Kenzo Jungle L'Elephant podle Kenzo je Orientální Spicy vůně pro ženy. Kenzo Jungle L'Elephant byl/a uveden/a v roce 1996. "Nosem" za touto vůní je Dominique Ropion. Vrchní tóny jsou Hřebíček, Kmín a Mandarinka; střední tóny jsouKardamom, Kmín, Lékořice, Mango, Ylang-Ylang, Otočník a Gardénie ; základní tóny jsou Vanilka, Jantar (ambra) a Pačuli.

Kenzo Jungle Homme Eau de Toilette: Stejná ikonická vůně, nový vzhled
od Sandra Raičević Petrović

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Elena a Elena
od Elena Prokofeva, Elena Knezevic

Best In Show: Kardamom (2024)
od John Biebel, Rouu Abd El-Latif, Elena Vosnaki, Miguel Matos, Sergey Borisov, Jernê Knowles, Anastasia Privalova, Dariia Fessalonika

Hudba, ke které si přivoníte: redaktoři Fragrantica se podělili o své oblíbence. Část II
od Dariia Fessalonika, Elena Vosnaki, Nicola Thomis, Stefanie Jähn

Inspirace draka v roce 2024
od Dariia Fessalonika, Elena Vosnaki, Jernê Knowles, Anastasia Privalova, Yi Shang (怡 商)

Milý Santo: Vše, co si přeji k Vánocům, je... (1. část)
od Beth Butterfield, Elena Vosnaki, Iulia Halatz, Ítalo Pereira, Markéta Rybínová, Yi Shang (怡 商)

Buh Martins
Vánoce jsem strávila se šesti spreji.
Pochvaly, pochvaly a pochvaly. Vlhké teplo. Rio de Janeiro. Kupodivu funguje dobře i v horku a s trochou potu. Africká savana... lol
Lidé starší 55 let, kteří si zapisují jména na mobilní telefony, aby si je mohli koupit. Líbilo se jim, že je podepsaná úžasná a hyperbolická Elke Maravilha. Všechno, co s tím souvisí! <3
Stejně pochvalně se vyjádřil i tančící dav Tiktok, mladší 25 let. Parfém zaujal na první pohled. Šokovaný
Není tak nevhodný, jak si ho lidé představují. Sladká, balzamická, ovocná a s kořeněnou vůní hřebíčku. Nic víc.
Faktem je, že vyčnívá z davu.
Osprchovala jsem se, šla spát a dál jemně, ale znatelně vydechovala. Kořeněná. Vymykající se z běžných zvyklostí
Zvíře má osobnost.
Tak se mi to líbí...

анюшатик
Potvrdil předchozí komentář. ".. Mnoho povyku pro nic..." Z ničeho?! Z ničeho?!!! Vskutku existují příchutě ničeho. Mají jen pár recenzí na Frag. A na Elephant - nekonečnou řadu z nich a hodnocení parfému na základě více než 10 tisíc hlasů. A to je nic? To se nestává, protože tolik lidí nelenilo, psalo, věnovalo parfému svou pozornost, čas, podělilo se o svůj vjem. Pozitivní názor lidé vyjádřili nebo negativní, ale lhostejný postoj k vůni určitě ne. Nelíbí se, nesedí, nechápu - to je jedna věc. Prosím, nikdo se nehádá. Dobrá rada: než si ji koupíte, vyzkoušejte ji, zkorelujte ji se sebou, se schopností ji nosit. Nehádám se, Slon může být zdrcující. Není pro každého a ne vždy je vhodný. Ale pokud ji pochopíte, procítíte, nemůžete neocenit nejen její sílu, vytrvalost a pevnost, ale také úžasnou hru tónů, velmi jemné otevření, hřejivost a smyslnost. Úchvatná vůně! A tak povrchně soudíme "spoustu hluku z ničeho" ... Nechápu...

