Maxaroma 1 product for 220.00 USD
FragranceNet.com 1 product for 221.89 USD
Remember Me podle Jovoy Paris je Citrus Gourmand vůně pro ženy a muže. Remember Me byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Cécile Zarokian. Vrchní tóny jsou Kardamom, Citrón a Bergamot; střední tóny jsouČaj, Zázvor a Plumérie ; základní tóny jsou Mléko, Vanilka, Dřevité tóny a Cedr.

Pauza, která osvěžuje: Šumivé a jiskřivé od gurmánů inspirovaných nápoji
od Matt Morris

Majid Abdul Hakim
"Další pravdivý příběh! Na první franšíze Jovoy v Kataru nám Cecile Zarokian prokázala laskavost a vedla workshop o parfémech, které vytvořila. Ve volném čase jsme se toulali po bazarech, čichali ke koření, bakhoorům a atarům a hledali tvůrčí jiskru, stopu, která by mohla inspirovat budoucí vůni Jovoy. Právě při vychutnávání nočního karaku na nábřeží v Dauhá ji napadlo smíchat kořeněný čaj obohacený mlékem a spoustou cukru s přepychovou vůní květů frangipani, která prostupovala nočním vzduchem. Ideální parfém pro nezapomenutelnou vonnou stopu."
(François Hénin/umělecký ředitel)
Okamžitě si všimnu velmi kořeněného úvodu s křičícím kardamonem a zázvorem a za ním lehce citrusového aspektu s bergamotem a citronem, které jsou velmi decentní a dobře zvládnuté, vůbec ne ostré.
Záhy začíná příprava orientálního čaje, ochuceného tradiční arabeskou HÅL (kardamom); přidáním horkého mléka vzniká typická indická Chai Masala. V této fázi začíná parfém získávat krémovou, gurmánskou příchuť.
Cítím také jemný závan vanilky frangipani, který tuto oslnivou gurmánskou olfaktorickou cestu ještě umocňuje; ta s příchodem ušlechtilých dřevin dodává vůni téměř formální zralost, vyvažuje ji a zanechává ji spíše dřevitou a vanilkovou, bez přehnané či okoralé sladkosti.
Tento parfém mě přenesl přímo do měsíce ramadánu 2019, kdy jsem téměř každý večer, v přestávce mezi IFTAR (snídaní/večeří) v mešitě a večerními modlitbami, přecházela ulici a chodila do velmi prosté, skromné indické restaurace, jejíž jediný honosný název zněl "TAJ MAHAL" ...
... a vždycky jsem si dával indický mléčný čaj Chai Masala. Bohužel po třech letech, kdy jsem kvůli pandemii nebyl v mešitě, když jsem se v polovině roku 2022 vrátil, restaurace nepřežila. Takže pokaždé, když si tento parfém vezmu na sebe, zaplaví mě vzpomínka na malou indickou restauraci a pak Remember Me!
Lahodný hřejivý parfém s jistou mírou svěžesti a univerzálnosti, s výjimkou příliš horkých dnů. Další vynikající výtvor Cécile Zarokian, která se s reprodukcí slavného indického čaje popasovala velmi šťastně a fotorealisticky. Jedna z nejlepších gurmánských vůní, které jsem kdy vyzkoušela.
Skvělé představení!

imnazarov
Tuto recenzi píši jako muž, který hledal vhodnou pánskou vůni od Jovoy.
Všechny parfémy, o kterých tvrdí, že jsou blíže mužským/unisex, vydávají tak divoký balzám, že si myslím, že bych měla dát věkovou hranici 60+.
Tohle rozhodně není ročník, který jsem chtěla.
Všechny vůně, které jsem poslouchala, jdou dopředu, křičí.
Ano drahé/bohaté, vůně zdůrazňují status, ale ne člověka. imho
Ale našel jsem dokonalý parfém pro ženu svých snů, Remember me.
Krupici jsem neslyšela, ovesné vločky mám raději ;) A co se týče vůně, tak ta je pro mě jako stvořená.
Pro mě je to jasně červená rtěnka, to je ženskost na prvním místě.
Je to, když se žena nudí, zapomněla, že je žena, a teď chce okamžitě oheň.
Poslechla jsem si ukázku a zamilovala se.

