Cuide-se Bem Show de Banho O Boticário pro ženy

Cuide-se Bem Show de Banho O Boticário pro ženy

Cuide-se Bem Show de Banho podle O Boticário je Floral vůně pro ženy. Cuide-se Bem Show de Banho byl/a uveden/a v roce 2023.

Vonné složky

Květiny
Kůže

Jean Vitor

Tělový střik, který v Boticáriu a národní parfumerii chyběl: vůně koupele, nyní konkrétně.
Uvolňující, jemná a příjemná. Tato tři slova dobře charakterizují tuto sprchu. Z této řady jsem si koupila hydratační krém, mýdlo, houbu a perličku. Od chvíle, kdy byla ohlášena, jsem se na ni těšila - mnohem méně než na řadu Biscoito ou Bolacha? - A tahle už v mé sbírce a šatníku zůstane. Nepřipadá mi sladká ani silná. Je intimní, opravdu splňuje vůni mýdla, kterou cítíte, když se sprchujete a očicháváte si ruku. Aby bylo její nošení ještě příjemnější, musíte opravdu použít mýdlo ve sprše, hydratační krém a samotný střik. Čekám, až budou zveřejněny poznámky a pyramida! 😍

Sam Porto Colombo

Co tím myslíš, že se ti nelíbila? Bože můj, opravdu, respektuji názor každého, ale ptám se sám sebe: Jak to myslíš, že se ti to nelíbilo?!
Je to DOKONALÉ, prostě dokonalé! Je to lahodné, svěží a útulné, není to dětinské a není to ten módní nutelový gurmánský kousek. Je dokonalá pro každou živou bytost na světě.
Chci ji dát na sebe, na svou rodinu, na své kočky, na KKK, a když tě potkám na ulici, možná ji budu chtít dát i na tebe.
Nebudu říkat, že voní tak nebo tak, protože nic takového neexistuje.
Prostě zatím nejlepší Bodysplash od Boticária.

Buh Martins

Lidé nesnášejí postříkání těla, protože říkají, že je to mužské.

Mýdlo, lidi. Voní to jako mýdlo. Je mýdlo u vás doma mužské, nebo ženské?

Je to tak jednoduché, kdo nemá rád funkční, mýdlové, zvláčňující, velmi mýdlové, velmi bezpohlavní vůně... tato vůně není pro vás!

MĚ SE TO LÍBILO. Vůně teplé koupele, krémové mýdlové pokožky. Hummm 🥰

Kdo má rád parfémy jako: pozdní Xuxa od strýčka Silvia Santose, Clean Warm Cotton, Sâmia, Instance Harmonia, úvodní Mel das Flores, Amouage Dia a Bubble Bath od M. Margiely, MŮŽE si tuto ANO!!!! Mám 90 % z těch zmíněných a koupila jsem si Bath Show. Nezapomeňte, že jsou to jen reference, na žádnou z nich to nevypadá.

Ale pokud 90 % vašich parfémů bylo vyrobeno v KONFEKCI, se vším cukrem, na který máte nárok, nebo jediné vůně do koupele, které se vám líbí, mají v pozadí minimum sladkosti, nekupujte je.

Koupila jsem si ji rovnou, protože při vší té nenávisti z mravenčení ve službě bude tahle brzy vyprodaná. JISTĚ!

***

Edit po použití : Vydrží a vydechuje tak, jak by "levandule" měla: nic moc. A je to fajn.

Versace
Eros Flame