Hodnocení parfému 3.86 z 5 s 315 hlasy
Stav šatníku
Mám · Měl(a) jsem · Chci
Nejlepší sezóny
Kdy nosit
Desirable podle Faberlic je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Desirable byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Delphine Lebeau. Vrchní tóny jsou Zázvor, Hruška a Mandarinka; střední tóny jsouOtočník, Orchidej, Růže, Jasmín a Fialka ; základní tóny jsou Cappuccino, Pralinka, Vanilka, Santalové dřevo a Pižmo.
Parfumér
Pyramida parfému
Architektura vůně
Značka Faberlic
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze

madamearomatique11/18/22 04:58
Desirable - značka Faberlic je údajně známá tím, že se inspiruje vůněmi, které již nejsou na trhu. Zajímavé je, že jejich vydání jsou parafována zavedenými nosy, jako v případě Desiralbe, jejíž tvůrkyní je paní Delphine Lebeau.
Parfém jsem si zakoupila v době první výluky Coronova. Zlákala mě opravdu symbolická akční cena, vůně a nádech kávy, což je přesně to, co jsem hledala.
Vůně je sladká, květinová a kořeněná, díky zázvorovému tónu svěží, živá, s lehkou vůní kávy cappuccino. Nic mi nepřipomíná, možná trochu v duchu Want Pink Ginger DSQUARED²?
Při práci v systému home office se stala mou oblíbenou. Používala se místo kávy a byla povzbuzujícím prostředkem k práci:-). a nevadí mi ani střední výkon, ale bez chemického prachu si bez problémů zdřímnu, Vůně je živá, příjemná, staví mě na nohy, umožnila mi přežít dobu izolace bez traumatu:-) a za to jsem mu vděčná.
Pěkný, praktický flakonek v tmavě červené barvě se k vůni dokonale hodí. Z toho, co vidím na internetu, výrobce lahvičku změnil, což je škoda.
Žádoucí - vítaný společník pro chvíle izolace:-). dobrý kolega do práce;-)
Катерина30711/27/20 08:22
Tuto vůni bych doporučila ukázat začínajícím parfumérům jako příklad toho, jak by měla vypadat gurmánská vůně. Žena není buchta, kobliha nebo čokoládový bonbon, neměla by vonět po jídle! Neměla by však vonět ani jako čistá kytice květin nebo váza s ovocem. Tady, v tomto parfému, se tóny - pralinky, květin, ovoce a tak dále - tak úžasně proplétají, že se mi chce jeho autorům jen zatleskat! Naprosto předčil mé očekávání, ano, dokonce se dá nazvat mistrovským dílem, docela. A to odhalení je tak mnohovrstevnaté, to kouzlo je prostě, kouzelné! Mimochodem, v určitou chvíli se to opravdu najednou začne podobat Amor amor, ale ani trochu jako napodobenina zmíněného parfému. To znamená, že nemá ty ploché tóny, kterými hřeší napodobeniny tohoto výtvoru od Cacharelu. Hlavní motiv Desirable je však jiný. Je to velmi svůdná a ženská vůně, zamilovala jsem si ji.
Etonera03/08/20 08:10
Tiziane, chuť je vynikající. Není gurmánská, jen zajímavá. Zázvor a mandarinka se objevují, ale ne na dlouho, pak se přidají květiny. Není dusivá, jako pro mě - není chemosy. Její jedinou nevýhodou je vytrvalost ((.
P.S. Mám čerstvou lahvičku. Beru zpět svá slova o vytrvalosti ). Nebo bylo něco vylepšeno ve složení, nebo..... Nevím, ale já jsem spokojená ))
Daretta10/09/19 09:20
Tak jsem si ho dnes vyzvedl.
První pokus - a hned si vzpomněl na Love Potion, stejná opilost zázvor a čokoláda (mléko). Měla bych je později porovnat dohromady.
Začátek je šťavnatý, stříkající, kořeněný, ovocný a pikantní.
Asi po 20 minutách se osladí, zahřeje, začnu slyšet hrušku a nějaký gurmánský tón, zatím to nedokážu identifikovat, ale není to káva ani cappuccino, něco jako čokoládový koktejl nebo kakao...pralinka?...možná to tak je.
Výdrž na skvrně vydrží dvě hodiny, uvidíme, jak bude pokračovat v nošení.
Celkově se mi líbí, mám ráda gurmánskou vůni, zvlášť v chladném počasí.
A flakonek je krásný :).
Jen mě mrzí, že první tóny tak rychle odezní - ty se mi tu líbily ze všech nejvíc.
Trudon
Le Labo
Another 13
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem