My Name podle Trussardi je Orientální Floral vůně pro ženy. My Name byl/a uveden/a v roce 2013. "Nosem" za touto vůní je Aurélien Guichard. Vrchní tóny jsou Otočník a Bílá fialka; střední tóny jsouŠeřík, Pižmo a Arum lilie ; základní tóny jsou Vanilka a Jantar (ambra).

Mari888*
Fanoušci tuňáka, spojte se!!! /
Do prdele! To mě napadlo, když jsem poprvé ucítil ten parfém... Byl to nejpřesnější slepenec mého života! Omlouvám se za to vzrušení 😁.
Každopádně začněme skleničkou, která má tak trochu retro chic nádech... barva tekutiny a uzávěru mi přišla, že k sobě velmi dobře ladí.
Je to parfém, který vás obejme, hned ucítíte heliotrop a bílou fialku (která je mimochodem úžasná) a v sušení se stává pudrovou, limetka jí dodává jedinečnou krémovost a... wow, je to tak lahodné hahahaha. Můžete mi říct, že tenhle parfém MILUJU? Pokud máte rádi sladké vůně, tento parfém je nutností do vaší sbírky! Je to čistá láska, mazlení, útulnost, sofistikovanost... pátá esence taffy. 🥰
A konečně, na mně vydrží asi dvě hodiny, vydrží pět hodin a dá se nosit kdykoli a v jakékoli teplotě... PROTOŽE JE TAK DOBRÁ!

Martï Rosé
Tomuto parfému chybí jen slovo! Žerty stranou, tomuto parfému bohužel chybí siláž, vytrvalost. Je to prakticky kožní vůně, jak hořká! Má ty tóny, které mě přivádějí do mdlob: šeřík, fialka, heliotrop. Kdyby vydržela a zanechala stopu, dávala o sobě vědět, propadla by se na Olymp mých oblíbených parfémů. Ale takhle zůstává velmi dobrou "dekovou vůní" komfortní zóny (jak je uvedeno níže). Vůně s potenciálem... ano, ale nevyužitým! Jak se říká: krásná, ale netančí.

Amarilisbelladona
Právě jsem dostala tento parfém a jsem nadšená, jak mám ráda fialkové parfémy, tak tomuto jsem nikdy nevěnovala pozornost a je velmi příjemný, jednoduchý, ale velmi vyvážený; je velmi ženský, voní čistě, je něžný, útulný, jarní, atalkado, jemný a delikátní; je to velmi pěkný parfém.
Přijde mi tak trochu klasická v dobrém slova smyslu, je nadčasová a velmi elegantní; něco jako základ šatníku, na dárek je to podle mě dobrá volba, záleží trochu na věku, protože velmi mladí lidé dávají přednost sladším parfémům, vidím ji pro mladou dívku od pětadvaceti let, upravenou, do práce je ideální, protože je mírné intenzity, má jemnou stopu a vydrží něco přes půl dne, napadla mě také představa nevěsty pro sladkou, něžnou, upřímnou a romantickou pointu, kterou má tento parfém.
Je krásná, krásná kombinace heliotropu, šeříkových fialek a vanilky s velkým množstvím ambroxanu a hodně pižma, ale lehká, aniž by byla přeplácaná, celek působí dojmem, že má také kosatec a mandle, kdybyste se mě zeptali, řekla bych, že je to fialkový parfém, možná ho někdo jiný vnímá jako šeříkový parfém, obě květiny jsou si velmi blízké, naštěstí nevoní jako kaly, vůni těchto květin nesnáším.
Nesouhlasila jsem se suchým jantarem, kvůli facce ambroxanu, kterou cítím hned po nanesení.
Podívala jsem se na oficiální stránky a překvapení! Tento parfém už není k dostání, stejně jako Trussardy My Scent, možná proto, že se je chystají přestat vyrábět, nebo už je přestali vyrábět a nic neřekli a poslední várky jsou ve slevě, což by byla škoda, ale bohužel jsme na tyhle nešvary víc než zvyklí, takže pokud máte některý z těchto dvou parfémů, zeptejte se ve své obvyklé parfumerii a pořiďte si pro jistotu rezervní lahvičku.
Při hledání jsem si vzpomněla, že na něm visí etiketa a mám ji uloženou, tam jsem našla poznámky, které jsou následující:
Rodina: Květinově pižmová, ambrová.
Vrchní tóny: bílá fialka, heliotrop.
Srdcové tóny: bílá kalina a šeřík.
Základní tóny: pižmo, ambroxan a vanilka.
Ve skutečnosti to není jen jantar, ale i ambroxan.
Pro lidi, kteří ambroxan nemají rádi, nebo pro ty, kteří ho mají rádi, je v tomto parfému více než patrný.
Hodně mi připomínala šeříkový parfém, který měl Yvers Rocher, tento je velmi podobný, ale v jemnější, ambrovější a elegantnější verzi.

