Michel GirardBod Man Most Wanted by Bod Man Fragr... (11.69 USD)
The Most Wanted podle Azzaro je Orientální Spicy vůně pro muže. The Most Wanted byl/a vytvořen/a Michel Girard, Nadège Le Garlantezec a Shyamala Maisondieu. Vrchní tón je Kardamom ; střední tón jeKaramela ; základní tón je Jantarové dřevo.
Felipe Geminiano
Konečně jsem sebrala odvahu a napsala recenzi na tento parfém. Jeho vzorek mi ležel ve sbírce už dlouho. Tento parfém se mi moc líbí, je velmi příjemný, sladký a mladistvý, ale nemyslím si, že je to parfém z jiné planety, je bláznivý, je dobrý, ale to je tak všechno. Jak už jsem tu několikrát říkala, také nechápu ten obrovský humbuk, který tato vůně vyvolala. Myslím, že za humbuk kolem tohoto parfému tady v Brazílii jsou zodpovědní hlavně influenceři, kteří s uvedením na trh sledovali trend v zahraničí a chtěli ten humbuk přenést i sem. Přišlo mi, že je velmi podobná SWY EDT, jen má sladší a trochu jantarovější vůni. Obzvlášť parfémová verze se mi líbila víc než tato.
Co se týče vůně, 3 tóny pyramidy jsou velmi nápadné, nejvýraznější je jantarové dřevo, které přináší velmi teplou a dřevitou vůni, dále je cítit karamel s kardamonem, který odkazuje na sladký gurmán, spojení těchto tónů vytváří tento velmi jednoduchý a útulný parfém.
Jeho výkon je tak dobrý, jak byste od parfému s těmito tóny očekávali. Na mé kůži vydržel asi 10 hodin a v prvních dvou hodinách měl silnou projekci, velmi výraznou a poutavou. Tento parfém doporučuji těm, kteří chtějí něco přitažlivého, co upoutá pozornost a je snadné si ho oblíbit. Pokud jste mladá návštěvnice večírků, která ráda chodí ven a flirtuje, je to pro vás dobrý parfém, seznamte se s ním.
Nariz Falante
Dokonalý příklad hype-jabu.
Neexistuje žádný skutečný důvod, proč dělat takový povyk kolem tak obyčejného gurmána. Ve skutečnosti je jeho styl tak typický, až je to klišé.
Dobře, série Wanted si zaslouží trochu pozornosti. Samotný Azzaro někdy zůstává v moři dovážených značek bez povšimnutí.
Ale přiznejme si, že tu není nic velkolepého. Díky účtované ceně je jakýkoli pokus o "oslazení" atmosféry, kterou parfém nabízí, hořký.
Existují mnohem komplexnější a levnější gurmánské parfémy, a to i na našem rovněž podceňovaném domácím trhu.
Doporučuji si před nákupem naslepo udělat pořádný průzkum.
Sauron89
Z tohoto parfému jsem měla smíšené pocity. A humbuk kolem ní byl obrovský, protože v mnoha recenzích byla vykreslena jako "intenzivně vylepšená SWY". A NE, není špatná (ani ta od Armaniho není tak dobrá, ale přiznám se, že se mi moc líbí), ale mají k sobě stejně daleko jako můj obličej k obličeji Brada Pitta. Pro začátek poznáte, že tahle Most Wanted je "nej", podle množství nedeklarovaných tónů, přičemž nějaký aldehyd a bergamot dělají vrchní tón nesnesitelně štiplavým. A ne, není to kardamomem; kardamom sice dokáže píchnout - a dělá to velmi dobře v lépe provedených parfémech, jako je například Kenzo Jungle L'elephant" -, ale mně by to ani v nejmenším nevadilo (je to jedna z mých oblíbených not). V tuto chvíli začínám věřit, že na Fragantice většina uživatelů popisuje nějakou notu v parfému jen proto, že si o ní přečetli, a začnou o ní mluvit, aby si zvýšili "úroveň" svých znalostí před ostatními. Jo, a když už jsme u těch dalších nedeklarovaných tónů: úroveň ambroxanu je kurva k hovnu...
Je to přetížená vůně, jako ty dvacetinotové elixíry z devadesátých let, které nakonec voněly jako potpourri: prostě řekněme, že z dálky to voní líp (a ve skutečnosti je lepší se držet dál, protože zblízka je to piňata). Kdyby s tímhle někdo vešel dovnitř, dal bych mu desítku, když projde kolem rámu dveří, a čtyřku, když je před ním (jako každé jiné aroma do jointu). Nemohu dostatečně zdůraznit jeho délku a projekci. Klofá (víc než SWY) na úroveň, která už by se dala považovat za vulgární: ani ne tak pro svou intenzitu (kdyby to byl Fahrenheit Parfum, vítejte tu striktnost), ale pro odvahu, s jakou předpokládá to, co není. A opakuji, není to špatné, je to čistá umělost: jako velmi hezká plastická blondýna... které před obličejem vyfouknou prsní implantát.