herculano
Před několika lety jsem zde recenzoval tento produkt a znovu musím říct, že ho stále nosím s radostí. Dokonce si kupuji náhradní lahvičky. Je to asi můj nejoblíbenější parfém všech dob. Je prostě ohromující.
Myslím, že bych ji měla začít nosit v létě (i v zimě), a to častěji, protože jsem odvážná a protože si vlastně myslím, že právě pro horké počasí byla možná určena. Vsadím se, že v létě s lehkým nádechem zazáří. Samozřejmě chápu, proč je jasnou volbou pro chladnější období, protože působí hřejivě kořeněně.
A ještě poznámka k mužům:
Můj bratr se zbláznil, když jsem ji měla na sobě, a dokonce se zeptal, co to je. Připadala mu naprosto neuvěřitelná. Vlastně jsme o tom parfému skončili jakousi dlouhou diskusí na cestě autem. Byl z ní unešený.
Měl samozřejmě pravdu. Je to ohromující.
Můj bývalý přítel si ji také zamiloval. Před lety si přivoněl k mému krku a řekl: "Z toho, jak voníš, mi běhá mráz po zádech. Je to úžasné." A to jsem toho dne měla na sobě HODNĚ.
Někdy s ní používám mangové tělové máslo a naprosto září. Zesílení manga dělá tuto vůni trochu hravější a méně vážnou.
Případně ho někdy vrstvím s vanilkou (také božská).
Na tomto jinak mistrovském díle nacházím jen jednu chybu, a to, že jsem zjistila, že z dálky může působit chladně a "kovově". Úplně jinak, než jak působí zblízka.
Z tohoto důvodu ráda zesiluji určité tóny tohoto parfému, protože tím se něco v siláží vyrovnává. Úplně to zažene tu studenou kovovost.
Jediný člověk, který na mně tuto vůni nesnášel, je moje sestra.
A nejsem přesvědčená, že ji opravdu nesnáší. Myslím, že jen žárlí. Haha.

MrsCrypto
Moje láska k tomuto parfému začala před více než dvaceti lety, když jsem ho zpovzdálí ucítila na burleskní tanečnici. Byl jsem úplně mimo, ale zeptal jsem se jí, jaký parfém má na sobě. Musel jsem to vědět. Hřebíček, lékořice a teplé svařené koření sice evokují pocit (velmi kvalitní) sváteční svíčky, ale to je jeden z důvodů, proč ji miluji. Drydown na mě působí jako nejteplejší medové pačuli, jaké jsem kdy cítila. Kupodivu mám pocit, že navzdory své silné projekci a celkové hřejivosti by tato vůně krásně voněla ve vlhkých letních dnech stejně jako v ledové zimě. Neslučuje se dobře s výraznými vůněmi potravin, pozor, a přílišné množství může srážet ptáky ze stromů. S rozprašovačem zacházejte šetrně! Není pro každého, ale pro těch pár, kteří ji milují, je to mistrovské dílo.
A pro chlapa, který by ji "nechtěl cítit na ženě... NIKDY"... vole. To mě prostě nutí nosit ji každý den až do konce života. 💋💄

Lillim
Mistrovské dílo.
Mistrovsky sladěné koření s hřejivým smyslným srdcem vanilkového jantaru a pačuli.
Nic nepřevažuje, vše se mísí.
Hřejivá, vlhká vůně neustále osvěžovaná hřebíčkem a kardamonem.
Nezaměnitelná a sugestivní: pravá džungle.
Působivá siláž, nekonečné trvání, nezaměnitelná.
Není na ní nic starého, dokonce ani její stáří.
Pan orientální pro zvídavé nosy. ❤️

