Terre d'Hermes Eau Givree Hermès pro muže

Terre d'Hermes Eau Givree Hermès pro muže

minerální

Terre d'Hermes Eau Givree podle Hermès je Citrus Aromatic vůně pro muže. Toto je nová vůně. Terre d'Hermes Eau Givree byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Christine Nagel. Vrchní tón je Citrón ; střední tóny jsouJalovcové bobulky a Timur ; základní tóny jsou Minerální tóny a Dřevité tóny.

Citrón

Jalovcové bobulky
Timur

Minerální tóny
Dřevité tóny

dabatch

mohli byste ji už přestat nazývat "letní vůní", prosím? je to perfektní každodenní vůně, hodně v tradici italských pánských kolínských z minulosti. téměř zapomenutý druh, který tak-tak přežívá ve světě vůní ovládaném mladistvou lepkavou sladkostí, a to jak značkovou, tak niche. směšný trend.
Obdivuji hermes za odvahu a odlišnost.
10/10

Tana-ARG

Eau Givree je vůně, která potvrzuje, že když design a kvalita jdou ruku v ruce, neexistuje pohlaví.
Jsem žena, vyzkoušela jsem ji v obchodě a okamžitě jsem si ji musela koupit.

Je explozí letní svěžesti a vytváří neodolatelnou, exotickou stopu v dokonalém spojení citronu/dřeva a kořeněných/minerálních tónů.

Pořád se mě někdo ptá, co je to za parfém, protože má tóny, které jsou pro klasičtější veřejnost znepokojivé.
Má středně intenzivní až intenzivní stopu, aniž by byla rušivá, ale je nápadná a ukazuje vyváženost svých tónů.

Doporučuji vám, abyste ji vyzkoušeli, protože neexistuje žádný zvláštní důvod, proč by se ženy měly připravit o potěšení z vůně luxusu a sofistikovanosti s touto vůní, která má vše, abychom se cítili výjimečně.

gschinelato

Hermès mám opravdu ráda, ne proto, že bych si myslela, že je to parfumérský dům s dokonalými výrobky, ale možná kvůli "umělecké svobodě", kterou si dovolují.
Tradiční Terre je úžasná, ať už ji milujete, nebo nenávidíte, je to osobitý parfém. Byl to milník a stále je - opět v dobrém i zlém.
Ale stejně jako většina parfémů této kategorie je i tradiční Terre v našich klimatických podmínkách poněkud agresivní a naše mysl musí žonglovat, aby ji vměstnala do našeho každodenního života.
Na Eau Grivree se mi velmi líbilo, že přebírá tradiční a "tropizuje" vůni s jemností, která je pro Hermès typická. Tradiční Terre je elegantní muž v obleku - Eau Givree je ten samý muž, ale rozžhavil se a sundal si sako. Stále je upravený, elegantní a nápadný. Skvělý parfém.

