L'Interdit Eau de Parfum Rouge podle Givenchy je Orientální Floral vůně pro ženy. L'Interdit Eau de Parfum Rouge byl/a uveden/a v roce 2021. L'Interdit Eau de Parfum Rouge byl/a vytvořen/a Dominique Ropion, Anne Flipo a Fanny Bal. Vrchní tóny jsou Zázvor a Krvavý pomeranč; střední tóny jsouTuberóza, Jasmín a List jamajského pepře ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Pačuli a Vetiver.

Best in Show: Vintage opakující se sen (2023)
od Elena Vosnaki, Raluca Kirschner, Iulia Halatz, Jernê Knowles, John Biebel

Redaktoři v zákulisí: Co budu nosit na podzim ~ 1. část
od Beth Butterfield, Jernê Knowles, Elena Vosnaki, Iulia Halatz, Violetta Maevska, Edie Smith, Markéta Rybínová

Anna-Natálie
Sebevědomí ve flakónku. Určitě to není parfém pro jemné květinky. Sebevědomá, vznešená femme fatale.

DarkRoseNoir
Úžasný parfém, vyloženě večerní - noční (no vlastně bych ho nosila i přes den, miluju intenzivní parfémy), je fantastický 🤩 Jeho ideální období je chladné období, o tom není pochyb. Před pár dny jsem si k ní přivoněla v Sephoře a nadchla mě! Velmi dobrá projekce a trvání. Úžasná kořeněná, ambrová tuberóza, orámovaná výborným jasmínem, krvavým pomerančem, pačuli a santalovým dřevem. Nádhera 😍😍
**********************************
Nečekaně mi moje voňavá sestřička poslala jednu ze svých kouzelných krabiček a uvnitř jsem ho našla!!! Štěstí! Štěstí!!! Jeden z mých nejoblíbenějších parfémů! Jeden střik mezi zápěstí a rukáv mikiny mi vydržel celý den! To je vše, co k tomu mohu dodat! 😍😍Děkuji ti, sestřičko! Miluju tě😍❤️!!!!

Anafl57
Zamilovala jsem se do něj na první postříkání. Jestli o ní mám něco říct, je to parfém, který svádí. Stejně silná a výrazná jako flakon. Pro mě nejlepší z Linterditů.
Voní hodně jako kadidlo, ale já ho miluju, takže je pro mě.
Není to parfém pro ty, kteří mají jen jeden parfém, protože si nemyslím, že je na každý den, je na výjimečný den, je výjimečný.

Buh Martins
Moc se mi líbí, flakon je úžasný, jednoduchý, v červeném odstínu, který mě okouzlil, je jednoduchý, ale těžký, jemný a elegantní.
Tuberóza s velmi krémovou Poison atmosférou, s tím plastovým stylem panenek z nových osmdesátých let, s lahodnou vůní esoterického domu - trochu kadidlová / lehce kořeněná - dobře vyvážená ve sladkosti - ale stále sladká. Dospělejší parfém. Hodně se promítá.
Není absurdně orientální, není těžká na koření, ani těžká na fantazijní kadidlovou notu, ale stále je to parfém s takovou tou ANO atmosférou.
Kdyby měl Poison moderní, čistší verzi, byla by to právě tato. Je to jako Crazy Choices bez medu. Je to nárazový parfém, to ano, ale přišel mi jemnější a nositelnější než zmíněné bomby Dior a Boticário.
Po testování jsem si umyla ruku a stále jsem cítila silnou vůni.
Tuberóza se vrací do módy, tahle reinterpretace květiny mi přišla super.
Tato Rouge je ROZHODNĚ parfém do chladného počasí, pro zvláštní příležitosti. Dobře se promítá, ne víc než Traditional, protože má v tónech těžší molekuly, ale i tak se promítá velmi dobře.
Flakon o objemu 30 ml by mi vydržel napořád.
Myslím, že tento parfém, v porovnání se současnými uvedeními, je docela z módy.
Ain, myslím, že se mi líbí víc než ta tradiční. Mým favoritem je ale ten s černým flakonem.

