Dominique RopionThierry Mugler Ladies Alien Gift Set... (69.99 USD)
Alien podle Mugler je Orientální Woody vůně pro ženy. Alien byl/a uveden/a v roce 2005. Alien byl/a vytvořen/a Dominique Ropion a Laurent Bruyere. Vrchní tón je Jasmín Sambac ; střední tón jeKašmír ; základní tón je Jantar (ambra).
ALIEN HYPERSENSE Mugler: Lehčí, svěžejší a jiskřivější verze Aliena
od Markéta Rybínová
Aquila Absolute: Ohniště ledovcového soumraku pod bobulově-neonovou září Aurora Borealis
od Eddie Bulliqi

Lencadlo
Klasika pro milovnice sladkých vodiček. Parfém s vydrží takovou , ze kdyby Zemi zasáhl asteroid , srážka by voněla takhle . Sladký koktejl , ráda o něm říkám , ze je takový kulatý . Žádná ze složek z něj vysloveně nekřiči.

SONIA
Mám veľmi rada parfémy, ktoré nie sú prepchané zložkami. Alien túto moju požiadavku dokonale spĺňa a asi aj preto je to naozaj moja obľúbená vôňa, z ktorej ženy absolútne nemusíte mať obavu, že parfémy od TM sú bolehlavy. Ja osobne nie som vyznávač kvetinových vôni, ale dokonalá kombinácia s ambrou a drevom je famózna. Parfém ma okrem krásnehu obalu, ktorý naozaj pôsobí luxusne, naozaj veľmi dobrú výdrž. Počas dňa parfém cítim sama na sebe a samozrejme zbieram aj pochvaly od okolia. Nemôžem konštruktívne ohodnotiť, či je vhodnejší na večer alebo deň, pretože ja to takto nedelím, akurát viem, že na dovolenku by som si ho asi nevzala. Naozaj si ho nositeľa užije 2x viac počas chladnejších dní, najma keď je vonku vlhko, prichádza jeho čas. Kabát, čižmy, teplý šál, lístie pod nohami, jesenné slnko v tvári a vysoká vlhkosť vzduchu... dokonalá kombinácia
Martï Rosé
Koupil jsem si ho hned, jak se objevil na trhu v roce 2005, a okamžitě se stal mým podpisem. Vzpomínám si, jak mě neustále zastavovali a ptali se, co to mám na sobě za parfém, a já jim nechápavě odpovídala záhadným a stručným: "To je Muglé, miláčku." Následovaly nechápavé obličeje a nechápavé pohledy. Pak jsem ho bohužel začala cítit na každém a jednoho krásného dne si ho koupila i moje teta. A tehdy jsem se s ním rozloučila! Co je Alien by Mugler? Vezměte silnou, narkotickou, omamnou vůni fialového jedovatého jasmínu, který bujně roste na vzdálené cizí planetě, ozářené světlem tří různých hvězd, a přidejte k ní kašmeran, který vznikl jako odpadní materiál z jaderné laboratoře, a jantar, který má zhruba poločas rozpadu plutonia. Tak, to je Vetřelec. Pokud jste fanoušky stylu Mugler, pokud je vaším mottem "Go Big or Go Home" a pokud vám každý jiný jasmínový parfém, který jste dosud vyzkoušeli, připadal příliš nedotažený a zaměřený na úkoly, pak je Alien pro vás. A nezapomeňte, že každé stříknutí je na vlastní nebezpečí.
Lucas Honey Poison
Jaký je to klenot. Neuvěřitelný, jedinečný, lahodný, krásný jasmín. Úchvatný parfém, rarita, nádhera!
Začíná jasmínem, intenzivním, čistým, průzračným jasmínem, zářivým jako vůně samotného květu jasmínu přímo ze stromu.
Vrchní tóny již ohlašují dřeva.
Tělo charakterizuje jasmín a dřevo, obojí intenzivní. Cítím také kosatec a fialku, díky nimž je toto Intenzivní jasmínové a dřevité tělo pudrové, lehce připomínající talek.
Základ je jantarový, dřevitý a z dálky cítím likérovou nuanci fazole Tonka, která dělá tento parfém dokonalým!!!
Rozptyl a výdrž jsou vynikající, velmi intenzivní. Vůně, která se mnou zůstává celý den a je výrazná.
Ikonická dokonalost. Její vůně mě přenáší na jinou planetu, hahaha.
U-N-I-Q-U-E
💜
D_Sakura
Odpusťte mi to a nemějte mi to za zlé, ale když jsem si přečetla přídavné jméno elegantní spojené s tímto parfémem, nemohla jsem se ovládnout.
Vkus je subjektivní, to je velmi pravdivé a posvátné, a parfém je především hýčkání sebe sama.
Nicméně.
Ale je to vůně, kterou, ať se vám to líbí nebo ne, cítí i ostatní.
Před několika lety byla - velmi krátká - chvíle, kdy mi tato vůně (stejně jako Hypnotic Poison) připadala příjemná. Není to úplně moje liga, ale je příjemná, svým zvláštním způsobem; přesto je to jedna z nejoblíbenějších vůní na světě, to musí mít nějaký důvod.
Problém je, že po této velmi krátké chvilce jsem Alien začala vnímat jako super otravný: dívky kolem mě se hojně stříkaly (jako by to bylo potřeba) a jeho vůně přebíjela všechno a všechny.
Nemluvě o množství duplikátů, které často nosily dívky, které byly trochu "chamtivé", což způsobilo, že jsem si tuto vůni ztotožnila s tamarginstvím.
No, když pominu duplikáty, pro mě je to vulgární, hlasitá a hulvátská vůně. Do elegance má daleko.
Je jen velmi málo žen, které umí nosit Alien, decentně, a kterým tento parfém sluší, ale většinou, když k němu přičichnu, se mi zvedá žaludek.
