonět po kalonech nebo že každý parfém s modrým flakonem musí být aromatický vodní.
luna rossa ocean je velmi dobře sestavený aromatický fougére parfém, se sladším podtónem, ale vůbec ne gurmánský, je to parfém, který připomíná čistého a upraveného člověka na běžný výlet, pozdní odpoledne nebo i večer.
Je v ní citrusový nádech zahalený do aromatického akordu vetiveru a pižmové levandule, který připomíná difuzér do auta, ale nic vulgárního.
je tu lehká atalická nóta typická pro kosatec zabalená do hřejivého akordu, který je podle mě růžový pepř, v tuto chvíli si vzpomínám na gin se směsí pepřů, věřím, že kdyby tato nóta nebyla přidána, její čichová pyramida by ve skutečnosti směřovala spíše k vodnímu fougére.
Pepř zde narušuje stereotyp oceánského parfému.
Necítím semiš, kůži ani pačuli, což jsou dva tóny, které na mé kůži opravdu vyniknou. jsem ráda, že se tak u tohoto parfému nestalo, byla by škoda se ho zbavit.
skvělé na tomto parfému je, že se tak harmonicky prolíná s karamelem, že si ho ani nevšimnete, protože je to zároveň akord, který si krade přehlídku, a není to gurmán, ale aromatik, který nese takovou notu, aniž by porušil svou perspektivu.
Na mé kůži zanechala hořkosladkou karamelovou barvu, něco, co směřovalo spíš ke slanému. Když jsem ji měla na sobě, přítel řekl, že voním jako moře, přišlo mu to zvláštní, ale lákavé, o pár minut později řekl, že voním jako nové auto s difuzérem stojící na pláži s otevřenými dveřmi hahaha
každý nos má svůj vlastní úsudek.
Návrh tohoto parfému se mi obzvlášť líbil, protože není ani klišovitý, ani vulgární.
Design flakonu je krásný, gradient modré barvy připomínající měnící se vody oceánu.
Průměrně působí přes den a déle vydrží v noci v mírnějším klimatu.

cesarviesser

Každý, kdo si chce tento parfém pořídit a vyzkoušet ho třeba naslepo, by si měl v první řadě vypustit z hlavy název OCEAN, protože ve vůni na něj není žádný odkaz. Nenavazuje na linie Light Blue ani Acqua de Gio. Je to krásný a velmi příjemný parfém, ale připomíná mi spíš kamennou džungli než cokoli plážového. Je to parfém pro byznysmeny, kteří nosí obleky. Je elegantní, impozantní a velmi příjemná. Nese v sobě určitou vážnost někoho, kdo se nemusí snažit, aby byl respektován. Zároveň je však svůdný. Nejvíce vyniká, alespoň pro mě, šedá barva. Super elegantní a pohodlný. Nese v sobě určitou sladkost díky karamelovému nádechu, ale nic jako Scandal. Je lehká, elegantní a dobře vychovaná. Vůbec ne kulervoucí. Je skvělá do práce a třeba na klidnější schůzky v příjemné restauraci. Voní po bohatých lidech.
Doporučuji ji do všech klimatických podmínek, dokonce i v létě (kromě těch VELMI horkých dnů, protože pak může trochu vyprchat). V mírnějším podnebí však bude zářit více.
Je to parfém, který si sice snadno oblíbíte, ale musíte ho umět nosit. Můžete ho nosit k šortkám, žabkám a tílku, pokud na to máte sebevědomí, bude vám sedět, protože je to vůně pro rozhodné lidi, kteří vědí, že jsou velcí. Pokud nejste příznivci kosatce nebo pokud se nehodí k vaší barvě pleti, pak možná nevyužije svůj plný potenciál.
Viděla jsem, že si někteří lidé stěžují na to, že má syntetickou vůni, ale v žádném případě mě to nedráždí a nedělá to z ní špatný parfém.

onehelsink

Ohhhh...... Dlouho jsem přemýšlel, jak říct něco jemnějšího. Snažila jsem se to nějak zdůvodnit, kreslila jsem si v hlavě obraz muže, kterému by tato vůně mohla slušet. Znovu jsem si přečetla všechny komentáře a hodnocení, abych si na jeho účet vytvořila alespoň nějaký jasný závěr.

