Delizia di Marshmallow podle Kyse Perfumes je vůně pro ženy a muže. Delizia di Marshmallow byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Terri Bozzo.

ellaquintero
Tady je recenze, o kterou nikdo nežádal, ale kterou vám samozřejmě ráda poskytnu.
Dnes vám chci povědět něco málo o tomto krásném parfému, který si zaslouží pozornost nás všech...
DELIZIA DI MARSHMALLOW.... omg.
Moje předchozí zkušenosti s Kyse nebyly nejlepší. Ačkoli jsem příznivcem gurmánských vůní, parfémy, které jsem od tohoto domu znala, mě neokouzlily. Příliš mnoho másla a nakonec voníte jako fritangy, přísahám. Nedávno jsme se ale s několika amixy rozhodli objednat, abychom zjistili, co úžasného v Kyse najdeme.
Stojí za zmínku, že tyto parfémy nejsou snadno dostupné, protože se do Mexika přímo neposílají a není je kde sehnat.
A tak se ve svitku objevily malé barevné bonbony a já se rozhodla, že si tento zázrak pořídím. Netušila jsem, že se stane jediným... JEDINÝM... parfémem, který jsem kdy měla v záloze.
Delizia di Marshmallow je lahodná věc, která vám dá to, co slibuje: čokoládu. Čerstvě otevřený sáček čokolády. Jemnou, pudrovou vanilku, aniž by to byla ta pudrová vůně pudrového make-upu.
Jistě, je to lineární vůně, s pouhými třemi tóny: bonbon, vanilka a cukr. Není však nudná ani vlezlá (podle mého názoru). Jistě, je sladká, samozřejmě, ale znám mnoho jiných vůní, které jsou opravdu mazlavé a způsobují bolest hlavy. Delizia mezi ně nepatří.
Na mně má velmi slušnou 6hodinovou výdrž na kůži a na oblečení vydrží věčnost.
Takže víte, že máte rádi čokoládu? Tohle je vaše nejlepší volba. Terri Bozzo si dala záležet.

cnidaria
Delizia di Marshmallow je vůně, která se nejvíce blíží tomu, jak by měly vonět marshmallow nebo čokoláda; existuje mnoho parfémů, které tento tón obsahují, ale jen stěží se jim ho podaří reprezentovat. Delizia, jak už zmínily kolegyně výše, voní přesně jako vůně, kterou ucítíte, když otevřete sáček marshmallow, ta sladká, pudrová, vanilková vůně. Souhlasím s Gábi, vůně není moc dlouhotrvající, ale voní tak krásně, že to pro mě není nic relevantního, na druhou stranu jsem si pořídila nejmenší formát (15 ml) a myslím, že bych potřebovala další lahvičku, protože ji musím aplikovat znovu. Milovnice gurmánských vůní, které hledají vůni, která voní jako bonbon, tohle je ona!

Bubbles1964
Moje objednávka přišla poštou včera. Koupila jsem si plnou láhev Cocco alla Vaniglia a dvě šestimililitrové: Miele a tuto Delizia di Marshmallow. Rozhodla jsem se, že tu druhou vyzkouším v okamžiku, kdy jsem balíček rozbalila.
Nebyla jsem zklamaná.
Ještě před pár lety bych se neoznačila za člověka, který má rád sladké vůně. Ale ve svých středních letech jsem si na parfémy získala chuť na sladké. Nemyslím si, že jsou sexy, ale jsou uklidňující, a co je důležitější, hodí se do karantény Covid 19.
Kyse umí gurmánské vůně jako nikdo jiný. Je to velmi realistická marshmallow vůně. Ten počáteční nástřik je rajský. Okamžitě se mi zalíbila, ale během hodiny jsem si na ni vypěstovala anosmii a myslela jsem, že se vůně rozplynula. Nebylo tomu tak, jak mě s radostí informoval můj manžel. Stále se promítala a on ji miloval.
Mým nejoblíbenějším žánrem jsou stále orientální (vanilky a květiny), těsně za nimi následují dřeviny (s kořením, pryskyřicemi), za nimi bylinné aromata (včetně citrusů), následují květiny (zejména tuberóza, gardénie lilie, jasmín)....a nakonec gurmánské, kde Kyse dokáže vytvořit několik vynikajících kompozic.
Souhlasím s recenzentkou přímo pod mým příspěvkem, Missjudged. Obal působí trochu lacině: hmatový a vizuální design značky je důležitý, a to včetně kvality rozprašovače. Za toto vylepšení bych si klidně připlatila.
Samozřejmě, že Kyse udělal správně to nejdůležitější, vůni. Delizia di Marshmallow je krásná a lahodná a klobouk dolů před parfumérem.