Roberta1604
Znáte vůni Lilac Love od Amouage? Parfém pro ženy na vysokých podpatcích? Tak to je My Name is Lilac Love pro děti. Roztomilá miminka v cukrkandlovém pokoji s oknem s výhledem do fialové zahrady. A co víc, tyto dva parfémy mají mnoho společných tónů, ale s opačnými vibracemi. Jsem moc ráda, že mám tuto Trussardi ve své sbírce 😍.

Badbadkitti
Dobře! Takže já nejsem holka na pudrové vůně, ale tahle vůně mě okouzlila! Je sladká, ale ne příliš sladká, ženská, krémová a pudrová. Na mé kůži se objevují dětské bublinky s vůní šeříku a vanilky (takové ty, do kterých se namáčí hůlka), které jsem navrstvila na Choco Musk a OH MY GOD! To jsou včelí kolena a psí koule ya'll!

SteSte
Jedná se o technicko-popisnou recenzi, bez jakýchkoli výlevů fantazie, která má pomoci těm, kteří vzhledem k současné situaci uvažují o koupi tohoto parfému, aniž by jej mohli nejprve vyzkoušet.
Jak vypadá?
Abyste si udělali představu, začnu tím, co mi připomínal, když jsem k němu poprvé přivoněla: La Perla Charme, Lacoste Pour Femme pre-riformulation a Niva Soft cream, ten v bílé nádobce. Vše ovšem s pěkným popraškem vanilkového cukru.
Je pudrová?
Nevnímám ji jako pudrovou, ani v ní necítím vintage kosmetiku, ale působí na mě spíše krémovým dojmem - asi díky kombinaci pižma a lilie - a spíše sladkým, ale ne gurmánským sladkým, ale květinovým sladkým, typickým pro heliotrop a šeřík.
Takže je sladká?
Pro ty, kdo nejsou zvyklí na sladké vůně, může být při prvním přiblížení až příliš sacharinová. Vlastně mám někdy hned po nastříkání podobný dojem, jako když při výrobě cukroví otevřu balíček vanilinu a trocha prášku, který se rozptýlí ve vzduchu, mi skončí v krku.
Není to sladkost ukotvená v základu z hlubokých, teplých tónů, jako je pačuli, fazole tonka, ambroxan nebo různé balzámy. Je to spíše lehce těkavý a sladký - a někdy lehce mandlový - účinek heliotropinu a vanilinu, který překvapivě působí spíše čistě a svěže.
V sušení se pak stává jemnou, jantarově zbarvenou a pižmovou.
Je výjimečná?
Ne nutně, ale je velmi, velmi příjemná.
A pak má jednu zvláštnost, která spočívá v tom, že se velmi dobře hodí k vrstvení s jakýmkoli jiným parfémem. Přidávala jsem ji k příliš suchým chyprovým vůním, k jednorozměrným květinám, k štiplavým citrusům a k ostrým aromatům. A vždy se hodí, protože vyhlazuje koutky a dodává jemný, sladký nádech, který je nesmírně ženský a neurčitě smyslný.
Roční období?
Podle mého názoru je ideální pro polovinu ročního období, kdy se ráda pozdě odpoledne trochu nastříkám, třeba na jiný chladnější parfém, který jsem měla na sobě během horkého dne, abych si dopřála extra hýčkání, když se ochladí,
Je to jako obléknout si kašmírový svetr, když padne večer.

Amanjo
Vůně: jemná, pudrová, mýdlová vůně. Je čistá a jednoduchá a na mě působí docela lineárně. Připomíná mi drahé tělové krémy a relaxační koupele. Připadá mi uklidňující, svěží a trochu sladká. Nějak mi připomíná dětský pudr, zejména holandský Zwitsal. Proto bych ji sama nikdy nenosila. 6/10
Pro koho/kde/kdy: Je to velmi neškodná, kancelářsky bezpečná, každodenní vůně. Je skvělá na běžné nošení, abyste se cítili opečovávaní a spokojení. Osoba, která ji nosí, je milující, starostlivá, nevinná, nekomplikovaná a přirozeně krásná.
Dlouhá výdrž: slabá až středně dlouhá.
Výdrž: jemná.

Chrystiane
My Name patří mezi mých 15 nejoblíbenějších vůní, je to vánek jemné elegance, tak čistý, intimní a zároveň neuctivý, je to rozdíl a nepodléhá sladkým trendům dneška, voní jako krém Nivea na kůži, Určitě je to heliotrop a pižmo, které přinášejí tu auru bezvadnosti, představuji si britského aristokrata v naškrobené bílé košili ve viktoriánském stylu, jak se v tomto parfému prochází po zelených anglických loukách, na závěr je to krásná sázka Trussardiho, která mě překvapila!
PS: Za zmínku stojí, že reklamní tváří vůně je Gala Trussardi, sestra Tomasa Trussardiho, oba modelové a vnuci zakladatele domu.