Mrzí mě, že mluvím tak špatně o parfému, který by mohl být dobrý i na základně, ale velmi často se stane, že se člověku vůně znelíbí spíš kvůli tomu, jak se nosí (zneužívá), než kvůli vůni samotné.
beeatrrriz
Když lidé nevědí, co dřevitý jantarový parfém znamená, svého nákupu opravdu litují.
Víte, kdy jste opravdu odvážní? Téměř před rokem jsem si naslepo koupila přes internet celý flakon Alien EDP, a to ani nemám stůl (znalci pochopí).
Alien je parfém, který vás může udusit, pokud si neumíte vybrat den. Život na jihu mi na jaře ukázal, že EDP mohu nosit i během dne v kanceláři. Jen musíte vědět, jak ji dávkovat. Trochu samozřejmé, že?
Je to čistý jasmín s jantarem a dřevem. Mluvit o potu nebo pracím prášku je u téhle krásky svatokrádež.
Podle mého názoru je na ní kontroverzní to, že jasmín je místy tak silný, že připomíná bílé květy na smuteční hostině. To je to, co čtete. Není pro každého. Když k tomu přidáte výraznou dřevnatost a hřejivost jantaru, dostanete parfém s HODNĚ osobitým charakterem, který nepotěší čich zvyklý na vanilkové a cukrové ovocné vůně.
Nelíbí se vám jiná vůně? Nekupujte si ji. Držte se sladších vůní se spoustou vanilky pro malé holčičky.
Moje "Jessica" měla bohužel špatnou zkušenost.
AstroScent
Vzhledem k tomu, že v minulých dnech zemřel módní návrhář Thierry Mugler, rozhodla jsem se znovu navonět jeho největší umělecké dílo Alien; hojně jsem se postříkala a opustila dům s touto nestoudnou stopou parfému, která mě následovala. První obětí této voňavé bomby se stala moje devítikilová kočka Zazzi, blázen do dámských vůní, která začala hnípat a rozplývat se na pohovce.
Nemám ráda Oscara Wildea za tento parfém s veršem z Obrazu Doriana Graye: V dobrém i zlém, hlavně že o tom mluvíš.
Jsou tací, kteří by se v ní rádi koupali, ti, které odpuzuje, ti, kterým připadá nafouknutá, a proto jí pohrdají, ti, kteří ji používají jen kvůli módě.
Je to bezostyšné určitě, vyniká to. Je to agresivní parfém, takový, který bylo radost používat na diskotékách, jako lapač podobnosti spolu s minisukní nebo kyrysnickými botami na podpatku. Tamarín ano, ale tento jasmín byl Ropionem tak dobře dávkován, že se mi díky své příjemné sladkosti tolik líbí.
Rozhodně dávkovat střídmě, když je v interiéru, vyhnout se mu v létě a v horkém počasí. Je úplně jedno, jestli se používá přes den nebo večer.
Při prvních dvou malých stříknutích za uši mi ohromně připomněla Classique od Jeana Paula Gaultiera v jeho prvotním složení z devadesátých let, tedy z období mého pozdního rebelského dospívání. V minutě se mi v paměti vybavily desítky časových výletů (Londýn, studijní cesty, klíny, topy a piercingy, Spice Girls). Obě vůně jsou od dvou excentrických návrhářů, kteří se často odvažovali a udivovali na přehlídkových molech, uvnitř flakonů těchto dvou parfémů je esence obou návrhářů.
S dalším stříknutím se objevil nádech ovoce, sladký, který v čichové pyramidě nenacházím. Není to gurmánská vůně, vlastně mi přijde suchá a dost plochá. Po několika hodinách už ji můj nos necítí, ale vím, že tam je, cítím kolem ní aureolu jasmínu a jantaru, jsem v tlumeném oblaku.
Na nošení, když se chcete cítit těžkopádně.
Vysoké hodnocení za tento výtvor.
Taty Oliveira
Jeho složení bylo změněno, to je fakt, a to k lepšímu. Mám tu obě verze, tu před přepracováním i tu současnou. Od roku 2017, kdy jsem si Alien koupila poprvé, jsem z něj byla nadšená, ale vždycky jsem měla pocit, že se moc nepromítá, jako by byl na mé pleti utlumený. Byla to velmi jantarová a dřevitá vůně. Nedávno jsem musela jít do nákupního centra a seděla jsem v občerstvení, kde bylo plno, když mě jedna dívka požádala, abych si sedla vedle ní, a já ji samozřejmě nechala. Během několika vteřin jsem z té dívky začala cítit úžasnou vůni, byla čistá, připomínala mi čisté oblečení, změkčovač tkanin, nedokážu to přesně vysvětlit. Nedalo mi to a zeptal jsem se, co je to za parfém, a k mému naprostému překvapení mi řekla, že má na sobě Alien, a ukázala mi fotku na mobilu. Okamžitě jsem si pomyslela: "To je ale zvědavost! Zajímalo by mě, jestli je to ta úžasná vůně, kterou lidé cítí, když nosím ten svůj. Já bych v té vůni svůj Alien rozhodně nepoznala, i když jsem si myslela, že je dokonalý, něco bylo jinak. A protože jsem byla tak nadšená, rozhodla jsem se to podpořit a koupila jsem si dalšího Aliena. Lidi, přestaňte se vším! Vůně je prakticky stejná, ale prošla drobnými změnami, které ji podle mého čichu udělaly mnohem lepší. Mám pocit, že současný Alien je čistší, lehce svěžejší a naprosto otevřený, nemám pocit, že by byl tak jantarový jako ten předchozí, jako by Mugler přidal do tónů pižmo 🤔 Fixace je monstrózní, drží se na duši, zůstává na kůži více než 12 hodin a i po osprchování ji stále cítím. Projekce je obrovská, cítím ji od začátku do konce a ostatní lidé také. Každopádně ne všechny parfémy, které jsou přeformulované, jsou k horšímu. Mugler to dokázal už u Angela, který byl podle mě po přeformulování mnohem lepší. Alien se stal mým parfémem číslo jedna, chci každý na světě. Říká se, že Alien není jednoduchý parfém, ale každý nos má svůj vlastní úsudek. Jediné, čím jsem si jistá, je, že si zaslouží druhou šanci od každého, komu se hned nelíbil. Tento klenot za to stojí. Já tohoto mimozemšťana miluji s vášní 💜.
