Sun Light Cosmogony pro ženy

Sun Light Cosmogony pro ženy

karamel

Sun Light podle Cosmogony je Orientální Spicy vůně pro ženy. Sun Light byl/a uveden/a v roce 2017. "Nosem" za touto vůní je Bertrand Duchaufour. Vrchní tóny jsou Zelená mandarinka, Kardamom, Černý a růžový pepř a Jalovec; střední tóny jsouJavorová míza, Mořská sůl, Pomerančový květ, Zimolez, Jasmín a Růže ; základní tóny jsou Karamel, Vanilka, Kaštan, Benzoin a Dub.

Zelená mandarinka

Kaštan
Benzoin
Dub

newnasya

Bože můj! Je to tak krásné! Jen mě udivuje, že je to ruský parfém. Ještě víc mě udivuje jeho cena v ZYA: 10230rub za 65 ml 😳.
No a vůně samotná mi připomněla Amor Amor od Cacharelu. Je na nich něco podobného. Ve zvuku, v samotném podání vůně. Je lehká, sladká a trpká. Není nijak mazlavá. Není v ní žádná gurmánskost a cukernatost. Opravdu, slunečná a vzdušná. Nezavazuje k určitému vzhledu. Nemusíte se jí přizpůsobovat. Můžete prostě být. Velmi vytrvalá a mazlavá. Obzvlášť se mi líbila ke konci, kdy jsem si myslela, že už opustila mou kůži. A dlouho jsem nemohla pochopit, kde se tak příjemná vůně bere. Ukázalo se, že je to ode mě)))
Doporučuji pro seznámení.

hab

Pro mě to není sluneční světlo. Je to sporné téma, kdo ho jak vnímá. Pro mě je to odtažité, není to pocit slunce na mé kůži. Tady je světlo odražené a obalené jakýmsi jedlým jantarem.

Spíš gurmánská, dezertní příchuť, kde se na začátku potkává javorový sirup se solí. A Bertrand to dobře ztělesnil. Spíše než aby se shlukovala do jednoho chuchvalce, má příjemnou "vibraci". Myslím, že kdyby tato vůně pocházela ze stejné Eau d Italie, každý by řekl "proč, to je skvělé". Svůj charakter příliš nemění, ale postupně míchá gurmánské tóny jako balíček. Tady mizí sůl, trochu ustupuje klínový sirup, objevuje se více jemné vanilky a karamelu. To vše je rozptýlené, květinové tóny jsou úhledně vetknuty do dalšího pozadí. A nepolevuje. Základ je propracovaný stejně dobře, zachovává si objem, gurmánství na vysoké úrovni. Možná jí chybí třpyt, no, sluníčko taky milujeme, ne pro hru stínů))

A ano, flakonek je skvělý, nevím, co je na něm k diskuzi o jeho původu, to je jedno. Kvalitní sklo i tvar, pečlivě provedené. Vůně je dlouhotrvající, silná na úrovni Duchaufour. Cena? Nevidím nic zvláštního, plus mínus na úrovni stejných Garsonek, dražší vůně. Pokud se vám vůně líbí, proč ne? Se slevou je to na poměry současného luxusu normální cena.

Mrsminniver

Koupila jsem ji v parfumerii Bloom Perfumes u Covent markets. Když jsem sundala obal a ucítila vůni uzávěru, věděla jsem, že ji musím vyzkoušet na vlastní kůži. Otevírá se závanem pomeranče a bílých květin. Z první ruky je cítit sladkost z kardamonu a karamelu a moje kůže si až do vyschnutí drží jen sladké frangrances. Věděla jsem, že ji musím mít, a řekla jsem Natalii (milé konzultantce), ať mi vezme všechny peníze. Připomíná mi to jinou francovku, kterou jsem kdysi vlastnila (Elixir Charnel Floral Romantique Guerlain) a která mě také zasáhla stejnou reakcí (musím ji mít!). Cenově je dostupnější než Guerlain. Sun Light je rozhodně květinový závan, který člověka zaháčkuje, pokud má rád květinové vůně. Miluju ji. Doufám, že vám taky.

мотя

1) lahvička je velmi krásná těžký křišťál vybroušený k dokonalosti. rozprašovač je velmi pružný a stříká dostatečně střídmě. za obal a dekoraci dávám 10 z 5 :)))))
2) obsah bohužel není tak jasný a silný jako flakonek, v podstatě ho ani nepotřebuji. vůně je velmi lehká kouřová vzdušná (i přes její směr: sladce orientální) hlavně to nepřehánět s poléváním. je také vybroušená a "vyfasovaná" k dokonalosti v provedení, dát ji naslepo, myslela bych si, že je to něco od hermese.
3) bohužel v parfumerii už není nová, přesto působí dojmem, že už někde byla, že je známá z dětských vzpomínek na 90. léta - těžké aroma vanilkových lilií v moučkovém cukru, jen dnes velmi dobře zpracované pod "molekulami".
Protože vůně je nádherná - a flakon je prostě mistrovské dílo, nabízí se otázka, proč vytvářet další pozoruhodnou luxusní vůni (bohužel do niky netáhne) v tak dražším provedení, je snad vytvořena jen proto, abychom je obdivovali a nic víc? je tu jakýsi nesoulad mezi "obalem" a "obsahem".
rada pro výrobce: pro perfmanyaka a sběratele je tento krásný flakonek jistě snem, ale zpravidla se do takových flakonků parfém přelévá, nebo by bylo možné jej udělat alespoň opakovaně použitelný, několikrát naplněný. protože všem bude velmi velmi líto jej prázdný vyhodit, a udržovat tuto krásu nebude každý, společnost je dnes zvyklá spíše na utilitární flakonky, vůně se v tomto smyslu hodí, ale s flakonkem - nějaký smutek:((((((
P,S, : při 50 ml se rozprašovač začal lepit, o kvalitě použití beru svá slova zpět.

Montblanc
Individuel