Pabloufum
Vzpomínám si, že v den, kdy jsem to zkusil, jsem šel po Floridské ulici,
nejrušnější pěší ulici v centru Buenos Aires. Před jednou galerií jsem potkal dívku, která dávala tuto novou a nedávno uvedenou sestru na trh vyzkoušet.
Jakmile upoutala mou pozornost, popadl jsem malý flek. Když jsem k ní přičichla, ucítila jsem něco sladkého, super lahodného... Něco přitažlivého.
Strčil jsem si ten malý papírek do kapsy džínů a vydal se do obchodu něco zkontrolovat... Jakmile jsem vstoupil, pozdravil jsem! a prodavačka, zavřela oči, jako by se nadechovala, mi řekla: "Páni, to je ale pěkný parfém!
A pak jsem si pomyslel: "Tenhle bych si mohl přidat do týmu...".
A tak se také stalo; po nějaké době jsem si ho dala k narozeninám a pravda je, že je to nádhera. Je to jedna z těch věcí, které nemůžete přestat cítit, které vás nutí jíst, ochutnávat.....
Má kardamomový začátek, krátký a lahodný, který se při klesání spojí se sladkým karamelem, opravdu návykový.
Většinu času zůstává u této vůně a s přibývajícími hodinami získává karamel stále více a více půdy pod nohama.
Na konci je v sušení přítomno ambrové dřevo, nesměle, ale je tam. A to je něco, co tuto supersladkou vůni odlišuje od ostatních, které se drží stejné linie, jako je například JPG's Scandal.
I když, jak už jsem zmínila, má ten závěrečný nádech trochu mužnější, myslím, že by mohla být unisex.
Vlastně když jsem ji naposledy použila, kamarádce se líbila... tak moc, že mě požádala o flakonek. Tak moc, že mě požádala o flakonek, aby si ho mohla nastříkat na sebe... Nakonec jsme šly na večeři se stejným parfémem, haha.
Je ideální na večer, do teplého až chladného podnebí a především na romantické schůzky (ženy ji milují).
Když ji zasadím do tohoto kontextu:
VŮNĚ: 9/10
FIXACE: 8/10
STELLA: 8/10
Zdravím!
danielfaria
Má DNA té tradiční, ale nejsou si podobné, má kávově kandovanou atmosféru, takovou tu, kterou si koupíte, když ji sušíte, ale má něco společného se Stronger Absolutely, něco nahnědlého a sladkého, má takové lehce vlhké dřevo, které trochu připomíná méně sladký, vlhčí jantar.
Celkově je to krásný parfém a překvapivý výkon, ale je to kůže, že jo, takže to možná vnímám jinak.
Desítku nedávám, protože jsem tyto tóny už cítila a prozatím dávám přednost Strongeru.
9/10.

nachor
Obdržel jsem ho v sobotu a použil jsem ho ještě týž den. Vůně je velmi bohatá, ale je to stejné, ale stejné jako silnější s vámi intenzivně. Silnější s tebou intenzivně jsem použila na jednu ruku a nejžádanější na druhou a jsou ÚPLNĚ STEJNÉ. Vydržel asi 7 hodin s velmi dobrou projekcí první 2 hodiny. Ten od armani vydrží a promítá o něco déle než tento, ale není v tom velký rozdíl. S pozdravem

alvazuffi
Svěží vrchní tóny mandarinky a velmi výrazný kardamon. Po 15 minutách však začíná být sladká s velmi návykovým karamelovým nádechem. V závěru se pak objevuje onen ambrový a dřevitý nádech, jako pryskyřice. Celý život parfému je zahalen do velmi jemné vanilky. Líbí se mi, že má tyto tři fáze tak výrazné, ale mrzí mě, že vrchní tóny jsou tak krátké.
Jako bonus jsou oficiální tóny:
Vrchní nóty: kardamon, mandarinka
Srdce: karamelový akord, levandule, šalvěj
Základ: ambrové dřevo, bourbonská vanilka a vetiver.
Pokud máte silnější s u intensely od Emporio Armani, nemá cenu mít tuto, protože v sušení jsou si podobné.
Lockon
Tohle je přímo bestiální vůně.
Moji spolupracovníci ji milují.
