Ingenious Ginger Goldfield & Banks Australia pro ženy a muže

Ingenious Ginger Goldfield & Banks Australia pro ženy a muže

svěží

Ingenious Ginger podle Goldfield & Banks Australia je vůně pro ženy a muže. Ingenious Ginger byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Hamid Merati-Kashani. Vrchní tóny jsou Květ zázvoru, Citrón a Bergamot; střední tóny jsouMandarinka, Magnólie, Jasmín a Růže ; základní tóny jsou Vanilka, Jantar (ambra), Santalové dřevo, Kašmír, Pižmo a Pačuli.

Květ zázvoru

Jantar (ambra)
Kašmír
Pačuli

royalmagic

Právě jsem si tuto vůni koupila k narozeninám... Teď už chápu, co jste mysleli tím "fanta" 😁
Opravdu chci taky něco říct o této společnosti - jsem jediná, kdo tuto společnost opravdu miluje ? Myslím tím, že mi posílají zdarma testovací lahvičky, když vyjde nový frag. Rozdávají slevové kódy. Píšou mi ručně psané dopisy jako poděkování za objednávku. Tahle společnost vypadá tak opravdově a skromně! mám 2 lahvičky goldfield a banks - obě jsou tak jedinečné - bohemian lime je boží v letních nebo jarních dnech. První dojem z této zázvorové je také pozitivní - Dnes večer jdu ven a dám ji více nosit!

Шерочка с Мансерочкой

Velmi vytrvalá a svěží, chladivá. Připomíná mi tonka colu. Sladká zázvorová limonáda. Po pár hodinách začala být trochu dusivá. Sedí v obláčku, docela rozptýlená, je příjemné ji chytit od sebe. Venku je to krása, v interiéru to není ono. Jasnější a slyšitelnější, než by se na první pohled mohlo zdát.

Doplňující:
Vytrvalá, ale nemůžu říct, že je to plus, protože pro mě vůně přechází už po 3 hodinách nošení do plochého a svěžího cukrového nekonečného předávkování.
Ale je to ohromně ošidné. Je to fakt mazaná liška, starý ďábel, prostě takový slídil.
Dali tam něco, co dělá vůni za určitých podmínek nesmrtelnou.
Měl jsem docela obyčejné historky, kdy rukáv kabátu voní čtrnáct dní, blotky voní měsíc pytlík, ale tohle je poprvé, co jsem něco takového viděl.
Test byl proveden na ruce s hodinkami, řemínek je kožený. Hodinky už předtím nasály spoustu věcí, je na nich cítit mírný jemný zápach "smontované hodinky". V tomto prostředí nikdy žádná vůně na hodinkách nevydrží déle než pár hodin - je přehlušena a pohlcena tímto bílým šumem.
A právě tam se zakořenil zázvor. Když si hodinky nasadíte a necháte je zahřát, je vůně slyšet dostatečně hlasitě. A není možné hned rozpoznat, že jde o zázvor. Je to docela nezávislý a přátelský, dokonce i trochu mazlivý, klasický aldehydický chyprovník, střižený do formy a s lehkou náladou této zázvorové limonády a bez přílišné sladkosti. Také vůni z řemínku najednou začala měnit vůně parfému nastříkaného na ruku. Účinek je citelný, snažím se zatím nic netestovat ani nedělat otisk 10-15 cm.
Účinek za měsíc. Wow.......

Monique Monique

Osvěžující citrusově-trávová lízátka bez kyselosti, jen s jemnou sladkostí. Tak očividně chladivé, až z toho mrazí čich.

Pocit pouze rozlitého deště, který zvlhčil všechny květy kolem, vyhladil jejich nadměrnou pylovitost a zaprášil vápenitou půdu.

Základ je pryskyřičně hřejivý, zahalující vanilkou a ambrou.

Львица

Zkusila jsem ho jen kvůli zázvoru v názvu. A... ano, ano, ano, všechno, jak mám rád! Jemně sladká citrusová svěžest s pikantními zázvorovými skvrnkami a v dochuti je nejlahodnější pačuli+ambra+sandal+pižmo. Jasná jen první stříkance, pak se chová velmi kultivovaně a zdrženlivě. Můj objev a nová láska.

stayfreshproductions

S manželkou jsme ji vyzkoušeli v červnu ve Scent Baru v New Yorku a zamilovali jsme si ji na kůži. Obchod jsme navštívili těsně předtím, než jsme spěchali na letiště, abychom stihli let domů, a celou cestu domů jsme byli její vůní na rukou okouzleni.

Následně jsme vyprázdnili malý vzorek, který jsme si odnesli domů, takže jsem samozřejmě koupila lahvičku pro nás oba, abychom si ji mohli užívat.

Miluji tu šumivou, bublinkově kořeněnou kvalitu zázvoru při prvním stříknutí. Je udělaný sladce, citronově a krémově. Něco jako nadýchaný a krémový citronový dort zalitý zázvorovým pivem.

Na pokožce zasychá hřejivě a hladce, takže je velmi svůdná a zároveň uklidňující.

Stejně jako u každé vůně nejprve ochutnejte, vyhnete se tak zklamání!

Alvkoen

Na začátku je to velmi veselá sladká šumivá vůně zázvoru a fanty, která vyvolává úsměv mého vnitřního dítěte. Po zaschnutí se mění v zázvorovou pěnu s nádechem vanilky - stále se při jejím nošení cítím šťastná a hravá. Předchozí komentující psali, že je spíše mužná, ale já to tak necítím. Pro mě je unisexová a možná se i trochu přiklání na ženskou stranu, protože je tak sladká.