Moonlight in Heaven By Kilian pro ženy a muže

tropický
kokosový ořech
laktonický
zemitý

Moonlight in Heaven podle By Kilian je Floral Fruity vůně pro ženy a muže. Moonlight in Heaven byl/a uveden/a v roce 2016. "Nosem" za touto vůní je Calice Becker. Vrchní tóny jsou Grapefruit, Citrón, Růžový pepř, Zelené tóny, Broskev a Hřebíček; střední tóny jsouMango, Kokos, Rýže, Tuberóza, Orris a Laktóny ; základní tóny jsou Vetiver, Fazole tonka, Pižmo, Vanilka a Otočník.

Parfumér

Vetiver
Fazole tonka
Otočník

Aramis&Lola

Po krátkém citrusovém úvodu je Moonlight in heaven v podstatě krémová, velmi příjemná vůně manga a kokosu. Překvapila mě, protože bohužel když cítím parfémy s tóny tropického ovoce, je to pro mě chvíle, kdy vnímám umělé nebo laciné vůně. Tato od Kilianu je naopak velmi povedená. Nespadá do samozřejmého letního koktejlu. Možná právě vetiver jí dodává nádech elegantní lehkosti, čímž se vyhýbá sladkému a těžkému závanu, který bych při pohledu na pyramidu očekávala.
Nic uměleckého OK, nepředvádí žádné evoluce ani akrobacii, je prostě dobrá a to je dobře, odráží bezstarostnou lehkost léta.
Pro mě unisex, nositelný mužem i ženou.
Spojuji ji s osobou, která mě přiměla si ji vyzkoušet a také přiměla dvě dámy níže, aby si ji vyzkoušely přede mnou. je to Giuseppe, společenský, slunečný a velkorysý člověk. jeden z těch pozitivních lidí, kteří vás okamžitě uvedou do pohody. je pro něj ideální.

violet666

I tu mi daroval Giuseppe, hledač smyslných pánských vůní.
Ach ano, protože souhlasím s Pennantisem níže, pro mě je to pánský parfém, sladký, ovocný, letní, ale mužný.
A když říkám mužná, nechci tím vyloučit jiné sexuální pohlaví než mužské, ale chci tím říct, že podle mého názoru a mých zkušeností se takový parfém s tóny od sebe odlišnými, racionálními, jasnými a dobře ohraničenými, lépe projeví na muži.
V mých představách, možná poněkud nespravedlivě, jsou určité vlastnosti automaticky spojovány s mužským světem, nechci, aby to někdo chtěl, je to jako bezpodmínečný reflex.
Nicméně tento výtvor je opravdu povedený, i pro mě, která Kiliana šíleně nemusím, ale Moonlight in Heaven je lehká, komplexní, racionální a radostná, letní a jarní, vyjadřuje krásu a radost ze života.
Stejnou radost, jakou má můj přítel Giuseppe!

Irisian

Krémová, sladká, s kokosovým mlékem... s jiným typem sladkosti ze zralého manga s malým citrusovým podtónem. Zemité a ořechové nuance z rýže přikryté bílým květinovým nádechem (zjevný náznak jasmínu tam skutečně byl) jsou také výrazné po celou dobu nošení.

Svůdná. Návyková. Na gurmánskou vůni naprosto jedinečná.
Na mé kůži vydrží více než 10 hodin.
Dobře se promítá zhruba první 3-4 hodiny.

Tento výtvor byl zjevně inspirován vůní Mango & Sticky Rice...
...jedním z nejznámějších thajských dezertů.

S mluvčím značky jsem nikdy nemluvila.
takže si nejsem jistá, jestli je to slovní hříčka...

...ale nechám to na vás.

Mango & Sticky Rice se v thajštině nazývá "Khao-Niao-Mamuang" (což je doslovný překlad, kde Khao Niao znamená lepkavá rýže a Mamuang znamená mango) a lepkavá rýže, která se v tomto dezertu objevila, se vaří s kokosovým mlékem místo s vodou. v thajštině se tomuto typu rýže/lepkavé rýže říká "Khao-Niao-Moon" nebo "Moon Sticky Rice" nebo zkráceně "Moon Rice". Moon je zde vlastně přídavné jméno ve tvaru slovesa, které znamená "vařená s kokosovým mlékem, většinou se vztahuje k procesu vaření rýže".

Bangkok se v thajštině nazývá "Krung-Thep-Mahanakorn", což v doslovném překladu znamená Velká metropole bohů. Což v kontextu znamená také jednoduše Nebe nebo Ráj...
(protože tam jsou všichni bohové).