SeekerofHugs
Nikdy nekupuji parfémy naslepo, jsem spíše kupující vzorků, ale od první chvíle jsem měla o tomto parfému tušení, takže jsem se po dlouhém přemýšlení nakonec rozhodla pro něj a byl to nejlepší nákup roku.
'Remember Me' je krásná krémová chai tea (čaj s mlékem, kořením a bylinkami). Otevírá se čerstvě vymačkanými citrusy, nádechem koření a zelenými mátovými akordy. Zpočátku jsem z ní nebyla příliš nadšená, ale tato fáze velmi rychle pomine. Pak se ozve tón mléčného čaje a výbuch frangipani. Když zaschne, usadí se v krásné jemné krémové vanilce s nádechem zázvoru a citronu spolu s dřevem.
Vůně je mi povědomá, ale nedokážu přesně určit, co mi připomíná. Jde o to, že mi dělá radost a přináší mi klid, a to se pro člověka s psychickými problémy hledá těžko. Mám pocit, jako by mě objímal výjimečný člověk.
Co se týče podobných parfémů, připomíná mi Magenta Tanzanite, Princess od Kiliana a Lira od Xerjoffa, na mé kůži a v závislosti na fázi.
Je exotická, aromatická, útulná, tajemná, jemná, ženská. Vysoce krémová a mléčná. Sladkost a kyselost v souladu. Moje nejpříjemnější vůně. Ideální na podzim, ale velmi univerzální.
Stopa přechází ze středně silné do jemné a trvání je dlouhé, na mé kůži asi 8h. Vybízí osobu vedle vás, aby se k vám přitulila.
Nedoporučuji ji kupovat naslepo, protože se hodně mění v závislosti na pleti (zkoušela jsem ji na několika lidech). V mém případě a podle mé rodiny jsem měla štěstí a září zvláštním způsobem. Od té doby, co jsem ji minulý týden dostala, nechci nosit žádný jiný parfém, jen tento.
Líbí se mi ta vůně, líbí se mi, jak mi sedí, cítím se v ní dobře, líbí se mi flakon a název..... Našla jsem konečně svůj charakteristický parfém?
EDIT: Je to hřejivé objetí v časném ránu a pohlazení v suchém puchu. Je pro mě útěchou v hektických dnech, kdy se mi zadrhává dech a svírá hruď. UŽ BEZ NÍ NECHCI ŽÍT. ❣️

Aramis&Lola
Mléčný a kořeněný čaj,necítím chléb nebo čokoládové tóny, jak jsem četla v předchozích recenzích.Na mé kůži se stává spíše chai tea latte.
Hřejivá náruč v ranních hodinách a pohlazení při vysychání. je pro mě útěchou ve zvláště hektických dnech, těch, kdy mi tuhnou ramena a zkracuje se dech.
Jsou pro mě určité vůně, tak hladivé, tak dobré a nenápadné, že mě nutí zhluboka se nadechnout, abych je ucítila, uchýlit se do jejich krásy a na chvíli od sebe všechno odnést.

Kevin_F
Remember me je uklidňující, jemný, zahalující parfém, který mi dodává dobrou náladu a připomíná mi chvíle, jako jsou prázdniny. Hřejivá, mléčná, sladká vůně, která to však nepřehání a nestává se mazlavou, s těmito sladkými vanilkovými tóny a úžasným tónem frangipanu, který v tomto parfému prostě zbožňuji. Tóny jsou však mistrně namíchány, žádný není přehnaný ani dominantní, výsledkem je vyvážený parfém. Jeho sladkost, přirozeně daná mnoha přítomnými sladkými tóny, však nepřechází v přeplácanou vůni. Mám ji moc ráda, je to objetí, rafinované pohlazení, které vás provází. Není to však parfém stvořený k tomu, aby zaplnil místnosti nebo zanechal přehnanou stopu, zůstává trochu intimnější, ale jeho extrémní dobrota, jeho dojetí mě nutí zařadit ho na svůj wishlist a jednou bude určitě můj!

SirCharlie
Remember Me je dalším parfémem značky Jovoy, který vykazuje vysokou kvalitu a originalitu. Vůně je od začátku do konce velmi laktonická a vanilková, spíše jako vanilkové latté než chai. Má zelené nuance čaje a kardamonu, ale čeho si všímám více, co kompozici doprovází, je frangipani podbarvené bílými květy, které jí spolu s dřevy (předpokládám, že santalovým a cedrovým) dodávají velmi krémový aspekt.
Na druhou stranu si myslím, že je velmi těžké vytvořit parfém s mléčnými akordy, a tady je to uděláno tak vyváženě, že si to užívám a odpočívám, když k němu přivoním. Vnímám ji spíše jako ženskou než mužskou, univerzální ve smyslu nošení před spaním, na rande nebo na slavnostní událost, ale to vše bez horka. Nakonec bych uvažoval o jejím vlastnictví, ale cítit ji na své přítelkyni by bylo ještě lepší.
Hodnocení: 8/10