MellyHelly
Ještě se někde najde, ne Le Tigre, to se zdá být trochu průhlednější, ale víceméně vždycky on, legendární Slon!
Kdysi jsem ho měl a byl velmi kontroverzní. Stačil jeden nástřik a nic víc, někteří ho nesnášeli, ale já s ním jezdil na ty výlety! Navíc měl v sobě něco smyslného, co jsem dlouho ztotožňovala se skořicí, alespoň pro mě, opravdu smyslná a oživující vůně a naštěstí ne falešná, sladká skořice! Naopak, tady žádná skořice není a místo ní je tu fantasticky vonící indický kardamon! Další koření, které mi vrtá hlavou. Určitě se do účinku mísí i ostatní přítomné koření, snad jen kmínu bych se vyhnula, ten mi vždycky smrdí potem, bbbrrr! Tady naštěstí není na obtíž.
Heliotrop jí dodával téměř magickou auru a věřím, že v té době to byl pravý heliotrop, dnes zakázaný. Nikdy mě to nepotěšilo.
Ylang ylang s tím typickým masitým, šťavnatým nádechem sem pěkně zapadá a nehrozí, že by všechno zakryl, protože kolem něj jsou tóny silného charakteru. Je to spíš veselá postýlka postav se silnými osobnostmi, ale ne hysterických primadon.
Tvůrce Kenzo L'Elephant je velmi slavný nositel a také mimořádně odvážný ve svých kreacích, vždy balancující mezi nadsázkou a vyvážeností, Dominique Ropion je někdo, kdo byl vždy velmi odvážný.
Nyní Kenzo L'Elephant nemá velký úspěch u nové generace, která mi z čichového hlediska připadá, obecně řečeno, dětinská a puritánská. Stává se mi, že když k ní přičichnu při těch vzácných příležitostech, kdy ji nosím, někteří lidé z mého okolí mi říkají, že je "příliš silná", "staromódní" atd. atd.

Casablanca77
Kenzo Jungle Elephant je téměř poslední zbývající hranicí autentického moderního kořeněného orientu, hlubokého a vynikajícího.
Otevírá se na zabití, ten hřebíček, ten hřebíček, který okupuje všechno, je to jako vstoupit v noci do džungle, se strachem, šlapat bosýma nohama, šustit větvemi, brouci vám lezou po nohou, komáři štípou, potíte se v přívalech, to koření vám rozpálí nos na maximum a bez milosti. Ale trvá to jen chvilku (jak k němu přičicháváte, je to méně a méně) a pohled na tento parfém je nádherně uklidňující. Nesnaží se o méně, je stále silná (protože nikdy nepřestává být džunglí), ale kardamom tu působí jako drahokam mezi mokrou zemí, je to naprostý zázrak kompozice. Myslím, že je to parfém, který tuto složku používá s největším obdivem a respektem, vyvažuje jako málokterý jiný parfém, který by se s takovou hutností nedal nosit.
Dominique Ropion nám chtěl předat esenci pravého výpotku džungle, servíruje nám na podnose vzácné složky, jako je ylang, vanilka, jantar, pachoutli, lékořice, které tvoří elegantní amalgám, jenž nás pevnými, rytmickými, ale klidnými kroky (jako kroky slona) přenáší k jednomu z nejúžasnějších pocitů, které jsem mohla s parfémem zažít.
Jeho krása na mé kůži spočívá v hutnosti a zářivosti, kterou má, ve chvílích, kdy jsem tento vzorek Rebecavpf nosila, jsem se obvykle cítila otupělá a uvolněná. Člověk má pocit, že jede na krásném indickém slonovi a ten ho odveze, kam se mu zachce, zavře oči a dá mu křídla ke snění, nádhernější už to být nemůže. Stal se orientálním kořeněným parfémem, který mohu nosit nejlépe. Jeden ze zázraků parfumerie, pokud jde o koření, to je Kenzo Elephant, nejexotičtější cesta relaxace, stává se téměř transcendentálním parfémem, ten si nenechá nikdo vzít. Překračuje rámec toho, co se od něj očekává, můžete ho nosit při každé příležitosti ve správné dávce, protože vás nikdy nemůže zklamat, je to prostě mistrovský parfém, ať už je kdekoli. Tajemstvím tohoto elixíru je zamilovat si ho, pokud si ho zamilujete, nemůžete bez něj být.
Jeho flakon je, aniž bych to věděla, stylem zcela v souladu s mým vkusem, jeho jednoduché, jasné, hranaté a čisté linie ukazují vzácný, moderní, nezatížený, nezatížený, zdůrazněný minimalismus. Přidejte její zátku: krásný zlatý slon s chobotem vzhůru se hlásí o štěstí svého nositele, je to jako mít jednoduše neokázalou výzdobu domu a umístit hinduistické postavy, které si nárokují určitý prostor.
Pro mě představuje dokonalost domu Kenzo, který uznává, že má seznam nádherných parfémů, Elephant je červeným diamantem jeho domu. Je to jeden z těch parfémů, které bych si přála mít 1000 flanek téhož parfému, bylo by fascinující v tomto případě dát tisíc twistů téže věci.