Mám podezření, že název této vůně je slovní hříčkou, která má posluchačům naznačit původ vůně: Tahle věc je "Měsíční rýže (a mango) v (nebo z) Bangkoku".

1. Měsíční rýže >>> Měsíční světlo
2. Bangkok >>> Nebe
3. Kombinace 1 a 2 >>> Měsíční rýže v Bangkoku (nebo z něj) = Měsíční světlo v nebi

Sám Kilian Hennessy navštívil Thajsko na začátku roku 2016,
při příležitosti oficiálního otevření prodejen By Kilian.

V roce 2016 byla také uvedena na trh tato vůně.

Spočítejte si to sami...

Ragnar

Tento parfém lze nejlépe popsat jako "tropický".
Je to koktejl z tropického ovoce s mangem, kokosem a trochou citrusů; piña colada s mangem místo ananasu.
Je jemná a mléčná, svěží, sladká a jiskřivá, ale především křičí léto!
Perfektní na dovolenou, i když vás katapultuje na pláž, na dovolenou, jen ji nosit.

V úvodu najdeme explozi citrusů a růžového pepře, hned po nich následuje mango a kokos. Rýže dodává jemný, téměř krémový nádech.
V základu najdeme svěží, čistý vetiver bez jeho výrazné mužné totality.
Tonka dodává nádech sladkosti připomínající mastek, který se dobře hodí ke krémovosti rýže.
Dobře tropická a nevtíravá. Na mé kůži voní čistě a zářivě.
Účinek je velmi dobrý.

FranSeatJones.

Vůbec to není tropický parfém, jak se mi zdá z jeho tónů.
Voní velmi pěkně, nenáročně, snadno se nosí, trochu pudrově, v zaschnutí cítím hodně pepře, naprosto unisex, čistá, jarních a letních večerů...
Snažím se říct víc, ale stejně jako mi voní zápěstí... Nanai de la chaina.
Mám raději zelený čaj od Elizabeth arden, abych řekla pravdu (bez urážky).
Vůně:6
Hvězdná:4
Trvanlivost:7
Všestrannost:10
Kvalita cena:3

Kilian... u mě se mu to nedaří, kromě nesmrtelnosti květin.

Emorandeira

Dnes další pozitivní překvapení. Ideální parfém na jaro/léto, s tropickou a silnou vůní, která není vtíravá. Svěží vůně, která by se podle mě skvěle hodila na denní nošení, třeba na denní akce, zejména pokud se konají venku. Zcela unisexová a velmi univerzální.

Vůně: 10
Délka nošení: 9
Hvězdná: 8
Kvalita/cena: 5
Všestrannost: 10
Celkově: 8,5

PijiRobyn

Tohle je čiré kouzlo. Nikdy předtím jsem nic takového necítila. Silně nemám ráda ovocné parfémy, na druhou stranu u tohoto ani nepoznám, že je ovocný. Opravdu nedokážu rozeznat jednotlivé tóny od sebe, a to jsem v tom obvykle velmi dobrá, tudíž to vytváří tu kouzelnou auru této vůně. Cítím rýži, mango, mango voní naprosto reálně, nevím, jak je to možné, když vím, že je ta nóta syntetická. Je velmi smyslná a krémová (tím krémová nemyslím jogurt nebo něco mléčného, jen velmi jemná) , přesto hřejivá, přívětivá a sladká tím nejinteligentnějším způsobem. Je v ní něco, co se naprosto nedá popsat, jako by v ní byla nóta zkapalněného pocitu nebo emoce, jako zážitek.

Ivanus

Vůně -Moonlight in Heaven By Kilian
Flakon z roku - 2017

Moonlight in Heaven je mírně sladká, ale svěží, ovocná, květinová a tropická rajská vůně se svěžími a exotickými úvodními tóny citrusů smíšených s trochu sirupovitým a ženským mangem.Během středního vývoje vstupuje do hry krémový kokos, rýže, jasmín a tuberóza, které dodávají trochu teplý a romantický vánek.
V závěru se objevuje tonka, vetiver, ovoce a květiny. Moonlight in Heaven má díky mangu rozhodně zpočátku ženský nádech. pak, když vydrží na kůži, pomalu přechází do mužnější vůně vetiveru a tonky s nádechem květin.

Výdrž - 9/10(9+ hodin)
Výdrž/výraznost - 7,5/10 (mírná výdrž a výraznost po dobu prvních 2-3 hodin)
Počasí - nejlépe na jaře a v létě
Stáří - 20+
Komplimenty - 8/10
Vůně - 8/10

Hlavní tóny podle mě - mango,grapefruit,rýže,kokos,vetiver,tonka.

Suchý nádech je trochu krémový a mírně sladký a cítím v něm ovocnost,vetiver,tonku a květiny.

