Calvin Klein Ladies Euphoria EDP Spr... (8.99 USD)
MicroPerfumes.com 1 product for 2.99 USD
Jomashop.com 6 items for 8.99 - 62.99 USD
Euphoria podle Calvin Klein je Orientální Floral vůně pro ženy. Euphoria byl/a uveden/a v roce 2005. Euphoria byl/a vytvořen/a Dominique Ropion, Carlos Benaïm a Loc Dong. Vrchní tóny jsou Granátové jablko, Kaki a Zelený tón; střední tóny jsouČerná orchidej, Lotus a Magnólie champaca ; základní tóny jsou Mahagon, Jantar (ambra), Černá fialka a Šlehačka. Tento parfém je vítězem oceněníFiFi Award Fragrance Of The Year Women`s Luxe 2006 .

TunyaPe
Omlouvám se, nemohl jsem ignorovat neúctu od @Clover
smrdí jako průjem....ok
a klasická "babička"....fine
To je nechutné....sure
ALE když jste řekla ''Nechte tuhle vůni v roce 2005, kam patří.", tak to jen ukazuje, že nemáte ani životní zralost, ani vkus.

Franci90
Díky bohu, že moje dnešní prohlídka parfumerie skončila tím, že jsem si přivoněla alespoň k jednomu parfému, který se mi líbil. A to docela hodně. Možná je to odlehčená verze minulé slávy (kterou si nepamatuji), ale je to parfém, který je přítomný, silný a velmi krásný. Na mně je hlavně dřevitá, mahagonová velmi přítomná, kořeněná - jantarová. Občas se objeví nějaká květinově - vodní vůně. Co (naštěstí) necítím, je sladká část. Žádná smetana a i ovoce (které je velmi krátkodobé) je spíše na aspringno. Název mi však nepřijde nijak zvlášť výstižný. Nejenže bych si pod euforií představila lehkou, jiskřivou vůni, a tato vůně má docela svou vlastní přítomnost, ale také ji vnímám jako trochu malikonickou jako celek, zádumčivou, přemýšlivou. A možná právě v tom spočívá její originalita a osobitost. Chapeau tvůrcům

mimipari
Dojem při prvním stříknutí je štiplavý, možná nepříliš zřetelný, ale pak se vůně rozvine do obklopující vůně, která je na mě docela suchá a zároveň je cítit to voňavé granátové jablko, dřevo, jantar a květinové aroma, které ji dělají velkolepou.
Není to tak dávno, co jsem si Euphorii koupila, zaujala mě super stopa, kterou jsem na někom cítila, a po nastříkání jsem byla přesvědčena k velkému nákupu.
Euphoria má velmi dobrou výdrž na oblečení, která je cítit i druhý den, a dobře působí i na pokožce.
Jsem zvědavá, jestli ji vyzkouším při vyšších teplotách, abych pochopila její účinek.
Jsem ráda, že má tolik obdivovatelů, to znamená, že se jim líbí a je stále aktuální.
Myslím, že je to jedna z nejlepších vůní značky CK, pro trvanlivost a originalitu.
Opravdové mistrovské dílo!!!
Aktualizace: Nechápu některé kyselé recenze, možná vytvořené bez skutečného nastříkání vůně, nebo na základě starého zmizelého vzorku, kde se píše cokoliv a cokoliv, kritizují se uživatelé (což není moc slušné), rozvádí se v nudných argumentech (hodných zívnutí) a osobních názorech, které nejsou vlastní vůni samotné.