ManfrediGaetano14
Parfémovaná voda Alien. Nejsem vždy příznivcem parfémů Dominique Ropion: připadají mi plné kumarinu, geraniolu a benzylsalicylátu, aromachemikálie, která je cítit slabě květinově a sladce. To však neznamená, že neuznávám jeho genialitu: je to monstrum. Umí vytvořit parfémy s nepředstavitelným výkonem jen tím, že si hraje se syntetickými materiály a několika, říkám velmi málo, přírodními surovinami, ale vždy vybranými a velmi kvalitními. Alien je jeho parfém, kterého si cením nejvíc, víc než nudného Potrait of a Lady a rozhodně víc než nejnovějších aberantních variací na jeho recepturu (viz Givenchyho Interdit). Proč? Ne proto, že miluji jasmín. Jasmínu je v tomto parfému málo, ale proto, že jantarový základ, který ho udržuje, s velkorysou dávkou kašmeranu, který jasmínové tóny také pozvedá, ho udržuje dlouhé hodiny a zároveň zachovává jeho projekci. Je to mistrovské dílo rovnováhy, struktury a konečného ztvárnění vonné představy indického jasmínu. Na mé kůži je Alien věčný, nikdy nezmizí, a to je to, co my milovníci bílých květin chceme: chceme trvání a pokud možno věčnost. Alien má mezi dámami mnoho ctitelek. Dokonce znám ženy, které používají pouze Alien a Alien flankers, protože si tento parfém oblíbily, a dělají dobře. Je to úžasné! Bohužel je nyní základem celé řady dámských vůní, které vyšly v posledních letech a které jsou bohužel dost ploché a stejné.
Ivitt
Studená medově-jasmínová vůně na pozadí živočišného jantaru, v teplém počasí je výrazně chladná, nevýrazná a rozkvetlá. A teď trochu fanfár: nedávno jsem si povídala s Němkou, která byla v době uvedení prvního Aliena na trh jeho propagátorkou. Takže při školení jim byl odhalen pravý záměr vůně i flakonu. Thierry ji věnoval kosmu ženských pohlavních orgánů, zejména klitorisu. Sprej je samotný klitoris (je mu podobný), jehož nervová zakončení jsou, jak známo, mnohem větší než jeho viditelná část a pokrývají skleněnou část flakonu, vzácnou nádobu - dělohu. To je "mimozemšťan", centrum ženské sexuální podstaty, s nímž si muži často nevědí rady, a samotná záhada fyziologie ženské přitažlivosti, kterou sám Mugler jako otevřený gay nikdy nedokázal rozluštit. Kosmos je zde tedy metaforou...... Ani nevím, jestli můj komentář obstojí, nebo jestli ho puritáni budou mínusovat.....

Tomia
Alien rozhodně není pro ty, kteří hledají něco formálního, sladkého, jemného nebo nenápadného... ne, ne, to tady nedostanete. Pokud to nechcete, zajděte si za Lancome nebo Dolce - ty vám kryjí záda svými svěžími květinami a gurmánskými vůněmi. Ale pokud chcete něco, za čím se lidé otáčejí a tváří se uspokojivě zmateně... pořiďte si Alien. Není to obyčejná holka... Potřebuje nositele, který se nebojí neobvyklých a vyloženě divných věcí. Protože její jasmín na vás vybafne, BOOM hned v prvních tónech... pak vás provede kašmírovým dřevem a na konci vás rychle zasáhne jantarovým righhhttt... pozor. Všechno se to stane tak brzy a je to matoucí, ale tak velmi lákavé. Její jantar přichází, aby dominoval. Cizí... cizí, zvláštní, jiná a vy se v tom nemůžete úplně zorientovat. Možná se to nikdy nedozvíme, ale možná nám to ani není souzeno... zkus to, jestli se odvážíš...
Этоясвами
Je tak legrační číst komentáře zanícených zastánců vnějších genderových atributů. Zdá se, že lidé vůbec neznají historii lidstva. Kalhoty nebo sukně, dlouhé nebo krátké vlasy, šperky, parfémy, podpatky, barva oblečení - to všechno jsou konvence vymyšlené v určitém období. Zvlášť vtipné je to na pozadí ochoty většiny našich žen vykonávat těžkou fyzickou práci (nosit těžké tašky z trhu, provádět generální úklid, pokládat asfalt atd. atd.), ale "pánské" vůně - ne-ne :-)))).
Dilhermanda
Přísahám, že tento parfém hodnotím s těžkým srdcem.
Za prvé: miluji dům Mugler, miluji Angel. Myslela jsem si, že si zamiluju Alien. Myslela jsem si, že naše první setkání bude nadšené, že se poddám, ano, byla jsem si tím jistá! Přečetla jsem spoustu poznámek, přečetla a shlédla mnoho recenzí.
Ale nebylo tomu tak. Není snadné ho najít v nákupních centrech malých měst, ale jednoho dne tam byl, a to měl být den "D". Ale nebyl...
Dívka mi ho nastříkala na zápěstí. Silný, velmi silný. Dobře, necháme tě vyvinout a budeme šťastní až do smrti, můj Alien. Cítil jsem ten krásný jasmín, ale les byl mnohem silnější. Dřevo a ještě víc dřeva, to bylo jediné, co jsem cítil. A je pravda, že nemám ráda příliš dřevité parfémy, ale uvěřila jsem výjimečnému jasmínu Alien a nechala se oklamat. Nakonec to bylo sladké dřevo, nesmírně vlezlé. Stačil jeden nástřik (ne moc velký) a rozbolela mě hlava, která mi vadila při chůzi v nákupním centru. O její obrovské výdrži a projekci není pochyb.
