Mango Sticky Rice Journal pro ženy a muže

tropický
kokosový ořech
laktonický
terpenický

Mango Sticky Rice podle Journal je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. Mango Sticky Rice byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tóny jsou Kokosové mléko, Kokos a Mango; střední tón jeVanilka ; základní tóny jsou Siamský (thajský) benzoin, Šafrán, Kadidlo a Agarové dřevo (oud).

Kokosové mléko
Kokos
Mango

Siamský (thajský) benzoin
Šafrán
Kadidlo
Agarové dřevo (oud)

AkaNeri

Mango lepkavá rýže (Journal) Dávám přednost před motýlem. Motýlek má pro mě navíc tón spáleného cukru. Zatím je to nejkrásnější mangový tón, který jsem vyzkoušela, je svěží a krémový! Mám ráda koktejl s mangem a těžkým kokosovým krémem!
*Na nose a na kůži mi vůbec nepřipomíná Miu Miu Fleur de Lait (která se mi nelíbila a prodala jsem svůj dekantér). Mango sticky rice je mnohem ovocnější, svěžejší a má tropičtější a letnější atmosféru! Krásná!

Acidica

Chutná vůně téměř bez stopy, ale dlouho zůstává na pokožce. Voní po šťavnatém mangu, rýžové kaši na kokosovém mléce, později se k tropickým lahůdkám přidává vanilinová příchuť. Asociace mám spíše s jídlem, s exotickými dezerty a sladkostmi thajské kuchyně než s parfémem. Vůně je příjemná, hřejivá a povznášející za dlouhých zimních večerů.