jo_undrgrnd
O koupi tohoto parfému jsem přemýšlela několik měsíců, aniž bych o tom věděla. Ale zamilovala jsem se do flakonu a kontroverzního tónu hřebíčku. Koupila jsem si ho, nastříkala... a najednou jsem nebyla tam, kde předtím.
Parfém exploduje hnědou, palčivou vůní v exotické směsi, která mi připomíná skořici, hřebíček, anýz, šafrán, muškátový oříšek, pepř, zázvor a kardamom. A nejlepší na tom je, že neodcházíte provoněná krabičkou koření, ale voní jako zlato. Doslova: tekuté zlato.
Něco, co ne každý komentuje, je květinová stránka parfému, která se objeví po několika hodinách a přináší jemnější stránku a nový rozměr a komplexnost parfému.
Džungle je Sarasvatí hrající na Veenu, na kterou tančí Šiva Nataraj, obklopená kouřem kadidla Nag Champa uprostřed Hawa Mahalu.

Marco<3
Kolem páté hodiny odpoledne, když sedím na pohovce, začínám cestovat s tímto ohromným parfémem.
Kenzo Jungle L'Elephant, to je cesta do vzdálených a tajemných míst, setkání/střetnutí vůní, pachů, pocitů, barev, kultur, vše smíchané dohromady a ve vzájemné symbióze.
L'Elephant vypráví o indickém západu slunce, kde se barvy oblohy prolínají s barvami země, o trzích plných a překypujících kořením z celého světa...
Džungle L'Elephant je pro mě safari z trhů v Palermu do Indie, aniž bych opomíjel Afriku.
Má také dar připomenout vánoční atmosféru a vznešenou vůni perníku.
Naprosté mistrovské dílo.

Milady
Koupil jsem si ho ve tmě. Navzdory zdravému rozumu jsem se vrhla rovnou na 100ml lahvičku. Po přečtení všech recenzí si dokážu představit, jak voní. Je to trochu výzva. Povedlo se to s Angel, Lolitou Lempickou a teď s Jungle L'Elephant. A jak se to povedlo!
Než začnu mluvit o parfému, poznámka k flakónu: To je ale "architektonická" krása lol! A je tak těžký! Když krabička dorazila, myslela jsem, že jsou uvnitř dva parfémy!
Hned jak jsem ho dostala, trochu vyděšeně jsem si ho nastříkala na zápěstí. Byla jsem připravená na bombu, ale žádnou jsem nedostala. Stejně jako některým lidem níže mi přišla jemná!!! Je to věc nosu, pochopíte! Byla tam velmi silná vůně hřebíčku, ale je to "sametový" hřebíček, ne ten hřebíček z manikúrního oleje. Je exotický, to ano, ale nepřišel mi agresivní. Exotická v tom smyslu, že jsem nikdy předtím nic podobného necítila. Cítila jsem hodně hřebíčku oslazeného vanilkou, kmínem a lékořicí. V nose je cítit něco trochu páleného, což musí být kardamom, ale tato pálenost brzy zmizí. Květiny ani ovoce jsem necítil, ale jantar je tam spolu s kořením pořád.
Vyzkoušela jsem ji večer na usnutí. Druhý den jsem si ji nastříkala na zátylek a šla do práce. Domů jsem přišla kolem páté hodiny a parfém tam byl stále, nejen na zátylku, ale i v místnosti, kde jsem byla, když jsem ho stříkala! Líbil se mi tak moc, že jsem ho od té doby, co přišel, používala jen na sebe. Stříknu si ho jen jednou a myslím si, že je to ta nejúžasnější věc na světě!!! Nevím, jak vypadá víc, ani ho nehodlám testovat! lol
Nosím ho do práce, do postele, kdykoli se mi zachce. Pro mě by víc než vnější příležitosti měl parfém odpovídat tomu, jak se cítím. Nečekám na výjimečné okamžiky, abych si mohla vzít parfém. Nosím je a na základě pocitů, které ve mně vzbuzují, si ty výjimečné okamžiky vytvářím.
Pokud jde o Jungle L'Elephant, miluji zenovou atmosféru, kterou přináší. Je to jedinečná, exotická a exoterická vůně v jednom :) Je to skvělá vůně. Vyzařuje z ní pocit síly, pevnosti a přesvědčení. Je to všechno o slonovi! Tak tohle je parfémový skvost!