Tamachan
Slepě jsem se odhodlala ke koupi této vůně kvůli přehnaně pozitivním recenzím, i když jsem předem věděla, že se mi L'Interdit EDP (originál) nelíbí. Říká se, že pokud se vám nelíbí vážnost a/nebo vintage pocit originálu, zkuste verzi Rouge.
A panečku, měli pravdu, přišla jsem si tato rčení superpotvrdit.
Prvních pár vteřin po nastříkání cítíte šťavnatý pomeranč s pikantním, povzbuzujícím zázvorem. Po několika minutách se objeví ovocný tón, který si spojuji s třešní (i když není deklarován), s tuberózou, která je stále krémovější a tvoří úžasné duo s jasmínem (mou oblíbenou bílou květinou). O listovém pepři mluvit nebudu, protože jeho vůni neznám.
Již v sušení je dřevitý akord zvýrazněn velmi odměřeným pačuli.
Co se týče podobnosti se svou matkou, dna L'Interdit je patrná, ale tuberóza je zde krémovější a méně výrazná a zázvor a ovocné doteky jí dodávají efektní nádech.
Vysoká, ale ne invazivní projekce během prvních 3 hodin, trvání přes 10 hodin. Tato kráska bojuje o místo v top 5 mé sbírky, zbývá jen zjistit, jak si povede v chladných dnech.

SeekerofHugs
Vynikající a návyková. Můj oblíbený parfém pro uvedení na trh v roce 2021
Původně jsem měla na seznamu přání L'interdit intense. Těžko jsem se rozhodovala mezi ním a originálem. Když vyšel tento a z recenzí jsem viděla, že je velmi podobný, zdržela jsem se jeho vyzkoušení, nechtěla jsem se ještě více zmást. Díky bohu, že jsem to udělala, je to můj favorit! (Miluji všechny tři a jsou si velmi podobné).
L'Interdit Rouge se otevírá sladkou a svěží ovocnou vůní třešní a pomeranče spolu s lehkým kořeněným nádechem. Pokračuje bílým květinovým tělem charakteristickým pro tuto řadu, kterému stále kraluje sladká tuberóza a jasmín. Vnímám dřevo a balzamický nádech, který mě hypnotizuje. V závěru se rozvoní lahodná vanilka, která přetrvává dlouhé hodiny.
Je to radostná, hravá, uklidňující, tajemná, aromatická, krémová a sexy vůně.
Připadá mi mladistvější a uvolněnější než L'Interdit, protože je sladší a méně květinová.
Mírná délka a stopa.
Vysoce návyková, nemohu ji přestat nosit. VĚČNĚ OBLÍBENÁ ❣️

FouDeToi77
Skvělá vůně. Teplá kořeněná, "křupavá", jak už někdo napsal. Připomíná křupavou zázvorovou sušenku, zejména v suchém nádechu. Má obrovskou projekci, člověk musí vědět, jak ji dávkovat, aby nenapadal okolí. Ke koupi pro osobní potěšení, k nalezení tepla v chladných zimních dnech a především k provonění na dlouhé hodiny!
Konečně vůně, kterou můžete cítit, a jak ji můžete cítit!
Dodala bych, že nepřipomíná první edici L'Interdit, až na smyslnost a flakon, který je fantastický, abyste ho měli, i kdybyste nad ním jen rozjímali. Vypadá jako ampulka kouzelného lektvaru 🙂 🙂 🙂

Edu Lezana
Noční, smyslný a sladký...
Je to vlastně velmi moderní sladká květinová vůně.
Na mé kůži vyniká zázvor, doprovázený jistým laskavým charakterem tuberózy. Nejsou zde řezavé ani křečovité tuberózy. Dobře se s nimi pracuje v kombinaci se zázvorem a santalovým dřevem.
Parfém je exotický. Skvěle se hodí k nošení v chladných teplotách s elegantním a poněkud zasněným stylem.
Vidím ji také na muži, který má rád zázvor a exotická dřeva s avantgardním stylem.
Výsledkem je vyvážený parfém. Žádné syntetické podtóny, ale dobře zpracované květiny a dřeva.
Výkon je velmi dobrý. Dobře drží a značná stopa s velmi příjemnou sladkostí.
Esence jsou vysoce kvalitní a vůně je přirozená. Není cítit deodoranty, ambroxany ani hediony... voní kvalitou.
Dobrá vůně. Exotika v lahvičce parfému.