Ana20
Tato vůně si zaslouží příběh o tom, jak jsem ji potkal, probouzí ve mně mnoho vzpomínek, asi před 10 lety jsem potkal okouzlující, zábavnou, odhodlanou, přitažlivou ženu, jednu z těch, které dělají hluk, aniž by ho hledaly, s opravdu jedinečnou osobností, jednu z těch, které dobře padnou a okamžitě vzbudí důvěru, byla mou klientkou v salonu krásy a pokaždé, když přišla, byla vším! Božské vlasy, nehty, oblečení a voněla euforií..... Se vším tím obdivem, který ve mně ta žena vyvolala, jsem musela vonět jako ona a hned jsem šla do parfumerie, jakmile jsem se odhodlala zeptat se jí, jakou vůni používá, k mé smůle to nebylo na mé kůži to, co ona odrážela, asi proto, že mi tehdy bylo teprve 21 let, dnes s více než třiceti mohu říct, že jsem žena Euphoria, vrátila jsem se k ní, abych ji vyzkoušela, protože jsem ji nikdy nepřestala zkoušet, u mnoha vůní jsem přešla od lásky k nenávisti a naopak, takže tentokrát to byla moje chvíle, cítila jsem, že jsem konečně ta žena, kterou jsem vždycky chtěla být, jako moje krásná a milá Františka (i její jméno bylo jedinečné), samozřejmě doporučuji zamilovat se do tohoto uměleckého díla, jedinečného a nezapomenutelného jako žena, která ho chce nosit.
*Věková záležitost to asi byla v mém případě, a to jen proto, abych zjistila, proč se mi nelíbí na mně. Parfémy jsou nestárnoucí, vyzkoušejte je bez ohledu na to, kolik je vám let!!!

ShadowsofLight
Euforie podlehla přeformulování. Zrušení kultury ošoupalo její hrany. Stále je to záporačka, ale už není tak šokující silou jako v roce 2007.
Její persimony a granátová jablka jsou stále trpké a šťavnaté, přesto suché a nechávají vás v úvodu toužit po doušku vody. Její květinové srdce je stále hřejivé s pudrovou fialkou a jemnými, bohatými květy (lotos? orchidej? jistě... nerozlišuji), které se snoubí s pačuli a vytvářejí stylový, ale na rande vhodný pocit smyslnosti bordó a zvířecího vzoru. Představuji si typ tetičky, která rozčiluje sousedy a konvenční přihlížející... o které pošťák už léta chová fantazie... a přesto se k ní bojí přiblížit.
Zase si jenom domýšlím věci svým podivínským mozkem? Nejspíš.
Euforie je nestárnoucí, ale vyzrálá a zachovává si přístup "GFYS", i když v novém vytříbeném stavu trochu rafinovaněji. Je méně útočná, ale tak nějak stejně bojovná zblízka. Bohaté mahagonové dřevo je nezaměnitelné a ona je stále chlapecky prostě FINE být sama, přesto vítá každého, kdo je dost slušný na to, aby ji "dostal".
Jsem opravdu ráda, že ji mám, ale jsem zklamaná z toho, co s takovou klasikou udělala standardizace.
Zvedá se mi z ní žaludek, jako když mi bylo šestnáct a v obchoďáku jsem se potloukala po sprejích? Ne.
Jsem teď, když je mi jednatřicet, taky menší bad@ss?... Možná.
Možná to není změna, co mi vadí... možná jsem to já, co mi vadí. Ale euforie mi to připomíná; respektive je to dysforie. "Nadšení" by možná bylo vhodnější. "Euforie" je pryč. A to je vskutku smutná, smutná věc.

bluemoon
Lidi, viděla jsem, že lidé říkají, že tento parfém byl v roce 2017 přeformulován a někteří říkají, že byl zničen, ztratil svou sílu, zeslábl, změnil se na "chuchvalcovou vodu"... Nevím, jak ostatní nedávné recenze, ale chtěla jsem říct, že jsem ho zkoušela v červenci 2019, takže je na 99% jisté, že už byl přeformulován a moje předchozí recenze se toho týká. Nevím, jaká byla předtím, ale pořád je úžasná, chápete?
Ještě bych dodala, že ne, není to SILNÝ parfém. Ale rozhodně je nápadná. Zdá se, že je to ten typ parfému, který upoutá pozornost, ale neobtěžuje. Riziko, že někoho udusí, je velmi malé. A jak už jsem řekla, na mně VELMI dobře vydržel. Myslím, že byla dokonalá. Lidé teď zřejmě definují každý parfém, který není křiklavý, jako "čučavou vodu", lol.
Ano, přišla jsem obhajovat tuto rozkoš.