Taurien
Toto je první z vůní Kyse, kterou bych si znovu nekoupila. A ne proto, že by neměla příjemnou vůni, ale proto, že je na mě velmi těsná.
Také je to vůně, která dokonale a velmi realisticky a vůbec ne těžce ztvárňuje vůni gumových houbiček, čímž dosahuje výsledku, který mi připadá trochu jednoduchý a dětinský.
Přestože Kyse je dům, který mám ráda, s tímto parfémem jsem se prostě nespojila.
Vůně 6/10
Doba trvání 7/10
Hvězdná 5/10
Kvalita/cena 5/10
Univerzálnost 7/10
Balení 5/10
Koupil bych si znovu? Ne

Violetgoblin
Doslovné marshmallow vůně jsou těžké.
Léta jsem hledala jednu a čekalo mě jedno zklamání za druhým. Plastová. Pak jsem našla krásný tělový sprej od online malé firmy Luvmilk z oblasti Filadelfie. Voní po rozpouštění marshmallow v hrnci s máslem na Krispies!
Vynikající! Ale co čerstvé, nadýchané, práškové mallows ze sáčku?
Přináším vám tento skvost! Je to tak trefné a čistá, nefalšovaná dokonalost! Vzorek jsem dostala uprostřed léta a spotřebovala jsem ho celý během několika dní. I na podzim a v zimě bude prostě úžasný! Tahle vůně je číslo 1 na mém seznamu přání!

CharlieRosie
Ach jo. To je tak dobré. V poslední době jsem měla možnost vyzkoušet řadu indických marshmallow vůní a tahle opravdu vyniká, i když nevyniká jen mezi indickými, řekla bych, že vyniká mezi parfémy obecně.
Je to dokonale fotorealistický gurmánský marshmallow s nádechem pravé vanilky. Je to marshmallow dokonalost. Verze marshmallow u spousty indiánek je sladký cukrový nádech + trocha syntetické vanilky. Tohle je nejlepší marshmallow tón, na který jsem narazila - když už, tak trochu připomíná marshmallow tóny ve vůních By Kilian, ale v těch parfémech je tolik dalších věcí, že je těžké marshmallow izolovat. Z hlediska kvality je tato vůně vynikající. Myslím, že kvalita všech Kyseových vůní je vynikající - používá báječné ingredience. Kéž by se všechny nezávislé parfémy vyrovnaly standardům Kyse a Soltice Scent, ale to už odbočuji...
Všimla jsem si, že tento parfém se krásně vrství doslova se VŠÍM, s čím jsem ho spojila - všemu dodává lahodnou teplou nadýchanou slintavost, a to je působivé, protože mnoho parfémů, které jsem zkoušela, se špatně vrství a špatně reagují s jinými vůněmi, ale tento funguje doslova se vším!
Kyse nabízí spoustu možností velikostí a jejich ceny jsou vynikající, takže bych tuto vůni opravdu doporučila. Sama o sobě nebo ve vrstvách je krásná. Je to jemný, nadýchaný, slintavý obláček gurmánské marshmallow dobroty. Jediný návrh, který bych měla, je, aby byla k dispozici v koncentraci "Ultime" pro ty z nás, marshmallow maniaků, kteří chtějí cítit ještě více, ale já vůni jen vrstvím a přidávám, pokud jí chci více. Nom nom nom nom. Miluju ji!