Today Tomorrow Always Wonder Avon pro ženy

Today Tomorrow Always Wonder Avon pro ženy

růže
svěží
ozonický

Today Tomorrow Always Wonder podle Avon je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Today Tomorrow Always Wonder byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Guillaume Flavigny. Vrchní tóny jsou Hořký pomeranč, Bergamot a Fialkový list; střední tóny jsouKamélie, Neroli a Růže ; základní tóny jsou Pižmo, Cedr a Dub.

Hořký pomeranč
Fialkový list

Kamélie
Neroli
Růže

Cedr
Dub

MellyHelly

Jak roztomilý je tenhle zázrak!
Krásně se nosí a vůbec neruší.
Občas nosím parfémy, které se ostatním v mém okolí líbí, ale mě obtěžují.
Samozřejmě to nedělám schválně. Prostě se stane, že mám tolik parfémů, které málo používám v dlouhé rotaci.
Wonder není nic originálního a kreativního nebo něco, co by přitahovalo pozornost svou extravagancí.
K tomu mám daleko.
Je to tak "normální" parfém, že právě proto se může mnoha lidem líbit.
Člověku připadá příjemná, dá se říct.
Možná by mohla být trochu generická, jak uvádí Fragrantica international.
Po letech a letech parfumofilie jsem se musela podvolit důkazu, že většina parfémů většinu mých bližních otravuje.
Zavilý parfumofil se vydává hledat to zvláštní, nikové, designově jaderně působivé a vzhledem "odlišné od masy", ale neuvědomuje si, že mnohé parfémy mohou oprávněně zaujmout ty, kteří si je vybírají z celé řady důvodů, a to jak fyziologických, tak čichově kulturních, ale dav je neocení, ani když mlčí, nebo dokonce skládají podivné komplimenty.
V běžných smrtelných podmínkách vůně jako Wonder člověka jemně zpříjemňují.
Noty ji dobře nepopisují, protože je nelze cítit všechny, ale spíše jako směs.
Při troše pozornosti rozeznám bergamot a pak hořký pomeranč a lístky fialky, které přetrvávají i později ve vývoji.
Zbytek je květinová směs s malým vymezením v růžovém žánru. Myslím, že je zde klasický akord růže a bílých květů, ale není příliš silný.
Kamélie podle mých znalostí nemá žádnou vůni.
Monotheme vyrábí fantazijní parfém s názvem Camellia.
Pro mě je Wonder v té kategorii parfémů, ale udělaný mnohem lépe, harmoničtěji a neotravuje!
Je definována jako pižmově dřevitá květinová.
Já bych ji nazvala jemnou ovocně-květinově-dřevitou.
Myslím, že potřebuje teplejší pokožku, než je ta moje, aby se projevila, zejména v zimě.
Možná lépe na jaře.
Trvání je dobré, ale na mě nevláčí.

maggiebash

Jsem překvapen některými recenzemi zde. Je to krásná, ženská vůně. Když tóny ustoupí, zůstanou vám romantické tóny růže, jako čerstvě nařezaná růže, skoro jako velmi staromódní Avon, Roses, Roses ze 70./80. let. Tato vůně mi byla mnohokrát pochválena, má také lepší výdrž než některé přední značky. Krásný, cenově dostupný parfém.

MarryJ

Krásné letní osvěžení - skutečný vynález od Avonu. Myslela jsem si, že všechny jejich parfémy mají stejnou podobu nebo že tento je opravdu výjimečný. Svi me pitaju koji je to parfem kdy nasim jak je to, i niko može da veruje da u pitanju Avon. Za 2500 rsd nemůžeme čekat Chanel Chance eau fresh nebo je za tu cenu dobrá.

Původní recenze od Punmiris.com

Katarinna

Chuť je velmi šťavnatá, jasná, vlhká a ovocná. Prostě exploze kyselého ovocného koktejlu s dužinou a drsnými slupkami. Moc mi chutná, zejména ve vlhkém teplém počasí. Po několika hodinách ovocné vzpoury nastupuje jemný základ, svěží a mladý. Připouštím, že někomu se to nemusí líbit, ale to je jako s každým jiným parfémem. A pětku nepřijme každý. Takže záleží na vkusu a barvě, jak se říká. Mně osobně se Wonder líbila pro svou mladistvost a zářivost. Je moderní a velmi osobitá, na žádnou podobnou vůni jsem si nevzpomněla.

Meggi

Bezpečná květinová vůně s citrusovým nádechem, která bohužel po 15 minutách z mé pokožky mizí. Velká škoda, protože citrusy jsou hlavní složkou, která mě v letních parfémech vzrušuje. Jinak květiny, květiny, květiny.... Bezpečná, veselá, svěží se střední projekcí a výdrží. Typická Avon vůně na každý den.