Millionaire's Wife
Šeřík a fialový prášek, šeřík a fialový prášek, šeřík a fialový prášek, šeřík a fialový prášek, šeřík a fialový prášek, šeřík a fialový prášek, šeřík a fialový prášek, šeřík a fialový prášek, šeřík a fialový prášek, šeřík a fialový prášek, šeřík a fialový prášek, šeřík a fialový prášek, šeřík a fialka a pudr, šeřík a fialka a pudr, šeřík a fialka a pudr, šeřík a fialka a pudr, šeřík a fialka a pudr, šeřík a fialka a pudr, šeřík a fialka a pudr, šeřík a fialka a pudr, šeřík a fialka a pudr, šeřík a fialka a pudr, šeřík a fialka a pudr.... Pokud vám moje recenze připadala neinformativní, monotónní a vtíravá, pak mějte na paměti, že přesně taková tato vůně je. Omluvte mě.

azuriiita
I když nejsem tak nadšená, abych si ji koupila, moc se mi líbila. Je měkká, jemná, jako květinové pohlazení. V mém nose vyniká heliotrop a krémový jantar, který dává velmi lehký, éterický, aerosolový pocit tělového krému. Osvěžující a krémová zároveň, docela dobře nositelná; navozuje pocit lehkosti a pohodlí. Dotek vanilky je tak akorát, sotva znatelný a vhodný k tomu, aby vůně zůstala jemná, ale nebyla sladká a mnohem méně vlezlá.
Souhlasím s Giocondou, která ji vnímá jako vhodnou pro klasické a elegantní ženy, v mém případě myslím jakéhokoli věku. Na mě působí velmi jarně, je vhodná i pro letní dny. Souhlasím také s Wilkairene, že by mohla dobře fungovat pro každodenní použití, v pracovním prostředí, v situacích, které nevyžadují tolik formálnosti.
Pro milovníky jemných vůní s nádechem tělového krému je to možnost, kterou je třeba zvážit... Mírné probuzení a dlouhá výdrž.

Mari Mattos
Mléčná, krémová, jemná vůně, vůně hydratačního krému, útulná, klidná, navozující klid, připomínající bílé povlečení, horkou koupel a hydratovanou, opečovávanou pokožku, zkrátka nádherná vůně, ultra ženská a super divoká, výborně drží a středně vystupuje, není příliš intimní ani bombastická, tento parfém má všechno ve správné míře, dokonalý!

Chamomilla
Chtěla jsem tento parfém vyzkoušet, protože mám ráda tóny heliotropu, očekávala jsem explozi heliotropu, ale nestalo se tak: vnímala jsem nevýraznou směs mastku, vůni jako u pudrů z doby před sto lety, těch pudrů, které se nanášeli prachovkou na peří a vytvářeli oblak. Neříkám, že je špatný, jen jsem si díky čichové pyramidě představovala jiný výsledek.

Элеонора Мышинская
Ahoj všichni!!! Velmi mě překvapuje, že někteří slyší "babička", neděste nás ostatní!!!! Nic takového neexistuje!!! Je to vůně mladé ženy, velmi upravené a jemné, na barvě vlasů nezáleží. Nejraději používá vůni po sprše před spaním. Jemná, něžná a ještě jednou jemná! Útulná! Málo šeříku, celkový tón je krémová zmrzlina, většinou bílá fialka, trochu vanilky a jantaru. Vydrží dlouho. Vůně péče o tělo.

Athens
Krásná květinově pudrová vůně! Přísahala bych, že mi vůně připomíná dětské ubrousky a jemný pocit bavlny, jako čerstvě čisté povlečení.
Je velmi jemná, něžná a ženská, aniž by byla těžká a člověk si k ní chce znovu a znovu přičichnout. Lahvička je ušlechtilá & jednoduše nádherná a co se týče výdrže, vydržela by docela dlouho, alespoň na mé pleti, která je velmi světlá.
Už se nemůžu dočkat, až si ji také přidám do své sbírky!

kirra
Dobrá náhrada za Lacoste beige nebo Signorina Eleganza od S. Ferragamo. Jenže tam je to pudr a tady je to vlhký krém. Měkký, nevtíravý, žádná hrubost, útulný, kulatý a nadýchaný, jako klubíčko pleteniny. Vůně dobré pečující kosmetiky. Šeřík za bezvětrného dne a květinový pyl.