Dostala jsem dva nevyžádané komplimenty.
Takže po zbytek dne mi můžete říkat hovno.
JSEM NADŠENÁ, SYNU!
Musím se uklidnit... jako chlap je nedostáváme tak často, pokud vůbec.
Takže si to budu pamatovat.
V The Most Wanted jsou jen tři tóny: jantarové dřevo, karamel a kardamon.
Určitě cítím jantarové dřevo v celém textu, ale na mé kůži... se zbylé dva tóny spojí do vůně babiččina jablka. Což se mi líbí,👍 ....
A to je vše.
Je to jednoduché a krásné 😍.
Must have pro milovníky gurmánských vůní.
Připomíná mi teplý jablečný koláč.
Budu si pořizovat záložní lahvičku.
Použila jsem šest střiků... obě zápěstí, zadní a přední část krku, hrudník a přední část košile.
Koupím si ji znovu? ANO!
Jaká je jeho síla? EDP.
Vstupuje tato vůně do BEAST MODE, dobré, jen dobré nebo přinejlepším slabé omáčky? BÉŽOVÝ REŽIM! Je určena na zimu a já ji nosím v létě.
Dá se použít jako unisex vůně? Ne...
Jsem ochotná tuto vůni vyměnit? Ne.
Měli byste ji vynechat, nejprve ji vyzkoušet, nebo si ji koupit naslepo? Slepá koupě stojí za to, pokud máte rádi Wanted by night & gourmands. Pro všechny ostatní ji nejprve ochutnejte.
Velmi podobné těmto vůním; Azzaro Wanted By Night & Stronger with you.
Je to staré, nové složení? Nová.
Jaká je její dostupnost; ve výrobě, v limitované sérii nebo ukončená? Ve výrobě, může být limitovaná série. 🤔
Číslo SKU: 3614273521307
Číslo šarže: 91U2003
Datum výroby: 2021
Věk: od 21 let
Od: MUDr: Macy's
Velikost: 100ML
Vůně: 5/5 (voní ÚŽASNĚ!).
Hodnota: 2/5 (zaplatila jsem plnou cenu, slyšela jsem, že je to limitovaná série, a nechtěla jsem riskovat a čekat, až se objeví na slevových stránkách, a už se nevyrábí).
Vůně: (Skvělá, vyzkoušela jsem ji v létě, je určena na zimu).
Dlouhá výdrž: 5/5 (Bestie!).
Kreativita: 5/5 (Jen tři tóny, ale voní úžasně).
Projekce: Vůně se mi líbí, ale je to skvělá vůně, která se mi líbí: (Snadné dvě hodiny)
Univerzálnost: 5/5 (Kdykoli a kdekoli).
Komplimenty: - Vůně je velmi příjemná na dotek: (Krásná).
Doufám, že to někomu pomůže.
A do příště vás doženu na přetřes.
erin.larsson
Pohled ženy: Páni, chlapi! Musím to říct nahlas. Budu k vám brutálně upřímná. Tohle je ještě lepší než Wanted by Night, šokující... Vůbec jsem to nečekala. Nemůžu uvěřit, že jsem to řekla, protože to je doslova můj top sexy frag na chlapovi, ruku na srdce. Velmi lahodná v rhelmu gurmánské. To, co dostávám, je pěkně sladká vůně s karamelem, který je zde dominantním hráčem a podporuje ho kardamom a jantarové dřevo. Určitě je tam i sladkost žvýkačky. Myslím, že je ideální na podzim, jaro & zimu. Kéž bych mohla říct víc, ale je to prostě velmi jednoduchá vůně & funguje. 😜
Vůně: 11/10
Cena: 7,5/10
Výkon: 8/10
Univerzálnost: 8/10
Faktor komplimentů: Nízká☐ Střední☐ Vysoká☐ Monstrózní☑
Věk: 18+
Moje doporučení a závěrečné myšlenky: Podle mého názoru nejlepší z celé řady. Pravděpodobně stojí za koupi naslepo, pokud jste zvyklí na flanďáky The Stronger With You. Tohle je moje nejoblíbenější sexy vůně na chlapa k dnešnímu dni, bezpochyby!

typpeorange835
Tohle je u vás silnější, nenechte se zmást, koupila jsem si ji naslepo, právě mi přišla a je to stejná vůně, nemá vzduch ani nic jiného, je 100% stejná, co se to s těmi parfuméry děje? došly jim nápady a musí se uchylovat ke copy and paste? pokud nemáte Armaniho, doporučuji ho, ten má velmi dobré trvání a projekci, ale nedělejte mou chybu, že mám první a koupím si naslepo tento.
vladidelmundo
Tuto vůni bych doporučila na zimu, já dávám přednost jiným vůním, například wanted by night, která je mnohem ovocnější, komplexnější a časem se vyvíjí. Dávám přednost jiným vůním ze ságy, jako je wanted by night, která je mnohem ovocnější, komplexnější a časem se vyvíjí.