ManfrediGaetano14
Vzpomeňte si na mě. Měkká, obklopující, krásná. Remember me je jednou z nejpříjemnějších vůní značky Jovoy: vanilková, kořeněná a mléčná. Tento účinek jistě vyvolává akord cedrového a santalového dřeva, který ve složení silně kontrastuje s pudrovou, mastkovou sladkostí vanilky. Výsledek není ničím výjimečný. Připomíná jakousi směs mezi Eau Duelle a Tam Dao od Dyptique, jen mnohem vytrvalejší a výraznější. Zřetelně však vnímáme také nuance čerstvě upečeného teplého chleba a vařeného mléka: prvky, které ji od obou zmíněných vůní dosti odlišují. Jedná se tedy o celkově uklidňující vůni se silnou uklidňující silou, dostatečně uvolňující na to, aby nás zbavila čichového hluku produkovaného otravnými lidmi, kteří nás ruší. V tomto smyslu je myslím Remember me výstižný název. Z příjemných vůní si mysl lépe uchovává vzpomínky.

Danielle_Gris
Moc se mi to líbilo, ale rozhodně to není to, co jsem čekala. Podle recenzí je to chai con leche (?), ale mně se podivně podobá Mon Guerlain.
Na začátku je cítit velmi teplá citronová, se zeleným a svěžím nádechem, jako čerstvě nařezané listy v nálevu. Pak se začne měnit v jemnou vůni vanilkových květů; je to nejpřirozenější plumérie, jakou jsem zatím cítila, vůbec ne stahující nebo opalovací. Na konci sice cítím něco laktonového, ale velmi slabě.
Když ji čichám vedle Mon Guerlain, nejsou si téměř vůbec podobné, ale když je čichám zvlášť, působí stejně, mají stejnou "atmosféru", zejména při výstupu. Chtěla jsem něco více gurmánského, ale moje pleť má tendenci zvýrazňovat květinové tóny.
Přesto je to velmi krásný parfém, sotva sladký. Pro klidné dny doma nebo setkání s přáteli.
Mírná vůně, vydrží 8-10 hodin.

Marcos Adriano
Žiješ jen jednou. Je tvou povinností využít život naplno (Jojo Moyes - Jak jsem byla před tebou). Udělejte tedy něco, aby si vás zapamatovali. Ať už je to váš parfém, vaše nálada nebo vaše osoba. Remember Me je mléčná vůně s kafrovým, asabonetovým, krémovým a zeleným charakterem. V úvodu se zpočátku objevuje mátová svěžest zázvoru, která se lahodně mísí s mlékem a čajem. Vůně připomíná teplé mléko smíchané se sladkostí vanilky a trochou strouhaného zázvoru. Mango jasmín dodává vůni trochu šťavnatosti a zintenzivňuje její chuťový aspekt. Nakonec čaj dodává parfému zelený a aromatický nádech. Konečným výsledkem je vůně čaje s mlékem; jakási směs ovoce, přírodního jogurtu a aromatických složek. Podle mého názoru je Remember Me jemná, delikátní a romantická vůně připomínající jemné krémové mýdlo. Něco, co se při správném nošení během společných chvil stane nezapomenutelným.
Nejvýraznějšími tóny parfému jsou mléko, vanilka, čaj, zázvor, kardamom a mangový jasmín. Remember Me je orientální gurmánský parfém s krémovou, kořeněnou a příjemnou vůní. Myslím, že se dá nosit v mírném podnebí (na podzim a v zimě) i v teplejším podnebí, pokud není v intenzivním horku. Vyzývá ke zvláštním příležitostem, které vyžadují eleganci a jemnost. Výdrž je dlouhá (6 až 8 hodin) a projekce je mírná (1 tah). Parfém je sladký, lehký, hutný, svěží, zářivý, ostrý, rafinovaný, zralý, smyslný a inovativní.
Unforgettable - Giulia Bee a Luan Santana
Nezapomenutelná, taková je.
Nezapomenutelná, i když nechcete být
Nezapomenutelné, to je to, co to je
Nezapomenutelné, i když nechceš
Poznámka: recenze provedena s použitím split zakoupený od Bernarda Pereiry.
Skladba: Marillion - Beautiful
@graalfragrances

dsmercoco
Remember Me má mléčný křídový nádech. Připadá mi suchá aromatická a pudrová, aniž by voněla jako dětský pudr. V úvodu je jemně kořeněná kardamomem, zářivými citrusy a je v ní krátký mátový tón. Byla popsána jako vůně čaje chai a ano, souhlasím. Je to pravděpodobně svatý grál, který jsem hledala, pokud jde o pudrové kosmetické vůně. Tak trochu voní jako lisovaný pudr CoverGirl, ale není mentolová, jestli to dává smysl, i když to taky není mrtvý tón. Upřímně řečeno, když jsem ho poprvé vyzkoušela, moc jsem si o něm nemyslela. Připomínala mi Dior Homme Intense, ale čím víc ji nosím, tím víc se její nuance mění. Dokážu zachytit mléko, čaj a frangipani. Při zasychání se usadí do nádherné pudrové vanilky s chomáčky zázvoru, která vydrží hodiny. Po 1. hodině se příliš nepromítne přes délku loktů, nicméně ulpívá na textiliích a vy se zdržíte na osobě, kterou jste právě objali. Výdrž je snadných 8 až 10 hodin. Je zcela skvostná a nemohu ji přestat nosit.