Raymond

Milí přátelé a přátelé, které neznám, které čtu ve vašich komentářích zde na tomto vzácném fóru věnovaném posvátnému parfému (který může být skutečně posvátný a inspirující a posilující v závislosti na síle vnitřní Duše každého z nás) s tolika názory, které mi pomohou najít ten ideální, je mi nyní 71 let, za pár dní. A parfémy nikdy nepřestanu milovat, protože, jak už jsem napsala, jsou to okultní přátelé pro meditaci člověka. Nepoužívám jich mnoho, protože pro mě "mnoho" znamená rozptýlení, ale jdu do přímých zásahů s použitím jednoho parfému střídavě s několika dalšími po dlouhou dobu, jinak cítím konFuzi vůní podobnou davu, který vás ohlušuje. Každý parfém je pro mě třeba pochopit, pokud se vám líbí, do té míry, že ho soustředíte do důsledků a využijete jeho tajné hlasy, které pomáhají hmatovému vnímání jemné vůně. Už jste pochopili, že jsem vyznavačem vnitřního novoplatonismu a rozvoje vlastního vnitřního osvobození. Jako: směřování ke světu, kde jsou vůně tak nádherné, že vám dávají nekonečné štěstí a aktivní život. A omluvte mě, pokud budu znít poněkud bláznivě a podivně. Například tento parfém, na základě vašeho popisu, se chystám hned vyzkoušet, protože potřebuji velkou pohodu, ale ve jménu jemné delikátnosti a aristokracie citu, v tichu, v klidu, ve vědomí dobře přítomném. A při této příležitosti bych vám chtěl říci, že pokud jste na cestě svého vnitřního osvobození, a nemluvím o náboženstvích, ale o vnitřním bádání oproštěném od pověrčivých předsudků a obav, jste Velký, kdo umí ocenit jemnou ctnost vůně jako neviditelné duchovní výživy Vědomí vašeho Posvátného Dvojníka. Stejně jako Prastaří, kteří sice neměli auta a počítače, ale ve srovnání s námi byli nesmírně vyspělí. Od mládí jsem se naučil oddělovat klam hmotných technologických výdobytků od skutečného vnitřního úspěchu každého z nás, kterým není nic menšího než vědomé osvobození od bolestí této země. Na tomto místě mluvím o Etruscích, kteří měli znalosti o parfémech, kráse a duchovních povinnostech, o nichž se nám jen zdá. A o Liguřanech (vlastně předindoevropských národech, které obývaly polovinu Itálie), kteří byli proslulí úžasnou písní, jež se podobá nejlepším parfémům (a ohromujícími zásobami kadidla a základů pro vykuřování a masti), abych vám řekl, že evokace, kterou dává parfém, se rovná schopnosti každého z nás vidět a cítit mimo věci této země. A potvrdit, že vůně také leží v paměti národů a lidstva a že inspirovaný "nos" může z IN-venience vynalézt, najít, objevit vůni, která se zrodila již před tisíciletími, a znovu ji představit pod jiným jménem dnes, protože představivost loví v okultismu atavistické paměti a může pak objevit a znovu vynést na světlo myšlenky-esence, které zůstávají jako stopy v neviditelném astrálu našeho evropského a blízkovýchodního dědictví. A které nám mohou pomoci v našem vnitřním soustředěném hledání a osvobození, přinejmenším jako opora. Ale jsem blázen, omlouvám se, a proto prosím o strpení, neznámí přátelé, a děkuji vám za vaši velkorysou pozornost!

Vалентина

Jelikož jsem velkou fanynkou Platinum Egoist a Terra na mužích, tuto vůni lze charakterizovat pouze slovem "roofies". Dala jsem ji manželovi a liju ji na sebe - ne proto, že by mi připadala ženská, to ne - prostě se chci svézt na tomhle jiskřivém kolotoči. Od zářivého "ginu s tonikem" - doslova hmatatelného jalovce, s hořkými citrusy a slaným vánkem (zdravím Středozemní zahrady), až po sladkou a uklidňující matku klasického Terra v základu. A opět dokola, mnohokrát - výdrž je dobrá. Od Terra Fresh se pro mě odlišuje jasným jalovcem, nikoli citrusy v popředí. I když muži píší, že Fresh jim připadá složitější, já bych řekla, že Givree je o mnoho řádů zajímavější - ale to je dojem z plurálu, na sobě to asi cítím jinak. Nikdy nebudu souhlasit s tím, že je unisex. Od boku jsem ji ještě neslyšela, možná ji muži ještě neochutnali - to je pro dobro věci, protože je z kategorie "ano hned" 🙈- no, k čemu nám holkám takové štěstí 😂?

player1363

Vy v tomhle případě spíte.
Úvod je velmi osvěžující, jako sklenice ledové limonády!
Pak se pomalu vrací ke své původní DNA Terre d'Hermes se špinavou vetiverovou atmosférou.
Je to stále Terre d'Hermes, jen ve verzi koktejlu z citronové a pomerančové kůry!
Podle mého názoru neuvěřitelné uvolnění.
Téměř 10/10

Di Bacco

Slunce, pláž, moře... Jdu si dát koktejl.
Vzhledem k ročnímu období se to zdá jako taková vzdálená představa, ale s Eau Givree už je to blíž.