Miss-Tress
Zaujata pozitivními dojmy mužů z tohoto parfému jsem "letěla" do parfumerie a rozhodla se ho vyzkoušet.
Popadla jsem tester a bez jakýchkoli 'předsudků' se nastříkala, zkrátka aniž bych nejprve nahlédla do informací na fragrantice nebo jinde: o této vůni nic nevím, neznám její pyramidu, neznám rok vydání ani nic jiného. Nechci se nechat ovlivnit.
Na levém zápěstí mi už asi hodinu řve Shalimar, na pravém mám tohle. Zatřesu pravým zápěstím, aby se alkohol odpařil. Bum, ať to slyšíme.
"Počátek tisíciletí!"
To je moje první myšlenka. "Tohle není ze současnosti, určitě to vynesli na začátku roku 2000." "Tohle je z roku 2000," říkám si.
Ohromeně mě to přivedlo k parfému Krizia, který se prodával v neobvyklém fialovém flakonu ve tvaru pyramidy, snad na konci devadesátých let a skutečně na začátku roku 2000.
Stáří, které se mi na parfémech samozřejmě velmi líbí.
Ano.
Cítila jsem v něm také "reminiscence" na Bulgari omnia amethyste, kterou jsem vulgárně přejmenovala na "kulatou fialovou". Reminiscence, ony si sice nejsou úplně podobné, ale cítím, že ta rýha je stejná.
Díky bohu, že není sladká.
Pak si říkám "citrusy udělané správně". Protože ta vůně je kyselá. "Může to být citrus... nebo nějaké kyselé ovoce".
Jaké kyselé ovoce znám? Takže. Ostružiny, granátové jablko, borůvky, nějaké maliny, liči, mučenka. "Nebo je tam citrusové ovoce nebo něco takového. Borůvky? Ostružiny. Ne, ještě kyselejší. Buď je to něco jako hořký krvavý pomeranč, takový ten, co se z něj dělá hořký, nebo je to granátové jablko, tyhle věci tady."
Říkám si: "Mh, jo, to je dobrý."
Pak si říkám: "A co je na tom dobrého?".
Přivoním si k levému zápěstí (Shalimar), říkám si "nádech uzavřený, je to tmavé", pak k pravému zápěstí (Euphoria), říkám si "vzdušnější, ale pořád je to tmavé". Méně svěží než typická letní.
Vlevo: "bototalco". Vpravo: "ne mastek".
Docházím k závěru, že to není parfém stvořený k tomu, aby byl odsunut do večerně-zimně-studené zóny. Ale přesto je "hluboká".
Je tedy univerzální. Mohl by to být můj dokonalý parfém.
Pak si pomyslím: "Ale je ta vanilka hnusná?".
Rychlé přičichnutí zleva doprava "jestli tam je, je to jako u Shalimaru", implicitně: "není sladká a dobře udělaná".
Pak si pomyslím. "ta je dobrá, ale čím to je, že je tak dobrá? Musk určitě pojď. Vlastně ne víte co? Je to pižmo a jantar. No tak, jasně. Pižmo-jantar-pačuli, věř mi, a mezi tím nějaké dřevo. Třeba třešňové, takové to, co je v červeném nábytku. Jistě."
Rychlá úvaha: "Mám to koupit? Přemýšlej chvíli o příležitostech použití."
Ve dne, večer, v noci, vždycky."
Den, večer, noc, vždycky? Ale pak je to láska.
Ano.
Zdá se, že něco uvolnilo mého velmi kritického ducha vůči vůním.
Říkám si: "Měl bych zaplatit pomník tomu chlápkovi, co mi ji doporučil." A taky si říkám: "To je dobrý, to je dobrý.
Koupím si ji. Připadá mi velmi vlastní.
Pořád si k ní doma čichám.
Páni, jak fascinující.
Bylo tak těžké vytvořit dobrý parfém? Aby nebyl mazlavý a neměl tu odpornou pachuť karamelizovaných mravenců, jak je teď v módě, ale zároveň nebyl staromódní? Bylo to tak těžké?
Boh. Zřejmě ano.
Jedná se o letní večerní nebo "pozdně letní" vůni. A která se pak dá nosit po celý rok.
Vyvážená a přitom velmi tělesná.
Vášnivá, ale vůbec ne vulgární nebo drzá.
Rozhodně "narkotická".
Poměrně složitá, ale ne matoucí nebo divná.
Přesně to jsem hledala.