Cítím to ze sebe, jako bych se polila levným pánským sprchovým gelem, vyšla ze sprchy a zapomněla ho (gel) ze sebe smýt. Nosil jsem ho ven, dal jsem si záležet, abych v něm slyšel "velmi svěží bylinnou vůni se základem semiše a růžového pepře" a také "velmi vytrvalou a ušlechtilou". Ale ne. Autobus nepřijel, tak jsem šla pěšky.

Víte, mám dojem, že mnoho značek značkové parfumerie si své zákazníky drží jako cucáky a krmí je vším možným po několik desetiletí a donekonečna razí heslo "nesmysl za draho".

V této vůni není nic, za co by člověk chtěl dát částku, za kterou se prodává. To je úroveň Banderosu, odpusťte mi fanoušci značky (sám se k ní chovám celkem loajálně a s úctou). Flakon je krásný, muž ze "Zkrocené hory" je krásný na lodi ve videu (jsem líný googlit, jak se správně píše jeho příjmení), ale vůně - ne. Takhle vonět nechci. Mám ráda jiné věci, jsem pro estetiku! A tohle je jen marketingový plán a nic víc.

Vůbec jsem nepochopila, co má znamenat to podivné koketování s publikem tím, že na reklamní plakáty umístí obrovský modrý květ kosatce, plod bergamotu a "větvičky" vetiveru. Dejte si na obrázek kýbl ambroxanu, aspoň budete upřímní. Není tam ani náznak vetiveru, ani kosatce. Je to jen pánská sprcha.

Co je v ní k závodění! Abyste nebyli známí jako lidé se špatným vkusem na parfémy, je lepší nikam nechodit.

Di Bacco

Všestranné a se správnou rovnováhou svěžesti a aromatičnosti.
Nosila jsem ji po celé léto. Okamžitě jsem si oblíbila levandulový tón. Nejlépe vynikla při nepříliš vysokých teplotách. Dobrá a jednoduchá možná právě díky této jednoduchosti ji budu chtít nosit znovu.

Sofisticado

Co říci o této vůni od Prady. Podle mého názoru nemá vše, co mám na Prada Luna Rossa Carbon ráda a co z ní dělá výjimečnou vůni v pracovním profilu.

Ocean' dává sbohem nadužívanému ambroxanu a ostrému kovovému vysychání Carbonu, které mě vedlo k jeho vyřazení z mé sbírky, a nahrazuje ho mnohem vyváženější vůní s onou lahodnou převahou levandule a jemnými sladkými tóny, které ji dolaďují a činí ji podle mého názoru výtečnou.

Co se týče délky a projekce, je to průměrný parfém, velmi ve stylu charcoal. Není to bomba, která by odrazovala lidi kolem vás, a to je pro ty z nás, kteří se pohybují v obchodě a v kanceláři, požehnání.

Podle mého názoru ideální vůně do každodenního i profesionálního prostředí.

aurora_ru

Nový styl Prada Sauvage Dior. Syntetická mořská ambra, plastická hořkost, mokrý vetiver, šalvěj a holičská levandule. Cílová skupina: muži milující sauvage, kteří chtějí něco námořního. Asociace řada s mužem dělníkem, v dešti a sněhu, podzim-zima, trasa, ležérní, hluboká vráska na čele, zní levněji než její cena a značka.

Edu Lezana

Je to mladý parfém. Na mé kůži je pižmová a trochu kyselá.

Navazuje na současný trend v pánské parfumerii vůní v modrých flakonech a s určitou vůní přírody. V tomto případě je to aromatická vůně levandule s trochou suché, pudrové vůně kosatce. V této vůni necítím oceán, ale vánek aromatických středomořských rostlin.

Výkon je dobrý na to, co v dnešní době dělají. Stopa je po celou dobu středně nízká.