Candyandy
Zkusil jsem to dnes a mám pocit, že recenze zde opravdu nedávají dobrou představu o tom, jak to voní. Tak jsem se rozhodla napsat své vlastní dva centy. Jako vždy může být váš nos jiný než můj, rozhodně vyzkoušejte, než si nějakou vůni koupíte.
1) Jak voní?
Je to ovocná vůně s určitou dřevitou hloubkou, pravděpodobně z ambrového dřeva. Ovocnost je to hlavní, co se vám zde dostane. Nemá zázvor jako původní Wanted, ani skořici jako Wanted By Night, takže není kořeněná, což je důležitý rozdíl oproti zbytku řady. Pokud chcete mít představu, jakým dalším vůním je podobná, řekla bych, že je to napůl původní Wanted a napůl Armani Stronger with you.
2) Jak NEvoní?
Ostatní recenze zde podle mě nedávají nejlepší představu o tom, jak voní.
Vůbec nevoní jako Good Girl, nejsou to ani stejné typy vůní. Good girl je sexy, taková elegantní vůně na večer. The Most Wanted je ovocná vůně, vhodná na denní nošení ve dnech, kdy není příliš teplo (myslím od podzimu do konce jara).
Není to "karamelově" sladká vůně. Je to ovocná vůně, mnohem bližší původní Invictus nebo původní Wanted než Invictus Victory nebo D&G The One.
3) Pro koho je tedy dobrá?
Pro někoho, kdo chce velmi mladistvou, ovocnou, sladkou vůni, která se hodí na denní nošení a může být i slušivou vůní na večerní rande. Je to vůně, kterou si často oblíbí dívky. Není jedinečná, ale to, co chce, dělá docela dobře. Určitě bych za ni nezaplatila plnou cenu. Počkejte rok nebo dva a bude stát asi polovinu toho, co teď. Pak si myslím, že by to mohla být dobrá koupě. Momentálně můžete mít buď lepší vůně za stejné peníze (Stronger with you, Invictus, AdG Absolu), nebo stejně dobré vůně za výrazně méně peněz (Wanted/By Night, cK Obsessed). Sama o sobě to není špatná vůně, jen si myslím, že je teď příliš drahá na to, co je. Kdyby všechny stály stejně, asi bych z řady Wanted vybrala tuhle jako pro mě nejlepší. Ale není o moc lepší, rozhodně ne o tolik, aby si zasloužila zaplatit skoro dvojnásobek toho, co stojí originál/By Night.
PS: Nechci působit příliš negativně vůči ostatním recenzentům, líbí se mi například recenze MaestroElDiablo.
MaestroElDiablo
Pokud se vám líbí kniha Stronger With You od Armaniho, bude se vám líbit i tato! The Most Wanted od Azzaro má sladký, ale kořeněný závěr, který vydrží velmi dlouho. Sexy vůně na rande/večer/noc. Ale stále má tu svěžest, díky které je IMO dostatečně univerzální pro den.
+ Dlouhá výdrž je bestiální.
Dobrá práce.
-> Myšlenka mé přítelkyně: "Kde začít? Když si k ní přivoním, napadá mě jedině slovo SEXY, abych ji popsala🔥 je to intenzivní mužná vůně, která vám určitě vynese spoustu komplimentů. Myslím, že je ještě lepší než původní Wanted. Je prostě tak strašně DOBRÁ a určitě si ji koupíme znovu. Obsessed"
Mimochodem, pracuji v Sephora Paris a datum vydání je ČERVEN 2021. pro Francii a věřím, že i celou EVROPU.
Nobody.Really
Pro kulturu
Vzhledem k tomu, jak rtuťovitá bývá komunita vůní, bude tato vůně pravděpodobně kritizována pro svou nadbytečnost jak v rámci své řady, tak na zahraničním trhu. Koneckonců se jedná o flanelovou vůni, která si silně vypůjčila inspiraci od svých současníků a příliš se neodchyluje od svých sourozeneckých vůní.
Nehledě na to je The Most Wanted vlastně docela pěkná a spolu s Wanted By Night přímo konkuruje ve stejné sféře jako The One EDP, Stronger With You ( a další), neustále se opakující díly linie Armani Code, stejně jako zbývající plejáda předních designérských verzí pro večerní rande (např.: One Million Prive, La Nuit De L'Homme). A abychom byli spravedliví k často cynické většině: tento konkrétní žánr je nabitý úžasnými nabídkami - z nichž žádná neudělala vůbec nic pro oživení zájmů dobře zasvěcených, kteří se změnili v rozhořčené elitáře.