Po otevření raší, již katapultuje člověka do letní nálady a při pomyšlení na horké letní dny mi připadá okamžitě osvěžující.
Citrusové plody plné náboje a energie a všechny ostatní tóny působí tak, že uhlazují některé hrany a činí vůni relaxační.

Příjemná, dobrá, všestranná, vytrvalá? Není špatná, v tomto podnebí se dobře brání, budu ji muset vyzkoušet znovu v létě. Zatím bych mohla mluvit o dobrých 4/5 hodinách. Obsahově siláž v souladu s očekáváním, přesto je komponována jako parfém.

Tato novinka mi nahrazuje klasickou Terre d'Hermes Edt, kterou jsem si přinesla a přivezla. Nyní ji odložím, protože dávám přednost tomuto nejnovějšímu vydání.
Více šumí, navíc čárka změny a nutí mě k tomuto rozhodnutí. Člověče, je opravdu dobrá.

Hedione

Koupila jsem si ji úplně na nečisto, ale protože se mi Terre EDT a prakticky všechny parfémy Hermès, které jsem vyzkoušela, líbí, řekla jsem si, že nemůžu udělat chybu. Spoiler: opravdu nebyla! Myslím, že na poctivou recenzi si budu muset ještě pár měsíců počkat, než se oteplí (tento parfém se mi dostal do rukou spolu se studenou frontou), ale už teď můžu říct, že ho budu ráda nosit v teplejších dnech. Prozatím vám mohu poskytnout několik prvních dojmů.

Je podobná vůni Terre EDT, protože je více pryskyřičná, ale není tak dřevitá jako Terre EDT. Má svěží citrusovou příchuť, jako by to byl pomeranč Terre, ale zelenější pomeranč a ne tak hořký. Má také onen e-super iso, který je charakteristickým znakem této řady. Je to skutečně svěžejší verze Terre, spíše než svěží parfém, který má stejný název jako hlavní parfém řady, ale s původním parfémem má jen málo společného (jako je tomu u kolínské vody Dior Homme). Eau Tres Fraiche neznám, takže se nemohu vyjádřit k podobnostem a rozdílům mezi ní a Eau Givrée.

Stále více si uvědomuji, že Hermès je jednou ze značek (parfémů), ke kterým mám největší vztah. Disponuje mimořádně kvalitními surovinami, daří se jí inovovat a zároveň zachovávat vysokou míru dodržování toho, co široká veřejnost hledá, aniž by oslovovala "modré" nebo "sladké" opakováním stále téhož. A co je nejlepší, když se pořádně podíváte, najdete je za rozumné ceny. Nejsou levné, ale obecně stojí za to, co stojí.

Aktualizace 11/2022: Vyzkoušela jsem tento parfém v teplejších dnech a zjistila jsem, že na mé kůži má stejný problém jako parfémy Versace PH, Bleu de Chanel a Dior Homme 2020: v horku vytahuje "kyselý" tón. To je něco osobního a zřejmě se na různých kůžích bude chovat jinak. Také mi časem začaly její citrusy připadat trochu umělé, něco, co mi připomínalo potravinářský výrobek. Je to samozřejmě jen můj názor. Nejsem odborník a je to jen můj vjem. Nechci nijak znevažovat parfém ani značku (kterou mimochodem stále považuji za vynikající). Nakonec jsem si ji nechala ujít, ale myslím, že pro mnoho lidí by mohla být výbornou volbou na léto.

cassius-fontana

Terre d'Hermés Eau Givrée, Hermés

Úvod je velmi citrusový a osvěžující, bublinkový, s citrusy a zejména jablečným moštem. Vývoj ukazuje DNA tradiční Terre d'Hermés, pomerančové akordy a zemitý aspekt, ale jemnější a s kovovým nádechem (něco, co připomíná vývoj Hermés H24). A v základu je charakteristická vůně všech Terre d' Hermés.

Jak ji popsat srovnatelným způsobem pro ty, kteří k ní ještě nepřičichli? Řekla bych, že je to směs vůní mezi verzí Terre d'Hermés Eau tres Fraiche (zejména ve vrchních tónech) a evolucí a základem tradiční Terre d'Hermés - ale vše velmi jemné.