Mužná, mladistvá, skvěle se hodí na denní nošení do práce nebo na pochůzky. Nemá smyslný a hřejivý charakter, který by sváděl. Je to chladný parfém, který má vyvolat představu upravenosti.

Dobrá jako dárek pro mladého muže. Jistý zásah!

danielfaria

Není to jako žádné z porovnání v sekci podobnosti, je to jiné...
Má v sobě kosatec jako Prada L'homme, ale je lehká, s velkým množstvím bergamotu, který je díky artemesiím trochu nazelenalý,
Řekla bych, že se od "Ocean" liší tím, že v ní není nic mořského, a to je jen dobře, koho nebaví další stejné vodní návrhy?
Drydown je podobný kosatci s tou karamelovou příchutí, moc pěkný! Doporučuji tento parfém vyzkoušet a zjistit, jak se chová, protože se dobře vyvíjí.

Dobrá projekce/fixace, cca 2 hodiny / 8 hodin.

Líbila se mi víc než současné uvedení na trh.

Wendigo

Vyměňte Danielu Andrierovou za nos, který dal vzniknout filmu Invictus. Provedeš tu neslavnou výměnu. A pak předstíráte, že se nic nestalo.....

Loreal už Pradu ničí stejně jako Valentina.

Jak to dělá? Tím, že utíkají od jakékoli elegance, od jakéhokoli smyslu pro třídu a "pakorabanizují" nebo "gautierizují" se, už začínají vynášet absurdní frankláře vyrobené jen proto, aby se líbily, ale bez jakékoli originality a zaměřené, ať chtějí nebo ne, na pubertálnější publikum. Nechci si ani představovat, že zítra vyvedou svůj vlastní klon zmíněného Invictus nebo One Million, ale se jménem Prada, tím italská značka získala, protože v prodejích podle mě hodně utrpí, jako se to stalo Valentinu.

Věci mají své publikum... Prada je asi můj nejoblíbenější parfumérský dům pro tu eleganci, kterou evokuje, pro ty vůně čerstvě osprchované nejdražším gelem na světě, pro ten nadpřirozený kosatec... a pro Danielu Andrier, nejlepší parfumérku své generace. Někteří by řekli, že všech generací. Pokud o všechny tyto věci přijde tak, jak o ně přichází, zaujmou nové místo na dně regálů obchodů, na smetišti dějin.

Proč měli potřebu "vytáhnout" další opakující se modrý parfém, zvlášť když už mají skvělou verzi Sauvage s Luna Rossa Black? No, asi aby se pokusili prodat za každou cenu, nic nevymýšleli, ale vsadili na to, co považují za bezpečné. A k tomu si vybrali ty nejlepší lidi: tvůrce Invictus a hlavního parfuméra Caroliny Herrery. Téměř nikdo na place.

PS: Na tom, že jsou Paco Rabanne nebo Carolina Herrera, není nic špatného, ve skutečnosti prodávají hodně parfémů, i když jsem si od nich nikdy žádný nekoupil. Jsou tím, čím jsou, a neskrývají to, mají svou veřejnost. Ale koupit si Pradu nebo Valentino a hledat v tom úroveň a ono to takhle voní... to už se musí blížit podvodu.

Gogiciano

Co to máte s nosem?

Je to svěží a čistá vůně s dokonalým karamelovým podtónem hned od začátku. Lidé, kteří říkají, že není jedinečná, jsou blázni. Mám velkou sbírku a otestovala jsem spoustu vůní, ale nikdy jsem necítila něco takového.

Nastříkala jsem si ji v obchodě a první dívka, kterou jsem oslovila, mi pochválila, jak krásně voním. Tohle bude určitě opravdový kompliment. Skvělá na podzim.

Nezaspěte a nevěřte těm negativním recenzím. Běžte si k ní přivonět a udělejte si vlastní názor.

A nevím, proč ji lidé srovnávají s Dylan Blue. Možná proto, že je to modrá vůně. Ale voní tak odlišně. A tahle Prada je lepší než Dylan Blue ve všech možných ohledech.

