Hodnocení parfému 3.87 z 5 s 191 hlasy
STARDUST podle MiN NEW YORK je Floral Aldehyde vůně pro ženy a muže. STARDUST byl/a uveden/a v roce 2019. Vrchní tóny jsou Fialka, Aldehydy a Karafiát; střední tóny jsouTurecká růže, Egyptský jasmín a Tuniský pomerančový květ ; základní tóny jsou Pižmo, Dubový mech a Fazole tonka.
Боженочка
Souhlasím s tím, že jasmín (který obvykle nesnáším, ale tady je nesmírně jemný a skutečný), i když díky bohu dali víc fialek než jasmínu, souhlasím s tím, že žvýkačka (ale ne ovocná žvýkačka, ale slabý mentol, drahý, neplete ústa). Vůně je chladná až studená. Potřebuje vzduch, do interiéru se nehodí. A potřebuje chladné počasí, ale ne mráz; obávám se, že v horku nebude znít tak dobře.
Nenazývala bych ji undergroundovou vůní, je to docela klasická ženská květinově-aldehydová vůně, Xerjoff ji mohl vydat. Velmi aristokratická, vyžaduje ženské šaty na ramínka, lodičky a klobouk.
Vůbec nejsem příznivcem tohoto trendu, takže mě nenadchla, i když je vyrobená slušně a kvalitně. Srdcové tóny a základ jsou oproti úvodu VELKÝM zlepšením, takže si k ní přičichněte asi 5-10 minut po nanesení na kůži.
AKTUALIZACE: VŮNĚ SE MI LÍBÍ, ALE JE TO TAK, ŽE SE MI ZDÁ, ŽE SE MI LÍBÍ. Panebože, v úvodu je to tak krásné! Vůbec se nepodobá ničemu jinému! Chci tu lahvičku!
nEON HERo
Mám s ním zvláštní historii. Když se podívám dopředu, hned řeknu, že teď jsem hluboce přesvědčená, jak název vůně ovlivňuje její vnímání! Na začátku jara se mi podařilo otestovat všechny vůně této značky v jedné ze sítí a tato mě zaujala, svou neobvyklostí. Téma vesmíru patří k mým oblíbeným a stále mi připadá studené, suché, sladkostí proklouzne, ale někdy, když se zvýší tělesná teplota.Já ji slyším úplně, nešířím se po tónech a něco z ní nevybírám, ale lidi kolem mě ji slyší úplně jinak: někdo říká, že žvýkačka voní jako žvýkačka, někdo, že vintage parfém, někomu, že aromatická tyčinka 😅 Jedna z nejvytrvalejších z celé řady: dva pšiky za ušima a asi 12 hodin sedí a šumí.Vůbec v ní necítím upřímnou ženskost, čistá voda unisex pod jakýmkoliv oblečením v chladném období. V létě bude dusit.