Stephanie BakoucheHodnocení parfému 4.03 z 5 s 70 hlasy
Rose Gambit podle Nos Republic je Floral vůně pro ženy a muže. Rose Gambit byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Stephanie Bakouche.
hab
Krásná růže, u které je lepší nespěchat se soudy. Nevyloží všechny trumfy uvedené v pyramidě najednou. Začne víceméně strohou růží se zelenými odstíny. A teprve poté se rozehřeje a dodá alkoholické a mandlové tóny, přičemž se postupně v základu promění v růži gurmánskou. Není příliš sladká (a v základu můžete zachytit i trochu tabáku). Není příliš hlasitá a naléhavá, má dobrou hloubku, je lehce pudrová. Nejvíce se mi na ní líbilo srdce a přechod do základu. Dále se zklidňuje a nepředvedla nic zvláštního, lineárně se zklidňuje. Výdrž nebyla rekordní, ale vydržela 7-8 hodin. Není to moje nejoblíbenější vůně z této řady, trochu mi připomínala Duchaufourův rukopis, ale ve zjemněné, ženštější verzi.

ataesina
Upozornění: Nejsem odborník na růžové parfémy, toto je můj druhý a pravděpodobně poslední růžový parfém, protože pokrývá všechny mé "růžové" potřeby.
Růže dýchá a překypuje jiskřivým vínem. Není to ani svěží ranní "bezpečná" růže - má likérový nádech s malinovým podtónem; je to růže hřejivá s lehkým kouřem, ne svůdná. Cítím v ní také minerálnost - růže a likér leží nedaleko křídy.
Mně se ale líbí. Když ji nosím, připadám si jako nějaký superhrdina - nezranitelný a krásný v zářivém vibraniovém brnění.
Na horké kůži vydrží asi 4 hodiny, na oblečení asi 7 hodin.
Vyzkoušejte ji, zvlášť pokud si myslíte, že nemáte rádi růžové parfémy.

Bunnykilla
Ty krásné oči mě neoklamou.
Ten sexy úsměv mě neoklameš,
neovládáš mě...
Limonáda s příchutí bílé růže, bílý čaj s okvětními lístky růže, lehká mineralita, jako když si umyješ obličej růžovou vodou a napudruješ pleť Borotalcem, věčným společníkem mateřství. Zní to roztomile a neškodně, možná dokonce banálně? "A měšťanova dcera se styděla za slušnost a i lhostejní se nechali zaháčkovat."
A háčků je v Gambitu mnoho - zahradní májové pivoňky, obrovské hlavy poseté studenou rosou. Šampaňské a růžový likér. Heřmánek, ne heřmánkový čaj, ale čerstvé květy s lehkým nádechem latexu a pudru, a nejen heřmánek, ale všechny nejjemnější luční bylinky - lehce sušené po strništi. A celým prostorem se line vůně bílých růží jako mlha. Sen za letní noci. V tomto růžovém oparu usnete a po probuzení dáte cokoli za tento jednoduchý recept na štěstí.
Dřív nebo později budeš hrát podle jejích pravidel.
ataesina
Disclamer: Nejsem žádný odborník na růžové parfémy, toto je moje teprve druhá a pravděpodobně poslední růžová vůně, která pokrývá všechny mé růžové potřeby.
Růže není dusivá, ale není to ani svěží ranní růže - mandlová likérová růže s malinovým podtónem, růže teplá s lehkým kouřem, ne svůdná. Slyším tam minerálnost - růže a její likérový základ hozený na svěží bělobu.
Miluji ji - nemohu. Připadám si v ní jako nějaká superhrdinka - nezranitelná a krásná v zářivém vibraniovém brnění.
Na horké kůži vydrží asi 4 hodiny, na oblečení asi 7 hodin.
Vyzkoušejte ho, zvlášť pokud si myslíte, že nemáte rádi růže)