Mitch

Vlastním Classico Luna Rossa a ze zájmu o různé druhy stejnojmenné řady jsem vyzkoušel i tuto.
Jiskřivý úvod, skvělý bergamot a pikantní tón růžového pepře, který zůstává tlumený.
Jestliže pak originál umístil do srdce levanduli, Ocean tak činí s kosatcem. Prada to s touto nótou jako vždy umí, i když se vůně talku příliš blíží vůni l'Homme od stejné značky. Ve spodní části se však karamel a pačuli, pižmo a vetiver spojují v jediný, sladší, méně vzdušný akord.
Luna Rossa Ocean je jistě strukturovanější, více se vyvíjí, ale oproti svému předchůdci něco ztrácí na síle a siláží, a i když je příjemná, není to nejlepší Iris, kterým se maison projevil.

kalilax

Jen post scriptum: V roce 2017 jsem napsal pozitivní recenzi na Carbon, když se kolem něj rozmohlo snobství, které ho označovalo za líný, zklamání, kopii Sauvage atd. atd. A podívejte se, jak se karta obrátila a Carbon je po čtyřech letech téměř uctíván. Můžete tomu říkat hype nebo jakkoli jinak, ale vypadá to, že Ocean prochází stejnou fází. Stačí popadnout láhev, pohodlně se usadit a kochat se tím, jak snobové změní názor.

kalilax

Vůně je hned vedle BDC EDT: Velmi podobné sušení, ale každá se tam vydává vlastní, velmi zajímavou cestou. Vzhledem k tomu, že tato cesta je stejně krátká, nemyslím si, že byste ve své sbírce potřebovali obě, alespoň ne za plnou cenu.

Podle mého nosu má Ocean v sobě špetku sladkosti/vábnosti, která ho pravděpodobně řadí blíže k nejnovějšímu výstřelku moderního světa vůní. Tato hřejivost také dodává vůni Ocean mladistvější, hravější atmosféru. Výdrž (~1h) a dlouhověkost (~6h) jsou nad současným průměrem. Dovedu si představit, že díky všem těmto vlastnostem by byl Ocean tou nejúžasnější volbou pro třicátníka na rande.

Upřímně řečeno, je to pravděpodobně další nejlepší věc, kterou můžete po BDC najít, ale na druhou stranu je opravdu nespravedlivé srovnávat každou vůni s mistrovským dílem všech dob. Tohle je jedna z kompozic, která by byla zbožňována, kdyby ji nezastínil Bleu (a já jsem velmi vinna tímto srovnáním), ale hej, takový je život...

Aktualizace: Když ji teď pár dní nosím, myslím, že myšlenka, která stála za názvem, musela být Ocean deep, nikoli Ocean blue. Vůně opravdu ohromujícím způsobem podporuje pocit hloubky a klidu... Jsem zvědavá, jestli i ostatní zachytí stejný pocit.

felce75

Zaujata zajímavou reklamou z posledních dnů jsem ji chtěla vyzkoušet a naštěstí se právě včera dostala do mé místní parfumerie. Musím říct, že nejsem schopná vyjmenovat čichovou pyramidu ani všechny tóny, které obsahuje, takže se omezím na uvedení toho, co ve mně parfém vzbudil. Zpočátku se objeví příjemný výbuch kořeněných tónů pravděpodobně z růžového pepře smíchaného s něčím pudrovým, po chvíli se ustálí na sladkých tónech (karamel?), ale zředěných něčím, co matně připomíná kadidlo nebo pižmo. Celkově se objevují vůně mastku, vanilky, téměř lékořice nebo hořkých mandlí, ale s ostrým nádechem. Hodím to sem, ale berte to s rezervou, připomíná mi to něco příbuzného le male. Řekla bych však, že má jen velmi málo toho, co je oceánské. Líbila se mi? Tak-tak, možná jsem čekal něco jiného a pak to připomíná něco již hojně slyšeného.