Blacktundras
Mýlím se v tom, co vidím? Někdo říká, že to voní jako Kenzo Jungle L'Elephant????. To je směšné. Kenzo Jungle L'Elephant voní jako dobře zásobený trh s kořením a s ničím jiným si ji prostě nelze splést. Měla bych to vědět, protože jsem ji vyměnila. Ta vůně mě přiváděla k šílenství. Mnohem víc zbožňuju " Remember Me", protože je to úplný opak Kenzo jungle. Voní jako drahá, hladká, noir verze sladkého, mléčného čaje chai s/bez přidaného koření. Je to tak úžasně nikové, proto jsem si koupila plnou lahvičku. Naprosto si to zaslouží.

MENESTREL
Krásný dům Jovoy, o kterém se tu zatím moc nemluvilo, triumfálně sešil s vynikající parfumérkou Cecile Zarokian pařížskou kavárnu vedle tajné zahrady.
Čtení na mé kůži se otevírá lehce ostrými, vodnatými citrusovými plody a čajem zahaleným do mlhy vanilky a lehce nakyslého doteku kardamonu, vyprávějícího o imaginární, tajné a strohé zahradě.
V mimořádně komplexním a krémovém sušení vytváří třešňové pozadí teplé, lehce kouřové mléko, ruku v ruce s krásným semišovým frangipani.
Váš čich přebírá vládu a vše si s vámi pohrává, udeří vás do tváře rychlostí geparda na savaně, mléka, čaje, vanilka, vysoce rafinované, živé, organické, a vy stojíte před jednou z nejlepších gurmánských vůní, jaká kdy byla vytvořena, vlastně téměř osamocenou ve své kategorii.
Jeho závěr je hluboký, rozloučení znamenité, vanilka s dřevitými čaji bezkonkurenční hloubky.
Milovníci féve Delicieuse a Tonka Imperiale, toto je evoluce obou. lahodné umělecké dílo.
11/10

AndySmellsGreat
Harmonické!
Jovoy má mnoho parfémů, které mám ráda, ale tento byl jediný, který jsem mohla nosit pořád.
Prostě úžasně přírodní mléčná vanilka na jemných dřevech na tělo a lichotivý nádech jemného čaje. Všechny ostatní tóny jsou tak jemné, že jsou nepodstatné.
Nejženštější z vanilkových vůní, které vlastním, ale působí jako nejpřirozenější a přitom stále průchodná pro muže, a to i profesionálně - je jedinečná a neškodná. Je také mimořádně dobře propracovaná a řadí se mezi Parfum De Marly, Amouage, Xerjoff atd. za měřítko.
Pokud máte rádi vanilku, musíte ji přinejmenším vyzkoušet. Pokud máte rádi vanilku, je to bezpečná koupě naslepo.
Na druhém místě bych uvedl Atelier Cologne Vanilla Incensee, Vanilla Shot od Olfactive Studio, Xerjoff Dolce Amalfi a Comptoir Sud Pacifique Soufle Des Indes.

Mariee
Podle mého názoru nejkrásnější ze všech parfémů Jovoy, nejženštější, nejkomplimentálnější, nejsrozumitelnější! Zelené tóny - bergamot, zelený čaj, frangipani, zazní jen na začátku, a pak vanilka s mléčnými tóny, mezi kterými je lehce kořeněný tón kardamonu, který dodává lehkou pikantnost a nenechá parfém přejít do vůně vařeného kondenzovaného mléka ) Ve výsledku velmi krásná vanilkově-mléčná vůně s trochou kardamonu a svěžesti zázvoru, která nemá být banálním gurmánem, ale skutečnou nikovou vůní. A v základu - a v základu je vanilkově-mléčně-dřevitá vůbec)

bilbul
Karamelová chuť s velmi jemnou hedvábnou vanilkou. Mléko je spíše rozpuštěné, trochu jako krupice. Citrusové tóny nejsou patrné, kardamom také nezaznívá jako samostatný tón, ale něco pikantního v tomto dezertu je. Chuť je zakulacená, jemná, obklopující. Základ je jemně vanilkově dřevitý. Trochu ve stylu Sublime vanilla, ale více ženská.