Moyluchik
Už vás nebaví pravidelně (nebo spíš pravidelně) číst o nějakých babičkách, které voní značkovým parfémem..... Holky, o čem to mluvíte? Kdo si takový způsob představuje, jen jsem zvědavá? Jaké přesně babičky? Chápu, že seriózní dámy a slušně vychované dívky nebudou o slušivých parfémech mluvit tak špatně, ať už se jim líbí, nebo ne. Je třeba si uvědomit, že tímto způsobem způsobují urážku jak tvůrcům vůně, tak těm, kteří tuto vůni používají ... Protože se na těchto stránkách snažíte být relevantní.
Co se týče samotné vůně, používám ji už poměrně dlouho..... Pro mě je tato vůně zcela každodenní, neutrální, velmi příjemná. Můžete ji nosit do práce, můžete jít do kina - nikoho neudusí ani nezabije. Dávám si ji na sebe, když nemám zvláštní náladu, nechci na sebe upozorňovat..... Je to takové nenápadné kouřové pozadí. Nezáleží na oblečení, denní době ani ročním období. Žádné šoky!... Velmi mi to vyhovuje, v dnešní době docela často.....
Nerada popisuji složkové tóny vůní, jen ve výjimečných případech, kdy něco vybočuje ze štíhlé kompozice. Koneckonců hudbu nepitváme na jednotlivé tóny, ale vychutnáváme si zvuk díla jako celek, i když známe notový zápis..... Pro mě je parfém hudbou uzavřenou v lahvičce. A pro každého je Hudba jiná...

Mayara Almeida
V podstatě: 1 lžíce bohatství, 1 lžíce rafinovanosti, 1 lžíce smyslnosti, 1 lžíce útulnosti, 2 lžíce sladkosti a spousta dobré nálady. Přesně taková je pro mě Euphoria, směs toho nejlepšího v parfumerii, která však nikdy neztrácí rovnováhu. Je sladká, intenzivní, smyslná, působivá, útulná a veselá. Mám ji příliš ráda. Jeden z nejsmyslnějších parfémů, které znám.

Miss X
JAPONSKÁ PŘÍRODA
Tento hřejivý a vděčný parfém se záznamem šátkové věrnosti mám velmi ráda; v 18 letech mě doprovázel v hluboké zimě a i dnes je v případě potřeby neomylný. Je ambrová a dřevitá, před deseti lety to musel být boom orientu, ale stále je silná díky své syté sladkosti a granátovému jablku s rozostřujícím efektem všeho výše uvedeného, drsná, což dává celé mocné směsi ingrediencí minimalistickou texturu, syrovou, hřejivou a porézní, jako přirozené světlo procházející obrazovkou, matné a tlumené... a textury papíru a dřeva v japonském domě. Kdo četl Tanizakiho Chválu stínu, hlouběji pochopí koncept, který za tím vnímám.
Jiné parfémy se jí chtěly podobat, když viděly úspěch, ale neměly takové kouzlo a vyváženost, jakou má Euphoria, se silnou přítomností dřeva, tmavých květin a asijského ovoce, jako zdrženlivá smyslnost gejši, která ji činí nezaměnitelnou, mýtickou a nenapodobitelnou.
Je zimní nebo pro chladné podnebí díky obklopujícímu pocitu jejích tónů, jako hřejivé objetí suchých dřev ve finské sauně. Silná orchidej nebo fialka se snoubí s ostatními složkami podobné intenzity, což ji oslazuje. Vše je tedy vnímáno, ale nic nevyčnívá, je to čistá homogenita, dobře namíchaná.
POUŽITÍ: podzim-zima / velmi chladné a deštivé počasí / každodenní nošení / denní i večerní / formální i neformální / venkov nebo město, kancelář nebo venkovní prostředí. Je super chameleonská, jediný podstatný je postoj.