Nemůžu se přes to přenést, ale myslím, že nejsem schopná dát jí druhou šanci, natož si takový parfém koupit a pak žít s pocitem viny, že jsem měla Alien a zbavila se ho.
Ten den jsem byla zklamaná. Připadala jsem si, jako bych přišla o dlouholetého přítele. Ano, chodila jsem s Alienem, ale bylo to platonické, nezáleželo mu na mně. Hned ukázal svou nejhrubší tvář.
Smutní lidé, velmi smutní, ale skuteční.
R.I.P Alien, Mugler.
Viperallegra
Je to jeden z parfémů, které můj nos klasifikuje jako ránu do obličeje.
Neidentifikovatelné bílé květiny v kombinaci se supersyntetickým a velmi ostrým balzamickým tónem. Poprvé jsem k ní přivoněla na kurzu, vešla jsem do místnosti a ucítila děsivý odér a začala si říkat: panebože, oni tam nastříkali insekticid (přesvědčená, že je to opravdu repelent proti hmyzu), neustále jsem si stěžovala na čichovou vzpouru, která se šířila celou mou bytostí. Až do chvíle, kdy jedna dáma, ověšená drahokamy jako Loretánská madona, začala mluvit, zveličujíc to, o tom novém parfému Thierry Mugler, kterým se hojně postříkala. Hodiny vydaná na milost a nemilost té trýzni, byla bych ji uškrtila.
Měl bych dodat, že mi z ní vydatně slzí oči. Dráždí mi nos a pokračuje očima. Pro mě je smrtící jak čichově, tak očně.
Espartaco
Vetřelce mám opravdu rád. Je to lineární parfém s nekomplikovaným složením, od okamžiku, kdy ho aplikujete, až do jeho odeznění nedochází k velkolepým změnám ani mutacím, to, co cítíte na začátku, vydrží až do konce. Alien voní jako drahý parfém, jak by se dal chápat na konci minulého století, jako parfém koupený ve stánku čistší než zlato.
Co jsem si však za léta používání všimla (patří k základním vůním mé sestry), je to, jak proměnlivé je její vnímání. Někdy, zejména když je zima, mi připadá velmi ženský a luxusní, ale přísahám, že jindy, a to se mi většinou stává v létě, jsem se jí zeptala na parfém, který měla na sobě, a ona přitom řekla "miláčku, Alien, nemůžu uvěřit, že se mě na to ptáš...". Můžu přísahat rukou na Bibli, že jsem ji v určitých situacích pocítil jako takovou mužnou dřevitou s živočišným nádechem, velmi bujnou a exotickou, jako by v ní nebyl ani náznak jasmínu, jen jantar nasáklý dřevem, jako abstraktní obraz pryskyřičného jehličí a ultrasolárního s nádechem živočišného nádechu?
Vůbec mě nepřekvapuje, když se v tomto souboru a na mnoha dalších fórech dočtu, že jde o parfém s genderovou debatou. A to je právě to zajímavé, nebýt Alien zřejmě unisex parfémem, jako by vůně v závislosti na podnebí nebo pokožce každého uživatele mutovala a přizpůsobovala se pohlaví nositele... Jako by si s vámi Alien ve své zdánlivé jednoduchosti donekonečna pohrával, mně, která tvrdím, že mám hypervyvinutý čich, až se ptám, co to máte na sobě?
Ta stopa je nukleární a trvání je velkolepé. Mimochodem, mnohem víc se mi líbí kampaň, s níž byla uvedena na trh, to podivné albínské stvoření s asijskými rysy, napůl mimozemšťan, napůl člověk, téměř futuristické a archaické božstvo zároveň... zdá se, že to více odpovídá podivné povaze, pokud jde o vnímání parfému, který Alien nosí, zejména vzhledem k tomu, že vzbuzuje nenávist a zuřivou lásku.
VladIv
Něco, co je rozpoznatelné z tisíce, pokud jste to už někdy slyšeli.
Mně osobně se to zařízlo do podkoří kovovým skalpelem a dnes, když jsem v Ikei s unuděným výrazem točila v rukou županem, z něhož vycházel ostrý papírový odér, jsem okamžitě přepnula, protože ke mně přiletěl povědomý obláček, který se nedal s ničím zaměnit. Začala jsem se zaujatě otáčet kolem dokola a hledala nositele vesmírné vůně.
Ale jak jsem ji mohl spatřit v řece lidí spěchajících sem a tam? Ale podivuhodná pýcha se roztáhla jako lem dlouhého roucha, odháněla kyselý pach syntetiky a nálada se okamžitě zlepšila.
Osobní přání krásným bytostem: noste "Alien" častěji.
EvesFolly
Náhodné setkání s mimozemšťanem: sedím v ordinaci, na stole, polonahá, a v časopise narazím na zvláštní přílohu se vzorkem parfému. Snažím se na to přijít, když tu mi najednou *puf!* stříkne do obličeje. Trapas. Nejsem si jistá, co si myslela moje doktorka, když vešla do pokoje a našla tam silně navoněného pacienta, který na ni čekal. Stejně jako mnoho dalších lidí si teď budu setkání s mimozemšťany navždy spojovat s podivnými a intimními lékařskými zákroky. Díky, Thierry Muglere.
Po zbytek dne jsem chodila kolem a myslela si, že cítím ten bizarní parfém na osobě přede mnou; několikrát jsem se musela zdržet, abych ji neobtěžovala a nevyptávala se. Ale ne, měla jsem ho přímo pod nosem. Doslova.
Jak to mám analyzovat? Zdánlivá jednoduchost tónů nijak nenaznačuje jeho sílu. Může pouhý "jasmín, jantar a dřevo" vytvořit tuto mysl otupující jinoslovnou vůni? Zdá se, že tu funguje nějaká alchymie. Alien je velmi tajemná, morfuje v závislosti na teplu vaší pokožky, chladivém větru, případně na postavení slunce, měsíce a hvězd.
