Kupte si tuto vůni na LuckyScent
Právě teď existují 1 položky na
nebo
Koupit pouze online 4 položky na ![]()
FragranceNet.com 1 product for 121.54 USD
Maxaroma 1 product for 130.00 USD
Hodnocení parfému 3.64 z 5 s 201 hlasy
Floro podle Jeroboam je vůně pro ženy a muže. Floro byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Jablko a Ananas; střední tóny jsouKvětinové tóny, Jasmín a Santalové dřevo ; základní tóny jsou Cedr, Pižmo a Dřevité tóny.
pkat79
Krásný bezstarostný kouzelník. Koncentrovaná, minimalistická ovocná šťáva. Kirke na první pohled velmi maniakální, ale duše romantika. Takže se nebojte. A pak už jen tence nakrájené zelené jablko. Jako vždy je to krásná věc, kterou můžete dát jako dárek. Nebude vás zatěžovat výdaji. U moře mimo sezónu dodá teplo! Vůně srpna a začátku září. U vás už prší - u nás s Florou je ještě léto. Někde daleko od našeho jabloňového háje je cedrový háj. Baby Floro je veselý človíček, který sedí ve vaší kapse a stříká kolem sebe zdravou radost. Doporučuji ho. A upřímně, umírám touhou po Terenzi. Rozhodně to není Kirke. Podívejte se, jak dobře se po něm cítím.
Frabra88
Jablečná šťáva, bez cukru, ale přesto sladká, představte si ji téměř průhlednou..., která jde ruku v ruce s abstraktními květinovými a mýdlovými tóny, na základu sladkých světlých dřev, pižma a pudrovitosti.
Tak éterická... a tak čistá.
Necítím pořádný ananas (ten vlastně cítím v Gozo od Jeroboamu, uzený ananas na lůžku z pačuli); abych řekla pravdu, jablko v ní také není čisté, ovocnost je tu jen přesným mixem obou tónů. Velmi krásně provedené.
Chvíli je to ovocné, chvíli dřevité, chvíli spíš pudrové a čisté.
Někdy je to jako cítit orosenou kytici něžných a mladých květin, jak jejich okvětních lístků, tak zelených částí, někdy je to jako cítit svazek gumových medvídků... jindy je to naopak jako kostka luxusního mýdla. Dokonce i dotek pracího prostředku s vůní jablek!
Mám ji moc ráda, je moderní a dynamická a jedna z nejdospělejších/jelegantnějších ovocných vůní, které jsem kdy cítila!
Působí drahým dojmem, stejně jako celá tvorba Jeroboamu. Tento krásný efekt je pravděpodobně dán všem jejich parfémům jedinečným výběrem a směsí pižma a dřevin; takové jemné pižmo, čisté a zahalující, ale tak vzdálené obvyklým čistým akordům "bílého pižma", které se používají v kompozicích, jako je tato. Velmi výstižně je označili jako "enigmatické pižmo".
Tento parfém působí kouzelně, nepřipadá mi svěží, ale myslím, že je docela ozonický, a má v sobě jak šťavnaté, vzdušné, tak louminové složky! Dokonce i jeho pudrovost je vlhká a krémová!
Nemůžu ji přestat cítit!
Všechny vůně Jeroboam mi připadají tak návykové!!!
Pokud jde o představy, které vyvolává, byla by to vůně, kterou by měla na sobě víla po prozkoumání lidského světa... právě se ztratila v cukrárně, ale teď je čas vrátit se domů, zpět do své kouzelné dimenze... plné nádherných, třpytivých květin a kouzelných stromů (jak krásné jsou ty dřevité tóny, které Jeroboam používá? Sladké, suché, ale také krémové a trochu laktonické!).
Tohle je také jaro v láhvi! Velmi dobrá projekce a výdrž.
Ráda bych dodala, že tato a další Jeroboam na mě mají docela účinek... když je používám, čichám k nim celý den, jako bych se v nich ztrácela, snažím se je zachytit, ale znovu a znovu mi něco uniká... když už jsem si myslela, že jsem konečně zachytila podstatu vůně, buď se změní, nebo představí nové aspekty, každý z nich je pomíjivý, takže tam začínám znovu, snažím se znovu zachytit ten "pocit"!