Paulita
Ve své recenzi jsem uvedla, že si nedokážu představit, že by tento parfém byl sladký, protože na mé kůži nic sladkého není, ale kolegyně ho měla nedávno na sobě a byl na ní tak sladký!!! Nemohla jsem uvěřit, že je to ta samá Euphoria!!! Jak může každá pleť reagovat tak odlišně?
Ale teď jsem naštvaná, že se změnilo složení... naštěstí moje má 100ml a vydrží dlouho do konce! lol.
Co se týče komentáře o negativních recenzích, mám jiný názor. Myslím si, že negativní recenze mají smysl, aby nevznikl dojem, že tento web slouží jen k propagaci parfémů. Je spousta lidí, kteří si stejně jako já kupují parfémy na základě recenzí. Dovedete si představit, kolik lidí by bylo frustrováno, kdybychom neuvedli své upřímné dojmy nebo vynechali svou nespokojenost s parfémem, který známe? Myslím, že upřímnost platí vždy. Myslím, že je skvělé, když někdo zdůrazňuje, že je lepší si parfém před koupí osahat na kůži. Hodně mi to pomohlo, abych nebyla zklamaná z nákupu v nedohlednu. Myslím, že právě proto jsou tyto stránky tak oblíbené. :)

Napoleone
Chci se přiznat k lásce k této vůni. Jako muž se to stydím říct, ale když slyším euforii, cítím sexuální vzrušení. A je jedno, jestli je to padesátiletá žena nebo osmnáctiletá dívka. Ta vůně je lákavá, vábivá. Je jako sametová rukavice, která něžně leží na mužově tváři a nedává šanci na odpor. DIVOKÁ !!!
Onehdy jsem šel se svou milou do obchodu a náhodou jsem se setkal s vůní Euphoria - rozhodl jsem se ji nastříkat na krk své společnice a zjistit, jak se rozvoní na její kůži. Tady jsou 2 potahy, 10 minut, aby se tóny "sečetly", a ... Ach, můj Bože. Jako mávnutím kouzelného proutku se v očích mé vyvolené rozhořel oheň vášně. Jako by se mi před očima proměnila... Jako bych ji viděl poprvé. Nevím, jestli je to mou zvrácenou láskou k tomuto parfému, nebo jestli opravdu obsahuje kouzla, ale NESKUTEČNĚ je to skutečné mistrovské dílo ve světě dámské parfumerie.
Dvanáct z deseti.
P.S.: Výdrž a stopa jsou neuvěřitelné. Teprve po druhém použití se mé milé podařilo Euphorii smýt z vlasů.

Raquel73
Tento parfém je bezpochyby mistrovské dílo Calvina Kleina, nosím ho už několik let. Orchidej a granátové jablko jsou zde poměrně intenzivní, je to trochu mužné, ale zároveň velmi sladké. v některých recenzích psali, že je tento parfém rozesmutnil nebo dokonce říkali, že voní jako odpuzovač hmyzu :-), pro mě to není ten případ, je to smyslný parfém, ale ne romantický, je silný, pro sebevědomé ženy. na mě vydržel krátce, ale některé lidi ohromí, možná by ho měli zkusit maximálně se dvěma střiky. muži ho každopádně milují.
Stojí za vyzkoušení.

lickthetins
tento parfém vyžaduje silnou osobnost. voní jako sebevědomí hraničící s panovačností. Poprvé jsem ji ucítila na své přítelkyni "silné osobnosti" (mrše) a nosím ji, kdykoli potřebuji vyvolat její postoj. Jsem přesvědčen, že dokáže podpořit asertivitu (měla by se prodávat na jihu, liberálně). Noste ji do práce, oblékněte si silácký oblek. Telefonujte s lidmi. Zavěste jim.