Je to vůně modrozelených lesů na cizí planetě s fialovou oblohou, tajemné pryskyřice kapající ze stromů a bublající z kráterů posetých drahokamy. Ani nevím, jestli se má líbit, nebo nelíbit. Je to opravdu zvláštní, syntetické, chemické a rozhodně ne pro každého.
tony.tyrell
Mugler se nikdy nemýlí! Tolik jasmínu a tolik jantaru, to je parfém, který zanechává svou stopu, stejně jako nezaměnitelnou stopu! Podle mého názoru však existuje několik pravidel pro nošení tohoto parfému.
1) Nikdy to nepřekračujte s dávkami
2)Nekupujte si napodobeniny, protože jedna moje dobrá kamarádka to udělala, a i když se dají nazvat ROVNOMĚRNÝMI, mají v sobě cosi vlezlého a mdlého, protože můj nos je zvyklý na originál
3) NIKDY, a tím myslím NIKDY, je nepoužívejte v létě, byla by to sebevražda pro váš nos i pro vaše okolí.
Když pominu těch 60 euro za 30 ml, tak se můžu považovat za spokojenou, protože stačí 2 kapky a vydrží celý den, ne-li víc!
Tami Franco
TM's Alien je bezpochyby parfém, který většina lidí vnímá jako výjimečný, magický, nádherný, mocný. To říká někdo, kdo se v životě neshodne s většinou a kdo často brojí proti zneužívání jasmínového tónu v parfumerii.
Alien je parfém, v němž je jasmín jasným protagonistou, a přesto tak činí, aniž by nudil nebo převálcoval, protože je neuvěřitelně vpletený do vůně podporované v pozadí několika dalšími tóny, které působí jako katalyzátory jasmínu, aby z něj vyzdvihly to nejlepší a utlumily vulgárnost, která je v parfumerii obvykle přítomná jako všudypřítomná a přepálená nota. Jinak i tento výkon vybočuje z průměrného průměru dnešní doby, aniž by byl tak skvělý, jak tomu jistě bylo v jiných dobách, které jsem nestihla poznat. Alien, jehož etymologie neodkazuje k mimozemšťanovi, ale spíše k cizímu, cizímu a zvláštnímu, jinému za známými hranicemi, je parfém, který dostojí svému jménu a vybočuje z průměru dnešních vůní, neboť není ani zjednodušenou sladkostí módy, ani květinovým Fougérem či složitým orientem let minulých. Je to neuvěřitelně vyvážený parfém, znamenitý ve vůni a silný ve výkonu. Příliš se nevyvíjela a dochovala se téměř v podobě, v jaké byla v době svého vzniku. Je to bezpochyby jeden z nejlepších "dámských" parfémů.
Vůně: 8,50/10
Probuzení: 7/10
Dlouhá výdrž: 7/10
Univerzálnost: 7/10

Dignity
Omlouvám se za off-topic, ale budu psát. Mugler je jediná značka, kterou znám a která má své zákazníky tak ráda: originální vůně, mistrovské flakony, výjimečná výdrž. Postarali se o to, aby si každý mohl koupit parfém i v malém objemu (15 ml), který je vhodné vzít s sebou do každé kabelky. K dispozici jsou také plnitelné lahvičky a vyměnitelné jednotky, což přispívá k ochraně životního prostředí. Je cítit, že parfuméři a výrobci vytvářejí svá mistrovská díla s láskou a svědomím, nikoliv kvůli čistému zisku.
Alien je KRÁSNÁ vůně, myslím, že nikdo nebude polemizovat o tom, že je krásná ve stopě určitě a na kůži individuálně, jak se patří. Vůbec není vázaná na věk, IMHO je svěží i hluboká. Zkrášlí ženu v každém věku a v každém počasí, pokud se k sobě hodí).
Na mé rozpálené pleti v mínusovém počasí cítím chladivý jasmínový propolis. V létě zní jasmín s jantarem, teplejší tonalita, ale ne dusivá. Výdrž je vždy vynikající. Je to moje nejlichotivější vůně, zejména mezi muži, a to i mladými vrstevníky.
V pyramidě, myslím, nejsou všechny složky - skrývají kouzlo:).
miracleborgtech
Vím to lépe. Alien jsem zkoušel už dřív a nefungoval mi, ale přesto jsem se rozhodl zkusit to znovu. Bohužel to smrdí jako mučený jasmín zalitý syntetickými hromotluky. Znetvořený jasmín křičí bolestí z chemických popálenin. Výdrž a dlouhověkost jsou působivé, ale od té doby jsem zjistila, že to může být z natvrdo zadrátovaného "poplachu před vetřelci". Zřejmě když ucítíte něco neobvyklého nebo znepokojivého, váš mozek zesílí vůni pro případ vetřelců a hrozícího nebezpečí. Moje kočka vyběhla z místnosti a od té doby ji nikdo neviděl.
Modadicta
Tento parfém je příkladem toho, že "minimalistické" vůně (které nemají velké množství tónů a jsou omezeny na několik málo) mohou být nádherné a že mohou vyjadřovat příliš mnoho.
Na tento parfém jsem se těšila, protože je od Thierryho Muglera! a tento návrhář ve mně vzbuzuje velkou zvědavost, protože díky bizarnímu designu jeho flakonů a tomu, jak jsou jeho vůně diskutované, vidím, že je to rozhodně člověk z jiného světa a že toho dal hodně do placu, netvoří věci, které by později zůstaly zapomenuty, aniž by se jich někdo dotkl nebo o nich mluvil. Musí být nenáviděn, nebo milován, ale musí v každém z nás probudit nějaké emoce, musí dát o svých výtvorech vědět.
A samozřejmě neberme zásluhy Dominiquu Ropionovi, který ve světě parfémů způsobil značnou revoluci, a samozřejmě toto mistrovské dílo nemůže být menší, výtvor génia, jako je on. Slyšela jsem, že tvorba parfémů je jistě jako tvorba hudby: vyžaduje vynalézavost, kreativitu, preciznost a několik dalších faktorů. Není to jen tak něco.
