ESPIRÍTU podle House of BŌ je Woody vůně pro ženy a muže. ESPIRÍTU byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Rodrigo Flores-Roux.

smellimelk
vyrůstala jsem u své babičky. jezdila v béžovém buicku century z roku 1990. nikdy nevyšla z domu nenalíčená a spolehlivě střídala růžové a fialové, aby měla manikúru i v ročních obdobích na středozápadě. mezi pěstěnými prsty měla marlborku 100. (ale neříkejte to dědečkovi!) mezi sacharinovou květinovou vůní osmanthu, teplou kůží, která se lepila na nohy, pudrovou kosmetickou vůní kosatce, vlhkým tabákem... to je cesta do místní knihovny v letním dni.

AnnaMagenta
Nejprve chci říci, že jsem rád, že cítím vysoce kvalitní komponenty z malého výklenkového domu. A nevýhodou je cena.
Tato vůně je velmi univerzální kombinací kůže/tabák s mnohem více živočišnými nuancemi, než je uvedeno na fragrantice. Docela návyková. Siláž je umírněná - je to vůně do práce nebo na blízká setkání.

tmonique11
To je fantastické! Jsem zamilovaná do této čisté, teplé, pudrové kůže. Tato kolekce je nyní k dostání v Neiman Marcus (alespoň v USA). Právě jsem se setkala se zakladatelem značky Bernardem Möllerem a jeho partnerkou na jejich debutové akci u Neimana. Byl moc milý, ale zaujalo mě, s jakým nadšením se o kolekci zajímal a jaké příběhy zprostředkovává. Je mi velkou ctí, že jsem se s nimi mohla setkat! A musím si co nejdřív pořídit plnou láhev!