Je to taková osvěžující verze Terre d'Hermés L'Eau. Flanker (verze) vytvořená tak, aby byla ještě univerzálnější a snadno nositelná, zejména v horkých, horkých dnech.

Není inovativní, ne, "nevynalézá kolo".

Ale odvádí dobrou práci a je alternativní možností pro ty, kterým se tradiční Terre d'Hermés zdála příliš výrazná nebo příliš oranžová a zemitá. Zde je vše mnohem jemnější, lehčí.

Další krásný výtvor značky Hermés. Velmi sofistikovaná a rafinovaná, jako každý parfém z celé řady TDH.

Doporučuji.

Унаги Кабаяки

Je to nádherný čerstvý kousek. Překvapivě dobrá. Až dosud byla kolínská Dior Homme Cologne kolínskou, kterou jsem chtěla vdechovat a vydechovat. A nyní Hermes vytvořil svou vlastní verzi. Kéž by takových nových produktů bylo víc. Navíc se dá odšroubovat! Je to dobrý nápad prodávat lahvičky s vůní k opětovnému naplnění: je to výhodné a konečně se nemusíte loučit s lahvičkami, můžete je jen znovu naplnit.

svazquez7

Je to živější Terre d'Hermés, svěžejší / sladší / hořčí, nevím, jak to popsat. Plácnutí svěžesti z citronu a jalovce, ale otevírá se během první hodiny nebo půl hodiny, ale, trvá mírné mezi 5-6h . Myslím, že za tak drahou vůni jako je tato značka si zaslouží lepší výkon.
Vůně samotná, voní skvěle a tóny více než živé.

ALE (jak ráda dávám ale, buďme upřímní)

Štve mě, že se více nepromítá a nevydrží déle, nevím, co je v dnešní době špatně s uváděním na trh, nezajímá mě, jak je to přirozené nebo kvalitní složky, protože KVALITA by měla znamenat dobrou výdrž. Ne 4,5,6h, na které jsme u těch čerstvých zvyklí.

Koupila bych si ho za cenu hluboko pod tou, co se prodává v maloobchodě, nebo v diskontech právě kvůli otázce výdrže. Moc velký rozdíl oproti předchůdcům ale není.

Wooster

Eau Givrée (vyslovuje se "Eau Givrée" - "Chladná voda").

Velmi mě zaujala snaha parfumérky Christine Nagelové zprostředkovat ve vůni pocit chladu. Mám ráda chladné vůně, myslím, že je mnohem těžší vyjádřit chlad ve vůni tak, aby byla opravdu osvěžující, než vyjádřit teplo. Eau Givrée, jak se domnívám, následuje vzor Paris-Edimbourg od Chanelu - vytvořme si vlastní chladivě-mlžný-jehličnatý příběh.

Vůně se podle mého názoru spíše povedla než nepovedla. Jde o to, že původní Terru nemůžu vystát, zbavila jsem se jí hned na začátku a od té doby neustále vídám ve vůních jiných značek chemickou sloučeninu, která reprodukuje základ Terry - je to kombinace syntetického vetiveru a pepře s pocitem strojového oleje - účinek předávkování Iso E Super. Pro mě osobně je tento akord nesnesitelný, působí na mysl jako benzínové výpary, po hodině se mi z něj dělá špatně. V Eau Givrée je naštěstí tento terranský akord minimalizován a objevuje se pouze v hlubokém základu. A když se objeví, vůně se mi tolik nelíbí.

Ale úvod je velmi dobrý, citrusy jsou dostatečně blízké těm přírodním, pocit chladu je zprostředkován díky citronovým kyselým tónům a timurskému pepři. Jalovec jde tak nějak do pozadí téměř neznatelně. Trikem vůně je efekt jemné sladké pichlavosti.

Problém je ale v tom, že tohle není příchuť ginu, v jakou jsem doufal. Okamžitě se stává výrazně nasládlou, nakysle sladko-slanou, docela zajímavou, ale celkový dojem je, že voní spíš po zmrzlých bobulích černého rybízu než po jalovci nebo ginu. Paris-Edimbourg se stejnou sladkostí stále zůstává v jalovcové oblasti a nesklouzává do ovocnosti. Vůně je tedy samozřejmě spíše unisexová (na mysl přicházejí ozvěny jiných Ermesových dámských kolínských na téma "ovocné" Mandarine ambré a Roubarbe écarlate) a teprve v hlubokém základu se vrací k mužnému vyznění díky ozvěnám Terry.