Nyní vám povím něco málo o Alienovi:
Začíná silným jasmínem, jasmínem v každém slova smyslu. Ne ta typická drobná květina, kterou dnes najdeme v mnoha parfémech, plachá, slabá... která se nepředvede v celé své nádheře, což je škoda. Ale konečně jsem našla parfém, ve kterém se jasmín projeví a zaujme absolutní přednost na tolik hodin, že si jeho krásy musíte všimnout.
Po několika minutách přichází dřevitá vůně, která jasmín doprovází, ne aby mu vzala hlavní roli, ale aby ho elegantně a jemně doprovodila a umocnila. Na vnímání jantaru si musíte ještě chvíli počkat, jen o trochu déle, a výsledkem je kouzelná, elegantní vůně. Zůstala jsem bez slov.
A co je nejlepší, stačí jen pár kapek této neuvěřitelné tekutiny, aby vás zahalila svou vůní a přitáhla na vás všechny pohledy. Je jako z jiného světa.
Ačkoli si myslím, že jsem tento parfém už někdy cítila na ženě, a teprve dnes jsem si uvědomila, že to byla Alien, zůstal mi v čichové paměti na dlouhá léta. A rozhodně chci mít tento skvost ve své sbírce. I kdybych si na něj měla počkat. Tento parfém byl přesně to, co jsem hledala.
Doufám, že brzy lépe poznám jeho staršího bratra Angel, ke kterému jsem zatím měla možnost přivonět jen na chvíli, a to rovnou z rozprašovače. A samozřejmě i další vůně podepsané Thierry Muglerem.
Dokonalost, to je slovo, které bych použila k popisu této vůně, pokud se mě ptáte.
CokeChile
Za touto velkolepou vůní stojí skvělý Dominique Ropion... Ysatis, Amarige, l'homme, Kenzo Jungle a legendární Carnal Flower; co můžete od takového životopisu očekávat? Kouzlo se všemi jeho písmeny.
Výtvory tohoto parfuméra vyvolávají tisíce emocí a samy o sobě vytvářejí fantastické světy obývané legendárními postavami. Každý Ropionův parfém je představitelem parfumérského umění... a právě díky jednomu z jeho výtvorů, mému milovanému Ysatisu, jsem obyvatelkou této galaxie vůní.
Alíen... co říci, co ještě nebylo řečeno, čistý, bílý a trochu dřevitý jasmín, který lépe než mnohé jiné představuje kouzlo této květiny, jež spočívá v tom, že je třeba ji sklízet za úsvitu, než její vznikající poupata vydechnou své aromatické výkvěty.
Alíen je jasmín chameleon; stejně tak může být nejbělejší a nejnevinnější květinou ve svatební kytici nebo se třeba proměnit v tajemnou rostlinu z cizí zahrady, plnou tajemství a narkotického omámení. Záleží na ženě, která ji nosí.
Tento parfém je jasmín, ale není to jen jasmín, je to list, stonek, semeno, země a vzduch, který koluje mezi jeho květy. Soumrak, který rostlina zažila, a mnohočetné emoce, které vzbuzuje, když je svědkem toho, jak se každé poupě otevírá v teplém poledním slunci.
Umělecké dílo, silné a jedinečné. Jednoduchá a komplexní, s vynikající siláží a dobou trvání.
Thierry Mugler je podle mého skromného názoru bezpochyby tím nejlepším z designérské parfumerie, nebo spíše tím nejodvážnějším ze současnosti; a Alíen, stejně jako Womanity, Angel nebo A men, jsou toho věrnými představiteli.
Anie
Ten mimozemšťan mě unesl!
Minimalistický, elegantní a temný.
Je opravdu zajímavé, jak se jim podařilo vzít nejotřepanější tón v parfumerii, jasmín, a udělat z něj tento parfémový klenot.
Parfuméři s jasmínem zacházeli velmi pečlivě, klidně ho položili na lůžko z dřevitých tónů a přikryli jantarem. Je to úžasné!
Impozantní. Nedokážu si představit, že by se jí mohly chlubit vychované, zhýčkané ženy.
Vzpomínám si na postavu Angeliny Jolie Maleficent, jak se s ní chlubí... he he he.
Důkaz, že méně je více.
Fixace a siláž z jiné planety na mé kůži.
Shrnutí: clap clap clap
Рыбка моя
Nesdílím nadšené recenze. Nelíbilo se mi to. Spousta a spousta štiplavých dusivých barev. Žádná intrika, velmi hlasité, ploché, vtíravé. Připomínala mi staré sovětské květinové parfémy. Můj manžel, když to ucítil, mě požádal, abych dala ruku pryč a otevřela okno v autě - to jsem o jejich sexualitě. Modelka se k tomuto parfému také velmi hodí - taková zlá čarodějka z "Letopisů Narnie".
Ach, všechno, jsem mimo))))). Podívám se, jestli mám na mysli bratry.
Ivanete
Na úvod bych ráda řekla, že tvorba Thierryho Muglera je milníkem v parfumérství. Ne proto, že by se líbily každému, ale proto, že vám nebudou lhostejné. Milujete je, nenávidíte je, ale nikdy neřeknete nic za žádnou vůni, která nese jeho jméno. I ty, které se mi nelíbí, obdivuji, obdivuji dokonalost jeho výtvorů a myslím, že pokud jste vášnivými milovníky parfémů, měli byste některou z jeho vůní vyzkoušet.
Problémy s trvanlivostí? TM byl stvořen pro vás.
Alien Edp
Hutný, noční parfém na večeři.
Otevírá se jako kouřová clona plná jantaru a tónů dřeva, s jasmínem v pozadí.
První, co mě zarazilo, je, že to není "očividný jasmínový" parfém, jak jsem si představovala.