Nemox
O tom, jak na tento zápach reaguje vaše okolí.
1. Události jednoho dne. Brzy ráno, podzim, jeden střik Elephant v oblasti kolem zátylku.
Reakce tety: "Panebože, co to máš na sobě za zápach?". Napjatě odpovídám čím. "Podívej, to je něco neuvěřitelného! Je to prostě něco tak krásného! No tak, nastříkej to na mě!"
Večer téhož dne, obchod, pokladna. Pokladní se na mě divně podívá, pak mě požádá, abych se předklonila, a šeptá: "Děvče, jste tak krásná, tak mladá, ale váš parfém je, promiňte, prostě hrozný, vyhoďte ho!"
2. Jednou jsem šla do velké parfumerie, na novinky chodila - nudné, kompotované, nezajímavé.
Říkám dívce-konzultantce: "Je tam něco nového, labužnického, hřejivého, neobvyklého?" "Ano, je," říkám. Ona na to: "Jak neobvyklé?" Říkám: "Víte, něco, z čeho by se lidem dělalo špatně."
Vtom ochranka vyskočí a ukáže prstem někam dolů: "Ach, holka! Tady, tady to je, podívejte! Na zvracení! To je prostě strašidelný!"
Podívám se, kam ukazuje: do džungle Kenzo.
Děkuju, říkám hlídači, už ji mám: moje první, moje oblíbená. Měli jste vidět, jak se hlídač tváří. Díval se na mě, jako bych byl ďábel.
Dívka vyskočila, jdeme, řekla, všechno na ní zkontrolujeme, to, co na ni plivne, je dobré, tak bychom to měli vzít.
Používám je velmi zřídka, protože jsem si už dávno uvědomil, že slona buď miluješ, nebo ho nesnášíš. Po prvním testu na ruce jsem ji strčila manželovi pod nos a řekla: "Bože, kdo něco takového stvořil? Jak tomu můžeš říkat parfém?"
Kdysi jsem se spojovala s něčím lehkým, svěžím a beztížným. Bylo mi jednadvacet, nohama jsem se vešla do středně velkého kufru (a pořád to umím).
Důkladně jsem si umyla ruku, ale marně, nakonec jsem s tou rukou pod hlavou usnula v letadle.
Ve snu se mi vypnul mozek a vystoupilo podvědomí, které rychle zrušilo všechny mé stereotypní představy o mně a mém vkusu.
Probudil jsem se s vědomím, že bez té vůně nemůžu žít. Naši přátelé letěli 24 hodin od sebe a já jim poslal telegram s prosbou, aby mi koupili slona. Dostala jsem slona v trojobalu, moje kamarádka ho také vyzkoušela a velmi se bála, že se ten zápach z krabice dostane ven a otráví jí let. Byla přesvědčená, že jsem se hormonálně zhroutila.
Vlastně můj výběr z mého tehdejšího okruhu nikdo neocenil. O několik let později jsem se s manželem rozvedla.
Jediné, co po mně chce můj současný přítel (který v mžiku rozloží téměř jakoukoli pyramidu, na rozdíl ode mne), je, abych to nepřeháněla s džunglí, on, jak už jste psali níže, potřebuje hodně velké vzduchové mezery.
Tyto parfémy obnovují duševní rovnováhu, dokážou si poradit s depresí, jsou zárukou nádherných snů.
Jakmile mi došla malá lahvička z Duty Free, koupila jsem si tu největší a ještě jednu do zásoby.
Raději je nikdy nedojdu, než abych byla bez nich.

