Mystic Sugar Coreterno pro ženy a muže

Mystic Sugar Coreterno pro ženy a muže

kakao

Mystic Sugar podle Coreterno je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Mystic Sugar byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Luca Maffei. Vrchní tóny jsou Ananas, Mandlový květ a Pomeranč; střední tóny jsouFazole tonka, Kakao, Kardamom, Zázvor a Jasmín ; základní tóny jsou Vanilka, Jantar (ambra) a Santalové dřevo.

Parfumér

Zázvor
Jasmín

Santalové dřevo

Sniffathon

Jako někdo, kdo se gurmánským vůním vyhýbá, protože byl trochu poznamenán sladkými, mladistvými vibracemi gurmánských parfémů (než jsem se dostala do niche), jsem váhala, zda tuto vůni vyzkoušet. Ale protože jsem vlastnila a milovala tři jiné vůně od Coreterno, moje zvědavost a touha koupit si něco nového vyústila v koupi Mystic Sugar naslepo.
Nejsem zklamaná! Je to taková dospělá, ale lahodná vůně. Je v ní jemná sladkost, ale pramenící pouze z kombinace čistoty tónů, výrazná absence přímých "cukrových" tónů. V úvodu je, jak už zmínili ostatní, lahodný grilovaný ananas s nepatrným nádechem mandlového květu (tady je nula marcipánu!). Pak se začne objevovat hřejivost kakaa a tonky. Kořenitost je jen pouhým akcentem, nepovažovala bych ji za "kořeněný" parfém ve srovnání s jinými, které vlastním a které jsou těžší na koření, jako je kardamon a pepř.
Jediné, co mi na něm vadí, je to, že je na mně zatraceně blízký kůži, nebo je na něm možná něco, na co jsem anosmická. Dnes jsem si asi 15-20x nastříkala na kůži a dalších 6-10x na oblečení (jsem si vědoma toho drahého přehánění, haha) a i když jsem na sobě cítila ten malý příjemný kokon, prostě nejsem spokojená a chci VÍC! Nechci se s tím mazlit, chci se v tom utopit. Říkejte mi gurmánský konvertita.

newnasya

Výjimečně krásná vůně. Nikdy bych ji nenazvala gurmánskou. Nevím, do jaké skupiny bych ji zařadila. Trocha ananasu, vzdušný pudr z tonkových bobů a mandlí, lehký prach suchého kakaového prášku, sladká vanilka, ne chilli a dřevitá, ale jako ve Vanilla Tahiti Perris Monte Carlo. Jasmín a pomeranč? Pravděpodobně proto, že s tím vším je přítomna nějaká neobvyklá květinovost. Nemám ráda zázvor a tady ho necítím. Je to velmi, velmi krásné! Necítím z ní žádnou tíhu. Nemám ráda oud a syntetické pižmo jako TT musk, můj nos je na ně velmi citlivý, ale tady to necítím. Objednávala jsem před týdnem naslepo. Velmi jsem se bála poposliznivého parfému. Ale ne! Objednala jsem si ho z nějakého důvodu!
PS: Vytrvalá a houževnatá. Základ, který začínám cítit na studené kůži po 8 hodinách, je velmi podobný Fève Délicieuse Dior. Tonka bean rules))

Koroleva.a33

Po nanesení mi vůně připadá těžší než po celou dobu nošení. Uvnitř na kůži mi připadá jako čokoláda nalitá na těžké dřevo podobné oudu. Připadá mi to jako vzpomínka na Cristal Love od Attar Collection. Na vzduchu je to však úplně jiný pocit. Vůně sedí v drobivém oparu, voní po suchém kakau a cukru, ale ne prachovém, nýbrž jakoby krystalickém. Velmi jemná a příjemná. Vytrvalost není italská - do oběda je cítit jen blíže k pokožce, takže ji můžete hojně nanášet i v chladu venku. Žádnou stopu jsem nezaznamenala.

Doreas

Zajímavé. Opravdu zní jako mystický cukr, konkrétně teplý krystalický cukrový sirup, ten je zde hlavní, v něm leží čerstvé plátky ananasu s kyselinkou a mandlové plátky. To vše je orámováno kořením (zázvorem a kardamonem) se suchým kakaem. Člověk by si myslel, že to bude držet pohromadě, ale ne. Koření a ambra kompozici dotahují a ananas je osvěžující.
Ve stopě zní velmi přitažlivě díky příjemně hmatatelné drsnosti cukru a akcentům dalších tónů. Je zde uvedeno, že vůně je určena pro chladné období, ale značka je italská a pyramida má v sobě ananas. V teple se otevírá lépe a zajímavěji, je mnohotvárnější, více ananasová.
Určitě ji vyzkoušejte, je to chladivá kořeněná gurmánka, neobvyklá, mystická, aniž by vyděsila podivností.

P.S. Na své si přijdou i příznivci Starlight Herjoff, stejná kořeněná chuť, ale ve sladké verzi.

olleriksson

mystic sugar je všechno, co jsem nevěděla, že chci, a ještě víc! luxusně lahodná vůně s kořeněnou vanilkou. pomeranč a ananas jsou v úvodu šťavnaté a lehce trpké, ale sladké a sladké tóny tonky, vanilky a kakaa je poměrně rychle převezmou. dokonale je vyvažuje pikantní přídavek zázvoru a kardamonu, směs, která se pak promění v lahodně hladkou gurmánskou vůni s krémovým a smyslným santalovým dřevem. věřte mi, je to neuvěřitelné!

tento parfém na mně vydrží přes 24 hodin. v posledních asi 12 hodinách se z něj stává spíše sladká pižmová záležitost a je prostě fantastický! obvykle nejsem zastáncem nákupů naslepo, ale pokud vám tento zní jako ten pravý pro vás, pravděpodobně ano.

Přečtěte si více mých recenzí na instagramu: Vím, že se mi to líbí, ale nevím, jak to udělat.

Carol Starwater

Díky rozdělení lahvičky jsem mohla získat dekantér této , typ vůně, který obvykle nemám ráda. Mystic Sugar se otevírá trpkým šťavnatým akordem, ne zrovna ananasovým, ale lahodným . Ten je doprovázen sladkým pudrovým a kořeněným srdcem , opravdu jemně namletým a harmonickým . Zázvor je lechtivý a já ho zde miluji . jantar vklouzne na žhavých uhlících tepla , Bi musím souhlasit s vámi to je nejlepší gourmand vůbec . Je to teprve mé první nošení a mé dojmy se mohou trochu rozšířit bot totálně wow .