Do tohoto (fantastického) flakonu jsem byla zamilovaná odjakživa, ale nikdy jsem se o něj nezajímala, protože vůni jasmínu nesnáším.
No, jasmín roste a zesiluje. Tady stojí za to říct, že je to nejodlišnější jasmín, jaký jsem kdy v parfémech cítila (protože se vkrádá do každé kompozice). Vzít tón, který je téměř základem parfémů (nic nového), a udělat z něj tak okázalý parfém s pomocí dvou dalších tónů, to není žádný malý výkon.
Nemyslím si, že je to dívčí parfém, sladký atd. Je to parfém pro velké ženy, pro ty, které vědí, pro co přišly na tento svět, a které se nesmíří s tím, že zůstanou nepovšimnuty.
Každopádně mě kvalita parfému ohromila, ať už mám jasmín ráda nebo ne, Alien je nejlepší, Thierry Mugler se podepsal pod tři řady výrazných parfémů. Alien nemůže být jiný, je to opravdová facka.
Alien Jasmine je nejlepší!!!
Absurdní fixace a projekce, posílá zprávy do jiných galaxií...
Takový parfém, který pokud neznáte, měli byste ho vyzkoušet, je to zážitek, který stojí za každé přivonění.
Děkuji Naty za to, že trvala na prolomení mých předsudků vůči Alienu a poslala mi vzorky pořádné části rodiny ET.
lovece7
Jak dobrá je tato vůně? No, řeknu vám to:
Asi před rokem jsem se začala zajímat o nákup vůní. Začala jsem s levnějšími parfémy od Victoria's Secret, Bath and Body Works a také s populárními frangrancemi od celebrit.
V poslední době jsem přičichla k vůním vyšší třídy (Jadore, Miss Dior, Burberry Brit, Light Blue, Bright Crystal, Hypnotic Poison atd.). Dokonce jsem si vytvořila obrovský seznam "chci to" jen na základě recenzí z tohoto webu. Ale asi před týdnem jsem u sebe našla vzorek Alien, který mi před lety daroval jeden prodavač v Macy's. Vůně Alien se mi líbila. Tehdy se mi nelíbila, ale rozhodla jsem se ji vyzkoušet.
Panebože...
Co jsem to dělala a kde jste byli vy? Víte, jak se říká, že "toho pravého" poznáte, až ho potkáte? Přesně tak jsem to cítila u Vetřelce. Jako bych si procházela ostatními vůněmi, když tu najednou potkám parfém svých snů. Nedokážu si představit, že bych nosila něco jiného. Jsem do této vůně tak zamilovaná, že neplánuji pokračovat v budování sbírky vůní. Dokonce jsem svůj seznam "chci to" snížila z více než 100 na malou hrstku (bez všech se ještě obejdu).
Vůně jsou skutečně záležitostí osobního vkusu. Nezajímá mě, jestli budu sklízet komplimenty, přitahovat muže nebo budu vypadat, jako bych měla na kontě milion dolarů, prostě se mi líbí pro mé vlastní potěšení, a je to poprvé, co mám od střední školy na nějakou vůni takový názor. Nechala jsem se strhnout všemi těmi nadšenými recenzemi na těchto stránkách na tu a tu vůni, že jsem nikdy nepřemýšlela o tom, jestli je to pro MĚ to pravé.
Každopádně... láska!
azuriiita
Je to skutečně velmi příjemný parfém. Upřímně řečeno, kdybych měla soudit podle flakonu, čekala jsem něco jiného, možná dřevitějšího a temnějšího... dostala jsem však zářivou, velmi ženskou a nesmírně KVĚTINOVOU vůni. Vršek parfému - podle mého nosu - přesně připomíná čerstvé poupě tuberózy, uprostřed kytice nádherných jasmínů (jejichž vůně je jako ta, kterou vydávají za teplých nocí)... pocit je hluboký a "krémový"... podle mého vkusu je to okouzlující vůně, se kterou by žádná dostatečně elegantní a krásná osoba nikdy nezůstala bez povšimnutí.
Považuji ji za vhodnou jak pro blízké setkání, tak pro dojmy na dálku ;). Stejně dobře se hodí na den (protože je to "zářivá" květina, která se hodí k diskrétnosti) jako k doprovodu krásných šatů na večerní příležitost (ne na diskotéky nebo do nočních klubů... ale na elegantní večeři, případně na výjimečnou oslavu)... pro romantické příležitosti má také mé uznání :)
Asi po 20' se vůně stává trochu "vážnější" (jako když posloucháme preludium s klavírem, houslemi, flétnou a klarinetem... a pak se přidá zvuk violoncella a kontrabasu). Objevují se dřevité tóny a jantar, i když ne dominantně, ale nenápadně... takže vůně se stává ještě "krémovější" a poněkud smyslnější.
Myslím, že je to vůně, která s každou pokožkou provádí jinou chemii. Má střední projekci a velmi dobře drží. I když existují lepší parfémy, upřímně řečeno, tento má velmi příjemný jasmín...
sagitaria64
Psát o Vetřelci je opravdu jedna z nejtěžších věcí, o kterých jsem zatím musel psát. Je to velmi známý parfém a zároveň, i když s ním nemá nic společného, je velmi komplikovaný.
Koupila jsem si malou lahvičku kvůli flakonku, do své miniaturní sbírky, protože je tak roztomilý. A samozřejmě, jakmile ho máte, vyzkoušíte ho.
Ale upřímně řečeno, už když jsem si ji kupovala, byla jsem si jistá, že se mi její tóny nebudou líbit: jasmín, dřeviny a jantar. Vůbec ne sladká. Jasmín se mi líbí, ale nejsem z něj nadšená a pryskyřice může být trochu ohromující. Upřímně řečeno, vůbec jsem si nedokázala představit, jak by tato zvláštní směs vypadala na mé pleti.
Když jsem ji vyzkoušela, hned po nastříkání mě přivítala intenzivní, výrazná, hluboká vůně. Zvláštní. Zpočátku se mi nelíbila, ale za pár minut se mi začala líbit, jakmile se směs tónů na mé kůži vyrovnala. Nakonec jsem si koupila větší velikost.