Jessicawallace98
Tohle... tohle je parfém, který potřebujete. Momentálně je to můj nejoblíbenější. Je kořeněná, hřejivá, ideální pro podzimní měsíce. Naplní místnost, když vejdete dovnitř. Tento parfém mi už nesčetněkrát pochválili. Zastavovali mě na ulici, lidé mě doslova žádali, abych počkala, zatímco si parfém vytáhnou na telefonu, jen aby věděli, že mají ten správný, než si ho koupí. Upřímně, je prostě úžasný. Prostě si ho kupte, nebudete litovat.

ManfrediGaetano14
L'Interdit, Rouge Eau de Parfum verze (Reprise). Pro mě, opakuji, je to jediná verze vzorce, která je zachráněna. Nejenže má v úvodu cosi citrusového a příjemného, ale má také křupavý, biskvitový závěr, který poněkud rozředí přízračnou, nechutnou vanilinovou stopu toaletní a parfémované vody. Trvání je dobré, ale nic mi tu projekci téhle bestie z hlavy nevyžene. Podle mého názoru se ani Montaleovi nepodaří vždy dosáhnout jistých vrcholů rozptylu svými třaskavými chemickými experimenty. A u komerčního parfému, který se prodává prakticky na každém parfumérském regálu na světě, bych řekl, že by se mu dala složit alespoň poklona. Závěrem opakuji, že se mi tato křupavá, lehce temná, kořeněná a "špinavá" aromachemie, promiňte mi ten neologismus, líbí. Nepochybně by bylo příjemné cítit tuto vůni na ženské kůži. Měla by jí dodat onen gurmánský aspekt, který například velmi dobře vynikne v Oud Satin Mood od Francise Kurkdjiana, což je opravdu zajímavá vůně, kterou bych doporučila těm, kteří se chtějí odsud posunout do niky. -Ah! Málem bych zapomněla... dámy, nejenže tohle není "parfémové peklo", ale omlouvám se, pokud se někdy tvrdě pustím do vašich oblíbených vůní.

Лиса Леденцовая
Páni, mezi luxusními novinkami letošního podzimu je to přímo woohoo.
Začátek je veselý a jasný: oranžový a zázvorový. Dokonce se mi zpočátku líbila. V "srdci" se otevřela obří ovocná a bobulová tuberóza, vetiver se začal plnit kouřem a dýmem. Po hodině se ozval mohutný základ smíšený se "srdcem": víno u řeky (tuberóza?), cigaretový kouř (vetiver?) a noc (pačuli?). Obraz je bombastický, ale vůbec se mi nelíbí. Pro osudové ženy.
Omylem jsem ji dostala na rukávu kosuhy. A bylo to. Všichni kamarádi opačného pohlaví se mi otočili za krkem (z toho nemám radost).
Je to tak cinkavé, že to stojí za to. Je nemožné zůstat v něm nepovšimnut. Teď se jí bojím. Na mě moc kouří a epikuruje.
Láhev je nádherná, jak je dobrá. Je krásná. Ale tekutina je velmi, velmi světlá, hustá, koncentrovaná - pro odvážné, lenošivé, energické.
Parádní start!
P.s. Musel jsem si umýt kosuha s postiženým rukávem. Není to zvětralé.

IrinaRass
Nebudu originální, když řeknu, že je opravdu velmi podobný Intensu při prvním nástřiku. Koupila jsem si ho naslepo, protože jsem si byla jistá, že se mi bude líbit. Seděla jsem a přemýšlela, proč potřebuji 2 stejné obrovské vany..... Ale přišlo na řadu udělat paralelní test, protože paměť klame, a ouha, bohové! Jak moc klame. Vdechla jsem Intense - hřejivá, vanilková, sladká, zahalující, jak já ji miluju! Sezamový tón je nesrovnatelný. A pak se nadechnu Rouge - šťavnatý červený pomeranč! Jak jsem ho mohla poprvé přehlédnout? Je tak šťavnatý, tak červený, tak citrusový. Miluju ho! Moje nová oblíbená! A vůbec si nejsou podobné)))

