Olivier CrespHodnocení parfému 3.65 z 5 s 255 hlasy
Valkyrie podle Faberlic je vůně pro ženy. Valkyrie byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Olivier Cresp. Vrchní tóny jsou Citrón, Bergamot a Pomeranč; střední tóny jsouArktické ostružiny, Zelené jablko, Plesnivec alpský, Hyacint a Okvětní lístky růží ; základní tóny jsou Pižmo a Cedr.
Krampusetta
Koupila jsem si plnou velikost v obchodě Faberlic. A čerstvé takové a příjemné..... ale... po nějaké době mám pocit, že stojím v ledovém větru ve Fjerde v nahotě uprostřed zimy, v jedné ruce mám tašku s pomeranči a v druhé růže a svazek posečené trávy a ničím se nepřikrývám. Je to velmi nepříjemné. Je mi v nich zima. A ta vůně je monotónně studená. Zkouším to už několik dní. Nemůžu! Prodala jsem je.
Kumiho_Rina
Vůně je jako deka utkaná z výtvorů mistra Crespa. Je v ní cinkavá jarní svěžest s pižmem a zářivě šťavnaté citrusy zjemněné dřevitou vůní. Někdy připomíná pudrový nádech čistě vypraného prádla. Pro milovníky svěžích, bylinných a citrusově-dřevitých vůní. Příznivci orientálních, sladkých a křiklavých vůní mohou být zklamáni. S Love Love, Light Blue, Naturelle je pouze obecný směr. Mně se však líbí. Spíše pro chladné jaro a léto. V chladu přejde do koncentrované pudrovosti.
mariya alomskaya
Valkyrie Faberlic - čistá, zvonivá, svěží a ostrá! Je radost ho používat. Vytrvalý, mazlavý, lahodný... Nevymývá se. Naštěstí pro mě vůbec není unisex, spíše ženská.
Nejdřív šťavnatý citron, pak sladký pomeranč a bergamot, i když ne, je to spíš studený severní vítr (!) a hned na to se objeví mrazivé sladké bobule, takže...... rozdrcené, následované lehkým nádechem kvítků. Asi o 10 minut později (na uvítanou) cedrové dřevo. Příjemná vůně, kde ani jeden tón není dráždivý, i když se naplní, neudusí. Nosím ji teď, venku je až -5°, uvidíme, co bude na jaře.
Flakon je jednoduchý, ale krásný, barva je akvamarínová. Víčko je z přírodního dřeva.
Ale když si vyberete design, rohy nejsou na místě......
Přesto to však není to hlavní. Samotná vůně si mě podmanila! Výdrž je vynikající. Od rána do večera na sobě vůni slyším. A pokud jsem ji aplikovala večer, cítím tu nádhernou vůni i ráno.
V tuto chvíli mě Valkyrie přímo těší.
Po několika měsících se vůně a hořkost hyacintu jasně projevily. Krása, vůně se třpytí jako ... Polární záře!