Milk DedCool pro ženy a muže

Milk DedCool pro ženy a muže

živočišný

Milk podle DedCool je Orientální vůně pro ženy a muže. Milk byl/a uveden/a v roce 2018.

Vonné složky

Bílé pižmo
Jantar (ambra)

sweetperfumeprincess

Víte, jak miminka voní slabě mléčně, ale s jemným nádechem kyselosti? To je tato vůně. Je to skutečně ten nejslabší pudrově pižmový jantar s nádechem citrusů a právě ta lehká citrusová kyselost jí podle mě dodává tu mléčnou vůni dětské pokožky.

Přála bych si, aby byla silnější, ale také kdyby byla silnější, mohlo by to vůni ubrat na kouzlu. Je tak slabá, že za ty peníze skoro nestojí, ale pro lidi, kteří chtějí vůni, která sedí velmi blízko pokožky a nekřičí: "Ahoj, ty! Jsem parfém!" Je upřímně řečeno tak trochu dokonalá? Vůbec nevoní jako parfém. Díky němu budete vonět přirozeně sexy... troufám si říct... plodným způsobem?

Je to tak zatraceně krásné. A je to super sexy. Jako šíleně sexy, ale ne ve stylu "do klubu, na jednu noc". Je to sexy ve smyslu "spřízněná duše, která chce mít děti hned teď".

Kdyby takhle voněl muž, vzala bych si ho. Nedokázala bych se zastavit, ale když to říkám, mám pocit, že to na mně voní krásně žensky.

P.S. Pokud milujete laktonické vůně, musíte si ji koupit!

tayloreades

Tohle mi možná změnilo život. Je to krásné. Voní, jako byste se celý den koupali v bazénu s chlorem, osprchovali ze sebe všechen chlór a opalovací krém bez mýdla, ale stále cítíte stopy vody z bazénu, opalovacího krému a vanilkového parfému, který jste před šesti hodinami lehce nastříkali. Na kůži to prostě KVETE. Jste po něm cítit, jako byste byli na slunci, ale nejste zpocení. Je to nádhera. Když se poprvé nastříkám, necítím ho asi patnáct minut, doslova neexistuje, dokud se nezahřeju. A jakmile se zahřeje, no páni. Je to tak dobré. Vydržím ji na sobě cítit dvanáct i více hodin. Tohle není vůně pro davy, tohle je útulné malé tajemství, jen pro vás a osobu, která vám bude líbat krk. Je sexy, krémová, jen trochu špinavá, ale v dobrém čistém slova smyslu. Říkám vám, že jsem jeden tester spotřebovala za dva dny. Nemohla jsem přestat. Chci ho vypít, nemůžu se ho nabažit. Doufám, že se nikdy nepřestane vyrábět. Je to můj nový oblíbený parfém.

mlleghoul

Dopřál jsem si leming, což znamená, že jsem si vyzvedl sadu vzorků DedCool. Viděla jsem, jak se o této značce zmiňují ostatní recenzenti, a já se cítila vynechaná! Trochu jsem se ale bránila, protože nesnáším ten název. Většinou každý, kdo o sobě mluví jako o cool, je pravděpodobně opakem cool. Pokud to ovšem nemyslí ironicky, předpokládám. Ale já taky nesnáším ironii. Takže u mě nemůžete vyhrát! Jsem si celkem jistá, že tyto vůně jsou určeny k vrstvení, což jsem zatím neudělala a asi bych neměla vynášet žádné soudy, dokud je nepoužiju tak, jak se mají používat. Ale řeknu, že moje nejoblíbenější je zatím Milk. Což je něco podobného, jako kdybyste Glossier You řekli: "Hej, já nechci vonět jako Ty, já chci vonět jako JÁ!". Na stránkách Dedcool jsou uvedeny tóny jantaru, bergamotu a bílého pižma a mému nosu to dává dohromady krémové santalové dřevo a jemné mléčné mandlové jantarové pižmo. Myslím, že hodně z těchto aspektů sdílí s vůní You, ale zatímco You je chladnější a definovanější, Milk je hřejivá a taková amorfní vůně, řekla bych, že je to parfém pro lidi, kteří nepoužívají parfémy, ale nechtějí takový ten ne-parfém, který voní jako mýdlo nebo čisté prádlo. To je velmi neelegantní způsob, jak to formulovat, ale na druhou stranu tady není moc poezie, se kterou by se dalo pracovat. Je to jednoduchá vůně, která voní útulně a příjemně a je to věc, kterou bych si pravděpodobně v rámci svých rituálů a rutiny na dobrou noc nastříkala na vlasy a pyžamo před spaním.