No, co na to říct: není sladká, ale ani svěží. Jasmín se jasně projevuje, ale není to ani květinový parfém. Je velmi intenzivní, ale vůbec ne přehnaná nebo přemrštěná. Považuji ji za elegantní parfém, a to i přes zvláštnost vůně a skutečnost, že se nejedná o teplý parfém.
Délka je obrovská a vůně je také silná. Bez problémů mi vydrží více než osm hodin, a pokud se mi při parfémování dostane na oblečení, vůně nezmizí ani druhý den. Myslím si však, že je to mnohem snesitelnější vůně na každodenní nošení než jiné stejně silné, jako je například Poême, která může být kvůli své sladkosti únavná. Ani ta není na každodenní nošení, to je třeba si uvědomit. Ale rovnováha mezi dřevitými a květinovými tóny je dokonalá, a proto se neztratí při žádné příležitosti. Je to velmi intenzivní vůně, takže si myslím, že je třeba stříkat velmi málo.
Co se týče denního nebo nočního, letního nebo zimního nošení, no, na podzim jsem ji používala hodně a v zimě o něco méně, protože mi nepřipadá hřejivá a na zimu mám raději sladší vůně. Ale myslím, že jako každý elegantní, "nóbl" parfém nevypadá při žádné příležitosti nepatřičně, pokud ho nosíte decentně.
Myslím, že by si ji mohli oblíbit lidé, kteří mají rádi parfémy s tóny jasmínu, ale také si myslím, že kombinací jejích tónů vzniká vůně, která může být zajímavá pro ty, kteří mají rádi orientální parfémy, intenzivní, ne příliš sladké nebo přehnaně dřevité či svěží, jako je to v mém případě. Je to zvláštní kombinace tónů, která stojí za vyzkoušení.
starvega
Tolik jasmínu. Tolik, tolik, tolik jasmínu. V pozadí byla nějaká jiná vůně, ale můj nos byl prostě bombardován jasmínem. Velmi dlouho vydrží (po 8 hodinách ji stále slabě cítím a jasmín trochu odezněl). V podstatě si ji kupte, pokud máte rádi jasmín. Už jsem slovo jasmín řekla dost? Jasmín.
Bebette
Jelikož je tato vůně už léta mým podpisem, myslím, že je konečně na čase ji ocenit. Protože je tato vůně pro mě tak osobní, je těžší vyjádřit všechny mé pocity vůči ní, ale pokusím se ji upravit. Za prvé, Thierry Mugler je MŮJ dům (ne, nevlastním ho ani pro něj nepracuji lol)... jako kdybych uvízla na pustém ostrově se třemi věcmi, Alien by byl jednou z nich (samozřejmě obří lahvička Gold Excess 40,1oz)!
Pro mě je tolik věcí: je to krása a osvěžující sofistikovanost, sebejistota a zároveň zranitelnost, svůdnost a smyslnost a zároveň nevinnost, květinová, sladká, kořeněná a tak nějak vyvolává skutečný pocit fialové. Jednoduše říct, že je cizí, jako ve filmu Alien, by bylo příliš okaté, ale ne špatné. Je to moje vůně, kterou používám, zejména když se cítím na dně nebo když si někdy potřebuji rychle zvednout ego. Když zavřu oči, přenese mě v čase do domu mého dětství, kde bylo několik jasmínových keřů a lián šplhajících po každém sloupu. Nosila jsem ho také v dobách štěstí, při jakémkoli důvodu k oslavě, na prvním rande, dokonce i při pracovním pohovoru; v podstatě na každém důležitém pilíři v posledních pěti letech svého života. Pocity a vzpomínky zkombinované v této vůni ve mně vyvolávají pocit... jako nepřemožitelný okvětní lístek jasmínu!
Od začátku do konce je to rozkvetlý studený jasmínový květ, doplněný o teplý, prosakující, zářivý jantar a podávaný na hladkém, krémovém dřevěném talíři. Výdrž a siláž jsou úžasné! 10/10 na kůži a 12/10 na oblečení, kde vydrží týdny, ne-li měsíce! Není potřeba více než 1-2 stříknutí, takže vám vydrží velmi dlouho (pokud nejste jako já a nestříkáte ji na sebe neustále jen proto, že můžete lol). Velmi se mi také líbí, že existují opakovaně plnitelné lahvičky, a proto je to ekonomické a ekologické. Je to můj dosud NEJCHVALILOVANĚJŠÍ parfém jak u mužů, tak u žen všech věkových kategorií, ale v mém případě hlavně u mužů!
***Milý Thierry Muglere, prosím, nikdy ho nepřestávej vyrábět, protože nemám 2500 dolarů na ten 40,1 oz flakon a čerstvě mi došly džinové lampy***.
вит нео
Přivezla jsem ho mamince z Francie v roce 2005 jako novinku. Je milovnicí aldehydů a la Chanel No. 5! Vyzkoušela jsem ho na sobě v salonu na zápěstí, prosím, nesmějte se))) a šla jsem nastoupit do letadla..... Při odbavení jsem si všimla jakési odvahy kolem sebe... ženy se dívají se závistí, muži s touhou...kurva!!! Přičichla jsem si k zápěstí a všechno bylo jasné...byl to on!!! Vběhla jsem do letadla a začala si ho na sebe mazat ubrousky...celý let se mnou koketoval Francouz a letuška jen tak neodcházela..... Přivezla jsem ho mamce! nejdřív na něj šukala, o den později se při stříkání pochcala vařící vodou)))) MILUJU ho!!! když ho při sexu (ne s mamkou))))) cítím, udělám se jako v deliriu, jako by mě vytřásli z těla..... Teď píšu a uvědomuju si, že začínám být nadržená))) vonělo to jako Plava laguna z Pátého elementu....

SONIA

Lencadlo