CokeChile
Píšu z čistých emocí. Málokdy, zvláště dnes, kdy jsme plní nesmyslných reklamních kampaní a komerčních klonů, na mě nějaký parfém zapůsobil všemi smysly. Kenzo jungle je synestetická, můžete ji cítit, vidět, ochutnat, cítit a dokonce i slyšet. .... V tuto chvíli se mi vlní na kůži plná teplého, vlhkého světla.
Tato vůně je krásná, jiná a sladce kořeněná, unisexová, silná a ohromující... je to horko Amazonie a suchý vítr africké savany; je to souk v Maroku a čaj Chai v Indii. Je to kompletní a vyladěná cesta.
Její úvod je mohutný a kandovaný sušenými švestkami s velmi soustředěnou vůní a chutí, okořeněný pikantním kořením: zeleným kardomomem a orientálními dřevy, hlubokým a ostrým hřebíčkem, a když už jsme si mysleli, že nám řekl vše, objeví se vanilková skořice? V některých ohledech mi připomíná Opium, slavný ročník YSL.
Kandované ovoce, dotek květin, které jí dodávají svěžest, a spousta koření.
Je to jedna z těch vůní More: kořenitější než Arabie od Serge Lutense; jedinečnější než niche (a za poloviční cenu); komplexnější než Poison a silnější než Opium.
Je těžké tento parfém popsat, těžké ho také doporučit, je to čichový zážitek, který se musí prožít; stejně jako nelze popsat Heandela nebo Dvořáka bez poslechu nebo sestavit vizi Sixtinské kaple bez pozorování jejích barev... Džungli lze cítit a vychutnávat v každém tónu.
Brutální probuzení a skvělé trvání. Vůně, kterou by měl cítit a vlastnit každý sběratel.

s4xy
1. můj otec přivezl ze služební cesty Kenzo Jungle L'Elephant. Držím krabici a s radostnou nedočkavostí ji rozbaluji. Krabice je světlá, název je neobvyklý, slon je velmi roztomilý, jako z kreslených filmů... Očekávám něco kouzelného. Uff, určitě to bude nějaká vlhká svěžest tropických lesů s palmami, liánami, exotickými květinami! Užívám si švihák.... Co to je? Jako by na mě vysypali tunu sušeného hřebíčku, kardamonu a pálivého koření. Musel jsem otevřít okna, abych vyvětral místnost. Otec provinile mhouřil oči: co mu prodavači poradili, toho se chytil.
Dárku se rychle zbavil.
2. Den. Bloudím po obchodě a na jedné z nižších polic vidím známou láhev. Dám si jeden střik na zápěstí, abych si osvěžila paměť. Nastupuji do auta. Po několika minutách to manžel už nevydrží: "Ten parfém, co máš právě na sobě, je rekordní smradlavý." Sednu si na sedadlo a potichu otevřu okénko, protože slon se hlasitě dožaduje čerstvého vzduchu.
Večer. Manžel mi políbí zápěstí a najednou prohlásí, že mám velmi jemný, neobvyklý a ženský parfém. Záhadně se usměju. Jemná krémová stopa jako by prostupovala vším kolem mě.
3. Držím krabičku a s radostnou nedočkavostí ji rozbaluji. Kenzo Jungle L'Elephant. Kolik let už uplynulo od našeho prvního setkání?
Přiběhne moje pětiletá dcera a všimne si nového parfému. Dělíme se o jedno malé stříknutí. Vzduch kolem nás exploduje svěží kyticí koření. Po několika minutách si přičichne a nadšeně řekne: "Páni! Perník!" Přinese si skicák a požádá mě, abych jí pomohla nakreslit stejného slona. Sedíme a kreslíme.

