Koupit Boadicea the Victorious na LuckyScent
Koupit pouze online 4 položky na
Jomashop.com 1 product for 878.95 USD
FragranceNet.com 1 product for 979.99 USD
Maxaroma 1 product for 1440.00 USD
Hasu podle Boadicea the Victorious je Orientální vůně pro ženy a muže. Hasu byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Christian Provenzano. Vrchní tóny jsou Šafrán, Cypřiš, Mandarinka, Šalvěj, Fialkový list a Levandule; střední tóny jsouSeno, Kosatec, Vonokvětka, Muškátový oříšek a Damašská růže ; základní tóny jsou Jedle balzámová, Pepř, Jantar (ambra), Mech, Pižmo a Pačuli.

Playball
Z mrazu je vám doručena krabice na balíky z lehkého dřeva. Uvnitř, v hustém mraku vlnitého nastříhaného papíru, najdete pár červených marockých mandarinek z trhu v Marrákeši. Papír je celý nasáklý kořením, ale je ještě příliš chladný na to, aby vydal všechnu svou chuť. Vyndáte mandarinky a zjistíte zajímavou skutečnost - lesklé etikety na nich jsou posázené pravým medem. Uklidíš je do skříně. Papír se postupně zahřeje od tepla vašeho domova a začne vydávat všechna specifika, která nasál z okolních lavic onoho velmi bujného bazaru. Trpké, ale jen jako ozvěna horkého východu.
Zajímavá vůně, která vyžaduje pečlivý a promyšlený obraz. Myslím, že by mohla být dokonalým čichovým ztělesněním módního domu Jacquemus, zejména jeho nejnovější kolekce Jaro 2023. Velmi suchá a elegantní unisex.

Шарлотка
V Rive Gauche není žádný Ganymedes a já jsem šedý. Konzultantka mi doporučila Hasu jako podobnou Ganymedovi - tady ji poslouchám z blotteru, je pekelně neodbytná. První tóny jsou krásné, pak ztěžkla a pak se stala unisexovou. Hned se mi zdálo, že už jsem ji slyšela, vůně je velmi rozpoznatelná - voní jako kabina dubajského Boeingu Emirates, zdroj vůně leží v toaletních prostorách, je to řada pro péči o ruce a parfémovaný sprej The White Company Noir Amber, Mandarin & Sandalwood.
Tento Noir mě zaujal během letu, štědře jsem se jím postříkala a dokonce jsem si během mezipřistání našla webové stránky, kde sprej stojí 30 liber za 30 ml. Měl stejnou výdrž jako toaletní voda, ale lahvičky v letadle byly plastové. Pak jsem na něj samozřejmě zapomněla, a to byla škoda, kdybych teď měla Ganymeda na minimu.....

Artur Rezvanovich
Samozřejmě, že tam dávají víc poznámek, než by měli. S příchodem Provenzana do Boadicea (není přesně známo, ale možná ji vykoupil) se značka začala pomalu, ale jistě rozpadat. A tady je finále tohoto fiaska! Na bývalá mistrovská díla nemá smysl čekat.
Nyní o Hasu. Vaší pozornosti se dostává vylepšená, smontovaná a znovu sestavená GANYMEDE - a je to! Vše je jako obvykle v ultra drahé zodiakální kolekci od Boadicea (a nejen v ní). Buď je přepadla nemoc, nebo je unavuje všeobecné sebeklamání: "ano, tohle je ve stylu Bal d'Afrique (Hanuman), ale lepší, kvalitnější a vytrvalejší. Cesta je dlouhá." Smutné. Žijeme v době klonů a analogií, individualita a umění už nejsou v módě. A je nás stále méně a méně).
P.S. Značka sama o sobě byla úžasná a Provenzano je talentovaný parfumér. Ale tady je to, co dostáváme v posledních vydáních tohoto tandemu na výstupu - čirá komerce za neadekvátní cenu.