Silk Blossom Jo Malone London pro ženy a muže

Silk Blossom Jo Malone London pro ženy a muže

mechový
zemitý

Silk Blossom podle Jo Malone London je Floral vůně pro ženy a muže. Silk Blossom byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Celine Roux. Vrchní tón je Bílý pepř ; střední tón jeKvět hedvábného stromu ; základní tón je Mech.

Parfumér

Bílý pepř

Květ hedvábného stromu

Mech

Nina12mv

Koupila jsem si ho v zimě (teď), i když je lehký, velmi ženský a možná by byl lepší v létě ☀️. Zpravidla takové vůně v zimě nepoužívám... beru něco těžšího, sladšího, hřejivějšího. Jsem velmi překvapená krásou této vůně v chladném ročním období!!!!. Zdá se, že na kůži mrzne. Necítím pepř, pro mě se vůně otevírá květinovými tóny. Ze začátku nic zvláštního, obyčejná příjemná vůně, která hodně..... Ale když dojde na základ, obraz se mění... velmi hluboká vůně, nemůžu v ní dýchat! A pořád čekám, kdy se otevře a dostane se ke své podstatě!!!!. Je to velmi komplikovaná vůně, jak se může na první pohled zdát... Základ je dokonce svým způsobem hřejivý, na rozdíl od čehokoliv jiného. Pyramida tvrdí, že mech... Myslím, že to je to, co na mě dělá)))). Samozřejmě to zdaleka není nejtrvanlivější vůně, cítím ji asi +/- 4 hodiny. Celkově je vůně klidná. Nevtíravá. Vhodná na ráno/den, na každodenní práci.

[email protected]

Zvláště chladná vůně! Vůbec ne peprná! Kyselá svěžest zelené barvy! Krásná vůně, vůbec ne sladká, diskrétní, příjemná na nošení v horkých letních měsících! Víčko je sběratelský kousek a bylo mi doporučeno, abych si ho nechala. Nádherná Jo Malone se speciálními výtvory!

Původní recenze od Fragrantica.gr

luminaries

Mám pocit, že tóny jsou zde neúplné, protože jsou v nich cítit určité věci, které jsou stejné jako ve verzi Silk Blossom z roku 2020, která má tyto tóny:

vrchní: meruňka, pepř
střední: květ hedvábného stromu
základ: mech, heliotrop

Při prvním stříknutí je tato vůně ovocná a voní jako parfém třešňového květu, je velmi pěkná a lehká. Když zaschne, má mandlovou vůni, která je opravdu povědomá, pokud jste cítili heliotrop ve vydání z roku 2020 a v jiných parfémech. Toto zaschnutí je tak krásné a dodává jí trochu více komplexnosti, než byste čekali. Ze tří limitovaných vydání, která vyšla, se mi líbí nejvíc, ale žádné z nich pro mě není must have.

karenX

edit: Tenhle mi začíná přirůstat k srdci. Teď z ní cítím čistou atmosféru podobnou změkčovadlu. Možná spíš jako drahé mýdlo? Asi jsem potřebovala vychladnout, abych se s tím vyrovnala a nevonělo to jako hedvábný květ. haha.
Každopádně jsem ráda, že jsem si ji nechala, a myslím, že je to asi skvělá vůně na teplé dny.

Upřímně, vůně mě trochu zklamala. I když jsem si před koupí prohlédla uvedené tóny, přesto jsem doufala spíše v pravou vůni hedvábného květu - lehkou, svěží, čistou a sladkou květinovou.
Mech byl však při prvním stříknutí velmi výrazný, a i když se po zaschnutí stala mnohem čistší a nechala vyniknout hedvábný květ, je také trochu peprná. Nakonec však skončila na lehké a svěží straně.
Když pomineme zklamání, je to v podstatě to, co byste si mysleli, když vidíte uvedené tóny (bílý pepř, hedvábný květ a mech). Nemám k ní odpor, ale dala bych přednost většímu množství hedvábného květu. Nechám si ji a budu ji stále nosit.

Versace
Eros Flame