azuriiita
V dnešní době je těžké najít tak kvalitní a výraznou vůni; jsem velmi ráda, že jsem ji mohla přidat do své sbírky.
Před koupí jsem ji vyzkoušela dvakrát. Poprvé to bylo před lety a líbila se mi, ale tehdy jsem si ji nekoupila; a pak už byla těžko k vidění. Podruhé jsem si ji koupila a zmiňuji se o tom proto, že se mi stala zvláštní věc: jistá prodavačka nanesla "Amor, Amor" od Cacharelu (což je kupodivu také od Dominique Ropion) na mou matku a byla rozhodnutá jí ji prodat jako něco "okouzlujícího"... ale na její pleti rychle vybledla, i když se jí zpočátku líbila, takže jsem jí doporučila, aby si ji nekupovala... zároveň jsem si nanesla "Jungle L'Elephant", který se mé matce také líbil, takže jsem jí o té vůni začala vyprávět (hehe... jako správná fanynka); prodavačka reagovala velmi rozčileně, řekla, že to voní jako pánský parfém! a že je to "moc silné"... dokonce se zatvářila a otráveně se odvrátila! Její postoj mi připadal přehnaný a trochu směšný... protože jsem z té vůně byla samozřejmě nadšená :). To, co se stalo, je podle mého názoru jasným příkladem reakcí, které může Jungle L'Elephant vyvolat, a proto doporučuji ji před koupí vyzkoušet..... abyste nesnesli svůj vlastní parfém :) Vyzkoušejte si ho, abyste se s ním mohli seznámit.
Opravdu vám dá pocítit, a pokud jste někdo, kdo miluje jen lehké, květinové, ovocné, cukrkandlové typy vůní... možná byste se měli vydat jiným směrem než Jungle.
Na druhou stranu, pokud jste žena, která má v srdci místo i pro intenzivní, orientální, kořeněné vůně s lehce nahořklou, květinově sladkou příchutí; doporučuji vyzkoušet toto dílo, které je možná pro někoho "hodně z minulého století"... ale které jiným (jako mně) přijde nadčasové.
Cítím skvělou rovnováhu mezi květinami (pro můj nos dominuje gardénie), kořením (kardamom, hřebíček a vanilka - v tomto pořadí koncentrace) a silným jantarem obohaceným o tóny spíše suchého pačuli. Je ultra ženská a dává mi pocit, že se mi nic a nikdo nemůže postavit do cesty ani mi stát v cestě. Navíc na mé pleti vypadá dokonale :)

iris_iris
Vážně uvažuji o tom, že přiznám, že tenhle parfém obsahuje nějakou drogu. Zázračnou drogu.
Chci říct, zamyslete se nad tím.
1. Do této vůně se zamilují lidé, kteří orientální vůně vůbec nenosí, o kořeněných orientálních vůních nemluvě.
2. Lidé, kteří ji zpočátku nemají rádi, nalákáni na ni dobrými recenzemi, ji při třetím vyzkoušení nemohou přestat používat. Sice střídmě, ale přece.
3. Dává pocit neuvěřitelné pohody a radosti, činí vás imunními vůči hlasům kritiky, pohlcuje veškerou vaši pozornost, sakra, většina lidí také říká, že ji raději nosí na kůži, protože dává lepší pocit, než když je nastříkaná na šátek nebo oblečení.
Každopádně žerty stranou.
Miluji tento těžký, sytý, kořeněný parfém pro všechny jeho návykové vlastnosti a ještě mnohem víc.
A teď, jestli Vám to všem nevadí, si nastříkám Elephant na zápěstí a budu poslouchat 'Perfect Day' od Lou Reeda.
"Oh, it's such a perfect day (Je to tak dokonalý den).
Jsem rád, že jsem ho strávil s tebou
Oh, tak dokonalý den
Ty mě prostě držíš na nohou
Just a perfect day
Problémy zůstaly samy
Víkendové dny na vlastní pěst
Je to taková zábava"
W.