Na rozdíl od Wanted By Night, která využívá silnou, sladkou skořici ve spojení s mandarinkou, pomerančem, tabákem a citronem, aby vytvořila velmi marmeládovou vůni posílenou slanou dávkou Iso E Super, je The Most Wanted méně hlasitá. Kardamon nahrazuje skořici a zdá se, že došlo také k dalšímu přeskupení tónů. Podle mého nosu je tu stále Iso E Super a ambrové dřevo není jedinou nótou zajišťující poměrně robustní základ. Kdybych měl spekulovat, zdálo by se, že bylo použito nejméně několik různých vonných chemikálií v různém množství a ve spojení s Iso E Super a vanilinem, aby strukturovaly olfaktorický dojem, který se ozývá ve Wanted By Night.
Podobnost mezi The Most Wanted a Wanted By Night je zjevná každému, kdo má funkční nos. Což do jisté míry vysvětluje podobnost s nejnovějším přírůstkem Invictus, Invictus: Vítězství. Ve skutečnosti je původní Wanted podobný původnímu Invictusu stejně jako The Most Wanted je podobný Invictusu: Vítězství, když se oba díly vysuší. Vážně, na papíře jsou si podobné přibližně ze 75-85 %.
Přes to všechno mi The Most Wanted přijde stejně dobrý jako Wanted By Night - a univerzálnější. Kdybych si měl mezi nimi vybrat a mohl mít jen jednu, moje osobní volba by byla The Most Wanted. Není tak hlasitá, ale téměř stejně sladká a lákavá a má srovnatelnou výdrž. Navíc není tak těkavá v horku. Zatímco kdybyste si Wanted By Night vzali na sebe v letní večer, mohli byste někoho udusit skořicí, s The Most Wanted se vám to nestane. To neznamená, že byste měli dojem, že The Most Wanted je divoce rafinovanější - protože není. Jde jen o to, že některé drtivěji sacharinové tóny byly buď odstraněny, nebo upraveny tak, aby nebyly na začátku životnosti vůně tak vtíravé.
Nejpalčivějším problémem vůně bude, zda koterie hlavních opor YouTube FragComm udělí vůni The Most Wanted svou pečeť schválení. Pokud ano, bude tato vůně příští rok na každém rande a na seznamu podzimních/zimních top ten. Pokud ne, bude pranýřována a upadne v zapomnění, dokud se nepřestane vyrábět - a v tu chvíli zažije obvyklé oživení významu, než zmizí. Pak Armaf a DUA nabídnou své ztvárnění, protože to je to, co dělají.
Pokud se vám Wanted by Night líbilo, ale možná vám přišlo přehnané, ochutnejte The Most Wanted. Myslím, že budete příjemně překvapeni.
Já jsem Wanted by Night udělil 8,5/10. Věřím, že The Most Wanted je nepatrně lepší. Zkusme dát 8,75/10.
Také tato vůně je unisexová, přestože se přiklání k mužské. Takže dámy, pokud hledáte genderově odlišný film, dejte mu šanci.
Jako vždy: zůstaňte v bezpečí a zářiví. Uvidíme se.
S úctou a respektem,
Nobody.Really
ultramale
Právě jsem si ho vyzvedla v Ultě. Je to novinka - ještě ji ani neměli v regálech. Krásná matná černá lahvička. Rozptyl rozprašovače je široký a pokryje hodně pleti/oblečení. Předem chci říct, že jsem nebyla fanouškem Wanted By Night. Na mě moc skořice a příliš kořeněná. Ale tahle je ÚŽASNÁ, pokud máte rádi sladké vůně. Otevírá se sladkostí žvýkačky a rychle přechází do sexy kombinace karamelu a jantarového dřeva. Tak trochu voní jako čerstvý (ne spálený) karamel. Vážně, sušení je opojné a lahodné. Nikdy jsem nic takového ve značkové vůni necítila. Dostatečně mladistvá, ale zároveň vyzrálá. Svěží a trochu temná. Po třech hodinách stále cítím velké závany. Na výkon si nemůžu stěžovat. Když jsem po nastříkání přišel domů, manželka zhluboka vydechla a zeptala se, jestli mě může sníst. Tohle není žádný gurmán a vím, že bude sklízet obrovské množství komplimentů. Moje zdaleka nejoblíbenější designová verze z roku 2021!