Bella podle Baldessarini je Floral vůně pro ženy. Bella byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Mathieu Nardin. Vrchní tóny jsou Růžový grapefruit, Žlutá mandarinka, Měsíček a Černý rybíz; střední tóny jsouRůže a Gardénie ; základní tóny jsou Vodnaté tóny, Pižmo a Orcanox™.
Přečtěte si o tomto parfému v jiných jazycích: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Русский, Polski, Português, Ελληνικά, 汉语, 日本語, Nederlands, Srpski, Română, العربية, Українська, Монгол, עברית.
Parfumér
Značka Baldessarini
Bella Zprávy
Kolekce Bella
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
model1992 11/14/23 03:39
Dětská pěna do koupele s extraktem z nástupnictví, kterou jsem si koupila jako desetiletá za 31 rublů ve stánku s domácí chemií na jaře 2003) Nikdy nezapomenu na tu báječnou vlhkou a květinovou svěžest na hranici plného parfému, do které zahalila mé hubené tělo).
Náladou Pretty Woman připomíná Banderasovu královnu svádění Živou múzu, ale Bella je ještě průzračnější, zcela očištěná od laktonů a filtrovaná křišťálově bílým pižmem do maximální podobnosti s bobulově-květinovým gelem/pěnou/šamponem s růžově-květinovým efektem čistoty - jen bez "mýdlového" efektu. Bella se Empress nepodobá, už jen kvůli silnému, sladkokyselému melounu kontrastujícímu s citronovníkem, a Ecla D'Arpege kvůli jedinečné vzdušné prachové(!) hořkosti v květech šeříku a zásadně odlišné stavbě.
V naší neklidné době porážející agrese - a to i v parfumerii - se takové vůně mnohým zdají být reliktem nultých let a "dinosaury" éry glamour, zvláště s takovou dávkou orkanoxu (světlé dřevo a překvapivě chladivá ambra). Já je naopak vnímám jako skutečnou ódu na mladistvou svěžest, krásu a zdraví. Vůně kvete, vibruje a pohupuje se na vlnách této neskutečně vlhké květinové bobule, zcela zbavené akvatičnosti v klasickém slova smyslu: jako by veškerý prostor mezi tóny byl zaplaven vodou, čerstvými dešti, prosakujícími potůčky. Zdá se, že když ji zmáčknete, tato vlhkost se vylije, bobule prasknou a smísí svou šťávu s touto jarní vzdušností. Proto je mi Bella hluboce sympatická - zůstává hustě svěží a vzdušná a vlhká až do základu, což je něco, co jsem neviděla ani u Missoni.
Souhlasím s tím, že cena je předražená, na úsvitu éry mé vášně pro vůně jsme, maniaci, takové kupovali za 600-700 rublů, a to i se slevami. A to bylo teprve před 10 lety, ale už v zásadně jiném světě, do kterého není návratu. Nebo spíš je - když mám na sobě Bellu).
Kleopatra 131984 12/07/22 00:14
Jsou tak roztomilé!
Většině lidí se budou líbit, mně osobně se líbí, jsou jednoduché a jasné, většinou jsou takové vůně nejlichotivější))))).
V této vůni jsou všechny tóny jemné, krásné, tak ženské!
Vůně pro každý den!
Slyším v ní nepatrné ozvěny Bright Crystal Versace.
Wanted)
Kalabok_Happy 06/13/22 10:08
&&&
Zpočátku jsem byl skeptický:
Německá společnost vyrábí oblečení... parfumerie je vedlejší....
Ale poradkyně mi prostě navrhla, abych to zkusila... A je to tady.
Líbila se mi od prvních tónů až po závěrečný akord!
Jak příjemně a jemně ležela na kůži, jaká příjemná stopa, jaká něha!
Docela základní, ale perfektně udělaná.
Pak jsem tu viděla, že tvůrcem je Nardin, a byla jsem naprosto nadšená.
Lalique
Versatile Paris
Cerise Sur Le Gateau
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem