Yves CassarHodnocení parfému 3.83 z 5 s 202 hlasy
Char podle Henry Rose je Orientální Spicy vůně pro ženy a muže. Char byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Yves Cassar. Vrchní tóny jsou Fazole tonka, Africký zázvor a Labdanum; střední tóny jsouKvět afrického pomeranče a List indonéského pačuli ; základní tón je Haitský vetiver.
𖦹Selene𖦹
Henry Rose je tu tolik nenáviděn. Zdá se, že je to trochu skeč. Char je pro mě naprosto návykový. Co to cítím? Lehce nasládlou, slabě kouřovou zelenou pačuli a fazole tonka. Zdá se, že je tam i santalové dřevo, ale není uvedeno. Char, Torn, Queens & Monsters a Dark is Night mají podle mého názoru společné rysy. Char je moje nejoblíbenější, následují Torn a Dark is Night. Poslední jmenovaná na mně bohužel kupodivu dlouho nevydrží. Queens & Monsters je v pořádku, ale ten petitgrainový nádech mě odrazuje.
rainydays
Není zdaleka tak kouřová, jak by se mohlo zdát z názvu - ve skutečnosti není vůbec kouřová. V úvodu je pikantní, trochu citrusová díky zázvoru a rychle přechází do sladké kombinace tonky a pačuli. Pačuli je notoricky známé tím, že polarizuje, ale toto pačuli není špinavé ani ohromující. Je to sladké, bylinné pačuli. Jako milovník vetiveru si užívám sušení. Velmi unisexová, ale protože pocházím od člověka, který má rád velmi ženské vůně, mohu s klidem říct, že bych ji nosila.
marissaoke
Krásná máslově kořeněná vůně fazolí tonka, ne příliš sladká. Právě jsem ji obdržela a jsem spokojená s první hodinou nošení. Podle mě je dost podobná L'Artisan Noir Exquis, ale více máslová a méně sladká- prvek soli, spíše teplý kořeněný, skoro jako teplé zázvorové sušenky. V zadní části je přítomno pačuli, které dodává pikantní pepřový nádech. Pomerančový květ zatím necítím, doufám, že brzy přijde. Uvítala bych více jasu, přála bych si více čerstvého strouhaného zázvoru než sušeného koření, možná zkusím navrstvit trochu více pomerančového květu, abych zvýšila faktor svěžesti.