Původní recenze od Fragrantica.pl

Анастасия0506

Testování téměř týden, plná velikost lahve, polština. Pro mě - láska od prvního okamžiku. První, co mě napadlo, je, že vůně voní dráž, než kolik stojí. Svěží, ale ne drsně studená. Lehká, a zároveň bohatá a zářivá, takové "paradoxy" na vůních miluji. V horkém počasí nedusí, na léto se bude hodit. Je vystavěná velmi harmonicky, nic "nevyčnívá", těžko se vyčleňují jednotlivé tóny, líbí se mi jejich kombinace. Velmi často se mi u avonových vůní stává, že jedna nota z pyramidy je nepříjemná, jako by "rušila". Wonder je krásná od a do 100%. Vůně odpovídá řadě Today.Tomorrow.Always. Krásný tvar flakonku, příjemně se bere do ruky. Chci nechat svůj flakonek rozvonět, myslím, že bude ještě lepší. Dala jsem ji několika známým na testování, ohlasy jsou velmi pozitivní. Doporučuji věnovat jí pozornost, opravdu nádherná vůně, ospravedlňuje název).
Aktualizace: je podzim, trochu se ochladilo a Wander je ještě lepší. Voní božsky, doporučuji 1000x.

Parfumadict.

Chci být Avon Lady... Přesto je ze všech nejmužnější. Byla jsem u poslední úspěšné éry velkých francouzských a španělských návrhářů ve spolupráci s Avonem, jako jsou Christian Lacroix, Emmanuel Ugaro a Cynthia Rowley, a také u poslední éry velkých celebrit, jako jsou Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, vizážistka Jillian Dempsey; Courteney Cox, Derek Jeter; Jennifer Hudson, Fergie, Von Jovi, Salma Hayek a mnoho dalších... A co říci o spolupráci s holčičkou z Yorku Sarah Fergusonovou? I Alberto Morillas byl tvůrcem jedné z ikonických vůní z domu Avon, a dnes se stále prodává v Evropě a Latinské Americe jako Treselle.
V dnešní době se Avon už ani zdaleka neblíží tomu, čím byl. Zapomněli na miliony obchodních zástupců Avonu, kteří do společnosti vložili duši a získali velkou kognitivní schopnost mluvit o každé položce na ikonické brožuře Avonu, a to vše jen proto, aby prodali a měli jídlo na stole.
Tato nová vůně navazuje na úspěšnou Avon Tomorrow, která byla nejprodávanější v celém odvětví; kampaň byla všude se Salmou Hayek jako tváří trilogie Dnes, zítra, navždy; doufám, že voní tak, jak slibují tóny.
Nedávno Avon převzala větší brazilská společnost, která nemá absolutně nic společného s kulturním vlivem, který si Avon za celá léta své existence vybudoval. Snili jsme o tom, že si našetříme nějaké mince, abychom si mohli koupit malou karafu na koně naplněnou některou z jejich ikonických kolínských vod, jako je Wild County.
Ty časy jsou pryč... musíme jít dál.

Amazing_Lady

Velmi pěkná vůně! Viděla jsem na ni různé recenze, většinou bez nadšení, někomu se líbila, někdo ji nepochopil atd. Asi budou zklamaní ti, kteří čekají vůni ve stylu klasiky TTA. Vůně je jemná, se zřejmou svěžestí, nijak zvlášť mazlavá, jemná. Nenazvala bych ji rozpoznatelnou Avonkou, ani klonem něčeho, co už Avon vydal. I když, zpočátku jsem si myslela, že je podobná Only imagine a Viva la vita, ale ne, pak jsem našla něco z Outspoken svěží, asi ovocná prašnost.
Nejdřív jsem otestovala vzorky, vypustila je do rozprašovače. Od první aplikace se mi zdála zatuchlá, ale pak zatuchlost zmizela a zůstala nejpříjemnější jemná voda.
První tóny jsou trochu prachově-chemické kyselé sladké tropické ovoce, něco jako směs manga, mučenky a ananasu. Pak se přidá sytý tón čerstvě vypraného prádla. Pak vůně ustupuje a pudruje. Základ je pižmový, ale s ovocným a květinovým nádechem. Výdrž je střední.
____________________________
Po 7 měsících mohu říci, že se vůně změnila. Ustálila se, stala se intenzivnější, silně plovoucí a velmi vytrvalá. Začala se podobat Viva la Vita, taková zatuchlá syntetická květinovo-ovocná vůně s ostrým pudrovým nádechem, velmi nudná, dokonce bych ji nazvala tetelící se. Teď je velmi vtíravá. A to začínala jako lehká vůně!

Montblanc
Individuel