Emoce -tropické,exotické,pozitivní,smyslné,romantické.

Příležitost -pro víceméně jakoukoli příležitost.

S touto vůní si vysloužíte komplimenty.

Lakshmi7722

Moonlight
Aromatheque získal všechny produkty značky Mal))) S dobrou náladou, střízlivou myslí a pamětí jsem se vydala do svého oblíbeného koutku, ke svému oblíbenému poradci, abych inhalovala a poslouchala Frederica Mala.
Pohodlně usazená u stolu s šálkem kávy jsem procházela blotry, beze spěchu poslouchala vůně a příjemně si povídala s konzultantem.
Dvě hodiny utekly jako voda, ještě za střízlivé mysli a zdravé paměti jsem jako vždy pronesla větu: "A na závěr mě něčím překvapte.
- A Kiliáne, ty jsi Kiliána neposlechl!
- Já vím, poslouchal jsem, nosil jsem ho, fuj fuj fuj.

- Ne, ne, ne, ne, ne, to není můj hrdina.
- Pojďme k blotterům, jen se rychle podíváme na nové věci.
- Pojďme na skvrny, mimochodem, neznám Modroočka.
- Oh, on je takooo Moonlight in Paradise, věřili byste tomu?
- No tak, přímo na rameno.
Právě jsem otočila hlavu k pravému rameni... vdech.... někdo prudce otočil ke mně, přitiskl mě ke zdi, drze a bezelstně mě políbil na rty, přitiskl se ke mně celým tělem.....Slabě bečící mysl identifikovala Modrookého fešáka a úplně vypnula... Podvědomí se snažilo vzdorovat, chabě se bránilo nepochopitelnou větou "Jsi rodinná žena", ale motýli v mém žaludku se s vytrvalostí maniaka rychle množili.....
...Výpadek vzpomínek... v rukou balíček, krabička, ruce zběsile trhají slídu, krabičku, spojku - co čert nechtěl, Ty jsi pořád oblečená????? Všechno k čertu, tlačím na pulvik, vykoupu se tady a teď....Jeden další neúspěch...nepamatuju si, jak jsem se dostal domů...uf dostal jsem se domů...sedím celý rozcuchaný, po bouřlivém sexu, fotím Modrookého drzouna...dám fotku do feedu, napíšu - kompot, o ničem...sakra, nebudu psát (i když kompot)...Dobře, půjdu do sprchy...
osprchovat se. Uff, už je mi líp, voda dělá divy! Ve střízlivé mysli a paměti vycházím z koupelny... Tady, co, ptám se, jaké to je chodit po pokoji s nahým, opáleným, napnutým trupem? Ruka se mi bezděčně natáhne po Modrooké příšeře (že by od slova Zázrak?), pšik... motýli mají v mém žaludku karneval....Vypněte světlo.....

Babi

Příchuť nedbalosti. Pokud každý problém nevyřešíte bez námahy lusknutím prstů nebo je za vás nevyřeší někdo jiný, nejste tady. Zdá se to být jednoduché. Ale není. Je to měkké, bez námahy, funčkní, nabité zlatem a valutami. Moonlight in heaven je o břečťanové lize, o těch, pro které jsou všechny dveře otevřené. Citrusy v něm mluví o mládí. Srdce je o líné něze. A základ vypovídá o vznešeném původu. Krásná vytrvalost, stopa na délku paže. Po dlouhých hodinách může ožít ještě intenzivněji než na začátku. Na horké kůži je dokonalá. Na studené kůži bude myslím ještě chladnější. Hodnotím ji vysoko.

pi4y4y

Jestli to takhle smrdí v ráji za svitu měsíce, tak tam nechci :) A to se mi líbí.
Přijde mi, že se parfumér rozhodl vytvořit vůni "pro každého" a zvoral to. Je to směs okurkově svěží pánské kolínské a toho nejsvěžejšího ovocného dámského parfému. Pokud člověk vůni vnímá jako svěží pánskou vůni, určitě mu bude překážet ta sladká ovocná nota. Pokud ji vnímá jako sladkou ženskou, do cesty se mu postaví nějaká mravenčí svěžest.
Celkově připomíná večírek pro bohaté v baru pod širým nebem někde na ostrovech: mořský vánek, noční chlad, koktejly Pina Colada a Sex-on-the-Beach, upřímné šaty modelek s krystaly Swarovski, pokropené těmi nejprovokativnějšími ovocnými vůněmi - kompoty v duchu Victoria's Secret a muži ve večerních sakách, provoněných klasickými kolínskými.
No, myslím, že Kilian v této vůni jednoduše reprodukoval své prostředí :).