Dellago
První dojmy při vysokých teplotách: Tuberóza s kořeněnou příchutí
Moje láhev dorazila a po dvou dnech odpočinku je konečně čas poznat dlouho očekávanou L'Interdit Rouge! Celou atmosféru jsem připravila tím, že jsem zavřela dům a zapnula klimatizaci. Zatímco se dům ochlazoval, odběhla jsem sem, abych se podívala na poznámky a představila si, jak bude vonět. Teď, když je dům vychladlý, jdeme na to: Zavřu oči, zadržím dech, postavím se do správné vzdálenosti a nastříkám tři vydatné střiky na sebe a dva nahoru, do vzduchu! Cítila jsem, jak mi mlha pokrývá přední část těla: krk, ramena, hrudník a paže; když jsem otevřela oči a silou vtahovala vzduch, přiznám se, že jsem na pár vteřin ochrnula, lol. Jaký úžasný smyslový zážitek, zvu vás, abyste to zkusili.
Ty tři střiky pokryly jak mě, tak celou místnost, jako intenzivní a omamný oblak, který vše pohltil! Ve vzduchu jsem jasně cítila, že jde o L'Interdit(1), zatímco na kůži jsem objevila jeho bohaté detaily, všechnu krásu a tajemství, která budu trpělivě odhalovat. Zpočátku mě zarazilo, že cítím, jak ve vůni roste něco hřejivého a unisexového, něco kořeněného a temného, co lehce zastínilo ostatní vrchní tóny. Krvavý pomeranč a zázvor jsou ingredience, které mají tendenci zářit a rozjasňovat vůně, tím spíš, když se spojí s jasmínem a pomerančovým květem. Rouge je nádherný, mnohotvárný parfém, který se dokáže proměňovat a ukázat několik různých tváří, jak se vyvíjí.
V úvodu na mě dýchne šťavnatá, hořkosladká sladkost pomeranče, zázvor je jemný, ale svěží a zářivý(2). Jak se vůně začíná rozvíjet, do popředí se dostává koření, začíná v ní být cosi hřejivého a hlubokého, dokonce to zní jako černý pepř(3) , ale tyto kořeněné akordy brzy ustupují do pozadí, protože se začíná projevovat velká hvězda večírku, tuberóza, která otevírá dveře klasickému bílému květinovému buketu, který charakterizuje řadu L'Interdit. Mám pocit, že tuberóza je zde poměrně zploštělá, což činí vůni sladkou, dokonce sladší než tradičně, ale pod tímto intenzivním, plným květinovým základem cítím plamenné kontury, které zajišťuje koření a zázvor, vyvažují a zabraňují tomu, aby se vůně stala příliš sladkou. Květ pomerančovníku, ačkoli není uveden, je také cítit. Pačuli je velmi nenápadné, vůbec ne ostré nebo řezavé jako v edp, a to dělá z Rouge kulatější, snadněji nositelnou verzi. V prvním zaschnutí je stále cítit plná sladkost tuberózy, snoubící se s hlubokými nuancemi dřevin, vanilky a nádechem pižma, zatímco ve druhém zaschnutí (druhý den) je stále cítit orientální vanilka, hořká na kůži. Úžasný výkon se skvělým rozptylem a obsahem. Na mé pleti vydrží asi tři hodiny a zanechává stopy, přičemž výdrž je přes 10 hodin.
Rouge je alfa dámský parfém, nápadný a impozantní, přesto je zaoblený, mladistvý a snadno se nosí! Svou strukturou mi připomíná verze Couture(4), které patří k mým nejoblíbenějším díky své rafinovanosti a sofistikovanosti. Je to moderní, smyslný parfém s velkou elegancí. Není to ležérní parfém; je noční, ale dokáže podat to nejlepší i v chladných dnech a šedivých podzimních odpoledních hodinách.
Rouge je mutantní parfém a velmi dobře se snoubí s ženskou i mužskou pokožkou; jsem si jistá, že jeho pikantní stránku ocení chlapci.
(1) - L'Interdit EDP
(2) - L'Interdit Millésime
(3) - L'interdit Intense
(4) - L'Interdit Couture
Zdá se, že tvůrci spojili to nejlepší z předchozích verzí a přivedli Rouge k životu. Její flakon si zaslouží samostatnou recenzi za to, jak je krásný. Její tělově červená barva ji činí velmi atraktivní a vkusnou, stejně jako šťávu uvnitř. Rouge je rozhodně jedním z mých nejlepších nákupů tohoto roku! Skvělá trefa do černého, která fanouškům kolekce L'Interdit jistě přinese velkou spokojenost. S2
Ráda bych touto cestou poděkovala naší milé kolegyni angelicaalbuquerquesantos, která mě povzbudila k tomu, abych měla nesmírné potěšení hodnotit tento nádherný parfém; skvělá terapie, která mě rozptýlí a také prolomí ticho, které mi způsobila bolest ze smutku! Na zdraví všem