Je to docela zážitek!
brumbarche
Pokud máte rádi jablka v parfémech - čistá (jako prací prášek) a ozónová (jako syntetická žvýkačka s příchutí melounu) jako v Adidas Pure Lightness, Woman's secret Coconut Temptation, Nishane EGE ... ale na sladkém (ananasovém) pižmově oudovém základu jako (Misiarte, Kirke, Layton, ASRAR Al Arais by Swiss Arabian) ... získáte svěžejší a květinovější a unisex verzi ... řekněme - PDM Layton. Pokud se vám Layton vždycky líbil, ale byl příliš orientální a mužný, příliš sladký a málo jablečný - zkuste Floro.

Kevin_F
Na rozdíl od jeho většího bratra Goza se o Floře téměř nemluví. Na druhou stranu mi přišlo mnohem příjemnější a nositelnější než . Floro je klidná, jasná, čistá a ovocná vůně. V podstatě je to vůně bez zvláštního vývoje, v hlavě najdeme příjemnou bílou, svěží a ovocnou směs jablka a ananasu, které považuji za naprosto příjemné a které jsou doprovázeny lehce květinovou a krémovou směsí srdce (květiny a santalové dřevo) podpořenou zase čistým a dřevitým základem. Není to náročná vůně, je to univerzální a unisex vůně, která se mi obzvlášť líbí. Má dobrou výdrž a doporučuji ji vyzkoušet zejména s ohledem na jaro a léto.
Cooldrink
Pro milovníky jablek a šamponů v parfumerii. Na začátku je zelené šťavnaté jablko s nádechem květů. Téměř žádný jasmín a ananas se jaksi ztrácí, ale přesto je tato velmi lehká, svěží, letní kompozice čistá. Jako byste se právě umyli a vůně sprchového gelu ještě seděla na vaší pokožce. Vůně se mi líbila jako letní vůně i jako každodenní vůně, když nevíte, co na sebe. Výdrž je střední a stopa mírná. Příjemně jablečná a bez nadměrné zátěže, i když zvenku ji málokdo pozná jako parfém, působí velmi pěstěně, čistě, jako sprchový gel, ale bez těžkých parfémů. Oflakonil se. Pro mě je svěží a lehká.
crix
Vystoupím ze sboru, ale tento parfém mi připadal lahodný a pro můj nos rozhodně mnohem lepší než Gozo. Je to svěží ovocnost, ne chorobně sladká, ale lehká, svěží sladkost, jakou může mít pěkné zelené jablko a ne příliš zralý ananas. Ten sice není tak znatelný a je velmi tlumený, ale je tam. Není to moc vyvinuté? To bych neřekl. Cítím všechny pasáže: začíná ovocně, pak se do ní vkrádají květiny až do vyschnutí, kde dobře vyniknou dřeva a pižmo. Pak se zahřeje a zároveň si zachovává svěžest jablečného tónu, který zbožňuji. Na mé kůži vydrží celé hodiny!
R.J. Jessy
Dostala jsem malý vzorek Floro a nosím ho do práce, střídám ho s jinými jemnými parfémy, které neobtěžují mé kolegy. Hodí se zejména na jaro, cítím prakticky jen sladké jablko a květinové tóny. Ananas naštěstí není patrný, protože ho vůbec nemám ráda; zatímco dřeva, santalové dřevo a cedr? Nisba! Jen melír a květiny. Je příjemná, svěží, parfém vhodný pro každou denní příležitost: do kanceláře, do školy, na pochůzky, na pracovní pohovor, rozhodně nikoho neobtěžuje. Její trvání je poměrně omezené: maximálně dvě až tři hodiny, přičemž stopa je velmi lehká. Nemyslím si však, že se zrodila proto, aby byla agresivní a překvapivá, ale
spíše jako intimní, jemná, minimalistická a delikátní vůně pro každodenní použití. Stejně jako její sestřenice Gozo nemá žádný vývoj, vůně je stejná, od začátku do konce. Nemyslím si, že bych si ji koupila za plnou cenu, ale měla by mnoho využití.