Dumont Borouj Spiritus EDP Spray 2.8... (49.99 USD)
FragranceX.com 1 product for 38.25 USD
Jomashop.com 1 product for 49.99 USD
FragranceNet.com 1 product for 53.19 USD
Spiritus podle Borouj je Orientální vůně pro ženy a muže. Spiritus byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tóny jsou Citrón a Bergamot; střední tóny jsouDřevité tóny, Jasmín a Konvalinka ; základní tóny jsou Pižmo, Pačuli a Jantar (ambra).

Dariusz2s
Mám cerdrat boise intense
Nishane Hacivat
Club di nuit intense (zkoušel jsem ho více než jednou, ale nemám)
všechny létají kolem stejné myšlenky.
Teď ta Borouj je skvělá vůně a je dobře cítit, kouřové tóny přicházejí po 5 mátách hladce.
Výdrž je nad 8 hodin na kůži a 10 hodin na oblečení
projekce je dobrá cítím se 6 hodin s průměrnou siláží.
Líbí se mi

adson23b
Vyzkoušela jsem Creed Aventus Majoral a téměř všechny ostatní vůně inspirované Creedem, od tuzemských po dovážené značkové a arabské, takže mohu říct, že je velmi dobrá, ale nemyslím si, že je to nejlepší vůně inspirovaná Creedem. Má své místo, ale ne jako nejlepší, protože Creed je jemnější a ne tak výbušný jako Borouj (podle mého názoru). Co se týče projekce a výdrže, nemůžu si stěžovat - vydrží celý den a já pracuji na stavbách na severovýchodním slunci a i tak mi vůně vydrží několik dní, i když myji nádobí. Doporučuji a určitě si ji koupím znovu. Vše, co je inspirováno tímto úžasným Aventem, vždy osloví specifické publikum.

Whateverwhocares
Příznačně pojmenovaný Spiritus je éterickou směsí citronů a mého dechu poté, co jsem vypil obilnou vodku. Něco mezi Aventus a Aventus Cologne. Velmi čistá, mužně se naklánějící vůně po sprše.
Outdoorová v tom, že je v ní cítit pižmový, dřevitý podtón. V této lahvičce je uvězněna duše citronu. Jako dokonale namíchaný citronový mixér; sotva ucítíte alkohol.