J_love_Gardenia
Nádhera! Mám náznaky "L'interdit "edt s "Rolling in love" od Kiliana a Dior Poison (starý fialový flakon) Tohle je zatím nejlepší flanker! Je velmi bohatá a hladká... Jako hladký krém uvnitř makronky. Je také nesmírně sladká, proto macaron, ale bazové tóny vůni opravdu uzemňují. Voní docela draze a trochu parfémově... Často se mi to stává s určitým typem pačuli ve vůních. Někteří lidé to nemají rádi, protože říkají, že to voní jako parfumerie, ale mně se to náhodou líbí! Pro mě povinná koupě!

Darby
Jsem zamilovaná do všech verzí L'Interdit, takže jsem naprosto zaujatá. Můj verdikt je, že vůně je zázračně dobrá!
Rouge EDP je jemnější sladká a kořeněná verze originálu (2018).
Začíná opravdu citrusově-zázvorovými tóny, docela sladkými a trochu unisexovými. Poté se přidává známý zvuk L'Interdit EDP. Stejná jahoda a hořkosladká tuberóza, ale ne tak docela. Jednak není tak drsná a ostrá, ale spíše klidná a teskná. Za druhé je v této verzi mnohem více sladkosti! Nedokážu přesně říct, co ji dodává, ale je slyšet už od samého začátku. Myslím, že přítomnost santalového dřeva dělá velký rozdíl. Díky němu je vůně teplejší a útulnější. Současně se sladkostí je v ní i trocha kořenitosti. Pravděpodobně zázvor, list pimenty, santalové dřevo, pačuli a vetiver v kombinaci dodávají tomuto "svařenému vínu" něco peprného, hřebíčkového a bobkového. Ale celé to působí jen jako nějaké koření podbarvené tímto sladko-tuberózním příběhem. Celkově vůně působí jemně, hřejivě a žensky. Po čase na kůži a ve stopě se začala podobat Very Irresistible Givenchy L'Intense. Nevadí mi to, chyběla mi. Rouge EDP byla zřejmě zamýšlena jako její jakási reinkarnace.
Celkově je sice začátek podobný vlajkové lodi, ale vůně se otevírá po svém. Je stejně dobrá, milá a aristokratická, ale vyznívá jinak - sametově, klidně, sladce, spíše večerně a do chladného počasí.

Wyded
Láhev je úžasná, jaká skvělá barva, jsem zamilovaná ! Šťáva je nádherná, má hodně podobností s intenzivní verzí, verze rouge je sladší, jako žvýkačka, ale vůbec nevoní synteticky, cítím list pimentovníku jako zelený mentolový efekt, je velmi jemný, ale dodává parfému něco zvláštního, pačuli je méně přítomné než v intenzivní verzi, santalové dřevo je opravdu pěkné, dodává parfému hloubku. Krvavý pomeranč je tu na začátku, ale na mé kůži nevydrží, zázvor zůstává po celou dobu dobře se snoubí se svěžestí listu pimentovníku. Myslím, že tento parfém je vhodný pro letní noci a svěžejší počasí, siláž je dobrá a výdrž je více než dobrá vydrží na mně celý den.
Pokud máte rádi řadu l'interdit, bude se vám líbit i tato. Úspěšný nákup naslepo