Je to velmi příjemná vůně na osvěžení, ale je velmi odosobněná a zaměřená na kancelář. Svěží ovocný, téměř bezpohlavní zvuk, jako u kolínských vod Jo Malone, a typický pro pozdní kolínské vody Hermes, se postupně vytrácí do olejovitého základu Terra, který sedí velmi blízko pokožky po dobu asi pěti hodin. Koncentrace je uvedena jako Eau de Parfum.

Dobrý pokus o vytvoření krásné osvěžující kolínské vody, který nedopadl katastrofálně jako v případě Eau de Citron Noir, kde naturalistický citronový začátek následuje matný ambroxanový chemózní základ

Zde je však vše lehké, průzračné, osvěžující, bez nedorozumění a přemíry vyloženě chemotické syntetiky, jako v některých Najelových výtvorech. Není to špatné vydání. Líbí se mi její koncepčnost.

UPD: při nošení je ta ermesovská lepkavá syntetická sladkost nepříjemná. Není osvěžující ani chladivá. Lepkavá a sladká a velmi postrádající přirozenost.

ManfrediGaetano14

Terre d'Hermès Eau Givrée. Nádhera! Skoro to vypadá, jako by Christine Nagel rozvíjela čichový podpis H24 s jeho minerální, zelenou a lehce květinovou vůní, kterou obohacuje o citrusové a kořeněné aspekty. Úvod je chladný, plný energie, dominuje mu intenzivní vůně cedru a citronové kůry. Srdcový akord naopak kromě květinové iluze šalvěje a pelargonie představuje kořeněný tón, který mi velmi připomíná spíše vůni sečuánského pepře než jalovcových bobulí. Stále však hovoříme o Terre d'Hermès a hlavní architektura s Iso E super je jasně vnímána. Dlouhověkost je velmi dobrá, zatímco projekce vyprchá téměř okamžitě, což je možná efekt způsobený koncentrací, která je tentokrát Eau de Parfum. Zkrátka, pokud byla H24 na vkus mnohých příliš abstraktní, nelze nyní Christine Nagel nic vytknout. Eau Givrée je skutečně mnohotvárnější a charakternější než její předchůdkyně.

Eucalipto

Udělám krátkou recenzi, protože jsem ji v poslední době zkoušela jen třikrát nebo čtyřikrát, když jsem byla v parfumerii.

Především flakonek sleduje trend řady, ale uzávěr už není šroubovací, ale normální, odnímatelný, což je podle mě úspěch.

Je to parfém, který, jak už bylo zmíněno, nahrazuje Eau Tres Fraiche, která musela být stažena kvůli problémům IFRA. Je jiná, ale vlastní charakter letní a osvěžující verze tradiční Terre de Hermes je stejný.

Její úvod je ostrý díky citronu nebo grapefruitu, realistický a agresivní, a grapefruit říkám proto, že mě na začátku napadla verze Light Blue Forever od D&G, takže buď ta má citron, nebo ta, kterou zmiňuji, má grapefruit.

Po celou dobu trvání zůstává svěží, není v ní žádný kovový tón, který nemám tak ráda, za což jsem vděčná, a stává se lehce dřevitou a zemitou, ale je cítit, že v pozadí bije srdce Terre.

Je to velmi osvěžující vůně, líbí se mi víc než předchozí verze a myslím, že to byla dobrá volba Hermés. Její trvání je na parfém určený do horkého podnebí docela dobré, má docela univerzální použití při vysokých teplotách, protože zdrcující nástup je utlumen a provází nás krásně několik hodin plnící svou funkci.

Vyzkoušejte ji, protože tento druh vůní nelze kupovat naslepo, u mě například nepochodí, ale pokud máte rádi velmi citrusové a svíravé vůně, a řadu Terre D'Hermés, myslím, že bude futuristická ve vaší sbírce.