Lilac Mist Brocard pro ženy

Lilac Mist Brocard pro ženy

fialkový
svěží
kosatec

Lilac Mist podle Brocard je Floral Fruity vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Lilac Mist byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Amandine Clerc-Marie. Vrchní tóny jsou Bergamot a Mandarinka; střední tóny jsouŠeřík a Plumérie ; základní tóny jsou Bílé pižmo, Otočník, Fialka, Kosatec a Pačuli.

Mandarinka

Šeřík
Plumérie

Bílé pižmo
Otočník
Fialka
Kosatec

Irinka

Vůně čistoty, lehkosti, bezstarostnosti, jarních vibrací..... Šeřík zde postrádá přímočarou přirozenost, jako v Nature Fragrances, je spíše fantazijní a abstraktní, jako jemný pudr s lehkým šeříkovým nádechem, část frangipani je pro mě trochu více slyšet. Květinový chór je klidný, vyrovnaný, nikdo se do vedení nehrne. Kompozice k základu je pudrová, zní vznešeně, komorně. Bílé pižmo nedovolí sklouznout k banální sladkosti, dodává svěžest do finále. Používám-li šeřík po dešti jako rumělkový sprej, nosím šeříkovou mlhu v lidech a často v ní spím. Krásně se otevírá v chladu, na studené pokožce (ta moje je taková) a textiliích. Na horké kůži bohužel vydává špinavý masitý tón, není moc příjemný...... Co se týče charakteru a nálady, lze ji zařadit vedle Noa Cacharel, Avon Pur Blanc, Brocard's Dreamers a dokonce i Rodriguez Pur Mask. Úspěšné uvedení na trh. Málokdy se mi chce něco kopírovat od Brokaru, Lilac Mist ano. Také se vám s ní bude chtít častěji nosit šaty.

Екатерина260378

Koupila jsem si ji naslepo, protože mě zaujal šeříkový nádech. Není to vůně živých květin, ale fantazie na toto téma. Velmi mi připomínala vůni hrudkového mýdla s vůní šeříku nějakého tuzemského výrobce. Opravdu, ale opravdu! Jako bych právě vytáhla novou kostku z obalu) Musím uznat, že vůně se časem na kůži promění, což už je zajímavé, mýdlový aspekt je pryč, je tu spíše hutná pečující krémovost. Za sebe ji považuji za domácí parfém pro nálady. Velké mínus výrobci za současný pulvik.

Frutella

Zde uvedená fotografie nevystihuje krásu láhve. Lilac Mist jsem si koupila kvůli krásnému flakonku s tím, že pokud mě vůně nezklame, bude to dárek. A nezklamala mě. Krásná vůně svěžího šeříku v duetu s mýdlovým pižmem. Zní důstojně, nestydí se nosit. Chtěla bych říct: Brocarde, jsi dobrý!